bugun kizimin saclarini babasi makinayla kesti erkek gibi oldusaclarini okadar yoluyordu ki dayanamadik altin saclari gitti kizimin.arkasindan tirnaklarini kestim dus aldirdik insallah artik kasimaz yuzunu inanilmaz kotu yapiyordu.simdilerde yeni bas parmagini emiyor umarim aliskanlik yapmaz.
Ben tepki filan vermedim ayrıca kötü bi tarz konşmadmda üzüldüğümü belli ettim yazdm altınada ayrıca şuan siz bence çok sert tepki veriyorsunu farkındamısınız bilmiyorum ama evet belki bir iki hafta olmş olabilir belki buyzüden uzun zamandr toplandığınızı ve tanştığınızı bilmior olabilirim..Şuan bence aşırı tepki verende aizssiniz ve kırıcısınız fazlasıyla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sakliycaktim ama esim izin vermedi hayatim ya herseyini sakliyip duruyorum gobek baginida mekkeye gomecem diye kayboldum baya korkmustu sanirim ondanNe denir sıhhatler olsun:))
Bence o altın saçları sakla canım mutlaka:))
Ne sıkıntılardan geçtik ben sizleri uzaktan da olsa tanıdığıma çok memlunum :)
Mayalı hamur kızartmasını hatırlayanınız var mı :)
Ne sıkıntılardan geçtik ben sizleri uzaktan da olsa tanıdığıma çok memlunum :)
Mayalı hamur kızartmasını hatırlayanınız var mı :)
Ahh canım en yakınımızdakilerden daha yakınız 1 senedir baksana :))
Güzel anneler, kızımı uyanıkken emziremiyorum, mümkün değil emmiyor, bu ay sadece 300 gr almış,
biberon tutmuyor, çiğniyor, mama emmiyor, zaten sütüm var mamaya gerek yok.
küçükken yine emmiyordu, fön makinesi ayakta emzirme vs vs yırttık. ama şimdi sadece uykuda alıyor(
hiç mi acıkmıyor anlamıyorum ki, düzenli kaka ve çiş de yapıyor.
8aralık doğumlu, 6700gr 65cm di 4.ay kontrolünde
sen yıne iyisin benım boy birbucuk metree .:):):):Tatlım al benden de o kadar boyum 1,75 benim 80 kilo ile girdim doğuma 73 ile çıktım doğumdan hala 70 kiloyum veremiyorum bi türlü
ewet canım çok güzel günlerdi zaman su gibi aktııCanlarımmmmm hepinize teşekkür ediyoruz :) manevi teyzelerisiniz hepiniz :) hamileyken birbirimizin nazını eşlerden çok çektik ahh ahh çok güzel günlerdi :)
bugun kizimin saclarini babasi makinayla kesti erkek gibi oldusaclarini okadar yoluyordu ki dayanamadik altin saclari gitti kizimin.arkasindan tirnaklarini kestim dus aldirdik insallah artik kasimaz yuzunu inanilmaz kotu yapiyordu.simdilerde yeni bas parmagini emiyor umarim aliskanlik yapmaz.
sakliycaktim ama esim izin vermedi hayatim ya herseyini sakliyip duruyorum gobek baginida mekkeye gomecem diye kayboldum baya korkmustu sanirim ondan
Haha ne hamurdu yaa bir de kek furyası vardı:))
Ulan bendeki kadersizliğe bakın ki o zamanlar da gebelik şekerinden dolayı diyet yapıyordum yine yiyemiyordum hiçbir şey
Pess yaa :/
Bnmkide öğlen akşama kdr emmiyordu
Bugün gizoda emdiiii çok mutlu oldum
Pes etmiyelim
Şu bebelere bak şimdiden depresyonları başladı
Töbeee töbeee
Umrumda olan tek konu burda bu kadar insan maşşallah vs derken Senin direk sitem etmen gerisi önemli değil. Biz iyi niyetimizle birbirimize saygımızla bu kadar kişi burda bu kadar samimi olup bu hale geldik.usg resimlerine bile bi kişinin maşallah dememişliği yoktur burda inan bana.
Haha ne hamurdu yaa bir de kek furyası vardı:))
Ulan bendeki kadersizliğe bakın ki o zamanlar da gebelik şekerinden dolayı diyet yapıyordum yine yiyemiyordum hiçbir şey
Belki o an düşünememiş olabilirim her insanın bir an boşlukları vardır,bende birçok resme maşşallah demiş insanmdır bakabilirsin sayfalara..Ön yargılı olmanın luzmu bence yok.iyi niyet ve saygınıza asla laf etmişliğim yok bir burukluğu yazp bukadr kıılacağımı bilsem asla yazmazdım zaten kişiliğim bunu kaldrmaz çnki.tşkler
sen yıne iyisin benım boy birbucuk metree .:):):):1.57 falan kılom 73 belkıde daha fazla of of değil bikini mayoo şortların içine bile giremıcem bu yazz
ewet canım çok güzel günlerdi zaman su gibi aktıı
ayyy kıyamam sakla bari saçlarını annesi
sen yıne iyisin benım boy birbucuk metree .:):):):1.57 falan kılom 73 belkıde daha fazla of of değil bikini mayoo şortların içine bile giremıcem bu yazz
Ay sorma ben de küçük bir müzeye doğru gidiyor ben ilk kesilen tırnaklarını bile saklıyorum:)))
Alerji durumu nasıl oldu canımcım inşallah kurtulmuşsunuzdur.baş parmagı emmesin çok dikkat et bi alışırsa bırakmaz.keltoş kız oldu yanieminim o haliylede çok güzeldir
Diyetisyene gittim ben bana uygun bi liste verdi 2 kilo verdim. Ahh bilseydik hergün tatlı yemezdik dimi canım😃
Bende bugün çorba yaptım.havuç patates zeytin yagı ve irmik koydum süzdüm kaşıkla yemedi biberona koydum bitirdibirgün yogurt birgün çorba veriyom.bir kere sma mama akşam yatarken pirinçunu mama.aralarda ve gece anne sütü
Yogurda pekmez koyuyorum.kaynanam yaptı pekmezi yogurdu da kendim yapıyorum köyden süt getirtiyorum her hafta.akşam 10 da yatıyo sabah 9 gibi uyanıyo.arada 4-5 kere emiyo ayıkmadan yatıyo.çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?