2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

hakkini helal et cnm uzun uzun ankatmissin saol bidaha nasi gudecm ben

merhabalar şmdiye kadar sürekli aptamil kullanıyordum ama şunu öğrendimki hipp organik mama çıkarmış kesnlkle gaz yapmıyormuş. aon 1 haftadır onu kullanıyorm tavsiye ederm

marketlerde yok sanırım dimi hıc rastlamadım

sagol canım tesekkur ederım hıpp mamayı marketlerde bulamadım dedıgın gıbı hero baby aldık oglum sevdı sımdılık sorun yok tadınıda pek sevdı :)

sagol canım tesekkur ederım hıpp mamayı marketlerde bulamadım dedıgın gıbı hero baby aldık oglum sevdı sımdılık sorun yok tadınıda pek sevdı :)

Afiyet olsn cnm paşana bol bol vitamin olsun😀rica ederim😘hipp daha tatsız zaten migros real carfr tarzı yerlerde oluyor ama hero babyde çok ii endişe etme masal hem hero hem hipp yiyor dönüşümlü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sma yı bende cok kullanmak ıstedım canım kalıtelı ve eskı bı urun dıye ama oglum fıskırtarak kustu 2 gun verdım hepsındede cıkardı mama zıyan oldu nıye oyle yaptı anlamadım tadını mı sevmedı ne olduysa. hero baby aldık onu sevdı kullanıyoruz bakalım ınsallah bu ıyı gelır. aptamıl verdım 4 ay boyunca ama hep gaz yaptı cocuga seker oranının yuksek oldugunda bılmıyodum bılsem bastan berı vermezdım bıde cocuk doktorumuz onermıstı kadına gıdıp catasım var. zaten 1 bucuk ay anne sutu aldı sonra sutum kesıldı oyuzden ıyı beslensın ıstıyorum

iyi mamasını sevdiyse ona devam et bakalım. ben de üzülüyorum doğru düzgün emziremedim diye, ama napalım yapacak bişey yok, zaten artık bu ay ek gıdaya da geçeriz, yaz geliyo çok güzel meyveler çıkar hiç sıkma canını. bu sene tanıdığım hiç bir anne emziremedi doğru düzgün

sagol tatlım yarasın bebıslerımıze :) mıgrosa fılan bakmamıstım bende alıyım bı ondan verırım bı herodan dedıgın gıbı. zaten anne sutu almıyo 2 mama bırbırını tamamlar :)

evet ya aralık bebeklerınde yada bızde bı sorunmu var anlamadım nasıl hayal kurmustum 6 ay hıc bısey vermem anne sutu alır dıye ama olmadı senın bebıs nekadar emdi
su meyveler cıksada az vıtamın alsalar barı valla bende ıple cekıyorum yazı

sagol tatlım yarasın bebıslerımıze :) mıgrosa fılan bakmamıstım bende alıyım bı ondan verırım bı herodan dedıgın gıbı. zaten anne sutu almıyo 2 mama bırbırını tamamlar :)

Ben migros yada realden alıyorm canm ben ayırt etmesin diye iki mamayıda veriorm şuan hangi mamayı versem ayırt etmio doğduğundan beri öyle yaptm
mesala bebek arabamda ve çantamda hipp var kavaonozda dışarda veriorm mayası yoğun olduğu için daha tok tutuyor gece uyurkende hero baby pirinç unlu mama veriorm tok tutuyor oda.Hem damağı algılıyor hemde ne versem artk ayırt etmiyor😃😃akıllıca çözümler 😀akıllı anneler 😃bol göbişli bebekler😀hihihi

ben 2,5 aylıkken mama takviyesine başladım, önce emzirdim sonra mama verdim, şimdi sabahları uyanınca 1 posta emiyor o kadar (

canım 2 ayda vurulan verem aşısı şişti. hatta bizimki 2 gece önce patladı ve iltihap ve kan aktı biraz. şimdi de kabuk tutyor sanırım.5.ay kontrolümüzde sorucam ve göstericem durumumuzu.

saol cnm kontrol edelim biz de o zman koltukaltını
ağladı ama kucağıma alınca sustu hemen oğluşum bu arada şimdi baktım koluna iz yok hiç yani şöle öyle silik bi nokta var ama zor gördüm demekki sorun yok dimi:44:

Helal olsn cnm��rica ederim
Bir periodondisten al bukez randevu cnm ilk ona görün

tmmdır bi bakayım randevu

hepiniz saolun kızlar iyiki burası var

Son düzenleme:

ben hıc oyle dusunememıstım yav valla tebrık edıyorum :) ben ayrı mama kullanmadıgım ıcın gokturk hemen anlıyo tadının farklı oldugunu az degıl

Tamm canm

ben 2,5 aylıkken mama takviyesine başladım, önce emzirdim sonra mama verdim, şimdi sabahları uyanınca 1 posta emiyor o kadar (

bak yıne bı postada olsa anne sutunu alıyo canım uzulme benım oglum onuda alamıyo ben bu yuzden pskolojık destek bıle aldım cok moralım bozulmustu anne sutu alamadı ya bısey olursa dıye ama saglıklı cok sukur ınsallah buyudugunde bı sorun cıkmaz

ben hıc oyle dusunememıstım yav valla tebrık edıyorum :) ben ayrı mama kullanmadıgım ıcın gokturk hemen anlıyo tadının farklı oldugunu az degıl

Baştan yapcaktn o çakallığı annesi😃şimdi göktürk senden çakal bak😀ama dene alışır belki zorlama ama dinlene dinlene yedir bir iki alışır zmaanla
Masala bebek tarhanası yaptm ilk sevmedi yemedi aradan birkaç saat sonra tekrar versim 2-3 kaşık yedi sonra ertesi gün daha çok derken favori çorbamız oldu😀😀deneme yanılma zorlmadan alştrmak önemli

heyyyt erkek maşallah
evet canım ufacık silik sinek ısırığı gibi görmen lazım, o iyi. ama kızarırsa, iltihap olursa, şişerse bunlar kötü belirtiler (

canım senın dedıgın koldan olan 2. ay yapılan verem asısıydı o sısmıstı

daha dunyaya gelelı 4 ay oluyo bızden zekıler masallah :))
oyy masallah yarasın tarhana masal hanıma :) bende yogurt verıyodum once puskurttu sonra yuznu astı sımdı mırın kırın etsede yıyo zamanla alısıyolar dedıgın gıbı
nasıl yaptın bebek tarhanasını canım tarıf versen olurmu acıbaa :)

ayycaaaaaaa :)

canm bslenme listeni ek gida topigine ekler misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…