Sadece gomleklerini ve pantolonlarini utuluyorum zaten esiminde benimde isimiz geregi utulenecek kiyafetlerimiz cok oluuor onu bile oflaya puflaya yapiyorum en nefret ettigim ev isi utukızlaarr
bebişlerin kıyafetlerini ütülüyormusunuz ben ütülüyorum ama bazen çok üşeniyorum kocam da öğretmen ya bir sürürü gömlek oluyor zaten ütülenecek
Peki kızlar o zaman size bişey sorayım Bebeğinizin kiyafetlerindeki lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz ne kullanıyorsunuz yıkarken
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki kızlar o zaman size bişey sorayım Bebeğinizin kiyafetlerindeki lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz ne kullanıyorsunuz yıkarken
Çıkmayanlar öyle duruyogezmelik ayrı onlarda leke yok
Şuana kadar kalıcı leke olmadı hiç... Ama olsaydı ayrıyetten herhangi bir deterjan kullanmazdım... Birkaç kez yıkardım en olmadı buraya kadarmış derdim yollarımız ayırırdık heralde:) Ben dalan roxy toz sabun kullanıyorum onu da oldukça az kullanmaya dikkat ediyorum... Ne kadar az kimyasal o kadar iyi..
Evet ya çok güzel oluyorlar 2-3 tane aldım zaten belki bugün fotolarını çeker gönderirirm ya secmeye zorlanıyorum resmen :) ama erkeklerine çok tatlı cicileri var yaa benim kuzenimin oğlu var ya çok güzel ciciler almış çocuk olasım geliyor
Yok canm haftaya 4 aylık olcak ozman vercem ama denemek için kendim püre yapıp verdim sevdi ama tamamen haftaya başlıcam program yaptk kardeşimle ama listemi bulamıorm evde inşaattan dolayı ama sabahları muhakkak hakiki pekmez veriorm aç karnına 1 aydır.Ve aynı mamayı hep vermiorm sürekli değiştirorm ayırt etmesin die şuan hiçbir mamayı ayırt etmio
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
pekmez bi kaşık mı veriyosun yoksa bi kaç kaşık mı ? bende vermek istiyodum ama hep çekiniyorm vermeye ? hero baby ile hipp veriyodun yanlış hatırlamıyosam bende değiştirmek istiyorm arada mesela bugün hipp verdin yarın hero baby mi veriyosun ? ben kaşık mamasını aldım hipp in iyi geceler sütlü tahıllı elmalı yediriyorm çok az yiyo sevmedi herhalde.
Çay kaşığı ile aç karnına veriorm canm dktrm önerdi kan yapması için ilaç yerine pekmez daha sağlıklı köyden getirtiyorum orjinal pekmez veriyorum zaten.Ben bebelac,hero baby,hipp dönüşümlü veriyorum mesela 3 gün hipp 3 gün hero baby veriorm sadece tek vermediğim ve asla vermeyecğim mama aptamidir.Ben daha başlamadım kaşık mamasına ama ilk refleksle tt alamaz zaten canm bebeğin
yok zorlamıyorum tatlım ama 2 saattir emmedi 2 saat öncede ağladı 5 dk falan emdmişti aç biliyorum ama akşamları bunu adet haline getirdi su içmeyen reene kimyon içmeyen kız onları çok güzel içiyor memeyi seven şimdi istemiyor onu anlayamıyorum ben
neden aptamil vermezsin anlamadım? ya bi kaç gündür deniyorz yedirmeyi bi iki gün çok severek yedi artık tükürüyo ya da ağzını kapatıyo zaten yedirirken bütün heryeri mama oluyo dün bi kaşık ağzına götürüyodum elime bi vurdu mama gözüne girdi :)) bende heemen sildim yıkadım :)) zaten bu verdiğim 4. ayın sonunda başlanıyo . ben tahıllı diye vermek istedim
Sende hoşgeldin annemiz:)) geç kalmış değilsin epi topu 13 ayMerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım
Bilmiorsn sanrm canm biçok dr bağrıo aptamilde glikoz oranı şeker çok yüksek buda çok zararlı bebeklere aptamilin birçok serisi piyasadan toplatıldı.Bilmem ben daha başlamadım canm tahıllı mamaya pekte düşünmüorm başlamayı genelde evde yaptgm sbze-meyve pürelerine başlıcam yaptğm meyve suluarına muhallebi vs bakalm program yaptm ama bi bulabilsem çok şey yapcamda ahh yapamıorm hiip mama istersen sana yollayım kargoyla canm elimde baya var 1 numara
inan hiç duymadım . haberleri takip ettiğim mi var ki benim?:)) ya ben elma suyu verdim kabız oldu . artık püresi versem düşünmek istemiyorum. ben 5. ayı doldurmasını beklicem başlamk için . şimdilik sadece tahıllı mama veriyorum, ama dediğim gibi onu da istemiyo, bi iki kaşık yiyo sadece. bende evde yapmayı tercih ederim. hazır almaktan daaha iyidir. zaten iyi yemek yaparım ayıptır söylemesiyani bildiğim halde dışardan almam. eşime bi sorayım cnm sana söylerim. hipp mama nın kutuusunu ne kadara alıyosun ? ben 300 gr lık kutuyu 23.5 liraya alıyorum carrefour dan .
