kendikendinemii yürüyor..........
çagan 7,5 aylıkkebn yürümüştü koltuga tutunarak.erken diye sevinmiştik
gerçi senin kız hep önden gidiyordu.
Evet esracım size birgün video eklerim buraya 😃koltuklardan deatek alıyor sürte sürte iki adım atıp kıçının üstüne oturuyor sonra😃
Ailemizde hep 9 aylıkken emeklemedn yürüyen çok bende öyleymişim çok hiperaktif sanırım ondan ama zor oluyor erknden bişilere başlaması
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
AYYY MAASALLAH AYCAAAAAA
BİZİM AYCA TEMBEL DAHA TAM TUR DÖNEMİYOR ADAŞIN
Aycaaa
elbiselere bak bakalım hangisi iyi olur
Eki Görüntüle 1131240 evet kızlar asyam 6 aylık olacak çok şükür bir azı dıişimiZ çıktı artık ek gıdalara yavaş yavaş başlıyacağız
Canım benim yaaa, ahmedi öp beniim için canım öpücükten sonra uyur belki :)
kizlar ulker hero. baby nin kucuk kavanozlari var ya meyveli olanlari hanu yediromusunuz bebislere? simdi merak ettim aldim elmalisini tadi dogal gbi gercekten. icindekiler elma puresi%77, elma suy konsant resi %8,6 pirinc unu ,tarcin ,c vitamini diyor SKT aralik 2015 acildiktan sonra 24 saat ucinde tujetilmelu diyor.nasi yapiliyo bunlar konserve gibi mi atki maddesi yok gibi sanki
kızlar hangisi güzellllllllllllllEki Görüntüle 1131017 Eki Görüntüle 1131018
bide bunların fuşya rengi var
ben esmerim
hangisi iyi giderr
göbek saklamak için siyah iyi amaa
bilemiyorum
Eki Görüntüle 1131240 evet kızlar asyam 6 aylık olacak çok şükür bir azı dıişimiZ çıktı artık ek gıdalara yavaş yavaş başlıyacağız
Evet esracım size birgün video eklerim buraya 😃koltuklardan deatek alıyor sürte sürte iki adım atıp kıçının üstüne oturuyor sonra😃
Ailemizde hep 9 aylıkken emeklemedn yürüyen çok bende öyleymişim çok hiperaktif sanırım ondan ama zor oluyor erknden bişilere başlaması
Biz epey gerideyiz demek
Ne dönebilio ne ayağını yiyo bırakın adım atmayı...
Sizinkilerın adım attığını duyınca ben benim oğlandan şüphelenmeye başladım
Şaka bi yana bütün bebekler farklıdor ama Masala tebrikler yani Ayça
Yeliz sen Ankara'da mı yaşıyorsun? ben de Gazi Üni.nin kreşine gitmiştim. Özellikle eğitim fakültelerine bağlı kreşler çok iyi. Canım annemin hala Gazi, Hacettepe, Ankara üni.de çalışan hemşire arkadaşları var, çoğu kıdemli, başhemşireler, servis sorumluları falan var, nazlarını biçok yerde geçirtirler. Ne zaman ayarlayacaksın kreşi? zamanı gelince hiç biyer bulamazsan annemi araya sokarız, bişeyler yaparız belki. aklında olsun özelden haberleşiriz. ben çalışamıyorum, çocuğu baktıramıyorum bari sen yanma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?