2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Shatler olsun kuzucuğa :)

Umrumda olan tek konu burda bu kadar insan maşşallah vs derken Senin direk sitem etmen gerisi önemli değil. Biz iyi niyetimizle birbirimize saygımızla bu kadar kişi burda bu kadar samimi olup bu hale geldik.usg resimlerine bile bi kişinin maşallah dememişliği yoktur burda inan bana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne sıkıntılardan geçtik ben sizleri uzaktan da olsa tanıdığıma çok memlunum :)

Mayalı hamur kızartmasını hatırlayanınız var mı :)

Haha ne hamurdu yaa bir de kek furyası vardı:))
Ulan bendeki kadersizliğe bakın ki o zamanlar da gebelik şekerinden dolayı diyet yapıyordum yine yiyemiyordum hiçbir şey

Ne sıkıntılardan geçtik ben sizleri uzaktan da olsa tanıdığıma çok memlunum :)

Mayalı hamur kızartmasını hatırlayanınız var mı :)

Ahh canım en yakınımızdakilerden daha yakınız 1 senedir baksana :))

Ahh canım en yakınımızdakilerden daha yakınız 1 senedir baksana :))

Hahah😃ben teeee fırına gidip almıştım😀

Son düzenleme:

Tatlım kilosu ve boyu gayet iyi Katı gıdaya başla artık bence benim büyük kızım da memeyi bırakacağı zaman sadece uyurken emiyordu.Sen yinede sürekli vermeye çalış unutmasın. Işin zor yaa yiyen çocuğu büyütmesi daha kolay ikisinide yaşadım çünkü

Son düzenleme:
Tatlım al benden de o kadar boyum 1,75 benim 80 kilo ile girdim doğuma 73 ile çıktım doğumdan hala 70 kiloyum veremiyorum bi türlü
sen yıne iyisin benım boy birbucuk metree .:):):): 1.57 falan kılom 73 belkıde daha fazla of of değil bikini mayoo şortların içine bile giremıcem bu yazz
ewet canım çok güzel günlerdi zaman su gibi aktıı

ayyy kıyamam sakla bari saçlarını annesi

sakliycaktim ama esim izin vermedi hayatim ya herseyini sakliyip duruyorum gobek baginida mekkeye gomecem diye kayboldum baya korkmustu sanirim ondan

Ay sorma ben de küçük bir müzeye doğru gidiyor ben ilk kesilen tırnaklarını bile saklıyorum:)))

Ulan bendeki kadersizliğe bakın ki o zamanlar da gebelik şekerinden dolayı diyet yapıyordum yine yiyemiyordum hiçbir şey

oyyy kuzum benim kıyamam sana yaaa o zaman sölemiştin çok zoruma gitmişti benim yiyemiyor olman

Alerji durumu nasıl oldu canımcım inşallah kurtulmuşsunuzdur.baş parmagı emmesin çok dikkat et bi alışırsa bırakmaz.keltoş kız oldu yani eminim o haliylede çok güzeldir

Belki o an düşünememiş olabilirim her insanın bir an boşlukları vardır,bende birçok resme maşşallah demiş insanmdır bakabilirsin sayfalara..Ön yargılı olmanın luzmu bence yok.iyi niyet ve saygınıza asla laf etmişliğim yok bir burukluğu yazp bukadr kıılacağımı bilsem asla yazmazdım zaten kişiliğim bunu kaldrmaz çnki.tşkler

Kıyamam sana 😕
Hamilelikten sonra hep yicem diyodun neyse o günlerde gelcek :)

Rica ederim

Diyetisyene gittim ben bana uygun bi liste verdi 2 kilo verdim. Ahh bilseydik hergün tatlı yemezdik dimi canım😃

Son düzenleme:

Ay sorma ben de küçük bir müzeye doğru gidiyor ben ilk kesilen tırnaklarını bile saklıyorum:)))

Alerji durumu nasıl oldu canımcım inşallah kurtulmuşsunuzdur.baş parmagı emmesin çok dikkat et bi alışırsa bırakmaz.keltoş kız oldu yani eminim o haliylede çok güzeldir

tesekkur ederiz teyzeleri kelde guzel :)kizlar simdi toplananlara biz eksigiz demistim yukari okunca farkettim arkadas olanlar toplanmis ya ben zaten yurt disindayim kendimi kotu hisettim (aciklama yapma gereksini mi hisettim)alerjimiz eskiden cok daha iyi bu gun soya sutu deniyorum bakalim indsallah tepki vermez butun hayatim kizim oldu burda sadece onunla konusuyorum onunla yasiyorum.ona kitap okuyorum cok hosuna gidiyor resimlerine bakmasi gelisimi icin onemliymis size kitaplarin resmini gostermek isterim ama nasil yuklandigini bilmiyorum

Diyetisyene gittim ben bana uygun bi liste verdi 2 kilo verdim. Ahh bilseydik hergün tatlı yemezdik dimi canım😃

ahh ahh yedik yedik şiştik hatırlıyormuun hmişken ne diyordun sen tanker gibi popo :) hala tanker duruyo benım ben de gtsem mı acaba

Yorum yazmadan gecemedim anam maşallah barekallah Allah bozmasin dahadaiyi etsin iinsallah canim. Benimki gece 3te yatsa sukredrin yani topigin meşhur bebeklerinden:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…