2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlaarr

bebişlerin kıyafetlerini ütülüyormusunuz ben ütülüyorum ama bazen çok üşeniyorum kocam da öğretmen ya bir sürürü gömlek oluyor zaten ütülenecek
Sadece gomleklerini ve pantolonlarini utuluyorum zaten esiminde benimde isimiz geregi utulenecek kiyafetlerimiz cok oluuor onu bile oflaya puflaya yapiyorum en nefret ettigim ev isi utu

Peki kızlar o zaman size bişey sorayım Bebeğinizin kiyafetlerindeki lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz ne kullanıyorsunuz yıkarken

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şuana kadar kalıcı leke olmadı hiç... Ama olsaydı ayrıyetten herhangi bir deterjan kullanmazdım... Birkaç kez yıkardım en olmadı buraya kadarmış derdim yollarımız ayırırdık heralde:) Ben dalan roxy toz sabun kullanıyorum onu da oldukça az kullanmaya dikkat ediyorum... Ne kadar az kimyasal o kadar iyi..

Bende dalan roxy kullaniyorumda acaba dedim başka bişey kullananlar var mı? Sık sık yıkamaya çalışıyorum ki temiz olsunlar :)

aynen benim de:)) at at resimlerini hayırlı olsun kuzuna güle güle giysin inşallah. bende aldığım zaman atcam resimleri size:)

pekmez bi kaşık mı veriyosun yoksa bi kaç kaşık mı ? bende vermek istiyodum ama hep çekiniyorm vermeye ? hero baby ile hipp veriyodun yanlış hatırlamıyosam bende değiştirmek istiyorm arada mesela bugün hipp verdin yarın hero baby mi veriyosun ? ben kaşık mamasını aldım hipp in iyi geceler sütlü tahıllı elmalı yediriyorm çok az yiyo sevmedi herhalde.

Çay kaşığı ile aç karnına veriorm canm dktrm önerdi kan yapması için ilaç yerine pekmez daha sağlıklı köyden getirtiyorum orjinal pekmez veriyorum zaten.Ben bebelac,hero baby,hipp dönüşümlü veriyorum mesela 3 gün hipp 3 gün hero baby veriorm sadece tek vermediğim ve asla vermeyecğim mama aptamidir.Ben daha başlamadım kaşık mamasına ama ilk refleksle tt alamaz zaten canm bebeğin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

neden aptamil vermezsin anlamadım? ya bi kaç gündür deniyorz yedirmeyi bi iki gün çok severek yedi artık tükürüyo ya da ağzını kapatıyo zaten yedirirken bütün heryeri mama oluyo dün bi kaşık ağzına götürüyodum elime bi vurdu mama gözüne girdi :)) bende heemen sildim yıkadım :)) zaten bu verdiğim 4. ayın sonunda başlanıyo . ben tahıllı diye vermek istedim

cnm gördüm eklediğin fotoları çok güzeller güle güle giysin inşallah bebişin . bi de sana şey diyim benim oğlumda bazen böyle yapıyo hiç bi şekilde su rezene bişe içmez onları şapur şupur içiyo mama yemiyo aç olduğu halde. bazen de mama çok güzel yiyo onları içmiyo sürekli değişir yani üzülme . yeter ki emsin hiçç emmemesindeen iyidir.

Bilmiorsn sanrm canm biçok dr bağrıo aptamilde glikoz oranı şeker çok yüksek buda çok zararlı bebeklere aptamilin birçok serisi piyasadan toplatıldı.Bilmem ben daha başlamadım canm tahıllı mamaya pekte düşünmüorm başlamayı genelde evde yaptgm sbze-meyve pürelerine başlıcam yaptğm meyve suluarına muhallebi vs bakalm program yaptm ama bi bulabilsem çok şey yapcamda ahh yapamıorm hiip mama istersen sana yollayım kargoyla canm elimde baya var 1 numara

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım

Sende hoşgeldin annemiz:)) geç kalmış değilsin epi topu 13 ay)
Ben dalan rıxy ya da dalin sıvı kullanıyorum eğer çıkmazsa arielle yıkayıp tekrar kendi deterjanıyşa yıkıyrum

Enem enem esraa bu neee tospiiikk
Ağzını yirim bununnn:)) maşallahh tütütütü

Son düzenleme:

inan hiç duymadım . haberleri takip ettiğim mi var ki benim?:)) ya ben elma suyu verdim kabız oldu . artık püresi versem düşünmek istemiyorum. ben 5. ayı doldurmasını beklicem başlamk için . şimdilik sadece tahıllı mama veriyorum, ama dediğim gibi onu da istemiyo, bi iki kaşık yiyo sadece. bende evde yapmayı tercih ederim. hazır almaktan daaha iyidir. zaten iyi yemek yaparım ayıptır söylemesi yani bildiğim halde dışardan almam. eşime bi sorayım cnm sana söylerim. hipp mama nın kutuusunu ne kadara alıyosun ? ben 300 gr lık kutuyu 23.5 liraya alıyorum carrefour dan .

Elma suyuda püreside kabız yapar zaten canm😄ayrıca ben mamayı parayla yollamıcam sana deli kız aaa ettiği lafa bak eşşek😁😁

yok cnm daha neler . kız o kadar para verip almışsın, bi de benden parasını almıcak mısın ? hayatta kabul etmem. eşimde etmez zaten .

yok cnm daha neler . kız o kadar para verip almışsın, bi de benden parasını almıcak mısın ? hayatta kabul etmem. eşimde etmez zaten .

Ayy para vermedim manyak bizim ailede herkes hemşire sağlıkçı bana promosyon gelio bunlar

alllaaam yalebbim yaaaa noluyooo bu çocuklara bacım bnm kıde 3 gundur boylee
delırıcem olmayan sutum kaccak ://
aralda bunu yasamadım 6 ay bır fııl emzırdım sonra ek gıdaya gectım ..
bu sımdıkı nesılde bı acayıp oluyor canımm
ay ne güzel uyuyormuş eylül..
kerem uyumuyorrrr uyuyo 15 dk o ara hemen yemek yıyorum
ev artık ev deıl
hanı cızgı fılmlerde fln olur ya sofra bezıyle herseyı toplarlar bohça yapıp atarlar:))
yemekten sonra onları toplamak zoruma gelıyo hep kucaktaa ..
aliippp sarmaliyim sofra bezi ile dıyorum :))
acep plastık kullan at esyalardan mı alsakkk ne etsek

ben kerem ı uyurken emzırıyorum gunduz emmmıyo yaa.. bahçeye ındırıyorum mesela orda ac ac uyuyo hemen yukarı çıkıp
uykusunda emzısıyorum
bahçede kendıme bı cadır yaptırsam dıye hayal kurar oldum :)) emzırme çadırı
aksam duzelıyor gecede emıyo bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…