2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Teşekkür ederim kızlar büyüyor oğlum ama sıkıntılarımız bitmedi atopik dermotiti ve gıda alerjimiz var bu seneki bebeklerin çogunda var ne garip yaa
bundanmı bilmem ama sürekli ağlıyorr..Alii hepinizi öpüyor ama yanaga getirince yalıyor salyalı salyalı öpebiliyor

Sen öyle san cano
Tubişş nolcak bizim bu halimiz ya
Kafayı yiycem yakındır.. (hunili simile:))
Kiz ayni Ahmed iste ama Ahmed daha mizirdak oyuncaklarla oynadik bitti dikildi simdi gezelim görelim macera aksiyon istiyo

Sen öyle sann bende varım huysuzmuuuu huysuuuuz bir böcüküm var sürekli ağlıyor ağzı kapalı kalmıyorr..

Ay benimkide çok mizildak yarim saat oynuyor sonra sikiliuo hadiiiii sar bastan bu arada gördüm pasayi maşallah Kiz nasil buyuyolar yaş kiyamam canlarim benim)

Anilcim Allah sifasinida dermaninida sabrinida versin inş. Ben buradan okuyorum hemen canim muslumanin en büyük silahidir dua

Ay Hesane bir dertli bizleriz sanırım sürekli ağlıyor ya ağlarken şebeklik yapıyorum kahkaha atıyor resmen dalga geçiyorr..
Bugün çıldırttı beniii aaaa yeter amaaa uyyuuu dedim sallayıdum yarım saat sesi çıkmadı uyuycak sandım yüzünde tüy vardı onu aldım elleyince dudaklarını büzdü nasıl ağladı meğer içlenmşte sesi çıkmıyormuş evde ne yemek ne temizlik hiç birşey yapamıyorum sürekli onunlayım birde memnun olsa gam yemiycemm..Çıkayııımmm dağlarada kurt yesin beniiiiiii bu türküyü dinleip duruyore..

Geçmiş olsun Gülay.
O alerji nasıl birşey yaa duru da bazen hapşırma krizine giriyor ve gözleri kızarıp yaşarıyor sence alerjisi varmıdır.
Doktor a sorsammı

Ya valla derdimiz bu olsun anam Allah acilarini göstermesin. Ahmed sürekli aglamiyi ama sürekli yeni şeyler görmek istiyor oyunlardan çabucak sikiliyo. Sürekli gezelim kucakla beni vs vs iste. Benimkide azarlayinca hemen agliyo dudak büzüp:)) bazen yuksek sesli sevince bile korkuyo agliyo... Bende hic ne yemek ne temizlik bi tek birlikte ev supurebiliyiruz ona laf etmiyo simdilik bide camasir asabiliyorum o kdr. Yemeği esom geldikten sonra yapiyorm ütü var yapilacak bir yigin offff

Çok duygulu bir foto... Yüzünden acı okunuyor ama mutluluk da görülüyor:)

Ay tuğba güldüm ya:) yaza doğru düzelir Ahmed belki...

Evet öyle bir ihtimal var ama gerçekleşme orani nedir bilemiyorum:)) guldurdumse ne mutlu acinasi halim bi ise yaramis :)))))

Hadi ya anldm cnm bende gopaşada oturuyorm yeni tsşndm bu semte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirla otur inş canim memnun kalirsin umarim. Yalniz kavga dövüş hbrleri genelde go.paşadan cikiyidu sanki bu habibler tarafındaki dimi canim?

Ayrıcada resminuzi gördüm ve kolay doğum yapmissin. Çok imrendim. Benimki 8-9 cm acilmam olduğu halde zorlu geçti. Kesi atilmasina rağmen yirtigm oldu kuyruk solunumu incittim bacakkarimin 3 gün cani yoktu. Dikisim çok olduğu için doğru düzgün oturamiyidum bi resmimiz bile yok benim oğlum la. Çok agrim vardi çok mutsuzdum modem bulanip basim dönüyordu tramva tikbi durumdu oöyle herkese söyleme nazar değer maşallah barekallah. Allah sahada kolaylastirsin.

40 dk dur EE EE diye bagirmaktan bogazim AĞRIDI. Ayaklarim sallamaktam mahvoldu. Çok uykum geldi gözlerim batıyor. Ahmed de esniyor gzerini ovusturuuo ama uyumuyo yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya yanlislikla oldu silemedim de geçmiş olsun minik arasa dualarimiz onunla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anılcım nasıl oldu arasın, Aklıma birşey geldi yüksek ses, gürültü, televizyondaki ani değişen renkli görüntüler, kapıyı ani kapatma, ısıkları hızlıca kapatınca çıkan ses ataklarını tetikliyor olabilir, hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kizlar gecen ibrahim saracoglu incir beyaz üzüm ve dereotu cok iyi sutu artirir dedi. Bir de gecenlerde bi arkadas bana bir bardak humana cayi yapti. Inanirmisiniz aksama kadar taş kesildi goguslerim. Ne zamandir akip tasmayan göğüslerim epey akti. Ha bir de arada sırada sagip tamamen bosaltmak da sütü artiriyor..

maasalllah cnm cok tatlii..baya buyuk duruyor sennki gercekten kendi kendine oturablir bu bebisss..

anilll nasil oldunuz cok merak ettim sizii..dua ediyorum canm sizeee.nsallah degildir....
merakra birakma bizideee

Son düzenleme:

Anin cnm valla buralar değil herkes genelde gazi mh ile karştıyor iki semt uzak birbirnden.valla kolaydı şükr rabbme .canm çok üZüldüm agr olmş çok geçmiş olaun😇

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…