Ayni durum bizdede var benim oglum 4 ay 18 günluk mamayi cok seven cocuk yemiyo zorla yediriyorum acaba mamadanmi sıkıldı yada biberondan diye düşünüyorum
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canım kilosu zaten çok iyi... Demekki benim kızı görsen ne olacak:2: 4. Ayda 6000 g dı... İşine karışmak gibi olmasın da ek gıdaya geçme sebebin kilo aldırmak istemen mi? Doktorun ne diyor bu konuda...
Kızlar fenalardayım yıne uyumadı gece kalktı 3 saat uyutmaya calıştım olmadı oynamaya calışıyorum oynamıyorda neyseki babası sesine dayanamadı uyandı uyutmaya calıştı ben aldım en sonunda yoruldu emerken uyudu ama yataga koydugumuz anda bagırıyor aglıyor ne yapacagımı şaşırdım şimdi yine aynı uyuttum zorla ama kucagında tutuyorum uyanana kadar zor oluyor yatagında uyumak istemiyor önerisi olan varmı ne yapabilirim yayagınını degiştirsem.
Bir de kızlar benim kızımın beş ayını doldurmasına bir hafta var 7700 kilosu. Bir haftadır çorba veriyorum. Doğduğundan beri mama takviyesi var zaten. Kilo aldırıcı ne yapabilirim evde aynı zamanda sağlıklı?
Mamayı değiştir canım kıvamını da daha sulu yap yara daha koyu
Ayrıca ısısını da beğenmiyor olabilir benşm kızım soğuk içmeyi seviyo mesela azıcık ılık olsun itiyo biberonu
Bı şekilde deneyerek nasıl içmek istediğini bulursun
Ben de hero baby sütlü pirinçli aldım hatta tarçın da varmış içinde bir iki sefer denedim severek yedi ama henüz tam öğün olarak başlamadımBen migros yada realden alıyorm canm ben ayırt etmesin diye iki mamayıda veriorm şuan hangi mamayı versem ayırt etmio doğduğundan beri öyle yaptm
mesala bebek arabamda ve çantamda hipp var kavaonozda dışarda veriorm mayası yoğun olduğu için daha tok tutuyor gece uyurkende hero baby pirinç unlu mama veriorm tok tutuyor oda.Hem damağı algılıyor hemde ne versem artk ayırt etmiyor😃😃akıllıca çözümler 😀akıllı anneler 😃bol göbişli bebekler😀hihihi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
heyyyt erkek maşallah
evet canım ufacık silik sinek ısırığı gibi görmen lazım, o iyi. ama kızarırsa, iltihap olursa, şişerse bunlar kötü belirtiler(
Canım seninkiyle benim kızım aynı 4. Ayda 6 kg 5. Ayda da. 6.4 kg çıktı :)
Sen ne veriyosun?
canım bizimki iltihaplanmıştı. iki gece önce de iltihap ve kan aktı ordan.aşı olurken kabarıcak ve kendi kendine akıcak demişlerdi. o yüzden pek önemsemedim.ne demek oluyor ki iltihaplanması.
