Canım ben ankaradayım ankarada direk çocuk alerji doktoruna götürdüm, kan aldılar ama kanda çıkmadı küçük çocuklarda alerji olsada kanda çıkmayabiliyor çünkü, deri testi de yaptılar o çok basit ama zaten onda da çıkmıuor, daha çok klinik durumuna bakarak tanıyı koydular ki doğruymuş çünkü iki hafta önce kakasında kanı da gördüm, ankarada isen doktora yönlendirebilirim hacettepe çok ii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben ankaradayim ben burdan etkilenerek dıskapi hastanesine göturdum kakasinda mikrobik kist var dedi ilac verdi bi hafta kullandik gittik yine aynisini söyledi istersenizalerji bolumune yonlendireyim bide orasi baksin dedi baktim oyuncak edecekler gitmedim bir ay sora icim rahay etmedi hacettepeye goturdum anlattim tahllil verdik tertemiz cikti. yani biseyi yokmus ayrica ilk defa göturdum oraya cokta memnun kaldim senin bebiskondadami var süt alerjisi gecmis olsun
Eylül le Ali Kerem i kertseydiniz bari:))
ben sakaryadayim cnm size iyi toplanmalarbisey daha sorcam sizin tansklignz burdan mi yoksa tansyrmiydunuz daha onceden
Mira bebeklerimizok benziyor bence görünce innAmadım bak teyzesi]
Mira bebeklerimizok benziyor bence görünce innAmadım bak teyzesi]
Kızlar dr bana ek mama önerdi kilosu herşeyi iyi sorun sıkıntı yok ama gece rahat yatması için pirinç unundan mama yapıp içine haır mamdan koyup kaşık maması yapmamı istedi ama etrafımda ki herkes verme verirsen kaşık mamaya alışır seni emmeyi bırakır dediler kararsız kaldım yaa ne yapmalıyım sizce
Kızlar dr bana ek mama önerdi kilosu herşeyi iyi sorun sıkıntı yok ama gece rahat yatması için pirinç unundan mama yapıp içine haır mamdan koyup kaşık maması yapmamı istedi ama etrafımda ki herkes verme verirsen kaşık mamaya alışır seni emmeyi bırakır dediler kararsız kaldım yaa ne yapmalıyım sizce
Ayyy boyle şeylere en son kizacak insanlardan biriyim topikte:)) niden kizayimki bi insan bunun nefesine kizabilirki:)) sakin öyle düşünme bi daha asil o zaman kizarim:))))
Gündüz sabah saat 6dan gece 12 te kdr 8saat fln uyuyo iste 24 saatte toplam 8 saat ve civarinda uyuyo. Bgn uykusu çok bölündü devam edebilmesi için itekledim sürekli:)) yani gece uykusu gündüze mi.kaydi sorusunun cvbi bence hayir hic öyle uzun güzel bi uykusu olmuyoki. Bi saat uyuyosa 3-4 saat uyanik gece zaten ful uyanik gece uykusu yok çocukta
Kiz ben kacirdim ne anlatmis ne dedi şeb dinledinmi canim??
Eylülün elini tuttuğu Ali Kerem mi?
Gece için bu ay grubundaki bebeklere hiç önermiyorlar aslında
Neden öyle bişey yapmış ki ://
kaldıki senin bebeğin emiyor herseyi ii ve sağlıklı bir bebek
Sütünde iyi ise neden direkt pirinç unu??
Verilse bile 6. Ayda başlanıyor gece için buna
Şuan hersey yolundaysa verme bence arkadasım
Bıraz daha bekle bence
Nacizane fikrim canım sorduğun için yazmak istedim
Bak Eylül hiç bişey yemiyor
Bugün ona ben buradaki bi marketten pirinç unu götürdüm
Evdekini yemiyordu bnm götürdüğümü yemiş ben gemiye binince
O kdr mutlu oldum ki
Ama seninn yavrunn Öyle bi problemi yok
Valla canım kilosu iyiyse bence bulaşma yaa... Senin için belki yatma zor oluyor olabilir ama bu kadar süre idare ettiysen şurda 6. Aya ne kaldı bence sabır edip sonra ek gıdaya geçin derim... Ya da 5. Ayda ek gıdaya geçilebilir... Kilo alımı peki nasıl olmuş son ay az mı ki?
cnm rezeneyle kimyonu ne kadar içiriyosun? kaç cc ya da kaç kaşık?
cnm bişey anlatamadı süreleri azmış sadece pamir ve diğer vefat eden yavrularla ilgili konuştular izlemediğin iyi olmuş ben üzüldümAyyy boyle şeylere en son kizacak insanlardan biriyim topikte:)) niden kizayimki bi insan bunun nefesine kizabilirki:)) sakin öyle düşünme bi daha asil o zaman kizarim:))))
Gündüz sabah saat 6dan gece 12 te kdr 8saat fln uyuyo iste 24 saatte toplam 8 saat ve civarinda uyuyo. Bgn uykusu çok bölündü devam edebilmesi için itekledim sürekli:)) yani gece uykusu gündüze mi.kaydi sorusunun cvbi bence hayir hic öyle uzun güzel bi uykusu olmuyoki. Bi saat uyuyosa 3-4 saat uyanik gece zaten ful uyanik gece uykusu yok çocukta
Kiz ben kacirdim ne anlatmis ne dedi şeb dinledinmi canim??
Tek basima banyo yaptiramiyorum Ahmed çok hareketli hic durmuyo topuklarindan kivilcim cikaracak nerdeyse kus olup uçacak çocuk. Zaten gazli yardimci olur:)))
Esimle birlikte banyo yaptiriyoruz bide onu deneyeyim ama ahmed su dounkuvette banyo yapmaktan hoslanmiyo korkup agliyo.benKiz uykusuzluk tan gözlerini ovaliyo zaten siliyirum gözlerini her sabah genelde. ben eee eee dedikce oda eee eee diyo hatta gozler gidiyor TM uyudu dicem aciyo gözlerini inatlasiyo sanki gözler indikçe aciyo kocaman:))
Bebisine pirinc unu veren anneler. Muhallebi gibi mi veriyosunuz? Kasikla mi biberonla mi ? Cvp verir misiniz?
Asyaaammmmm senin bebişindemi uyku problemi var
Öyle ise bişey diyemem canım
Uykuya alışmasını sağlayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?