2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
günaydın canlar kızım 3,5 aylık bir haftadır akşamları gazdan kıvranıyor yavrum, 3 aydan önce olsa diyeceğim ki kolik , ama önceki sancılara benzemiyor bu, resmen inliyor 2-3 saat, emmiyor da uyumuyor da, sürekli ayaktayken kucak istiyor, otururken kucağı da kabul etmiyor . zaten balık tavuk et yemiyorum, onun dışındaki herşey de gaz yapıyor, dün mercimek çorbası içtim ondan oldu herhalde, hergün de makarna yenmezki gaz yapmıyor diye

Arkadaşa katılıyorum biz de listeyi isteriz :) nasılsa aynı yollardan geçeceğiz....:)

Tabiki atarım ama dün bende sayfaya katıldığımda pek kimse oraları olmaynca herkes yettri kadr bilgilidir ihtyaç yoktr die düşündüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydınnnn :)
6da uyandık :)

günaydınn bizde 7,5 dda uyandk hava hüzel dışarı çıkcam kızımla hazırlanıyorm tavsiye ederim:)

canım benimki iri bebekti.40 haftalık doğdu.doğduğunda 4.300 gr 53 cm di.:)normal olmadı zaten sezeryan oldum.doğum kilosuna göre maşallah normal bi şekilde kilo alıyo. Allahım hepimizin çocuğuna önce sağlık sıhhat akıl sağlığı versin canım.ama bende kaldırmak istiyordum ilk zamanlar annem hiç kaldırma o acıkınca kalkar yoksa çocuğun uyku düznini bozarsın dedi.gercektn büyüklrin bi bildiklerivar.doğduğundan beri hep uykusu düzenli oldu.maşalah

süt iznimiz ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1.5 saat canım doğru biliyorsun.

Yok ya guluyo oynamak istiyor oyundan sikilinca agliyo iste uyuz ediyor beni. Gerçi bu günlerede şükür. Ben 32 saat uyumadigimi biliyorum

canım seninki gece gündüz dengesini mi kuramadı acaba.güzndüz uyuyormu.eğer gündüz uyuyup gece uyumuyorsa gündüz uyutmamaya çalış.evde mmümkün olmuyorsa dışarı çıkar onu ama arabasıyla değil kucağında yorulunca ver babasına bi gün böyle gezdirin uyuyamasın belki gece uyur:)

canım süt iznimiz 1.5 saat değil ilk 6 ay 3 saat.ikinci 6 ay 1.5 saat .bilgin olsun.

Günaydın herkese.miniğim uyuyor evi toparlamam lazım ama içimden gelmiyor kulağını çekiştiren, kaka problemi olan ,huzursuz emmeyi işkence haline getimiş bebeği olan varmııı? Maffetti beni kaçgündür.dişmi acaba

günaydın kızlaar şu kan damlasına başladınızmı ben vermıyorum kızım 4 ay 10 günlük. çok rahatsız etti ne zamn damlayı versem ağrıdn kıvranıyor kı normalde bu zamana kadar gaz sancısı cekmedık kestım şimdi rahatım 6. aydan sonra başlarım sizde başladınızmı

Olmazmı topiğin neredeyse tamamı:) hiç moralini bozma hepimizin bebeği gayet huzursuz emmek istemiyor sen elinden geldiğince moralimi yüksek tut düzeliyorlar emin ol

ben dün sağlık ocağında ordum 6 aylık olunca başlıcaz dediler

Teşekkürler.kulağını tırmalıyor resmen.sağlık o. Dr gösterdim bişe yok dedi.uykumuz düzene girdi şükür ama gündüz sürekli kucak istiyor.hepimize allah güç kuvvet sabır versin

ben dün sağlık ocağında ordum 6 aylık olunca başlıcaz dediler

Allah Allah hangi memleketın sağlık ocağı bu canım buralarda hep 4. ayda başlatıyorlar. iyi bari ben de vermiyorum zaten rahata kavuştuk bebeğimi tanıyamaz olmuştum çok huzursuzluk yaptı tek değişiklik damla olduğu için ondan olabileceğini düşündüm tadı da iğrenç ayrıca

Merhaba bebegin sadece annesutuyle brsleniyorsa demire ihtiyaci olabilir demir kandaki oksijen miktarini arttiriyor ve oksijen beyin gelisimine faydali druna danis istersen baska bir demir ilaci yazar ben manayla besliyorum mamada demir oldugu icin 6. Ay baslayacagim demir damlasina

evet sadece anne sütüyle besleniyor doktor eğer bir rahatsızlık hissederseniz kusma gibi şikayetler oluyormuş genelde ferrum alın demişti ve sağlık bakanlığının vegafaron damlasına başlamıştım ama ferrumu almadık birde onumu denesem

Kizlar 2 haftadir ek gidaya gectik ilk princ unu muhallebiden basladik ona bayildi oglum sapir supur yiyor aksam yatmadan once veriyorum 8 saat deliksiz uyumaya basladi ve 2 haftada 500 gr almis cok sukur sebze corbasini sevmedi haftaya birdaha deneyecegim elma puresine bayildi yogurda onumuzdeki ay baslayacagiz dr oyle istedi yogurt verenler var mi birde nasil mayaliyorsunuz devam sutuyle mi?

Cano nbanada verdiler saglık ocağından ama başlamadım daha
Bana emzirdikten bir saat sonra ver yok olursa hiç bi işe yaramaz dedi.
Off bilmiyorum 4,5 ay olunca başlıyayım diyorum bende
6 ay geç olmaz mı tatlım??:44:

ne bileyım denızım ya çocuğun bu hali çok fenaaa 4 aylık olana kadar çocuğun sesini duymaık böyle şimdi yırtıyor ortalığı iyice bir araştırmak sormak lazım doktora başka bişeymı desem rahatsızlıı ama damlayı kesince kendine geldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…