2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım ben ankaradayim ben burdan etkilenerek dıskapi hastanesine göturdum kakasinda mikrobik kist var dedi ilac verdi bi hafta kullandik gittik yine aynisini söyledi istersenizalerji bolumune yonlendireyim bide orasi baksin dedi baktim oyuncak edecekler gitmedim bir ay sora icim rahay etmedi hacettepeye goturdum anlattim tahllil verdik tertemiz cikti. yani biseyi yokmus ayrica ilk defa göturdum oraya cokta memnun kaldim senin bebiskondadami var süt alerjisi gecmis olsun

Evet canım çocuk alerjide doçent dr özge uysal var çok da kolay randevu alınıuor inanılmaz ilgili bir doktor çok memnunum, orada alerji teşhisini koydular, seninkinde çıkmamasına sevindim tatlım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eylül le Ali Kerem i kertseydiniz bari:))

Aysunnnn :))))) deli yaaa resim süper olmuş kuzum
Sanada geliriz nolcak
Komşu kapısı eyledik zaten oraları
Allah saglık kuvvet versinde

Kerem ve Eylül hiç ayrılmadı kiiiiiiiiii
Şaka gibi yan yana yatırdık direkt el ele tutuştular
Gerçi Gülay Ali yi araya sokup eylüşün aklını çelmeye çalıştı amaaaaa
Eylül direkt ağladı :)))) kerttirmiş olduk böylelikle
Gencler aralarında konuşmuş anlaşmış gibi oldu
Cok tatlılar dı hepsi
Maşallah sübhanallah

ben sakaryadayim cnm size iyi toplanmalar bisey daha sorcam sizin tansklignz burdan mi yoksa tansyrmiydunuz daha onceden

Burdan canım burdan
Hamişkende toplanmıştıkkk
Ben buradakileri sanal gibi görmediğimden cok kolay oldu buluşmak
İstemek başarmanın yarısıdır
Bugün cok duygulandım
O bebekleri öyle görünce yan yana ağrılar gülücükler bagırtılar
Çok tatlılardı - doyamadım. :26:

Kızlar dr bana ek mama önerdi kilosu herşeyi iyi sorun sıkıntı yok ama gece rahat yatması için pirinç unundan mama yapıp içine haır mamdan koyup kaşık maması yapmamı istedi ama etrafımda ki herkes verme verirsen kaşık mamaya alışır seni emmeyi bırakır dediler kararsız kaldım yaa ne yapmalıyım sizce

Valla canım kilosu iyiyse bence bulaşma yaa... Senin için belki yatma zor oluyor olabilir ama bu kadar süre idare ettiysen şurda 6. Aya ne kaldı bence sabır edip sonra ek gıdaya geçin derim... Ya da 5. Ayda ek gıdaya geçilebilir... Kilo alımı peki nasıl olmuş son ay az mı ki?

Gece için bu ay grubundaki bebeklere hiç önermiyorlar aslında
Neden öyle bişey yapmış ki ://
kaldıki senin bebeğin emiyor herseyi ii ve sağlıklı bir bebek
Sütünde iyi ise neden direkt pirinç unu??
Verilse bile 6. Ayda başlanıyor gece için buna
Şuan hersey yolundaysa verme bence arkadasım
Bıraz daha bekle bence
Nacizane fikrim canım sorduğun için yazmak istedim
Bak Eylül hiç bişey yemiyor
Bugün ona ben buradaki bi marketten pirinç unu götürdüm
Evdekini yemiyordu bnm götürdüğümü yemiş ben gemiye binince
O kdr mutlu oldum ki
Ama seninn yavrunn Öyle bi problemi yok

Canım ben dr söylemiştim kuzumuyumuyo diye 3 gün boyunca ılık su banyosundan hemen sonra kaşık mama önerdi 140 ml suya 1,5 tepeleme tatlı kaşığı pirinç unu katıp pişr dedi sonra ılıyınca mama koyacaksın ölçüye göre dedi karıştır ve 1-2 damlalık zeytin yağı koyup iyice karıştır ve banyodan hemen sonra emdir dedi faydasını göreceksin dedi en azından gece rahat uyuyacak ve uykuya alışacak dedi sende bir dene tatlım gerekirse 1 hafta boyunca banyo hemen arkadan mama yedirip yatağına koy ve uyut dedi inş. sende gerçekten işe yarar kuzucum

