bazrn bizimkide istwmiyo emzik verince susuyo meme verince agliyo bende emzigi agzina degdirip memeyi veriyorum bazen ilk seferde bazen defalarca tekrarlayip tutturuyrum
Kızlar arasın aşıdan dolayı ateşi düşmüyo 22:30 da verdik yarım fitil bi daha ne zaman verilebiliyo
Araştırdım nette bulamadım bi tğrlü zor dırımdayım biliyommusınız
foto ekledim :) bunlar kızımın cicileri :)
Aydinlikevler :) var mi baska Ankara?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yine meme istemiyooo yne ağlıyo yine yine offf yaa 1 haftadır kızıma bir haller oldu niye böyle yapıyor anlamıyorum yatağa aldım gülüyor meme veriyorum çığlığı basıyorrr off offfff offf
Aydinlikevler :) var mi baska Ankara?
Bende Ankaradayim Huseyingazi de
Bende Ankaradayim canim
Biz yine uyanigiz bu sefer saat 12:10 du uyudu 12:55 de uyandi. Rem uykusunu atlatamiyor galiba oğlum. Ama bazen iki buçuk saat uyuyor saat 6da uyuyp 8bucuk civarinda uyanmasi gibi o zamanlarda nasil atlatiyorda simdi atlatamiyor
Benim kızım da öyle 4 parmak birden sokuyor.. Hatta gecen gün azmetti 5. Yi de soktu:)) normal bu dönemlerde müdahal etmemek lazımmış emme içgüdüsündn yapıyormuş...
Offf ben de aynı şeyi düşünüyorum nasıl olacak diye.. Aynı anlattığın gibi bizim odaların durumu da... Ama ben acaba duyamaz mıyım diye korkuyorum... Telsiz de almadık... Kesin gerekir mi acaba?? Çok da alıştım kuzuma gözümü açtığımda yüzünü görüyordum direkt:))) ama uzatmadan ayırmak lazım...
günaydııııınnnnnn
geçmişi okuyup bitirmişken yazmak istiyorum özledim valla canım aaaaaa
hiç fırsat vermiyo bu bebeler!
çok fena grip olmuştum boğaz öksürük hepsi birde.. ben tam hafiflettim derken eşime bulaştı 2gece annemlerde kaldım
kuzum da biraz öksürüp hapsurdu inşallah tekrarlamaz neyse dün akşam evime geldim
kızlar selimin dişi çıkıyo!annemin parmağına geldi dün ilk olarak
zaten huysuzlanıp duruyo ondanmış kıyamam kurbaaneee
aysuuuunn blog yapmışın zuzuuhayırlı olsun takipçiyiz artık
seatleon arkadaşım sanırım sendin emzirirken tırnaklarını kesme kabiliyetine hayran kaldım ben emzirmiyorken de kesemiyorumnerdesin sana geliyorum tırmıklıyo valla
çok derin uyuyunca anca
perikızııııı ahhh yalnız değilsiniz cano
nezamana kadar böyle gitcek yaa ben eski renkli geceleri özledim
tuğbaaaa kıyamam sana hergece hergece...
allah yardımcın olsun kuşum yaa bi derdi mi var acaba ama oyun istiyo, gülüyo falan diyosun
ya ismi falan mı ağır geldi ne biliyim öyle der ya büyükler
benim bi kuzenim de hem çok yaramazdı hem hastalıktan kurtulamazdı hep öyle diyolardı :26: bu sebeble isim değiştiren bile duymuştum
çok fena grip olmuştum boğaz öksürük hepsi birde.. ben tam hafiflettim derken eşime bulaştı 2gece annemlerde kaldım
kuzum da biraz öksürüp hapsurdu inşallah tekrarlamaz neyse dün akşam evime geldim
kızlar selimin dişi çıkıyo!annemin parmağına geldi dün ilk olarak
zaten huysuzlanıp duruyo ondanmış kıyamam kurbaaneee
Amin canim cümlesinin inş. Basa gelen cekiliyo bak senin kizinda fazla kalkmis dayanmissin hic uyumasa yine dayanacaksin. Valla cocugumla oynarken yada ayagimda sallarken şuurumun kapandigini devrilirken uyandigimi biliyorum :) Allah saglik sihat versin de uykuda versin:))Yaa allah senin yardımcın olsun ya.. Kızım dün normalden biraz fazla kalktı diye şuan ölü gibiyim ben. Sen nasıl başa çıkıyosun bravo vallahi..
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Ayni şehirde oturuyomusuz gerek yokmuş kalmaya. Bu erkekler ne zannediyor kendilerini acaba? Evlendik diye onların kölesi olmadik azicik saygi duysunlar ya. Bu ne boyle ben emir eri degilimkiAmin canım benimkide haftada 1 gidiyorum anneme ona taktı kafayı bu hafta gitmiceksin diyor ben senden izin aldım onlara söz verdim diyorum yok gitmiceksin diyor yaa bakalım nolucak annemlerde çok özlemiş napacaz artık suyuna gidecez ne olacak görecez bizim yerimize kocalarımız delirmiş
Seninki niye izin vermiyorki nolduda böyle bir karar aldı
İşte hayrani olduğum cocuk modeli:)) amin canm saolasin valla çok zor sabrediyorum son zamanlarda Allah cumlemizin yardimxisi olsunAllah sabir versin canlar.mukafatinizi en guzel sekilde alirsiniz insallah.hayirli evlat olsunlar bu gunler gececek cok sukur bizim gece sorunumuz yok. gunduz sikuntilu uyuyoe emzigi atiyo bi mikirdanir gibi oluyo o emzik agza girmwzse uyaniyo yaninda birini istiyo bende yanibda yatarsan 2 saati buluyo yoksa ya1 ya yarimsaat3-4kez uyuyo yada surekli ayakra okacak.tabi cok sukur ditorum.kizimda aralik 2007dogumlu biz zorla uyandirirdik sevelim diye
Kızlar selamm bebeğini odasına geçiren var mı aranızda?
Şuan kullandığımız küçük beşiğe sığmayacak yakında en fazla 1 ay. Bebek odası ve bizim oda da yan yana gık dese duyarım direkt ayırmayı düşünüyorum ben?
Essela bebegin nasil duzeldimi emmesi benimki hala uyurken emiyor 2 saatte bir tek gogus seklinde birde uyumuyor gunduz hic bu gecede 4 de bir uyandi uyanis o uyanisuykusuzluktan aglar oldum artik bebek emsin diye ayagimda salliyorum salla emzir birak uyansin biktim artik
Vay be hayırlı olsun yeni dişiniz:) aralık bebelerinin ilk dişi Selim'inki olacak heralde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?