kızlar oğlum 3 ay 20 günlük oldu biberobn ve emzik hiç vermemme rağmen memeyi reddiyor daha doğrusu eskiden her açtığımda memeyi alna bebe şimdi çığlığı başıyor 3 saatte bir bir göğsümü 3 5 dk emip bırakıyor az değil mi sizceee doyar mı ki önceden uykudan uyanınca da tekrar uyurken de laırdı şimdi çok az emiyor bu aylarda olabiliyormuş var mı başına gelen
Eki Görüntüle 1070813
Eylül-ali kerem-utku-ali
Aralık bebekleriiii :)))❤️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok tatlılar yaaa :)) allahım esirgesin Allah nazarlardan korusun ben bu ikisinide yerim yaaaa
evet canım benım basıma geldı ıkı gun cıglık cıglıga reddedıyordu gectı cok sukur sen sakın ol ısrar etme senın panık oldugunu hıssederse dahada hırslanıp almıyor ben uyanınca hemen vermedım bıraz bekledım oynattım yavas yavas verdım
senay telde kk açınca taa hamilelik donemınden kalma bır sayfa çıkıyo ilk olarak ordada senın yazın var miğde bulantısından falan bahsetmiştin taa yazın her açıçta telden ilk o sayfa çıkıyo bende hep senı anıyorum...biizm kız banyodan sonra asla uyumuyo o yuzden ben banyoyu hıc sevmiyorum...
yaaaaa ah ne günlerdiiiiii cok mıde bulantısı cektım sureklı yazıyordum size kacıncı sayfa merak ettim
Tabiki fikrini söyleyeceksin kuzum benim ya benimki sabahlara kadar uyumuyordu ve gece emmeyi red ediyordu ve dr gece uykusunu bilsin diye öyle dedi ama mama yedirmekte işime gelmiyor açıkcası dr gittik geldik emmek istemeyen çocuk geceleri emmeye başladı şimdi öğlen 3 ile akşam 8 arası emmeyi red ediyor tatlım benim
Günaydınnnn
ay yerim senii maşallah bütün bebişlerimizeeEki Görüntüle 1067991 .
Böööö :))
Ben de koydum kuzumu dayanamadım :)
melek nerelerdesin senkızlar yeni arkadaşlarımız gelmiş sanırım hoşgelmişlerr ben kopuğum pek takıp edemiyorum uzun zamandır. topikçe bebeklerimiz pek tatlı aralık bebeklerine maşallah gerçi biz kasım bebeğiyiz ama hiç bakmıyorum nedense oraya buraya bakıyorum .
bu arada ben 76 ile doğuma gtmiştim 5 ay olacak nrdeyse ben hala 73 kıloyum napıcam bılmıyoruum çok kötü görünüyorum regl olmadım hep sıkıntılıyom menapozlu gibi çok ter basıyo sıcak sıkıntıya gelemiyorum bu kışı askılı kıyafetlerle çorapsız bir şeklde geçirdim gece üzerimi bile örtmeden şişmanlıktan mı bu kadar terliyorum acaba. saçlarımda acayip dökülüyor zayıflama çalışmalarına başlasam diyorum ama sezaryn olduum napğabilirim tabiii önce boğazımı kesmem gerekecek homini grtlak yıyorum
kızcağızımda iyi allaha şükür büyüyor uyku eğitimi vericem erken yatması için 12den önce uyumuyor bu da benım ela denızım
canım bende de var hipotiroidiMerhabalar millet. Ben ise gittim geldim bileee. 23 nisanda çocuklarımiza tütü aldirtacaktik ben de kendi minnosuma alayim dedim. Yarin cikalim carsiya malum ayin 15i. Izmirden Bolu ya gidecektik bir hafta sonra kafam kizdi vazgeçtim. Bi de hasta falan olur diye de korkuyorum. Hava degisikligi falan..
Elbiseler giydiriyorum kizima artık cok şeker oluyor.
