2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
heyyyt erkek maşallah
evet canım ufacık silik sinek ısırığı gibi görmen lazım, o iyi. ama kızarırsa, iltihap olursa, şişerse bunlar kötü belirtiler (

dedim ya zor girdum izi.hatta acaba yapmafdilar mi dedim :) sanki buzimkinn de sismesi lazim gibi normal olan izin kabarik olmadi gibi geldi de... aklim gidip gelmye basladi

canım senın dedıgın koldan olan 2. ay yapılan verem asısıydı o sısmıstı

saol cnm tamm arkadaslar da yazdilar saolsunlar

Sorma çok fenalar😀canm ben yapmadm özel olarak uşaktan getrttim bir arkadaşm vasıtasyla dokotorumuz bebek tarhanası önerdi çnki bize bende duymamştm komşuama dedim o dıdısına dedi dıdısının dıdısı derken yarmklio elime geçti ama bitmek üzere napcam bilmiorm kendim yapıcam artk planım o normal tarhanaya göre tek farkları beyaz olması acısız tuzssuz yağsız ama çok lezzetli😃ev yapımı tarhananın aynısı tuz yağ acı yok içinde canm.Dktra göre bbekler için çok faydalı imiş hastalıklara birebir dedi acayip protein varmş.Sanrm benm doktor köy çocuğu 😀😀😀anamm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aralık 5te srzeryan oldum kızlar. Dun de vajinal yanma sebebiyle doktora gittim. Muayene sırasında canım çok yandı benim hala doğum sonrası kuruluk problemi geçmedi. Neyse doktor baktı ama baktı ki canım acıyor çok uzatmadı. Rahim ağzında kızarıklık var ama yara var mı göremedim dedi. Doğum sonrası da kızarık olabiliyor falan dedi. Bir de enfeksiyonum için fitil verdi. Kafam karıştı ya bunu doktorundan duyan var mı? Yara olsa gorurdu diyor annem ama içim sıkıldı

Bir de kızlar benim kızımın beş ayını doldurmasına bir hafta var 7700 kilosu. Bir haftadır çorba veriyorum. Doğduğundan beri mama takviyesi var zaten. Kilo aldırıcı ne yapabilirim evde aynı zamanda sağlıklı?

Benim tarhanamı kaynanam yapıyo.kaynanam toroslarda yaylada çadırda yaşıyo 100 kadar keçisi var.bizim tarhana keçi yoğurdundan ve sütünden yapılıyo içine bugday ve tuz konup güneşte kurutuluyo yani bebekler için zararlı bişey yok ve acayip lezzetli.oğluma bugün yapacam bakalım sevecekmi yazarım sizede.onda tarhana varmı şuan bilmiyorum isteyen olursa küçük bi kavanoz gönderirim.tabi onda varsa

canim kilisu daha ne olabilirki.
gayet guzel kilosu.
bizm kuz 6500 du hastalikan 6200 e geriledi.
4.5 aylik.

sennki gayet iyi telaslanma.

bizdede kv yapmisti.
beyaz v kirmizi tarhna var.
un tarhnasi.
normalde bizim adanada dovme den yapilir.
kv ler izmirli un tarhanasi yapiyorlar.
zaman gelinc bende vercem..
smdilik sadec ann sutu aliyor. 5 ayliktan snra yavastan baslicam

bizdede kv yapmisti.
un tarhnasi.

Cnm telefondan girdigim için ekgida topigini bulamadim rica etsem link atarmisin :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süper canm valla annem derki hep tarhanayı çingenede yapsa al yedir okadr diyorum der😀
Ben isterim varsa bir kavonoz😀

canim kilisu daha ne olabilirki.
gayet guzel kilosu.
bizm kuz 6500 du hastalikan 6200 e geriledi.
4.5 aylik.

sennki gayet iyi telaslanma.

bizimkinin boyu uzun 70 cm falan. Gören zayıf mı falan diyor canım sıkılıyor. Gerçi sağlıklı olsun kuzum onun bunun dediği çok dert değil

Canım kilosu zaten çok iyi... Demekki benim kızı görsen ne olacak:2: 4. Ayda 6000 g dı... İşine karışmak gibi olmasın da ek gıdaya geçme sebebin kilo aldırmak istemen mi? Doktorun ne diyor bu konuda...

Canım kilosu zaten çok iyi... Demekki benim kızı görsen ne olacak:2: 4. Ayda 6000 g dı... İşine karışmak gibi olmasın da ek gıdaya geçme sebebin kilo aldırmak istemen mi? Doktorun ne diyor bu konuda...

yok canım kilo aldırmak için değil alışsın diye yavaş yavaş başladık. Mama aldığı için doktor başlayabilirsin dedi. Ben sorun etmiyorum kilosu iyi de yalnızım bu şehirde Bi kaç komşu zayıf deyince e ben de tecrübesiz olunca size danışayım dedim. Sağ olun içim rahatladı.

çok geçmiş olsun, baya imtihanlar atlatmışsınız, hiç kolay değil
İnşAllah şimdiden sonra sağlık dolu günleriniz olsun..

8 aralıkta n.doğum yaptım, 5 martta doktora gittim, düzensiz az kanamam vardı, rahim ağzı yarası varmış
doktor fitil ve krem verdi, kanama durdu. yara için bida kontrole gitmedm. ama kontrole gidip smear testi yaptırmam gerek

Kızlar fenalardayım yıne uyumadı gece kalktı 3 saat uyutmaya calıştım olmadı oynamaya calışıyorum oynamıyorda neyseki babası sesine dayanamadı uyandı uyutmaya calıştı ben aldım en sonunda yoruldu emerken uyudu ama yataga koydugumuz anda bagırıyor aglıyor ne yapacagımı şaşırdım şimdi yine aynı uyuttum zorla ama kucagında tutuyorum uyanana kadar zor oluyor yatagında uyumak istemiyor önerisi olan varmı ne yapabilirim yayagınını degiştirsem.

bizdede kv yapmisti.
un tarhnasi.

Aynen canm un tarhanası beyaz olan ek gıdaya geçtiğinde yedirebilirn çok güzel protein varmş hastalıklara birebir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…