2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Esselaaaa 57 ii mi diyosun şimdi
Ay nasıl moral oldu bana
Kurtulcammm göbekten de inşallah

Yalnız bugün Gülay bizi gıcık etti
Kadın plates hocası gibi geldi
Dövüyorduk az kala gıcık nolcak
İncecik belll hiç doğurmamış sanki

bebişleri uyuttunzmu kızlar ben 11 de uyuttum ama 10 dakıka da 5 dakıkada bir mıkırdanıyo emziğini düşürüyor bir dalamadı yav yat kalk yat kalk kafam sersem oluyo kkya gireyım barı dedim

Ah göz göre göre gitti Eylülümüz Ama Alide saygıyla karşıladı aralarındki iletişimi hiç araya girmedi ben ugraştım ama nicckk
Allah'ım nasıl güzellerdi zaman hiç birşeye yetmiyor ya ne kadar kısa sohbet edemiyoruz doya doya sevemiyoruz bebişler.Alii Kerem nasıl bal yanaktı Allahım Hele Eylül masallardan fırlamış narin bir prnsens Utku senn usluu bebikim benim Ali de agır abi hep muhabbetimize turp sıktı sıpam
Eve gelince 1 saat ağladıktan sonra sıdı kaldı sıpa Gizemm yine o nur yüzünle çok güzel ağırladın bizi çook teşekkür ediyorum.

denızım yaaa çok iyisin valla off off ben 73üm ya şaka gibi denız sen benı görmüşsündür faceden eski halımı yanı şimdiki hallerimle hiç foto çekınmıyorumm boyum kısa ve 20 kılo fazlam varr ya çıldırıcııım yarım dünya gibiyim

Aşkım koyma kendini yaaa
Salmaaaaa
Hemen yürüyüş öneriyorum
Tüm kasları çalıştırıyor
Bozmaaa nolur moralini canım bnm

Aliiiiiiiii burnumda tütüyo şimdiden ((
Gözlerim doldu hep ayrıldıktan sonra

Gülay bi önceki sayfaya bak seni nasıl methediyorum

Tabi gelin kuzum yaa herzaman beklerim...Hahaha 1 kızı 10 kişi ister 1 kişi kapar hayatım bu işler bölee:)))
Çok eğlenceli geçmiştir ne güzel yaa valla çok özendim Deniz helal olsun sana çok organizersin.

Valla toplanmaya cagıran yok bizleri okadr topiğe toplanalm yazdm ama sanrm belli grplar var üzüldüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle bi maşallah demen gerekirdi sanıyorum zira bizler genelde aylardıır '' cok uzun zamandır'' her konuda öyle yaparız.

Ayrıca bikaç gündür aramıza katıldın hoşgeldin ama biz burdaki kişilerle 1 senedir tanışıyoruz canım telefondan konuşmalarımız doğumda birbirimizin yanında olmamız daha bissürü şey. çok farklı yani sıradan forumdan arkadaş buluşması değil anlatabiliyomuyum? tanışalı 2 gün olmuşken buluşmadık yani bizde. Üslubun çok yanlış.

Aşkım koyma kendini yaaa
Salmaaaaa
Hemen yürüyüş öneriyorum
Tüm kasları çalıştırıyor
Bozmaaa nolur moralini canım bnm

yaz geliyor ya şimdi dank ettı kafama yazlıklaın hepsini burda bir yurt var oraya gönderdim genç kızlar gıyer ben bidaha asla 36 beden olamam gardırobum boşaldı gıdım bile kocaman hergün yürüyorum elayla ama çok az genelde parkta otorup güneşleniyoruz kafaya koydum zayıflamam lazım da mekık çeksem zararı olurmu kı sezarynım ya

Tatlım al benden de o kadar boyum 1,75 benim 80 kilo ile girdim doğuma 73 ile çıktım doğumdan hala 70 kiloyum veremiyorum bi türlü

Canlarımmmmm hepinize teşekkür ediyoruz :) manevi teyzelerisiniz hepiniz :) hamileyken birbirimizin nazını eşlerden çok çektik ahh ahh çok güzel günlerdi :)

bugun kizimin saclarini babasi makinayla kesti erkek gibi oldu saclarini okadar yoluyordu ki dayanamadik altin saclari gitti kizimin.arkasindan tirnaklarini kestim dus aldirdik insallah artik kasimaz yuzunu inanilmaz kotu yapiyordu.simdilerde yeni bas parmagini emiyor umarim aliskanlik yapmaz.

Ben tepki filan vermedim ayrıca kötü bi tarz konşmadmda üzüldüğümü belli ettim yazdm altınada ayrıca şuan siz bence çok sert tepki veriyorsunu farkındamısınız bilmiyorum ama evet belki bir iki hafta olmş olabilir belki buyzüden uzun zamandr toplandığınızı ve tanştığınızı bilmior olabilirim..Şuan bence aşırı tepki verende aizssiniz ve kırıcısınız fazlasıyla

yavruuuum kaşınıyormuyduuu Allahım şifa versin bian önce iyileşsin alerjisi insallah

Ne denir sıhhatler olsun:))
Bence o altın saçları sakla canım mutlaka:))

Ne sıkıntılardan geçtik ben sizleri uzaktan da olsa tanıdığıma çok memlunum :)

Mayalı hamur kızartmasını hatırlayanınız var mı :)

Son düzenleme:
yavruuuum kaşınıyormuyduuu Allahım şifa versin bian önce iyileşsin alerjisi insallah

evet kasinmaktan kipkirmizi oldu gozlerinin uzeride dahil en son bu kalmisti bilmiyoruz zarari olurmu ama yinede kestik alerji hic bilmezdim bu denli kotu bise oldugunu rabbim kotulerinden korusun ama zormus canim bir suru sey cekiyor suan ozelikle tatlilari

Evet çok güzel anlattın öyle bir anlattınki bana şuan öyle bir yerin dibine bunca insan arasında soktunuzki çokta pişman oldum yazdığıma bukadar söyleyebiliorm.Benim gibi birçok kişi zaten aa nezamn eskiden tanışıyormuydunuz filan diyeyazmş.Biçok kişi demekki benm gibi bilmiyor olabilir.Bunu bukadar aşşağışayıcı söylemenede ayrıca gerek yoktu.Birkaç kez topiğe yazdığımı belirttim ve üzüldüğümü...Eskiden tanışıyordk form arkadaşlığından öte diyebilmen sanrm en uygunu olurdu.Tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…