Ben de hero baby sütlü pirinçli aldım hatta tarçın da varmış içinde bir iki sefer denedim severek yedi ama henüz tam öğün olarak başlamadım
Gece yiyip yatınca ne kadar süre uyuyor senin fıstık?bir de 3 yemek kaşığı toz ve 150 ml su ile yapılıyo ya ben 3/1 ölçek yapıyorum hepsini yiyemez diye
Günaydınnnn
Ya kızlar sizin bebekleriniz de anne babası dışındakileri yadırgıyor mu? Her haftasonu annem geliyor mutlaka görmek için öyle olduğu halde dün kadının kucağında bir ağladı bir ağladı... Ki normalde ağlayan bir bebek değil.. Babama geçti onda da ağladı:) bize geliyor susuyor sakinleşiyor:)) annem çok bozuldu üzüldü ya
Kizlar bisey soracam sizin bebekleriniz basiyormu hafta sonu ankaradaydik ailemin yaninda ablamin kasim dogumlu kizi var o cok guzel basiyo yeni yeni oturuyo bizimki hic direnmiyo annem cok kizdi bana oglan basmiyo diye bwn hic bastirmamistim basmasi lazim diye benim kafama cok takildi sizde de varmi ogle bi sorun
kızlar birde 3 mayısta 4, ayı dolcak ek gıdalara ne zman başlamalıyım yoğurt verilebilir deniyo ama kızımın inek sütüne alerjisi var doktor kontrolümüzde sorcam haftaya ama sizede danışmak istedim
kızlar oğlum bi iki gündür koyu yeşil kaka yapıyor onun dışında bi belirti yok günde bi kere fln yapıyor sık sık da değil ama rengi korkuttu beni demir damlasından olabilir mi? kaka kokusuda değişik ve kötüçocukta ateş huzursuzluk v.s yok bilgisi olan var mı lütfen cvp
Bir de kızlar benim kızımın beş ayını doldurmasına bir hafta var 7700 kilosu. Bir haftadır çorba veriyorum. Doğduğundan beri mama takviyesi var zaten. Kilo aldırıcı ne yapabilirim evde aynı zamanda sağlıklı?
Kızlar fenalardayım yıne uyumadı gece kalktı 3 saat uyutmaya calıştım olmadı oynamaya calışıyorum oynamıyorda neyseki babası sesine dayanamadı uyandı uyutmaya calıştı ben aldım en sonunda yoruldu emerken uyudu ama yataga koydugumuz anda bagırıyor aglıyor ne yapacagımı şaşırdım şimdi yine aynı uyuttum zorla ama kucagında tutuyorum uyanana kadar zor oluyor yatagında uyumak istemiyor önerisi olan varmı ne yapabilirim yayagınını degiştirsem.
gecmis olsun cnm emzirememene kim nasil sebep oldu ki? nasil yani aklum almiyo kim engel olabilir boyle biseye
canım bizimki iltihaplanmıştı. iki gece önce de iltihap ve kan aktı ordan.aşı olurken kabarıcak ve kendi kendine akıcak demişlerdi. o yüzden pek önemsemedim.ne demek oluyor ki iltihaplanması.
gecmis olsun cnm emzirememene kim nasil sebep oldu ki? nasil yani aklum almiyo kim engel olabilir boyle biseye
ara ara yesil kaka olabilir.
sadece mamaya m allerjisi var??.
bide usutuncde yesil kaka olabiliyor kesikl kusmayla
senin bu Eylül çok akıllı ya :)) Maşallah..
uyku eğitimime gece uykum gelse de gelmese de 12de yatağa girerek başlıyacağımsonuçları yazarım
Bizim Azra da çok yabancılıyor, 3. ayda başladı ben eşim ve annem dışını kabul etmiyor, Haftada 1-2 gördüğü halalarını bile kabullenemedi, görür görmez dudak büzüyor ya, Babası hariç hiçbir erkeğin de kucağında 1 saniye kalmıyor, zamanla geçecek inşAllah ama kimse anlayış göstermiyor, çocuktan beter çocukluk yapıyorlar, küsüyorlar ve üsteliyorlar.. Ağlama krizini giriyor yavrum herseferinde
bizim kız doğduğundan beri basıyor, kafasını da doğar doğmaz tutmuştu, yani bu bir ölçüt olamaz, zamanla senin bebeğin de basar, belki de sadece canı istemiyorduryani endişelenecek hiiiç bir şey yok
ben en mukuslu en yeşil kakayı tahlil yaptırdım tertemiz çıktı, bebeğinde ayrıca bir karın ağrısı, kakasında bir koku vs. yoksa normaldir bence..
senin bu Eylül çok akıllı ya :)) Maşallah..
