- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Aysunnnn :))))) deli yaaa resim süper olmuş kuzum
Sanada geliriz nolcak
Komşu kapısı eyledik zaten oraları
Allah saglık kuvvet versinde
Kerem ve Eylül hiç ayrılmadı kiiiiiiiiii
Şaka gibi yan yana yatırdık direkt el ele tutuştular
Gerçi Gülay Ali yi araya sokup eylüşün aklını çelmeye çalıştı amaaaaa
Eylül direkt ağladı :)))) kerttirmiş olduk böylelikle
Gencler aralarında konuşmuş anlaşmış gibi oldu
Cok tatlılar dı hepsi
Maşallah sübhanallah
Esselaaaa 57 ii mi diyosun şimdi
Ay nasıl moral oldu bana
Kurtulcammm göbekten de inşallah
Yalnız bugün Gülay bizi gıcık etti
Kadın plates hocası gibi geldi
Dövüyorduk az kalagıcık nolcak
İncecik belll hiç doğurmamış sanki
denızım yaaa çok iyisin valla off off ben 73üm ya şaka gibi denız sen benı görmüşsündür faceden eski halımı yanı şimdiki hallerimle hiç foto çekınmıyorumm boyum kısa ve 20 kılo fazlam varr ya çıldırıcııım yarım dünya gibiyim
Ah göz göre göre gitti EylülümüzAma Alide saygıyla karşıladı aralarındki iletişimi hiç araya girmedi ben ugraştım ama nicckk
Allah'ım nasıl güzellerdi zaman hiç birşeye yetmiyor ya ne kadar kısa sohbet edemiyoruz doya doya sevemiyoruz bebişler.Alii Kerem nasıl bal yanaktı Allahım Hele Eylül masallardan fırlamış narin bir prnsens Utku senn usluu bebikim benim Ali de agır abi hep muhabbetimize turp sıktı sıpam
Eve gelince 1 saat ağladıktan sonra sıdı kaldı sıpaGizemm yine o nur yüzünle çok güzel ağırladın bizi çook teşekkür ediyorum.
Aysunnnn :))))) deli yaaa resim süper olmuş kuzum
Sanada geliriz nolcak
Komşu kapısı eyledik zaten oraları
Allah saglık kuvvet versinde
Kerem ve Eylül hiç ayrılmadı kiiiiiiiiii
Şaka gibi yan yana yatırdık direkt el ele tutuştular
Gerçi Gülay Ali yi araya sokup eylüşün aklını çelmeye çalıştı amaaaaa
Eylül direkt ağladı :)))) kerttirmiş olduk böylelikle
Gencler aralarında konuşmuş anlaşmış gibi oldu
Cok tatlılar dı hepsi
Maşallah sübhanallah
Valla toplanmaya cagıran yok bizleri okadr topiğe toplanalm yazdm ama sanrm belli grplar var üzüldüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1070813
Eylül-ali kerem-utku-ali
Aralık bebekleriiii :)))❤️
Aşkım koyma kendini yaaa
Salmaaaaa
Hemen yürüyüş öneriyorum
Tüm kasları çalıştırıyor
Bozmaaa nolur moralini canım bnm
denızım yaaa çok iyisin valla off off ben 73üm ya şaka gibi denız sen benı görmüşsündür faceden eski halımı yanı şimdiki hallerimle hiç foto çekınmıyorumm boyum kısa ve 20 kılo fazlam varr ya çıldırıcııım yarım dünya gibiyim
Öncelikle bi maşallah demen gerekirdi sanıyorum zira bizler genelde aylardıır '' cok uzun zamandır'' her konuda öyle yaparız.
Ayrıca bikaç gündür aramıza katıldın hoşgeldin ama biz burdaki kişilerle 1 senedir tanışıyoruz canım telefondan konuşmalarımız doğumda birbirimizin yanında olmamız daha bissürü şey. çok farklı yani sıradan forumdan arkadaş buluşması değil anlatabiliyomuyum? tanışalı 2 gün olmuşken buluşmadık yani bizde. Üslubun çok yanlış.
bugun kizimin saclarini babasi makinayla kesti erkek gibi oldusaclarini okadar yoluyordu ki dayanamadik altin saclari gitti kizimin.arkasindan tirnaklarini kestim dus aldirdik insallah artik kasimaz yuzunu inanilmaz kotu yapiyordu.simdilerde yeni bas parmagini emiyor umarim aliskanlik yapmaz.
bugun kizimin saclarini babasi makinayla kesti erkek gibi oldusaclarini okadar yoluyordu ki dayanamadik altin saclari gitti kizimin.arkasindan tirnaklarini kestim dus aldirdik insallah artik kasimaz yuzunu inanilmaz kotu yapiyordu.simdilerde yeni bas parmagini emiyor umarim aliskanlik yapmaz.
Canlarımmmmm hepinize teşekkür ediyoruz :) manevi teyzelerisiniz hepiniz :) hamileyken birbirimizin nazını eşlerden çok çektik ahh ahh çok güzel günlerdi :)
yavruuuum kaşınıyormuyduuu Allahım şifa versin bian önce iyileşsin alerjisi insallah
Öncelikle bi maşallah demen gerekirdi sanıyorum zira bizler genelde aylardıır '' cok uzun zamandır'' her konuda öyle yaparız.
Ayrıca bikaç gündür aramıza katıldın hoşgeldin ama biz burdaki kişilerle 1 senedir tanışıyoruz canım telefondan konuşmalarımız doğumda birbirimizin yanında olmamız daha bissürü şey. çok farklı yani sıradan forumdan arkadaş buluşması değil anlatabiliyomuyum? tanışalı 2 gün olmuşken buluşmadık yani bizde. Üslubun çok yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?