Asyaaammmmm senin bebişindemi uyku problemi var
Öyle ise bişey diyemem canım
Uykuya alışmasını sağlayabilir

Tabiki fikrini söyleyeceksin kuzum benim ya benimki sabahlara kadar uyumuyordu ve gece emmeyi red ediyordu ve dr gece uykusunu bilsin diye öyle dedi ama mama yedirmekte işime gelmiyor açıkcası dr gittik geldik emmek istemeyen çocuk geceleri emmeye başladı şimdi öğlen 3 ile akşam 8 arası emmeyi red ediyor tatlım benim

Yok bebeğim kilo alımı gayet iyi 600 gr almışız 6750 kilosu boyuda 61 cm tatlım kilosu normal koşullarda az ama doğum kilosuna göre çok iyiymiş canım

kızlar oğlum 3 ay 20 günlük oldu biberobn ve emzik hiç vermemme rağmen memeyi reddiyor daha doğrusu eskiden her açtığımda memeyi alna bebe şimdi çığlığı başıyor 3 saatte bir bir göğsümü 3 5 dk emip bırakıyor az değil mi sizceee doyar mı ki önceden uykudan uyanınca da tekrar uyurken de laırdı şimdi çok az emiyor bu aylarda olabiliyormuş var mı başına gelen

cnm rezeneyle kimyonu ne kadar içiriyosun? kaç cc ya da kaç kaşık?

ben 10 kaşık kızıma içiriyorum kalanı kendim içiyorum birde ılık olsun soğuk olmasın dikkat et daha çok işe yarıyor

cnm bişey anlatamadı süreleri azmış sadece pamir ve diğer vefat eden yavrularla ilgili konuştular izlemediğin iyi olmuş ben üzüldüm

cnm banyo yaptırmak değil zaten her gün yapılan
ben hergün şampuanlamıyorum
küvetini doldur bir kovada sıcak su al yanına çünkü küvette haraket ettikçe su çabuk soğuyor
sıcak sudan arada eklersin suyun sıcaklığı iyi olur
elini kafasının altına koy o zaten çırpınıyor suda oynuyor su daha çok yoruyor bebişleri enerjilerini boşaltıyorlar
az önce banyodaydık nasıl oynuyor bir görsen babası çekseydi gönderirdim sana
çıkartırkende üstüne biraz su döküyorum belki çiş falan yapmıştır suya farketmemişimdir diye
alışır cnm sen dene ahmedi yormamız lazım huzursuzlaştırmadan
ben çok alıştım saat 8 banyo saatimiz oldu sonrasında yağlanma (çok şükür artık ağlamıyor hatta masaja bile vaktim kalıyor ) pijamalarımızı giyiyoruz kucakta şarkı söylüyoruz dans ediyoruz gözler gidiyor zaten sanki artık beni yatır diyor

Bebisine pirinc unu veren anneler. Muhallebi gibi mi veriyosunuz? Kasikla mi biberonla mi ? Cvp verir misiniz?

cnm ben verdim dün hatta tok tutarmı diye ama emdiğiyle aynı sürede uyandı
ben kaşıkla verdim az yaptım 40 ml su bir tatlı kaşığı pirinç unu ama tam dolu değil tatlı kaşığı yani silme sonra içine milupanın pirinçli mamasından bir tatlı kaşığı koydum şeker atmadım mamada var diye tattım şekersizdi ama kızım severek yedi daha olsa onuda yerdi
bugün emerek uyudu bakalım fark ne olacak
benim gece ve gündüz sütüm iyi çok şükür ama akşam vakti azalıyor koşturmaktan sanırım bişeyde yiyemiyorum çok fazla iştah yok
yediğim tatlılar anca kilo yapıyor su ve uyku yoksa sütte yok

Asyaaammmmm senin bebişindemi uyku problemi var
Öyle ise bişey diyemem canım
Uykuya alışmasını sağlayabilir

Evet bebeğimm uyku problemimiz var ama suan uyku alıştırması yapıyoruz güzel gidiyor mamaya pek gerek kalmadı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…