Offf neolcak bizim bu halimiz😄
Eki Görüntüle 1131458
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla öpücük mopucuk kar etmiyor bu sipayi:)) opucuk manyagi yapiyirum hala uyumuyo yaaa bak gece 12 dsen beri 4 saat uyudu sadece şimdide cin gibi bakiyi valla :)) yemegim yok ev perperisan bende tabi utu masasinj kurdum salona 3 gundur 4 gomlek 2 pantolon utuleyebildim sadece is bitmiyorki anam
Nasıl ya bildiğin kalkıyor ve yürümeye çalışıyor?? Bu bir rekor falan mu acaba? :) maşallah nazar değmesin..
Süperrrr:)
Eki Görüntüle 1131240 evet kızlar asyam 6 aylık olacak çok şükür bir azı dıişimiZ çıktı artık ek gıdalara yavaş yavaş başlıyacağız
kızlar hangisi güzellllllllllllllEki Görüntüle 1131017 Eki Görüntüle 1131018
bide bunların fuşya rengi var
ben esmerim
hangisi iyi giderr
göbek saklamak için siyah iyi amaa
bilemiyorum
Kikikikikikikikiki😄😄
Canım benim çok sağol valla ne kadar iyisin, 10 yıllık hacettepe akademisyeniyim şu hale bak, boşver almazlarsa almasınlar , bende bakıcı tutarım, herşeyde de dayı - amca aramaktan bıktım bu üniversitede
ben söylemiş olayım canım aklında olsun...
vay be Masal'a bravo :))
ben de bugün Ege geri geri sürünmeye başladı diye sevinmiştim :))) Ege'den daha performanslılar da varmış...
neyse nazar etmeyelim, çalışalım bizim de olur :))
Masal sıpasını öp benim için...
Karnımdaykn bunun bunları yapacağını eşimle konşr dururduk otobüste millet karnıma bakardı iki dk durmazdı
Sonuç:👣👣
Durum:💬
😃😃😃
Milupa nın ek gıdasında GDO bulunmuş
Offf yaa evde yapalım muhallebiyi bari onu da almayayım
Kızlar aptamilin tahıllı sütlü karışınında gdo çıkmış sakın vermeyin, internette imzalı tutanağı bile var sağlık bakanlıpının. Toplatılıylrmyş, ben bebelac mısırlı çavdarlı veriyordum korkttum valla ne. Versemki onun yerine
Maşallah Masal'a Aliço henüz yeni dönmeye başladı ağlak :) gerçi 34 haftalık dogdu o hesaba göre bugun tam 5 ayı bitti..
Ne yidin kız hamişken çok çilek yedinmi??Çilek yiyen hamilelerin bebekleri zeki olurmuş.
Karnımdaykn bunun bunları yapacağını eşimle konşr dururduk otobüste millet karnıma bakardı iki dk durmazdı
Sonuç:👣👣
Durum:💬
😃😃😃
Ege de aynıydı karnımda fıldır fıldır, hiç uyumuyo herhald diyordum. bi de tecrübeli anneler diyordu, anne karnında nasılsa doğunca da öyle olur diye, maşallah ege de zortlak ama aynı zamanda da çok sakin :)) memnunum ben bebemden yaw :))
kuzenimin dünyalar tatlısı kızı dünyaya ''merhaba'' dedi...
anam bi tatlı bi tatlı :))
Diar ben yediriyorm çnki masal ev yapımı yemiyor tüm herşeyde herı baby kullanıyorm memmunm elbet katkı maddesi var evde yapıp kavonoza dahi koysal bir müddet sonra kararıyor yada tadı kaçıyor koruyucu var bildiğim kadrıyla özellikle hero babynn sütlaçını tavsiye ederim hergün masal muhakkak yiyor
Çare AYSUN!! Demiştim ama bu hayalimde suya düştü
Ooo mu god diyorum ve kalan saçlarımı kokluyorum ühüüüü
Oyyşş kuzum benim kocaman olmuş Maşaallah😙Eki Görüntüle 1131240 evet kızlar asyam 6 aylık olacak çok şükür bir azı dıişimiZ çıktı artık ek gıdalara yavaş yavaş başlıyacağız
kuzenimin dünyalar tatlısı kızı dünyaya ''merhaba'' dedi...
anam bi tatlı bi tatlı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?