Sağol canım tskler darisi sizlere
Yalniz sanki erken cikarmak çok iyi değil gibi bisey duyduğumu hatirliyorum inşallah sıkıntısız atlatırız :18:
Yaa miracım sana hep dicem onca şey yasak evde bi kendine bi eşine ayri yemekler mi hazirliyorsun yoksa esin sana ayak uydurabiliyor mu :26: gerci sanmiyorum sana uycagini.. Nasil yetistiriyorsun ? bi de yakinda ek gıdalar baslicak! Allah yardimcin olsun canım
kızlaarr
bebişlerin kıyafetlerini ütülüyormusunuz ben ütülüyorum ama bazen çok üşeniyorum kocam da öğretmen ya bir sürürü gömlek oluyor zaten ütülenecek
Erken çıkarmasıyla ilgili doktorunla görüş canım mutlaka.. Yanlış hatırlamıyorsam florürlü kremler kullanılıyordu...
Valla canım yemeği zaten zar zor kız uyudu mu iki ara bir derede yapıyorum... Eşime ayrı yemek yapmıyorum.. Alıştı garibim o da yiyor... Zaten benim halime üzüldüğü için bana şöyle yemek yap ben bunu yemem demiyor...
Ben herşeyini ütülüyorum çorabını bile ütülemeden hayatta giydirmem... bizim kıyafetlerimizi de aynı şekilde ütülüyorum... Bu konuda hastalığım var gerçi...
Ya sorma canm devam ediyor emme reddi! Bir iki normal emiyo hıh tamam diyip düzeldi saniyorum ama sonra yine savaş
Aynen senin gibi salla uyuklayinca emzir
acikinca ayagima sallamaya aliyorum direk
Ya ben nazara geldi diyorum bana birisi oooo nasil emiyo cukkudu cukkudu! benim çok içimde kaldi hic emziremedim bebeklerimi demisti( yani ne diyimki
Ama bizim topikte çok var bu sorunu yaşayan inşallah atlatiriz yaa
Doktorum 24 saatte 3 kez demisti bana cnm yanlis yönlendirmeyim ama yine ben öyle biliyorum
Hımm. Neyse ki düştü 8gibi ateşi. Dr u arıcm bugün. Me yapmak gerekir hiç sormamıştım
Başa gelmeyince bilinmiyormuş:)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende yarım verdim Özgeciğim ama calpol hiç bi işe yaramıyo yaaaCnm geçmiş olsun ben fitili verdikten 3 saat sonra şurup veriyodum ecrine. Çay kaşığı ucu kadar fıtılıde yarımm veriyordum Şimdi ufklığıda aynısı dr öyle söylüyordu
dişiniz hayrlı olsun emiyorsa işin zor ısırp durur
Sağol canim
Şu reddetme sorununu inşallah bi cozsek sonra isirma konusuna gelces
Valla o da ayri bi vakka!
Erken çıkarmasıyla ilgili doktorunla görüş canım mutlaka.. Yanlış hatırlamıyorsam florürlü kremler kullanılıyordu...
Valla canım yemeği zaten zar zor kız uyudu mu iki ara bir derede yapıyorum... Eşime ayrı yemek yapmıyorum.. Alıştı garibim o da yiyor... Zaten benim halime üzüldüğü için bana şöyle yemek yap ben bunu yemem demiyor...
Ay iyi bari sağolsun gerçekten çok zor olurdu
Onun icin de sıkı bi diyet oluyor
Valla çok sık aklima geliyorsun canim sut alerjsini senden öğrendim diyebilirim
Aklima geldikçe dua ediyorum size...
Benim hala duzenli bir çocuk Dr.um yok anadolu yakasındaki önerilere acigim
Allah korusun bi saglik sorunu olmasındaOff cok yorucu bir durum benim ki biberonda almiyor sureklide mizmizzz ben nazar olmustur diye hocaya okuttum haftaya baska bir doktora gidicem meme reddi bukadar uzun surmuyormus artik saglik sorunundan suphe ediyorum sizin kilo alimi nasil birde kac saatte bir besliyorsun her seferinde 2 memeyide aliyormu?. Cok soru sordum affina siginarak cevap bekliyorum :) disinizde hayirli olsun
Bu son ayki kontrolde 850 gr gibi aldi çok şükür ama hep uyuklarken emiyo dediğim gibi. Tek meme ve 3 4 saatte bir:26:
ben de Mete nin herşeyini ütülüyorum ama bazen zor geliyo Sen kendi kıyafetlerinde de mi herşeyi ütülüyosun çorabını bile mi
bravo valla
Ay iyi bari sağolsun gerçekten çok zor olurdu
Onun icin de sıkı bi diyet oluyor
Valla çok sık aklima geliyorsun canim sut alerjsini senden öğrendim diyebilirim
Aklima geldikçe dua ediyorum size...
26:
Ay sağol canım yaaa:) ben de buradan çok şey öğreniyorum valla...
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin:)
Maşallahh size:)
hoşgeldın canımmm..merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım
hoşgeldın canımmm..
Ütülüyorum valla... Ütü masası sürekli açık evde:)
Ay sağol canım yaaa:) ben de buradan çok şey öğreniyorum valla...
Hoşgeldin:)
Maşallahh size:)
Hosbuldum :)
hosbuldum :) güzel bir sayfaymis burası birbirinizle herşeyi sorup paylasabiliyor sunuz :) ki benim gibi aileden ve kayinvalideden uzakta yalnız ve ilk çocuğunu yetistirenler için çok güzel bir sayfa😊
günaydııııınnnnnn
geçmişi okuyup bitirmişken yazmak istiyorum özledim valla canım aaaaaa
hiç fırsat vermiyo bu bebeler!
çok fena grip olmuştum boğaz öksürük hepsi birde.. ben tam hafiflettim derken eşime bulaştı 2gece annemlerde kaldım
kuzum da biraz öksürüp hapsurdu inşallah tekrarlamaz neyse dün akşam evime geldim
kızlar selimin dişi çıkıyo!annemin parmağına geldi dün ilk olarak
zaten huysuzlanıp duruyo ondanmış kıyamam kurbaaneee
aysuuuunn blog yapmışın zuzuuhayırlı olsun takipçiyiz artık
seatleon arkadaşım sanırım sendin emzirirken tırnaklarını kesme kabiliyetine hayran kaldım ben emzirmiyorken de kesemiyorumnerdesin sana geliyorum tırmıklıyo valla
çok derin uyuyunca anca
perikızııııı ahhh yalnız değilsiniz cano
nezamana kadar böyle gitcek yaa ben eski renkli geceleri özledim
tuğbaaaa kıyamam sana hergece hergece...
allah yardımcın olsun kuşum yaa bi derdi mi var acaba ama oyun istiyo, gülüyo falan diyosun
ya ismi falan mı ağır geldi ne biliyim öyle der ya büyükler
benim bi kuzenim de hem çok yaramazdı hem hastalıktan kurtulamazdı hep öyle diyolardı :26: bu sebeble isim değiştiren bile duymuştum
Hosbuldum :) güzel bir sayfaymis burası birbirinizle herşeyi sorup paylasabiliyor sunuz :) ki benim gibi aileden ve kayinvalideden uzakta yalnız ve ilk çocuğunu yetistirenler için çok güzel bir sayfa😊
Evet valla teee hamileliğin ilk zamanlarından bile herkes herşeyi paylaşıyor:)
Peki kızlar o zaman size bişey sorayım Bebeğinizin kiyafetlerindeki lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz ne kullanıyorsunuz yıkarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?