2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Güzel anneler, kızımı uyanıkken emziremiyorum, mümkün değil emmiyor, bu ay sadece 300 gr almış,
biberon tutmuyor, çiğniyor, mama emmiyor, zaten sütüm var mamaya gerek yok.
küçükken yine emmiyordu, fön makinesi ayakta emzirme vs vs yırttık. ama şimdi sadece uykuda alıyor (
hiç mi acıkmıyor anlamıyorum ki, düzenli kaka ve çiş de yapıyor.
8aralık doğumlu, 6700gr 65cm di 4.ay kontrolünde

evet canım benım basıma geldı ıkı gun cıglık cıglıga reddedıyordu gectı cok sukur sen sakın ol ısrar etme senın panık oldugunu hıssederse dahada hırslanıp almıyor ben uyanınca hemen vermedım bıraz bekledım oynattım yavas yavas verdım

canım benim büyük oğlum da böle yapmıştı sonr ayavaş yavaş bıraktı çok korkuyorum onu çok emziremedim ama bu sefer kararlıyım mutsuz da değil ama açlıktan ağlamıyor da bakalımm

Bende bugün çorba yaptım.havuç patates zeytin yagı ve irmik koydum süzdüm kaşıkla yemedi biberona koydum bitirdibirgün yogurt birgün çorba veriyom.bir kere sma mama akşam yatarken pirinçunu mama.aralarda ve gece anne sütü
Yogurda pekmez koyuyorum.kaynanam yaptı pekmezi yogurdu da kendim yapıyorum köyden süt getirtiyorum her hafta.akşam 10 da yatıyo sabah 9 gibi uyanıyo.arada 4-5 kere emiyo ayıkmadan yatıyo.çok şükür

Pess yaa :/
Bnmkide öğlen akşama kdr emmiyordu
Bugün gizoda emdiiii çok mutlu oldum
Pes etmiyelim
Şu bebelere bak şimdiden depresyonları başladı
Töbeee töbeee

miraaaa
çok tatlısın sen maşallah
tatlım benim

Eki Görüntüle 1067991 .

Böööö :))

Ben de koydum kuzumu dayanamadım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay yerim senii maşallah bütün bebişlerimizee

melek nerelerdesin sen
gel arada, özletme kendini öpüyorum seni de eloşu da

canım bende de var hipotiroidi
tiroid bezlerim çalışmıyor
ama bebişte ilk topuk kanında ve ikinci sağlık ocağında alınan kanlarda ona bakılıyor ve herhangi birşey olsa ankaradan aranılıyor
yani aranmadıysan çıkmamış demektir
aşırı saç dökülmesi bende de var araştırma hastanesine cildiyeye gittim dr emzirdiğim için çok normal olduğunu söyledi
emzirenlerde çok ağır vakalara rastlandığını ama geçici olduğunu söyledi
yine de istersen şu şampuanı al ama durduraaz belki azaltır dedi
ben de artık takmıyorum dökülcek dökülcek ve yerine yenileri çıkcak inşallah

yaa benimki de mümkün değil yalnız kalmak istemiyor bas bas bağrıyor çok fena bi çıglık tutturdu hiç bağırtmamaya unutturmaya çalışıyorum o çığlık huyunu ama ne mümkün! bütün gün kucakta olmuyor ki
çok yorgunum çok
bıraksalar saatlerce yatıp uyucam
hiç dinlenme yok artık
her yeni gün yeni birikmiş uykusuzluklar biniyor bedenime
pusettense daha işine yaricak bişey al bence... sen bilirsin ama şu aylardan sonra çok ta kullanışlı olmaz gibi geldi bana

57mii e çok iyi deniz bişey kalmamış sende
o göbekten de kurtulursun sen

oyyy sizde mi sukunett
çok fena huysuzluk yapıyor bu diş!!
tutup kaşımak istiyor eline geçen herşeyle
ama tuttuğu şeyle kaşınmayı tam olarak beceremiyor ve sinirlenip ağlamaya başlıyo
ve ikidir çok fena ısırıyo benii
inşallah kolay atlatırıs hayırlı olsun sizin de... ben dr.a gitmedim kafadan almak olur mu o ilacı :26:

canım doğumgününüz kutlu olsun sağlık başarı getirsin yeni yaşlar

sabundan minik bir fitil yap ve poposundan ver canım
bana ilk denince yok ya yapmam neymiş o dedim ama hiç bir yan etkisi yokmuş ve çok etkili
sözüne güvendiğim birkaç büyüğüm bunu tavsiye etti
temiz bir sabundan kes çeşme altında şekil ver ve zeytinyağına batırıp ver popodan
geçmiş olsun canım

aaaaaaaaaa o foto da nesiiiiiiiii
bebiklerle buluşulmuş
dur geçmişi okuyup geliyom çok geride kalmışım ben

allahımmmm sana geliyorummmmmm bunlar neee öldüm bittim bak bak yedim hepsini rabbim sen yüzlerini hep güldür çokkk tatlısınızzz balsınızzz

Sorma birtanemmm yaaa hangisini seveceğimi şaşırdım
Maşallah hepsine tüm Aralık bebelerine
Tüm bebeklereee
Hepsi hep gülsün

çok tatlılar yaaa :)) allahım esirgesin Allah nazarlardan korusun ben bu ikisinide yerim yaaaa

Cok cok teyzesi aklım kaldı
Yüreğim kaldı
Ztn gizem kal kal diye tuttrdu biraz daha ısrar etseydi
Kalıcaktım. Dönmek onları bırakmak ne zor oldu bnm için
Kokuları kalsın diye burnumda hepsini tek tek kokladım

Yok canm Yapılmaz sabundan öyle birşey bence zde yapmayın zararsız bilinir ama bebeğin bağırsakları aşşağıdadır anüse zararı çok yorumun için tşk ederim yinede😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canlarım yaa sizin gibi anneleri oldukları için çok şanslılar tatlım yaz gelsin bol bol bir raya gelirsiniz inşallah :)

kızlar ya sizinkilerde televizyona dikkat kesiliyor mu ben izletmemek için elimden geleni yapıyorum oda izlemek için elinden geleni yapıyor ve benle resmen izlemek için kavga ediyorr

kızlar ya sizinkilerde televizyona dikkat kesiliyor mu ben izletmemek için elimden geleni yapıyorum oda izlemek için elinden geleni yapıyor ve benle resmen izlemek için kavga ediyorr

Yaa benim kız da tvye bakmaya çalışıyor uyuz ediyor beni... Ben yönünü değiştiriyorum ve oyuncaklarıyla oyun oynayıp şarkılar türküler söyleyince dikkatini kendime çekmeyi başarıyorum ilgisini kesiyor tv'den...

ayyy ne de tatlılar maşallah allahım nzarlardan korusun koklayın benım için bebişlerinizi

bu arada hamıleliklerimizi öğreneli tam birsene oldu da geçti bile gecen sene bu zamanlar harıl harıl yazışıyorduk burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…