Elma suyuda püreside kabız yapar zaten canm😄ayrıca ben mamayı parayla yollamıcam sana deli kız aaa ettiği lafa bak eşşek😁😁
yok cnm daha neler . kız o kadar para verip almışsın, bi de benden parasını almıcak mısın ? hayatta kabul etmem. eşimde etmez zaten .
slm müthiş sabırlı aralık anneleri
öncelikle emme isteksizliği olayını çözdük biz
sabredin kızlar benimki uzun sürdü ama çok direndim
misafirlerim varken bile aldım eylülü sakin bir odaya geçtim hoplaya zıplaya emzirdim halimizi görmeniz lazımdı
bazen önce ağzına emziği verdim çekip memeyi teptim ağzına bunu bir emzirmede defalarca yaptım,ağladığında sakinleştirip tekrar devam ettim
artık bir koltuğun yayları pertüstünde zıplama çok rahat oluyor bir zıplıyoruz ayaklar yerden kesiliyordu
çok şükür iki haftadır sorun yok benim yeniden memeye alışmasını sağlamak 3 hafta sürdü çok zordu
artık bıraktı heralde diyip vermesem birdaha almazdı
şimdi arada yine yapıyor o kadar ağlıyor ki imkanı yok susmuyor ama emmiyor da
bazen arabaya bindirdik gezerken emzirdim
uykumuz gündüzleri bir saat uyuyor bir saat uyanık kalıyor bazen öğle uykusunu 2-3 saat uyanmadan uyuduğuda oluyor ama çok nadir
geceleri artık yavaş yavaş erkene çekmeye başladım
dokuz buçukta uyutuyotum 12de kakmazsa bile uyurken emziriyorum sabah 5-6 gibi uyanıyor emiyor uyuyor sonrası her saat kalkıyor 10 gibi artık uyutmuyorum altını değişiyorum pijamasını çıkartıyorum elini yüzünü yıkıyoruz perdeleri birlikte açıyoruz şarkı söylüyoruz ana kucağına koyuyorum
ben oyun halılarının üstündeki bir aparat yaptım onuda ana kucağının üstüne getiriyorum uykusu gelene kadar onlarla oynuyor tv açık ama sadece sesini duyuyor çünkü gördüğünde gözünü ayımıyor onlarla konuşuyor kızıyor
bizim rutin böyle
sizde kendinize mutlaka bir rutin oluşturun hem yatarken hem kalkarken
aslında kendi kendine uyumaya çok meyilli ama kıyamıyorum dayanamıyorum zaten huysuz oluyor bazen başedemiyorum tanıyamıyorum
ağlatırsam düzeni bozulacak gibi geliyor
odadan ayırma meselesini şimdilik düşünmüyorum oğlumuda ayırmamıştım biraz zor oluyor ama zaten biz ondan sonra yatıyoruz önce kalkıyoruz bizi odada pek görmüyor
ayrı olması bana sıcak gelmiyor
bir keresinde o yatak odasında uyurken bende salonda uyuya kalmştımda ne ağlamıştı kuzum
uykum çok hafif olsada gün içinde yaşananlar yada sadece yorgunluk yüzünden uyanamaya bilir insan
neyse ben accık sonra gelicem inşallah biraz geçmişe bakıyım zira 200 sayfa falan omuş görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?