Canm ilk önce devamlı bir hekim bulup ona git tedavini dişlerini tanımalı hekimin.Evet sende hassaiyet sorunu var
Canım küretaj uyuşturularak yapılıyor endişe etme
Diş eti kanaması diş eti hastalığına davetiye çıkarır.Ancak bazı hastalıklar belirti vermez.Fakat ağzında diş eti sorunu olanların çoğu bundan habersizdir.Ve erken teşhis böylece imkansızlaşır.Çıkacak problemleri engellemek için 6 ayda bir hekime gidilmeli canm.Ömrümüz boyunca ağız hijyenine dikkat etmemiz gerekir.
Periodontis,(diş eti uzmanı)diş dokularının iltihaplanmasıdır. Periodontiste Lif ve Kemikler kök ve diş etini örten sement dokusu iltihaplanır.Dişler üzerindeki bakteriyel plak diş eti iltihabına neden olur.Kan hastalıkları ve hormonal bozukluklar genetik faktörlerle birleşip problemin hızla yükselmesine neden olur. Tedaviye geç kalırsan kemik erimesiyle beraber ileride dişlerin sallanır ve kendiliğinden dökülmeye başlar😀Problem çok ilerlerse küretaja başvurulur. Küretajla derinlemesine temizlik yapılır.
Muayenede diş eti cepleri ölçülür,Diş etlerinde şişlik kırmızılık kanama var mı diye bakılır. Röntgen de teşhiste yardımcı olur.
Canım yani kısacası bir periodondiste görünmende fayda var o dolgun ile ilgili değil eğer bir elmada sızlıyorsa sorunun sadece hassiyet.Hassayetin açıklması şuiş etleri yanlş fırçalama ve genetik sebeplerden dolayı geri çeklir buna aslnda hassasiyet denir
Umarm yrdmcı olabilmşimdir canm
hakkini hell et cnm uzun uzun anlatmissin saol. bi daha nasil gidecemi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar şmdiye kadar sürekli aptamil kullanıyordum ama şunu öğrendimki hipp organik mama çıkarmış kesnlkle gaz yapmıyormuş. aon 1 haftadır onu kullanıyorm tavsiye ederm
Slm canm senin yerinde olsam kullanmam aptamilin bitçok serisi piyasadan toplatıldı glikoz şeker oranı yüksek çıkmş arkadaşnda dediği gibi hipp mama ve hero baby çok iyi tavsiye ederim.Denemek istersen sana hipp mama promosyon biraz yollayım kargoyla tatdır hoşuna giderse alırsn yoksa herobaby kullanırsn oda çok iyi
hakkini helal et cnm uzun uzun ankatmissin saol bidaha nasi gudecm ben
sagol canım tesekkur ederım hıpp mamayı marketlerde bulamadım dedıgın gıbı hero baby aldık oglum sevdı sımdılık sorun yok tadınıda pek sevdı :)
aptamilin içerisinde şeker oranı yüksek. eğer anne sütü de alıyorsa aptamil zaten kullanma, memeyi daha çabuk bırakıyorlarmış şekeri yüksek olduğu için. ben SMA kullandım, çok memnunum ne gaz ne kaka problemi var, çok rahat uyuyor. SMA çok köklü bir mama ve araştırmalarda anne sütüne en yakın mama olduğu tespit edilmiş. geçenlerde 1 kere Bebelac aldım nerdeyse yarı yarıya fark var diye, ama ucuz etin yahnisi de ucuz oluyor işte. inanılmaz kötü bir mama. mamayı daha biberonda çalkalarken köpürüyor ve kola gibi fışkırıyor. çocuk gazdan uyuyamadı 3 gün, kaka yapamadı, kusmayan çocuk 3 gün boyunca kustu. sonra tekrar SMA'ya döndüm bütün sorunlarımız çözüldü. Çok ama çok memnunum, kıvamı ve rengi de Bebelactan çok farklı. Diğer mamaları bilmiyorum kullanmadım. Annem çocuk hemşiresi o da SMA kullanmamı tavsiye etti doktorum ve aşı yapan hemşiremiz de SMA tavsiye ettiler.
sma yı bende cok kullanmak ıstedım canım kalıtelı ve eskı bı urun dıye ama oglum fıskırtarak kustu 2 gun verdım hepsındede cıkardı mama zıyan oldu nıye oyle yaptı anlamadım tadını mı sevmedı ne olduysa. hero baby aldık onu sevdı kullanıyoruz bakalım ınsallah bu ıyı gelır. aptamıl verdım 4 ay boyunca ama hep gaz yaptı cocuga seker oranının yuksek oldugunda bılmıyodum bılsem bastan berı vermezdım bıde cocuk doktorumuz onermıstı kadına gıdıp catasım var. zaten 1 bucuk ay anne sutu aldı sonra sutum kesıldı oyuzden ıyı beslensın ıstıyorum
Afiyet olsn cnm paşana bol bol vitamin olsun😀rica ederim😘hipp daha tatsız zaten migros real carfr tarzı yerlerde oluyor ama hero babyde çok ii endişe etme masal hem hero hem hipp yiyor dönüşümlü
iyi mamasını sevdiyse ona devam et bakalım. ben de üzülüyorum doğru düzgün emziremedim diye, ama napalım yapacak bişey yok, zaten artık bu ay ek gıdaya da geçeriz, yaz geliyo çok güzel meyveler çıkar hiç sıkma canını. bu sene tanıdığım hiç bir anne emziremedi doğru düzgün
sagol tatlım yarasın bebıslerımıze :) mıgrosa fılan bakmamıstım bende alıyım bı ondan verırım bı herodan dedıgın gıbı. zaten anne sutu almıyo 2 mama bırbırını tamamlar :)
evet ya aralık bebeklerınde yada bızde bı sorunmu var anlamadım nasıl hayal kurmustum 6 ay hıc bısey vermem anne sutu alır dıye ama olmadısenın bebıs nekadar emdi
su meyveler cıksada az vıtamın alsalar barı valla bende ıple cekıyorum yazı
ay canım ne kadar çok şeyle uğraşmışsın, çok geçmiş olsun. şimdi iyidir umarım. bol sağlıklı günler bebişine...
