2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Günaydın arkadaşlar verdiğiniz cevaplar icin sağolun benim de cok hosuma gidiyo parmaklarını emmesi ama ne bileyim çok emiyo gibi geliyodu bana

bazrn bizimkide istwmiyo emzik verince susuyo meme verince agliyo bende emzigi agzina degdirip memeyi veriyorum bazen ilk seferde bazen defalarca tekrarlayip tutturuyrum

Kızlar arasın aşıdan dolayı ateşi düşmüyo 22:30 da verdik yarım fitil bi daha ne zaman verilebiliyo
Araştırdım nette bulamadım bi tğrlü zor dırımdayım biliyommusınız

Cnm geçmiş olsun ben fitili verdikten 3 saat sonra şurup veriyodum ecrine. Çay kaşığı ucu kadar fıtılıde yarımm veriyordum Şimdi ufklığıda aynısı dr öyle söylüyordu

yine meme istemiyooo yne ağlıyo yine yine offf yaa 1 haftadır kızıma bir haller oldu niye böyle yapıyor anlamıyorum yatağa aldım gülüyor meme veriyorum çığlığı basıyorrr off offfff offf

mrb canım ben kasım annesiyim bir ay önce aynı şeyi benim kızım da yapıyodu önce uyutup sonra emziriyordum sakın zorlama uyutup emzir zamanla düzeliyo

Biz yine uyanigiz bu sefer saat 12:10 du uyudu 12:55 de uyandi. Rem uykusunu atlatamiyor galiba oğlum. Ama bazen iki buçuk saat uyuyor saat 6da uyuyp 8bucuk civarinda uyanmasi gibi o zamanlarda nasil atlatiyorda simdi atlatamiyor

Yaa allah senin yardımcın olsun ya.. Kızım dün normalden biraz fazla kalktı diye şuan ölü gibiyim ben. Sen nasıl başa çıkıyosun bravo vallahi..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bence telsiz lazım, ağlama noktasına gelmeden mıkırdanmasına kalkmak istiyorum yanındaki gibi. Ben de çok alıştım tabi, ilk zamanlar kesin habire gidip bakarım :)))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

günaydııııınnnnnn
geçmişi okuyup bitirmişken yazmak istiyorum özledim valla canım aaaaaa
hiç fırsat vermiyo bu bebeler!

çok fena grip olmuştum boğaz öksürük hepsi birde.. ben tam hafiflettim derken eşime bulaştı 2gece annemlerde kaldım
kuzum da biraz öksürüp hapsurdu inşallah tekrarlamaz neyse dün akşam evime geldim
kızlar selimin dişi çıkıyo! annemin parmağına geldi dün ilk olarak
zaten huysuzlanıp duruyo ondanmış kıyamam kurbaaneee

aysuuuunn blog yapmışın zuzuu hayırlı olsun takipçiyiz artık

seatleon arkadaşım sanırım sendin emzirirken tırnaklarını kesme kabiliyetine hayran kaldım ben emzirmiyorken de kesemiyorum nerdesin sana geliyorum tırmıklıyo valla
çok derin uyuyunca anca

perikızııııı ahhh yalnız değilsiniz cano
nezamana kadar böyle gitcek yaa ben eski renkli geceleri özledim

tuğbaaaa kıyamam sana hergece hergece...
allah yardımcın olsun kuşum yaa bi derdi mi var acaba ama oyun istiyo, gülüyo falan diyosun
ya ismi falan mı ağır geldi ne biliyim öyle der ya büyükler
benim bi kuzenim de hem çok yaramazdı hem hastalıktan kurtulamazdı hep öyle diyolardı :26: bu sebeble isim değiştiren bile duymuştum

ya ayrıca eşinin haftada 2kez yüzmeye giderken sana ayda bir annende kalma yasağına hiç bir anlam veremiyorum! üstelik sen böyle uykusuzluktan perişan oluyorken, tek başına ahmedle ilgileniyorken!

