evet ama bende asiri ara kanama yapti o yuzden biraktim 21 gun surdu biraktim bir hafta sonra yine basladi etkisi gecene kadar cok cektim belki vucuttan vucuda degisiyordur
Benim oglum donup yuz ustu kapaklanip surunmeye basladi sizde de varmi erkenden donup emeklemeye calisan birde asiri derecede agiz suyu var ellerini agizina goturup duruyor sanki beyazlikta var dis cikarabilirmiki erken
den
Canlarım şimdi benim doğumdan sonra kanamam 60 gün sürdü ve kanama bittikten yaklaşık 15 gün sonra adet oldum subat 22de sonra mart 21de de oldum sorun sıkıntı yoktu hiç bi şekilde ta ki düne kadar2 gün önce sabah ve akşam olmak üzere 2 kere mik mik yaptık ve ikisinde de eşim dışa çekimle korundu. 2.sinde dikiş yerlerim birazcık ağrımıştı sabah uyandığımda bişeyim yoktu gece saat 3 sularında peçeteye siyahımsı kahverengimsi bi akıntı geldi ve peçeteyle arka arkaya sildiğim de kan geldi peçete koyup yattım ve sabah uyandığımda peçete kan olmuştu ne çok akmış ne az ve hala kanamam var azda olsa sizce bu nedir Regl olmuş olabilirmiyim
Bu arada Kanamam durmuş her hangi bir leke yok sizce ne olabilir bu
bu bahsettiginiz sunnet mi ben de metak ediyordum sunnet isini sorunmu yasadiniz ne oldy
Canım normal dogum mu yapmıştın?
Eğer öyle ise tahmin zedelenmiş yahut hala topalanamamış ki kan gelmiş
Üstelik koyu renk diyorsun bu beni düşündürdü
Belki içerde bi pıhtı kalmıştı bilemiyorum hersey olabilir
Bir Dr a sormanı öneriyorum Cnm bnm.
Canım bence kesinlikle adet olmuşsun benim de bu ay aynı seninki gibi oldu mik mika denk gelmesi kafanı karıştirmas n bence adet olmuşsun tabiki takip e devam etmeli :)Canlarım şimdi benim doğumdan sonra kanamam 60 gün sürdü ve kanama bittikten yaklaşık 15 gün sonra adet oldum subat 22de sonra mart 21de de oldum sorun sıkıntı yoktu hiç bi şekilde ta ki düne kadar2 gün önce sabah ve akşam olmak üzere 2 kere mik mik yaptık ve ikisinde de eşim dışa çekimle korundu. 2.sinde dikiş yerlerim birazcık ağrımıştı sabah uyandığımda bişeyim yoktu gece saat 3 sularında peçeteye siyahımsı kahverengimsi bi akıntı geldi ve peçeteyle arka arkaya sildiğim de kan geldi peçete koyup yattım ve sabah uyandığımda peçete kan olmuştu ne çok akmış ne az ve hala kanamam var azda olsa sizce bu nedir Regl olmuş olabilirmiyim
Benim oglum donup yuz ustu kapaklanip surunmeye basladi sizde de varmi erkenden donup emeklemeye calisan birde asiri derecede agiz suyu var ellerini agizina goturup duruyor sanki beyazlikta var dis cikarabilirmiki erken
den
Yok canım sezaryan doğum yaptım tatlım sonradan açık renkte geldi pztsi yada salı dr gidicem canım bakalım ne dicek dr
Şuanda aralımın ateşi var şurup verdim yorganı attım üzerinden
Çarşaf serdim. Bekliyorm.
Gözümden sakınıp hasta oldugunu görünce deliye dönüyorum.(
Allahım sen koru kolla yarabbim ..
Deniz Başın sağolsun Rabbim mekanını cennet kılsın
Yazını okudum salya sümük duygularını çokk güzel ifade etmişsin Rabbm evlatlarımızla sınamasın bizleri..
Evlat bambaşkaymışş..
denizz cok gecmis lsun..bu cocuklaei okul mahvediyor..
orda kosup terliyolar.yada birbielerinden kapiyolar.
ilk donem caganda basi ayikmadi hastaliktan..
insan hic kiyamiyor...
Geçmiş olsun canım benim havalardan kaynaklı canım benim bir iyi bir kötü inş. düşer ateşi aralımızda iyleşir
Sagol gulayım..
Evet evlat bambaşka.
Aral şuan ateşler içinde yanıyo ben uyuyamıyorum
((
Şurup verdik bi etkisi olmadı.
Ciğerim yanıyo. Cok başka evlat cokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?