2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
slm müthiş sabırlı aralık anneleri
öncelikle emme isteksizliği olayını çözdük biz
sabredin kızlar benimki uzun sürdü ama çok direndim
misafirlerim varken bile aldım eylülü sakin bir odaya geçtim hoplaya zıplaya emzirdim halimizi görmeniz lazımdı
bazen önce ağzına emziği verdim çekip memeyi teptim ağzına bunu bir emzirmede defalarca yaptım,ağladığında sakinleştirip tekrar devam ettim
artık bir koltuğun yayları pert üstünde zıplama çok rahat oluyor bir zıplıyoruz ayaklar yerden kesiliyordu
çok şükür iki haftadır sorun yok benim yeniden memeye alışmasını sağlamak 3 hafta sürdü çok zordu
artık bıraktı heralde diyip vermesem birdaha almazdı
şimdi arada yine yapıyor o kadar ağlıyor ki imkanı yok susmuyor ama emmiyor da
bazen arabaya bindirdik gezerken emzirdim
uykumuz gündüzleri bir saat uyuyor bir saat uyanık kalıyor bazen öğle uykusunu 2-3 saat uyanmadan uyuduğuda oluyor ama çok nadir
geceleri artık yavaş yavaş erkene çekmeye başladım
dokuz buçukta uyutuyotum 12de kakmazsa bile uyurken emziriyorum sabah 5-6 gibi uyanıyor emiyor uyuyor sonrası her saat kalkıyor 10 gibi artık uyutmuyorum altını değişiyorum pijamasını çıkartıyorum elini yüzünü yıkıyoruz perdeleri birlikte açıyoruz şarkı söylüyoruz ana kucağına koyuyorum
ben oyun halılarının üstündeki bir aparat yaptım onuda ana kucağının üstüne getiriyorum uykusu gelene kadar onlarla oynuyor tv açık ama sadece sesini duyuyor çünkü gördüğünde gözünü ayımıyor onlarla konuşuyor kızıyor
bizim rutin böyle
sizde kendinize mutlaka bir rutin oluşturun hem yatarken hem kalkarken
aslında kendi kendine uyumaya çok meyilli ama kıyamıyorum dayanamıyorum zaten huysuz oluyor bazen başedemiyorum tanıyamıyorum
ağlatırsam düzeni bozulacak gibi geliyor
odadan ayırma meselesini şimdilik düşünmüyorum oğlumuda ayırmamıştım biraz zor oluyor ama zaten biz ondan sonra yatıyoruz önce kalkıyoruz bizi odada pek görmüyor
ayrı olması bana sıcak gelmiyor
bir keresinde o yatak odasında uyurken bende salonda uyuya kalmştımda ne ağlamıştı kuzum
uykum çok hafif olsada gün içinde yaşananlar yada sadece yorgunluk yüzünden uyanamaya bilir insan
neyse ben accık sonra gelicem inşallah biraz geçmişe bakıyım zira 200 sayfa falan omuş görüşmeyeli

Erken çıkarmasıyla ilgili doktorunla görüş canım mutlaka.. Yanlış hatırlamıyorsam florürlü kremler kullanılıyordu...
Valla canım yemeği zaten zar zor kız uyudu mu iki ara bir derede yapıyorum... Eşime ayrı yemek yapmıyorum.. Alıştı garibim o da yiyor... Zaten benim halime üzüldüğü için bana şöyle yemek yap ben bunu yemem demiyor...

kızlaarr

bebişlerin kıyafetlerini ütülüyormusunuz ben ütülüyorum ama bazen çok üşeniyorum kocam da öğretmen ya bir sürürü gömlek oluyor zaten ütülenecek

Ben herşeyini ütülüyorum çorabını bile ütülemeden hayatta giydirmem... bizim kıyafetlerimizi de aynı şekilde ütülüyorum... Bu konuda hastalığım var gerçi...

ben de Mete nin herşeyini ütülüyorum ama bazen zor geliyo Sen kendi kıyafetlerinde de mi herşeyi ütülüyosun çorabını bile mi

bravo valla

Off cok yorucu bir durum benim ki biberonda almiyor sureklide mizmizzz ben nazar olmustur diye hocaya okuttum haftaya baska bir doktora gidicem meme reddi bukadar uzun surmuyormus artik saglik sorunundan suphe ediyorum sizin kilo alimi nasil birde kac saatte bir besliyorsun her seferinde 2 memeyide aliyormu?. Cok soru sordum affina siginarak cevap bekliyorum :) disinizde hayirli olsun

Cnm geçmiş olsun ben fitili verdikten 3 saat sonra şurup veriyodum ecrine. Çay kaşığı ucu kadar fıtılıde yarımm veriyordum Şimdi ufklığıda aynısı dr öyle söylüyordu
Bende yarım verdim Özgeciğim ama calpol hiç bi işe yaramıyo yaaa
İbufeni ne kadarlıkken kullanmaya başlıyoru acaba
Hiç ilaç taraftarı değilim ama 38,8i görünce attım fitili valla ne yapayım. Soyduk sildik camları açtık
İnmedi ateşi bi türlü

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de Mete nin herşeyini ütülüyorum ama bazen zor geliyo Sen kendi kıyafetlerinde de mi herşeyi ütülüyosun çorabını bile mi

bravo valla

Ütülüyorum valla... Ütü masası sürekli açık evde:)

hoşgeldın canımmm..

Hosbuldum :) güzel bir sayfaymis burası birbirinizle herşeyi sorup paylasabiliyor sunuz :) ki benim gibi aileden ve kayinvalideden uzakta yalnız ve ilk çocuğunu yetistirenler için çok güzel bir sayfa😊

aynen bende anne ve kv den uzaktayım tek başımıızayız antepte öğretmenim..
üstelık iki çocukla

Idare ediyoruzz artıkk sen nerdesin

Hemen gel canım ben her türlü keserim o tırnagıhemde en kısa sürede kesme rekoru

Istanbuldayim bende. O tek çocuk zaten çok ilgi istiyor senin birde iki çocuk daha çok ilgi ister. Ikiz mi yoksa ikinci çocuk mu

Evet valla teee hamileliğin ilk zamanlarından bile herkes herşeyi paylaşıyor:)

Peki kızlar o zaman size bişey sorayım Bebeğinizin kiyafetlerindeki lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz ne kullanıyorsunuz yıkarken

Essela istanbulun neresindesin

Ben ayda bir kere ancak ütü yapıyorum.kocamda bende çok rahatızbide çocuğun kıyafetlerinimi ütüleyecem hiç işim olmaz.ütüleyenleri tebrik ediyorum sabır işi valla

Oğluma bir iki bişey alacam namazdan sonra dudulluya gidiyomvarmı gelen
Kızım tuvalet eğitimini bitirti çok şükür.rahatım bu ara çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…