heyyyt erkek maşallah
evet canım ufacık silik sinek ısırığı gibi görmen lazım, o iyi. ama kızarırsa, iltihap olursa, şişerse bunlar kötü belirtiler(
canım senın dedıgın koldan olan 2. ay yapılan verem asısıydı o sısmıstı
daha dunyaya gelelı 4 ay oluyo bızden zekıler masallah :))
oyy masallah yarasın tarhana masal hanıma :) bende yogurt verıyodum once puskurttu sonra yuznu astı sımdı mırın kırın etsede yıyo zamanla alısıyolar dedıgın gıbı
nasıl yaptın bebek tarhanasını canım tarıf versen olurmu acıbaa :)
ayycaaaaaaa :)
canm bslenme listeni ek gida topigine ekler misin
ayycaaaaaaa :)
canm bslenme listeni ek gida topigine ekler misin
daha dunyaya gelelı 4 ay oluyo bızden zekıler masallah :))
oyy masallah yarasın tarhana masal hanıma :) bende yogurt verıyodum once puskurttu sonra yuznu astı sımdı mırın kırın etsede yıyo zamanla alısıyolar dedıgın gıbı
nasıl yaptın bebek tarhanasını canım tarıf versen olurmu acıbaa :)
Bir de kızlar benim kızımın beş ayını doldurmasına bir hafta var 7700 kilosu. Bir haftadır çorba veriyorum. Doğduğundan beri mama takviyesi var zaten. Kilo aldırıcı ne yapabilirim evde aynı zamanda sağlıklı?
bizdede kv yapmisti.
beyaz v kirmizi tarhna var.
un tarhnasi.
normalde bizim adanada dovme den yapilir.
kv ler izmirli un tarhanasi yapiyorlar.
zaman gelinc bende vercem..
smdilik sadec ann sutu aliyor. 5 ayliktan snra yavastan baslicam
Benim tarhanamı kaynanam yapıyo.kaynanam toroslarda yaylada çadırda yaşıyo 100 kadar keçisi var.bizim tarhana keçi yoğurdundan ve sütünden yapılıyo içine bugday ve tuz konup güneşte kurutuluyo yani bebekler için zararlı bişey yok ve acayip lezzetli.oğluma bugün yapacam bakalım sevecekmi yazarım sizede.onda tarhana varmı şuan bilmiyorum isteyen olursa küçük bi kavanoz gönderirim.tabi onda varsa
canim kilisu daha ne olabilirki.
gayet guzel kilosu.
bizm kuz 6500 du hastalikan 6200 e geriledi.
4.5 aylik.
sennki gayet iyi telaslanma.
bizimkinin boyu uzun 70 cm falan. Gören zayıf mı falan diyor canım sıkılıyor. Gerçi sağlıklı olsun kuzum onun bunun dediği çok dert değil
Bir de kızlar benim kızımın beş ayını doldurmasına bir hafta var 7700 kilosu. Bir haftadır çorba veriyorum. Doğduğundan beri mama takviyesi var zaten. Kilo aldırıcı ne yapabilirim evde aynı zamanda sağlıklı?
Canım kilosu zaten çok iyi... Demekki benim kızı görsen ne olacak:2: 4. Ayda 6000 g dı... İşine karışmak gibi olmasın da ek gıdaya geçme sebebin kilo aldırmak istemen mi? Doktorun ne diyor bu konuda...
Günaydınlar kızlar..
beni hatırladınız mı bilmiyorum ama ben sizi ara ara takip ettim hep ama bir türlü yazamadım
18 Aralıkta kızım Ece dünyaya geldi ve yoğun bir maraton başladı
Allaha şükür sağlıkli ancak hep bir şeylerle uğraştık
önce karın ağrıları, damak düşmesi, bronşit, gaz, gıda alerjisi, bitmeyen pişik, kulak iltihabı, vajinal yapışıklık, gündüz uykusuzluğu.. daha aklıma gelmeyen çok şey
hep birşeylerle uğraştık ve yazamadım
genel anlamda iyi çok şükür ama işte Allahım beterinden saklasın
bu konularda uzmanlaştım diyebilirim :)
umarım kuzularınız iyidir
Aralık 5te srzeryan oldum kızlar. Dun de vajinal yanma sebebiyle doktora gittim. Muayene sırasında canım çok yandı benim hala doğum sonrası kuruluk problemi geçmedi. Neyse doktor baktı ama baktı ki canım acıyor çok uzatmadı. Rahim ağzında kızarıklık var ama yara var mı göremedim dedi. Doğum sonrası da kızarık olabiliyor falan dedi. Bir de enfeksiyonum için fitil verdi. Kafam karıştı ya bunu doktorundan duyan var mı? Yara olsa gorurdu diyor annem ama içim sıkıldı
bizdede kv yapmisti.
beyaz v kirmizi tarhna var.
un tarhnasi.
normalde bizim adanada dovme den yapilir.
kv ler izmirli un tarhanasi yapiyorlar.
zaman gelinc bende vercem..
smdilik sadec ann sutu aliyor. 5 ayliktan snra yavastan baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?