Son düzenleme:
vee hayırlı cumalar dostlar
cumamız mübarek dualarımız kabul olsun
bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli huzurlu bol uykulu neşeli olsun
allahım hastalara şifa versin
başta tuğba kulunun ahmed yasin adlı bebeği olmak üzere tüm zor bebişli annelere güç kuvvet, bebeklerine de güzel huy ve uyku düzeni versin yüce rabbim
aaaminn..

Essela bebegin nasil duzeldimi emmesi benimki hala uyurken emiyor 2 saatte bir tek gogus seklinde birde uyumuyor gunduz hic bu gecede 4 de bir uyandi uyanis o uyanis uykusuzluktan aglar oldum artik bebek emsin diye ayagimda salliyorum salla emzir birak uyansin biktim artik

Vay be hayırlı olsun yeni dişiniz:) aralık bebelerinin ilk dişi Selim'inki olacak heralde:)

Yaa allah senin yardımcın olsun ya.. Kızım dün normalden biraz fazla kalktı diye şuan ölü gibiyim ben. Sen nasıl başa çıkıyosun bravo vallahi..

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Amin canim cümlesinin inş. Basa gelen cekiliyo bak senin kizinda fazla kalkmis dayanmissin hic uyumasa yine dayanacaksin. Valla cocugumla oynarken yada ayagimda sallarken şuurumun kapandigini devrilirken uyandigimi biliyorum :) Allah saglik sihat versin de uykuda versin:))
Ayni şehirde oturuyomusuz gerek yokmuş kalmaya. Bu erkekler ne zannediyor kendilerini acaba? Evlendik diye onların kölesi olmadik azicik saygi duysunlar ya. Bu ne boyle ben emir eri degilimki

İşte hayrani olduğum cocuk modeli:)) amin canm saolasin valla çok zor sabrediyorum son zamanlarda Allah cumlemizin yardimxisi olsun

Bizde farkli sehirlerdeyiz ama yine aynı fark yok bence erkekler kendileri basli basina sorun hic şükür etmiyorlar ne guzel evlenip mutlu yuvalari var saglikli evlat vermis rabbim nankör luk yapiyorlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kendi odasina gecirmem imkansiz karyolasi tek kisilik yatak ebatlarinda ama sallanmiyor oglumda sallanmadam mumkun degil uyumuyor emzik veriyprum sallamazsam onuda atiyor sallanmayi biraktirmak imkansiz allahtan park yatak almisim yatakodasina ona uzun sure sigar bambu besik alacaktim son anda vazgecip park yataga dondum

Ya sorma canm devam ediyor emme reddi! Bir iki normal emiyo hıh tamam diyip düzeldi saniyorum ama sonra yine savaş
Aynen senin gibi salla uyuklayinca emzir
acikinca ayagima sallamaya aliyorum direk
Ya ben nazara geldi diyorum bana birisi oooo nasil emiyo cukkudu cukkudu! benim çok içimde kaldi hic emziremedim bebeklerimi demisti ( yani ne diyimki
Ama bizim topikte çok var bu sorunu yaşayan inşallah atlatiriz yaa

Vay be hayırlı olsun yeni dişiniz:) aralık bebelerinin ilk dişi Selim'inki olacak heralde:)

Sağol canım tskler darisi sizlere
Yalniz sanki erken cikarmak çok iyi değil gibi bisey duyduğumu hatirliyorum inşallah sıkıntısız atlatırız :18:
Yaa miracım sana hep dicem onca şey yasak evde bi kendine bi eşine ayri yemekler mi hazirliyorsun yoksa esin sana ayak uydurabiliyor mu :26: gerci sanmiyorum sana uycagini.. Nasil yetistiriyorsun ? bi de yakinda ek gıdalar baslicak! Allah yardimcin olsun canım

kızlaarr

bebişlerin kıyafetlerini ütülüyormusunuz ben ütülüyorum ama bazen çok üşeniyorum kocam da öğretmen ya bir sürürü gömlek oluyor zaten ütülenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…