buraya atsan listeni hepimize fikir olur bende gurme bebegi takip ediyorum tarifler hazirliyorum.6.ayda baslicam ama hazir olsun istiyorum emiyor sadece oldugu surecede mahrum etmek istemiyorum Allah in izniyle.burdaki anneler bi damla verebilmek icin nasil cabaliyorlar insallahda emeklerinin karsiligini fazlasiyla alirlar.
buraya atsan listeni hepimize fikir olur bende gurme bebegi takip ediyorum tarifler hazirliyorum.6.ayda baslicam ama hazir olsun istiyorum emiyor sadece oldugu surecede mahrum etmek istemiyorum Allah in izniyle.burdaki anneler bi damla verebilmek icin nasil cabaliyorlar insallahda emeklerinin karsiligini fazlasiyla alirlar.
Günaydınnnn :)
6da uyandık :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen canım dedinKlerine katiliyorum. Gece bende kac saat uyursa uyusun uyandirmiyorum ama genelde dort ila alti saatte bir kalkiyo masallah. Canim senin bebegin boyu ve kilosu amma da fazlaymis maşallah suphanallah kirbinkere. Kac haftalik doğdu ve doğdugunda boy kilo neydi
Canım sütün tadı sabun gibi oluyor bozuk değil laktaz enzimi yüzündn sakın dökme sütü bi süre sonra alışır, birde süt izmi ilk altı ay üç saat değil mi canım ya ben 3 saat kullanıyorum yanlış mı
Yok ya guluyo oynamak istiyor oyundan sikilinca agliyo iste uyuz ediyor beni. Gerçi bu günlerede şükür. Ben 32 saat uyumadigimi biliyorum
Evet canim sagolasin gercekten super gecti ilk iş günü. Allahim cok yardim etti. Bir de bir buçuk saat lik sut iznimi kullanmama izin verdiler. Zaten bir sinifta iki ogretmeniz. Yarm saatini giriste bir saatini donuste kullanicam yanu 8de girip 11bucukta cikacam. Babasina hic zorluk cikarmamis. Hatta evi bile temizlemis. Diyo ki sen beceremiyormussun. Dedim cocuklar annelerine naz yaparmis :) o da he anam he deditek sorun aksamdan buzluga indirdigim sütü esim cocuga emzirmeye calismis ama reddetmis. Esimde okula getirdi emzirmeye. Tadina baktim igrenc ötesi. Ya bozuldu bu, ya da çözülen sutun tadi boyle kotu oluyo. Cunku normalde boyle degil.
Günaydın herkese.miniğim uyuyor evi toparlamam lazım ama içimden gelmiyorkulağını çekiştiren, kaka problemi olan ,huzursuz emmeyi işkence haline getimiş bebeği olan varmııı? Maffetti beni kaçgündür.dişmi acaba
günaydın kızlaar şu kan damlasına başladınızmı ben vermıyorum kızım 4 ay 10 günlük. çok rahatsız etti ne zamn damlayı versem ağrıdn kıvranıyor kı normalde bu zamana kadar gaz sancısı cekmedık kestım şimdi rahatım 6. aydan sonra başlarım sizde başladınızmı
Olmazmı topiğin neredeyse tamamı:) hiç moralini bozma hepimizin bebeği gayet huzursuz emmek istemiyor sen elinden geldiğince moralimi yüksek tut düzeliyorlar emin ol
ben dün sağlık ocağında ordum 6 aylık olunca başlıcaz dediler
Merhaba bebegin sadece annesutuyle brsleniyorsa demire ihtiyaci olabilir demir kandaki oksijen miktarini arttiriyor ve oksijen beyin gelisimine faydali druna danis istersen baska bir demir ilaci yazar ben manayla besliyorum mamada demir oldugu icin 6. Ay baslayacagim demir damlasinagünaydın kızlaar şu kan damlasına başladınızmı ben vermıyorum kızım 4 ay 10 günlük. çok rahatsız etti ne zamn damlayı versem ağrıdn kıvranıyor kı normalde bu zamana kadar gaz sancısı cekmedık kestım şimdi rahatım 6. aydan sonra başlarım sizde başladınızmı
Merhaba bebegin sadece annesutuyle brsleniyorsa demire ihtiyaci olabilir demir kandaki oksijen miktarini arttiriyor ve oksijen beyin gelisimine faydali druna danis istersen baska bir demir ilaci yazar ben manayla besliyorum mamada demir oldugu icin 6. Ay baslayacagim demir damlasina
günaydın kızlaar şu kan damlasına başladınızmı ben vermıyorum kızım 4 ay 10 günlük. çok rahatsız etti ne zamn damlayı versem ağrıdn kıvranıyor kı normalde bu zamana kadar gaz sancısı cekmedık kestım şimdi rahatım 6. aydan sonra başlarım sizde başladınızmı
Cano nbanada verdiler saglık ocağından ama başlamadım daha
Bana emzirdikten bir saat sonra ver yok olursa hiç bi işe yaramaz dedi.
Off bilmiyorum 4,5 ay olunca başlıyayım diyorum bende
6 ay geç olmaz mı tatlım??:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?