2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım yürüteç al yada zıp zıp rahatlarsın biraz işlerin yaparsın hiç değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasıl ya bildiğin kalkıyor ve yürümeye çalışıyor?? Bu bir rekor falan mu acaba? :) maşallah nazar değmesin..

Sanrm rekoru kırdık😄Biz koltuğa dayıyoruz onu ellerini ve ayaklarını ilerleterek gidiyorz koca admlar bir müddet sonra kıçınn üstüne oturuyor😃
Biz ellerinden tuttğumuzda daha un adımlar atıyor

yerim ben Asya bebişi maşallah maşallah
kızlar hangisi güzellllllllllllllEki Görüntüle 1131017 Eki Görüntüle 1131018

bide bunların fuşya rengi var

ben esmerim
hangisi iyi giderr
göbek saklamak için siyah iyi amaa
bilemiyorum

canım ikisi de aynı model gibi, ikisi de yakışır sana. fuşya süper de olur :))

Kikikikikikikikiki😄😄

vay be Masal'a bravo :))
ben de bugün Ege geri geri sürünmeye başladı diye sevinmiştim :))) Ege'den daha performanslılar da varmış...
neyse nazar etmeyelim, çalışalım bizim de olur :))
Masal sıpasını öp benim için...

ben söylemiş olayım canım aklında olsun...

Karnımdaykn bunun bunları yapacağını eşimle konşr dururduk otobüste millet karnıma bakardı iki dk durmazdı
Sonuç:👣👣
Durum:💬
😃😃😃

Maşallah Masal'a Aliço henüz yeni dönmeye başladı ağlak :) gerçi 34 haftalık dogdu o hesaba göre bugun tam 5 ayı bitti..
Ne yidin kız hamişken çok çilek yedinmi??Çilek yiyen hamilelerin bebekleri zeki olurmuş.

Milupa nın ek gıdasında GDO bulunmuş
Offf yaa evde yapalım muhallebiyi bari onu da almayayım

Bende gördüm bunları kendimiz alıp onları çektirecegiz un halne getirip kullanacagız.
Bende bilmiyorum pöff mutfakta tüm gün onlara yemek yaparız herşeyi yapmaya kalksak büsküvü tarahana vsss..
MEYVE İRMİK SU İLE MUHALLEBİ YAPILIYOR.
sabahta peynir yumurta filan..
Ek gıdaya başlıycaz ne vericeğimi şaşırmış durumdayım ne yapsam ne etsem bilemedim..

Aaaa nerden bildinki sen ben söledimmi kız burada çok çilek yediğimi şaşırdm kız bir an😀7/24 eşim bayrampaşa hallerinde çilek taşıdı bana günde 3-4 kilo yerdim tüm gebeliğimi çilek,havuç,badem ve türk kahvesi ile geçirdim gebeliğimde sadece 8 kilo aldım😃masal 38 haftalık doğdu
Marketlerden badem taşıdı bayrampaşa halden gece yarılarnda çilek taşıdı eminönünden taze çekilmiş türk kahvesi taşıdı inanki artık eşim zayflamş ve çökmüştü hele gece yarısı uykudan kalktığı zamanları saymayım😀ben krizlere girerdim şimdi eve çilek sokmuyo bıktımmmm diyo😃😃nfret ettim diyor

Ege de aynıydı karnımda fıldır fıldır, hiç uyumuyo herhald diyordum. bi de tecrübeli anneler diyordu, anne karnında nasılsa doğunca da öyle olur diye, maşallah ege de zortlak ama aynı zamanda da çok sakin :)) memnunum ben bebemden yaw :))

Kız aynı valla uykusu haraketleri ama huysuz sadece çok keşke sakin olsa😔

kuzenimin dünyalar tatlısı kızı dünyaya ''merhaba'' dedi...
anam bi tatlı bi tatlı :))

saol cnm yazdigin icin.baska kullanan yok galiba.. disardayken fln rahat olur ama iste.. su katki maddeleri aklima takiliyor

Çare AYSUN!! Demiştim ama bu hayalimde suya düştü
Ooo mu god diyorum ve kalan saçlarımı kokluyorum ühüüüü

Kokla yavrum kokla:))
Bu aralar azalır dökülmesi ama 6 aydan sonra biraz daha az dökülüyor. Merak Etme senin daha ilk bebeğin olduğu için eski haline döner saçların asıl ben yandım cano(

Oyyşş kuzum benim kocaman olmuş Maşaallah😙
kuzenimin dünyalar tatlısı kızı dünyaya ''merhaba'' dedi...
anam bi tatlı bi tatlı :))

Gözünüz aydın canım:)
Allahım mutlu ve sağlıklı ömürler versin kuzucuga. .

Ay maşallah masal a şaşırdım çünkü bizimki henüz desteksiz oturamiyor ve dönemiyor tembel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…