Sorma tatlım yaa seninki uyudumu
Arasın durumunu sen biliyorsun sanırım
Noldu yaa içime ateş düştü gece gece
Kiz ayni Ahmed iste ama Ahmed daha mizirdak oyuncaklarla oynadik bitti dikildi simdi gezelim görelim macera aksiyon istiyoSen öyle san cano
Tubişş nolcak bizim bu halimiz ya
Kafayı yiycem yakındır.. (hunili simile:))
Sen öyle sannbende varım huysuzmuuuu huysuuuuz bir böcüküm var sürekli ağlıyor ağzı kapalı kalmıyorr..
Saat 9da başlado atak hala devam ediyo
Uyuyo ama uylusunda bile devaö ediyo
Her kasılmasınd eşimden de benden de yaş geliyo gözümüzden
16 gündür hiç olmamıştı. Tekrar niye başlado bilmiyorum
İsyan etmiyorum ama çok üzülüyorum. Ömrümden ömür gitti gücüm bitti
Ya teşhis doğruysa..........
Allahım hepsini korusun.
Sabaha kdr başında beklicem. Nefesi gidiyo çünkü
Aklına gelen dua edebilir mi Arasım için....
Kiz ayni Ahmed iste ama Ahmed daha mizirdak oyuncaklarla oynadik bitti dikildi simdi gezelim görelim macera aksiyon istiyo
Ay benimkide çok mizildak yarim saat oynuyor sonra sikiliuo hadiiiii sar bastan bu arada gördüm pasayi maşallah Kiz nasil buyuyolar yaş kiyamam canlarim benim)
Teşekkür ederim kızlar büyüyor oğlum ama sıkıntılarımız bitmedi atopik dermotiti ve gıda alerjimiz var bu seneki bebeklerin çogunda var ne garip yaa
bundanmı bilmem ama sürekli ağlıyorr..Alii hepinizi öpüyor ama yanaga getirince yalıyor salyalı salyalı öpebiliyor
Kiz ayni Ahmed iste ama Ahmed daha mizirdak oyuncaklarla oynadik bitti dikildi simdi gezelim görelim macera aksiyon istiyo
)
Ay Hesane bir dertli bizleriz sanırım sürekli ağlıyor ya ağlarken şebeklik yapıyorum kahkaha atıyor resmen dalga geçiyorr..
Bugün çıldırttı beniii aaaa yeter amaaa uyyuuu dedim sallayıdum yarım saat sesi çıkmadı uyuycak sandım yüzünde tüy vardı onu aldım elleyince dudaklarını büzdü nasıl ağladı meğer içlenmşte sesi çıkmıyormuşevde ne yemek ne temizlik hiç birşey yapamıyorum sürekli onunlayım birde memnun olsa gam yemiycemm..Çıkayııımmm dağlarada kurt yesin beniiiiiii bu türküyü dinleip duruyore..
Çok duygulu bir foto... Yüzünden acı okunuyor ama mutluluk da görülüyor:)
Ay tuğba güldüm ya:) yaza doğru düzelir Ahmed belki...
Hadi ya anldm cnm bende gopaşada oturuyorm yeni tsşndm bu semte
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allahım hepsini korusun.
Allahım hepsini korusun.
Biz hala uyanigiz dahada uyanik kalacak gibi duruyoruz. 10.30 Dr randevumuz var oh ne guzel
maasalllah cnm cok tatlii..baya buyuk duruyor sennki gercekten kendi kendine oturablir bu bebisss..Zor olur kuzum ya doğru onlara göre ne önemliki zaten gelirse nehircik ben gider alırım kuzuyu 😉😉aa olmazmı nazarlanmasn dedim kızım oyüzden😛😛😛bak masal durumun dünki fotoları bunlar çok seviyor poz vermeyi😃anasına çekmiş artist Eki Görüntüle 1064669
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allahım hepsini korusun.
Evet öyle bir ihtimal var ama gerçekleşme orani nedir bilemiyorum:)) guldurdumse ne mutlu acinasi halim bi ise yaramis :)))))
Hayirla otur inş canim memnun kalirsin umarim. Yalniz kavga dövüş hbrleri genelde go.paşadan cikiyidu sanki bu habibler tarafındaki dimi canim?
Ayrıcada resminuzi gördüm ve kolay doğum yapmissin. Çok imrendim. Benimki 8-9 cm acilmam olduğu halde zorlu geçti. Kesi atilmasina rağmen yirtigm oldu kuyruk solunumu incittim bacakkarimin 3 gün cani yoktu. Dikisim çok olduğu için doğru düzgün oturamiyidum bi resmimiz bile yok benim oğlum la. Çok agrim vardi çok mutsuzdum modem bulanip basim dönüyordu tramva tikbi durumdu oöyle herkese söyleme nazar değer maşallah barekallah. Allah sahada kolaylastirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?