uyku eğitimime gece uykum gelse de gelmese de 12de yatağa girerek başlıyacağımsonuçları yazarım
Bizim Azra da çok yabancılıyor, 3. ayda başladı ben eşim ve annem dışını kabul etmiyor, Haftada 1-2 gördüğü halalarını bile kabullenemedi, görür görmez dudak büzüyor ya, Babası hariç hiçbir erkeğin de kucağında 1 saniye kalmıyor, zamanla geçecek inşAllah ama kimse anlayış göstermiyor, çocuktan beter çocukluk yapıyorlar, küsüyorlar ve üsteliyorlar.. Ağlama krizini giriyor yavrum herseferinde
bizim kız doğduğundan beri basıyor, kafasını da doğar doğmaz tutmuştu, yani bu bir ölçüt olamaz, zamanla senin bebeğin de basar, belki de sadece canı istemiyorduryani endişelenecek hiiiç bir şey yok
ben en mukuslu en yeşil kakayı tahlil yaptırdım tertemiz çıktı, bebeğinde ayrıca bir karın ağrısı, kakasında bir koku vs. yoksa normaldir bence..
Canım öncelikle geçmiş olsun ancak allerjisi olmayan bebekler bile benim bildiğim 5 aydan evvel yoğurda başlamıyor... Önce meyve ve çorbalar bildiğim kadarıyla... Kaldı ki senin bebeğinde inek sütü allerjisi varmış... Keçi sütü denediniz mi ona da allerjisi var mı? Yoksa keçi sütünden yapılan yoğurt verebilir doktorun... Ancak keçi sütüne de allerjisi varsa yoğurt biraz hayal bence(
Sinir bozucu mu oldum bilmiyorum ama benim kızımda da gıda allerjisi var...( inek sütü kesin) o yüzden böyle söyledim yanlış anlama sakın...
Cnm dün uyumşum şimdi grdüm kusra bkma😊bnce hemen başlmalıdın içeride kalsn kök damak kemiğini diş kemiğini eritebilir ne yazıkki cerrahi operasyonla oluck.İlk önce yeni bir panoromik röntgen çekilmesin köklerin durumunu diş hekiminin görmesi açısından.
Dişlerim döküldü demişssin dökülme nedeni gebeliğinmiydi?Hangileeri döküldü cnm
Evet canım gebelikte çürüdü ve çürükten kaynaklı dişin bir kısmı döküldü birkısmıda duruyor canım benim sağ ve sol üst dişlerim arkadan 3. ikiside canım bakıldığı zaman dişler görünüyor uçlarında boşluklar var tatlım sağ yirmiliğimde diş kökü diş etlerine batmış dipten ve kırılıp tekrar uzamış ucundan dr iğerini ameliyat ederken en az 2 yıl ara ver yoksa diş etinin sızlamasından kaynaklı duramazsın senin için daha kötü olur demişti canım:44:
Canım benim kız doğduğundan beri yeşil yaptığı için kaka uzmanı oldum yeşil kaka
1- çok beslenen çocukta olur- çözüm 3 saatte bir besleme
2- amipde olur- anne sütü alanda amip olmaz tahlillerde lökısitle çok benzediğinden boşuna antibiyotik alır yavrucaklar. Ateş halsizlik yoksa sorun yok
3- bağırsaktan hızlı geçişin göstergesidir, sütün bir kısmı sindirilmeden atılır buda alerji göstergesidir, alerjen proteinler bağırsak epitelini yaralar çözüm diyet ki ben diyetle sarıya çevirdim ve özel mama ile
4- gaz olabilir.sık sık gazını çıkar
5- anne sütü alan çocuk da her kaka rengi olabilir turuncu bile uzun süre devam etmediği sürece sıkıntı yok, bi arkadaşın kızı turuncu yapmıştı:) alerji varsa kan oluyor esas
Öptümmm inşallah düzelir kuzun canım benim, ek gıdaya acele etme mira nın da dediği gibi hiç bulaşma:) bağırsakları toparlasın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?