2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kendikendinemii yürüyor..........

çagan 7,5 aylıkkebn yürümüştü koltuga tutunarak.erken diye sevinmiştik

gerçi senin kız hep önden gidiyordu.

Evet esracım size birgün video eklerim buraya 😃koltuklardan deatek alıyor sürte sürte iki adım atıp kıçının üstüne oturuyor sonra😃
Ailemizde hep 9 aylıkken emeklemedn yürüyen çok bende öyleymişim çok hiperaktif sanırım ondan ama zor oluyor erknden bişilere başlaması

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet esracım size birgün video eklerim buraya 😃koltuklardan deatek alıyor sürte sürte iki adım atıp kıçının üstüne oturuyor sonra😃
Ailemizde hep 9 aylıkken emeklemedn yürüyen çok bende öyleymişim çok hiperaktif sanırım ondan ama zor oluyor erknden bişilere başlaması

AYYY MAASALLAH AYCAAAAAA
BİZİM AYCA TEMBEL DAHA TAM TUR DÖNEMİYOR ADAŞIN

AYYY MAASALLAH AYCAAAAAA
BİZİM AYCA TEMBEL DAHA TAM TUR DÖNEMİYOR ADAŞIN

Sağol esracm ama çok zor ya hep dikilmek istiyor oturtunca kzıyor kavga kıyamet evde kim elinden tutsa hop sallamaya başlıo ayaklarını😄
Anam bu adaşım hiç bana çekmemiş yahuu😂

evet kızlar asyam 6 aylık olacak çok şükür bir azı dıişimiZ çıktı artık ek gıdalara yavaş yavaş başlıyacağız

Maşşallah ona
Dişinizde hayırlı olsun😃

Canım benim yaaa, ahmedi öp beniim için canım öpücükten sonra uyur belki :)

Valla öpücük mopucuk kar etmiyor bu sipayi:)) opucuk manyagi yapiyirum hala uyumuyo yaaa bak gece 12 dsen beri 4 saat uyudu sadece şimdide cin gibi bakiyi valla :)) yemegim yok ev perperisan bende tabi utu masasinj kurdum salona 3 gundur 4 gomlek 2 pantolon utuleyebildim sadece is bitmiyorki anam

Diar ben yediriyorm çnki masal ev yapımı yemiyor tüm herşeyde herı baby kullanıyorm memmunm elbet katkı maddesi var evde yapıp kavonoza dahi koysal bir müddet sonra kararıyor yada tadı kaçıyor koruyucu var bildiğim kadrıyla özellikle hero babynn sütlaçını tavsiye ederim hergün masal muhakkak yiyor

Milupa nın ek gıdasında GDO bulunmuş
Offf yaa evde yapalım muhallebiyi bari onu da almayayım

Biz epey gerideyiz demek
Ne dönebilio ne ayağını yiyo bırakın adım atmayı...
Sizinkilerın adım attığını duyınca ben benim oğlandan şüphelenmeye başladım

Şaka bi yana bütün bebekler farklıdor ama Masala tebrikler yani Ayça

Nasıl ya bildiğin kalkıyor ve yürümeye çalışıyor?? Bu bir rekor falan mu acaba? :) maşallah nazar değmesin..

Aynen ben de korkmaya başlasammı acaba :/ dönmeye başladı bizimki ayağı da ısırıyor ama oturtmaya kalksam yığılıyo oturamaz bence1-2 ay daha.. O dönme işi de birden başlar merak etme. 1 kere bir dönüyor sonra gerisi çok hızlı geliyor..

Canım benim çok sağol valla ne kadar iyisin, 10 yıllık hacettepe akademisyeniyim şu hale bak, boşver almazlarsa almasınlar , bende bakıcı tutarım, herşeyde de dayı - amca aramaktan bıktım bu üniversitede

Kızlar aptamilin tahıllı sütlü karışınında gdo çıkmış sakın vermeyin, internette imzalı tutanağı bile var sağlık bakanlıpının. Toplatılıylrmyş, ben bebelac mısırlı çavdarlı veriyordum korkttum valla ne. Versemki onun yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…