2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Benim oglum donup yuz ustu kapaklanip surunmeye basladi sizde de varmi erkenden donup emeklemeye calisan birde asiri derecede agiz suyu var ellerini agizina goturup duruyor sanki beyazlikta var dis cikarabilirmiki erken
den

evet ama bende asiri ara kanama yapti o yuzden biraktim 21 gun surdu biraktim bir hafta sonra yine basladi etkisi gecene kadar cok cektim belki vucuttan vucuda degisiyordur

Yaaa oylemi? Bende doğumdan snra hiç 7 günlük bi adet olmadm bi kere leke geldi bi gun o kdr. Bende korunmuyoruz diye mikmik olaylarına baslamdm. O yüzden baktim adet olmuyorum siradn bi gün basladim sonra bi hafta sonla uç gün hafif lekelenmem oldu bende acaba adet mi oldum diyodum. Dmk ondanmis adet değilmiş. Leke gelmesi sakincalimi ki? Ara vermeden bu tablet bitince yenisine baslayacgm değil mi?

Benim oglum donup yuz ustu kapaklanip surunmeye basladi sizde de varmi erkenden donup emeklemeye calisan birde asiri derecede agiz suyu var ellerini agizina goturup duruyor sanki beyazlikta var dis cikarabilirmiki erken
den

Yok beee ne gezer bnmki hafif yan donuyor yüz ustu birakincA 180 derece donuyo daireciziyo ololduğu yerde.göğsünü ve poposunu hafif kaldirabiliyor ama agir geliyo tasiyamkyor :)) maşallah seninkisine ne kdrlik oldu Ahmed 9aralik doğumlu

Salya normal cogumuzda var. Beyazlik var demissin asil düşündüren o. Kabariklik var mi peki beyazligin olduğu yerde?

Canım normal dogum mu yapmıştın?
Eğer öyle ise tahmin zedelenmiş yahut hala topalanamamış ki kan gelmiş
Üstelik koyu renk diyorsun bu beni düşündürdü
Belki içerde bi pıhtı kalmıştı bilemiyorum hersey olabilir
Bir Dr a sormanı öneriyorum Cnm bnm.

Deniz Başın sağolsun Rabbim mekanını cennet kılsın
Yazını okudum salya sümük duygularını çokk güzel ifade etmişsin Rabbm evlatlarımızla sınamasın bizleri..
Evlat bambaşkaymışş..

Son düzenleme:
bu bahsettiginiz sunnet mi ben de metak ediyordum sunnet isini sorunmu yasadiniz ne oldy

Yok canım bu penisin içinde ki idrar kanalının yana doğru olması ile ilgili bişi :) işte erken olması gereken bir operasyon var mutlaka olmalı onunla ilgili arkadaşım. Sünnet olayı da işin içine giriyor tabiki mecburen :)

Mda senin haberinide okudumm çook güzel bir şey aslında peşpeşe çocuklar biraz zorlugu oluyor ama inşallah kolay bir bebek olur 2. hamileliğinde kolay geçer annesini üzmezler kuzuların.Hayırlısı ile kucağına almaı nasip etsin Mevlam..

Yok canım sezaryan doğum yaptım tatlım sonradan açık renkte geldi pztsi yada salı dr gidicem canım bakalım ne dicek dr

Canım bence kesinlikle adet olmuşsun benim de bu ay aynı seninki gibi oldu mik mika denk gelmesi kafanı karıştirmas n bence adet olmuşsun tabiki takip e devam etmeli :)

den

Maşallah ne kadarlıktı senin bebeğin??
Benim oğlum çıplakken cana geliyor dönüyor giyiniken sadece ellerini kollarını çırpıyor bide ağlıyor 7.24
Yüz üstü uyudugu için uyuma pozizyonu yüz üstü koyunca uyuycam diye cıngar çıkarıyor benim oğlumun gelişimi biraz gerid sanırım rkn doğdu çünki..

Benim oğlunda sirt üstünden yüz üstüne donuyo emeklemeye calisiyo ama gidemiyor ama dönerken ayaklarini üst üste getirip kendini atıyor sonra yüzüstü atiyor dönme böle mi onu bilmiyorum boleyse sirtustunden yuzustunr donuyo emeklemek istiyor ama gidemiyor ,

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şuanda aralımın ateşi var şurup verdim yorganı attım üzerinden
Çarşaf serdim. Bekliyorm.
Gözümden sakınıp hasta oldugunu görünce deliye dönüyorum. (
Allahım sen koru kolla yarabbim ..

denizz cok gecmis lsun..bu cocuklaei okul mahvediyor..
orda kosup terliyolar.yada birbielerinden kapiyolar.
ilk donem caganda basi ayikmadi hastaliktan..
insan hic kiyamiyor...

Şuanda aralımın ateşi var şurup verdim yorganı attım üzerinden
Çarşaf serdim. Bekliyorm.
Gözümden sakınıp hasta oldugunu görünce deliye dönüyorum. (
Allahım sen koru kolla yarabbim ..

Geçmiş olsun canım benim havalardan kaynaklı canım benim bir iyi bir kötü inş. düşer ateşi aralımızda iyleşir

Sagol gulayım..
Evet evlat bambaşka.
Aral şuan ateşler içinde yanıyo ben uyuyamıyorum
((
Şurup verdik bi etkisi olmadı.
Ciğerim yanıyo. Cok başka evlat cokkk

denizz cok gecmis lsun..bu cocuklaei okul mahvediyor..
orda kosup terliyolar.yada birbielerinden kapiyolar.
ilk donem caganda basi ayikmadi hastaliktan..
insan hic kiyamiyor...

Esroşum gecen gun sana yazmıştım alıntı yapıp gördün mu bilmiyorm
Konuyuda tam anımsamıyorum
Cocukların kilo olayıydı yüksek ihtimal.
Aynı durumdayız Cnm

Evet Aral I'n kıçı dogrulmadı yemin ederim yorgunluktan pert olucam yazın
Biliyorum ama yinede 4 gözle bekliyorum şu tatili. Yamacımda olsun bnm sarı fırtınam (

Geçmiş olsun canım benim havalardan kaynaklı canım benim bir iyi bir kötü inş. düşer ateşi aralımızda iyleşir

İnşallah yaaa bırakıp yatamıyorum :/
Korkuyorum
Arada inliyo.
Ya dışardaydık ailecek yemeğe gitmiştik
Bişeyi yoktu birden oldu. Babası uyuturken boğazım acıyo demiş
Şu gece bi bitsin ilacını buluruz yarın inşallah

Sagol gulayım..
Evet evlat bambaşka.
Aral şuan ateşler içinde yanıyo ben uyuyamıyorum
((
Şurup verdik bi etkisi olmadı.
Ciğerim yanıyo. Cok başka evlat cokkk

Ay Denizim çoook geçmiş olsun ılık duş filan adırmışsındır muhtemelen
Enfeksiyondan dolayı ateşi ayy inşallah düşer bir an önce Allah korusun ben ateşten çook korkuyorum..

Kızlar Naber
Bir kaç sayfa okudum aceleyle (herşeyim aceleyle bu aralar)
Denizim başın sağolsun.mekanı cennet olsun dayının.
Ben de dayımı kaybedeli 4 ay oldu seni çok iyi anlıyorum kuzum
Mervecim hiç üzülme bitanem
Ben de Duru yu öğrendiğimde çok ağlamıştım sonra öyle kızdımki kendime
Büyüdü bak şimdi evimizin minnak prensesi oldu.
Neler kaçırdım yaff bi özet geçin bacikolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…