Ha bir de bende tiroid vardi hamileyken. Babamda da vardi. Şimdi ısrarla çocuğa da baktir diyorlar. Asiri sac dokulmesinin de troidlerle ilgili olduğunu söylüyor ibrahim saracoglu. Benim de endokrine ve ordanda ultrason a gitmem gerek
kızlar maşallah bebeklerinize Allah nazardan hastalıktan saklasın tüm yavruları...
kızım 4 ayını dolduracak yalnız kalmak istemiyor bağırıyor sürekli hiçbir işimi yapamıyorum, sanırım direnmeme rağmen puset alsam iyi olacak, bebek arabasını almıştık daha önce malesef, şuana kadar portbebe kullanıyorduk taşımak için artık sığmıyor zaten çok ağlıyor koyar koymaz portbebeye, puset alacağım ama marka önerilerinizi bekliyorum, zaten 2-3 ay kullanacak sanırım çok pahalı birşey almayı düşünmüyorum baby2go biraz daha uygun kullanan varmı? pusette nelere dikkat etmeliyim önerileriniz gerçekten çok önemli benim için canlar
Sanırım 57 kg ım şuan. Amaaa göbek var
Ve basen :/:26:
Kot aldım yeni 28 beden
Bende bu iki cocuk varken eririmdee ya göbek kalırsa
En gıcık oldugum şey heryer ince pörtrtrt orda göbek cok saçma
Bari ger yerde bi et olsun o zmn daha ii duruyo inanın
iyi akşamlar canlarım,
..............
bu arada dişimiz çıkıyor, geçen hafta çok huzursuzdu, sürekli ağlıyor gün içinde toplam yarım saat anca uyuyordu ve emmeyi reddediyordu, ilk defa sırtına kadar taşan kakalar yaptı huzursuzluk sırasında, ben büyüme atağı diye düşünüyordum acaba diş mi yok canım değildir derken dişetlerinin beyazladığını gördüm, parmağımla dokunduğumda bir diş parmağıma battı, bugün doktora sordum doğruladı dişi çıkıyor dedi, erken değil mi diye sordum 4 ay-14 ay arası çıkabilir erken çıkması değil geç çıkması problem olduğunu düşündürür dedi, dencol jel verdi çok ağrısı olduğunda sürmem için
ateşimiz çıkmadı henüz (inşallah çıkmaz da) ama hala huysuzuz, annenin kucağından inmiyoruz, şimdilik bizden bu kadar geçmişi okuyabilirsek tekrar görüşürüz
ayy kilolar konusulmus. bende 53.5 la hamil kaldim 61.5 il gittim.. sonrasinda 55 kiloya dustum smdi 55.5 ve 56 arasnda gidip geliyorum..
yediklerme dikka etmeye calisiyorummm fayda etmiyor vn icnde tikilip kaldigimiz icn olmuyor bence...
bende bugn yas pasta ve pizza hazirladimm. pizzayi pisirmedim tepsiyle dolaba koydum. cagan tuna nn dogum gunnu yapcaz yarin okulda...
ohh kuzum cok heycanli.
kot gomlek ve bordo pantolon aldim. bide kareli. mavi bordo papyon takcazz...nasil olcak ilk defa veli oluyorumm...:)))beende gidecemmm kameraya alcamm...
Kızlar ya yaklaşık 1,5 aydır kabız kızım ilaçlar va hiçbişi geçirmedi armut suyu,zeytinyağıda fayda etmedi başka bi bilgisi olan varmı acaba?