ay kuzu aşı mı oldu, ağlamıştır kıyamam
evet canım 4. ay aşıları onlar ve bacaktan. 2. ayda ateş yapmayan bu aşılar Ege'ye 4. ayda ateş yapmıştı, umarım ateşsiz atlatırsınız gününüzü ve gecenizi.
canım hiçbir aşının yapıldığında şişmemesi lazım. sadece 2. ayda yapılan verem aşısı verem uzmanları tarafından yapılmalıydı, çok zor bir aşı, ve iyi yapılan bir verem aşısı yapılırken beyaz bir şekilde leblebiden az küçük bir boyutta kabarması ve bu kabarıklığın 3 gün içinde inmesi lazım, daha sonra yok olan verem aşısının yeri bu aylarda sinek ısırığı gibi belli olmalı ve iltihap, kızarıklık vs olmamalı. ve annem çocuk hemşiresi bana şunu söyledi, her banyoda koltukaltını kontrol et, 5-6. ayında beze çıkabilir, o iyi değil, öyle bir durumda doktora git dedi. ben kontrol ediyorum koltukaltını şuanda bişey yok.
canım 2 ayda vurulan verem aşısı şişti. hatta bizimki 2 gece önce patladı ve iltihap ve kan aktı biraz. şimdi de kabuk tutyor sanırım.5.ay kontrolümüzde sorucam ve göstericem durumumuzu.
Helal olsn cnm��rica ederim
Bir periodondisten al bukez randevu cnm ilk ona görün
Ben migros yada realden alıyorm canm ben ayırt etmesin diye iki mamayıda veriorm şuan hangi mamayı versem ayırt etmio doğduğundan beri öyle yaptm
mesala bebek arabamda ve çantamda hipp var kavaonozda dışarda veriorm mayası yoğun olduğu için daha tok tutuyor gece uyurkende hero baby pirinç unlu mama veriorm tok tutuyor oda.Hem damağı algılıyor hemde ne versem artk ayırt etmiyor😃😃akıllıca çözümler 😀akıllı anneler 😃bol göbişli bebekler😀hihihi
saol cnm kontrol edelim biz de o zman koltukaltını
ağladı ama kucağıma alınca sustu hemen oğluşum bu arada şimdi baktım koluna iz yok hiç yani şöle öyle silik bi nokta var ama zor gördüm demekki sorun yok dimi:44:
tmmdır bi bakayım randevu
hepiniz saolun kızlar iyiki burası var
ben 2,5 aylıkken mama takviyesine başladım, önce emzirdim sonra mama verdim, şimdi sabahları uyanınca 1 posta emiyor o kadar(
ben hıc oyle dusunememıstım yav valla tebrık edıyorum :) ben ayrı mama kullanmadıgım ıcın gokturk hemen anlıyo tadının farklı oldugunu az degıl
saol cnm kontrol edelim biz de o zman koltukaltını
ağladı ama kucağıma alınca sustu hemen oğluşum bu arada şimdi baktım koluna iz yok hiç yani şöle öyle silik bi nokta var ama zor gördüm demekki sorun yok dimi:44:
r
kizlar gunaydin bu arada
aklima takildi asidan geldik simdi 4.ay asisi. karmanin 2.dozu ve zaturre dedi. 2side bacaktan.sizin bebislerde asi yeri sismisti ya o hangi asiydi? kola yapilan bi asiydi gbi hatrlyrm da...
bidr Vegarofon mu ne gunde 4 damla verdi.
Baştan yapcaktn o çakallığı annesi😃şimdi göktürk senden çakal bak😀ama dene alışır belki zorlama ama dinlene dinlene yedir bir iki alışır zmaanla
Masala bebek tarhanası yaptm ilk sevmedi yemedi aradan birkaç saat sonra tekrar versim 2-3 kaşık yedi sonra ertesi gün daha çok derken favori çorbamız oldu😀😀deneme yanılma zorlmadan alştrmak önemli
Baştan yapcaktn o çakallığı annesi😃şimdi göktürk senden çakal bak😀ama dene alışır belki zorlama ama dinlene dinlene yedir bir iki alışır zmaanla
Masala bebek tarhanası yaptm ilk sevmedi yemedi aradan birkaç saat sonra tekrar versim 2-3 kaşık yedi sonra ertesi gün daha çok derken favori çorbamız oldu😀😀deneme yanılma zorlmadan alştrmak önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?