Eki Görüntüle 1070813
Eylül-ali kerem-utku-ali
Aralık bebekleriiii :)))❤️
allahımmmm sana geliyorummmmmmbunlar neee öldüm bittim bak bak yedim hepsini rabbim sen yüzlerini hep güldür çokkk tatlısınızzz balsınızzz
çok tatlılar yaaa :)) allahım esirgesin Allah nazarlardan korusun ben bu ikisinide yerim yaaaa
Yok canm Yapılmaz sabundan öyle birşey bence zde yapmayın zararsız bilinir ama bebeğin bağırsakları aşşağıdadır anüse zararı çok yorumun için tşk ederim yinede😔miraaaa
çok tatlısın sen maşallah
tatlım benim
ay yerim senii maşallah bütün bebişlerimizee
melek nerelerdesin sen
gel arada, özletme kendini öpüyorum seni de eloşu da
canım bende de var hipotiroidi
tiroid bezlerim çalışmıyor
ama bebişte ilk topuk kanında ve ikinci sağlık ocağında alınan kanlarda ona bakılıyor ve herhangi birşey olsa ankaradan aranılıyor
yani aranmadıysan çıkmamış demektir
aşırı saç dökülmesi bende de var araştırma hastanesine cildiyeye gittim dr emzirdiğim için çok normal olduğunu söyledi
emzirenlerde çok ağır vakalara rastlandığını ama geçici olduğunu söyledi
yine de istersen şu şampuanı al ama durduraaz belki azaltır dedi
ben de artık takmıyorum dökülcek dökülcek ve yerine yenileri çıkcak inşallah
yaa benimki de mümkün değil yalnız kalmak istemiyor bas bas bağrıyor çok fena bi çıglık tutturdu hiç bağırtmamaya unutturmaya çalışıyorum o çığlık huyunu ama ne mümkün! bütün gün kucakta olmuyor ki
çok yorgunum çok
bıraksalar saatlerce yatıp uyucam
hiç dinlenme yok artık
her yeni gün yeni birikmiş uykusuzluklar biniyor bedenime
pusettense daha işine yaricak bişey al bence... sen bilirsin ama şu aylardan sonra çok ta kullanışlı olmaz gibi geldi bana
57mii e çok iyi deniz bişey kalmamış sende
o göbekten de kurtulursun sen
oyyy sizde mi sukunett
çok fena huysuzluk yapıyor bu diş!!
tutup kaşımak istiyor eline geçen herşeyle
ama tuttuğu şeyle kaşınmayı tam olarak beceremiyor ve sinirlenip ağlamaya başlıyo
ve ikidir çok fena ısırıyo benii
inşallah kolay atlatırıs hayırlı olsun sizin de... ben dr.a gitmedim kafadan almak olur mu o ilacı :26:
canım doğumgününüz kutlu olsun sağlık başarı getirsin yeni yaşlar
sabundan minik bir fitil yap ve poposundan ver canım
bana ilk denince yok ya yapmam neymiş o dedim ama hiç bir yan etkisi yokmuş ve çok etkili
sözüne güvendiğim birkaç büyüğüm bunu tavsiye etti
temiz bir sabundan kes çeşme altında şekil ver ve zeytinyağına batırıp ver popodan
geçmiş olsun canım
Sorma birtanemmm yaaa hangisini seveceğimi şaşırdım
Maşallah hepsine tüm Aralık bebelerine
Tüm bebeklereee
Hepsi hep gülsün
Cok cok teyzesi aklım kaldı
Yüreğim kaldı
Ztn gizem kal kal diye tuttrdu biraz daha ısrar etseydi
Kalıcaktım. Dönmek onları bırakmak ne zor oldu bnm için
Kokuları kalsın diye burnumda hepsini tek tek kokladım
eylül ali keremi kertmiş valla bakışlarıyla
yirim yirimmmmmm
aaaaaaaaaa o foto da nesiiiiiiiii
bebiklerle buluşulmuş
dur geçmişi okuyup geliyom çok geride kalmışım ben
miraaaa
çok tatlısın sen maşallah
tatlım benim
kızlar ya sizinkilerde televizyona dikkat kesiliyor mu ben izletmemek için elimden geleni yapıyorum oda izlemek için elinden geleni yapıyor ve benle resmen izlemek için kavga ediyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?