2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar bir tanıdığımız ın bebeği 4.5 aylık ama hala basamiyormus.Cocukta kalça cikikligi vardı korse fln kullandılar. Çok ta ihmal bir aile 2 ay geçmiş hala kontrole goturmemisler. Kız bana sordu senin bebek ne zmn bastı diye Duru 40 ı dolunca basmaya başladı ama yinede bişey söyleyemem Dr a gidin bence dedim.Sizin bebişler de varmı 4-5 aylıkken yeni basan://

Esracım bende esmerim ve yerinde olsam dore elbiseyi tercih ederdim

Son düzenleme:
Annesinin duru kızı😙

Eklentiler

• $1401137603617.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 29

Bir bebe çıkmıtşı tv de 3 yaşında okuma yazma biliyor ve ingilizce öğrenmişti kendi kendine
Annesi çilği çok yedim demişti ordan biliyorum ozaman bekardım ben bile bile yememişim salak kafam
Azcık yedim keşke kilo kilo yeseydim bende..
eşim benim canım börek çekti sadece 1 kez onu bile almadı kavga ettik uyuz oluyorum yaa düşününce..
çok aşırı zor bir gebelik geçirdim sağlıkla dogduguna şükrediyorum oğlumun..

saol cnm yazdigin icin.baska kullanan yok galiba.. disardayken fln rahat olur ama iste.. su katki maddeleri aklima takiliyor

Rica ederim canm öyle bende taklıyorm baya ama napıcamızıda şaşırıyorz bir yandanda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsan bildiğini bile unutuyor canm bazen vallahi bende hamile iken birde hurma çok yedim.Aman sağlıklı olsn bebeklerimiz üzülme hevukcum eşine ne diyimki üzme kendini artk çok yıprandn son zamanlarda

Boşanmayı çok istiyorum ama nasıl olucak napıcam Aliyi kime emanet edicem nasıl çalışıcam bilmiyorum eşimle aramızda asla eş ilişkisi olamaz bundan sonra zaten gemileri yaktım.Annemler arsalarını mutahite vericek ama uzun vadeli işte bir verseler 3 daire alsam paşa paşa yaşarım onu beklesem ben bittim burda offf çook piss durumdayım

Adı gibi dupduru maşşallah ona nazar değmesin
benim kızımn diğer adıda duru😄
Masal duru😃

Çok teşekkür ederiz teyzesi
Masal duru çok uyumlu ve güzel olmuş kuzum ismiyle yaşasın inşallah bizde diğer çocuklarımıza da kaan ve ezgi ismini verdik bu da sadece duru olsun dedik kısa ve öz:)
Hem aydaş hem de adaşız o zmn
Masal kaç aralık doğumluydu canım?

Ne oldu cano ne boşalması yaa.
Bu senin herif tam sopalık
Anlamıyorum şu adamları ben.Biraz anlayış biraz hoşgörü biraz ilgi gosterseler ölürler sanki.Herseyden önce insanda biraz vicdan olucak insan çocuğunun annesine bunu yapmamalı:/

Aay benim kızım yeni basıyor biz yeni bastırıyoruz daha doğrusu. Oturtmuyorum 6aylik olmadan annesutu dışında biseyde vermiyorum su bile.yanlismi yapiyorim ya? Dr boyle dedi ama?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar 1. elbiseyi yani siyahi aldm.
altinada kafes tarzi ayakkabiyl giycem.
esim fazla gosterisli olmasin diyor.

2 cocuk anasi olduk. hala kiskaniyor...

Hayırlı olsun kuşum
Anlıyorum seni hemde çok az önce telefona bakıp ne yapıyorsun der gibi göz kas oynatan bir eşim var
Böyleyim kızım ben diyor 3 değil 5 çocuk anası da olsan farketmez diyo. Yawwf bi insan 9 senede hiç mi değişmez😁

Kuzum benim herif tam sopalık evet ya çok bencil ve hayalperes artık katlanamıyorum tüm yanlışlarında ben düzelttim zor zamanlarında hep canım cicim parayı buldumu sapıtıyo tanımıyo beni..
Artık hiç bir şekilde güven vermiyor güven bittiyse bende asla geri kazanamaz..
Şu an görsen aşkından ölüyor hiç inandırıcı değil böyle yaptıkça dahada nefret ediyorum ona söylediklerimi daga taşa söylesem çatlardı..
Onunda bana yaptıklarını başkasına yapsaydı kesin katil olmuştu..
Böyle akıl almaz bir ilişkimiz var.Ali doğmadan öncede bitmişti cinsellik filanda sonra yeminler etti sözler verdi ve 1 sene olmayan şiy oldu ve hamile kalamayan ben senede 1 kez olan ilişki ile hamile kaldım son oldu o zaten.kötüydü neden çocuk yaptın diye düşünenler için yazdım..

Yani söyle kucağında koltukaltlarindan tutup dizlerine ayaklarını basamiyordu öylemi.
Demekki ben çok işkilliyim:/
Birde çocuk daha 4 aylık ama durunun 2 katı maşallah o yüzden de basamadigina şaşırdım inşallah bişey çıkmaz yaa kafama takıldı o bebek.Tatlım 6 aydan önce oturtma derler doğru yapıyorsun

Zor boşanmak yaşadğım için seni çok iyi anlıyorm inanki
Eklicem canm bulursam😄

Masal duru 19 aralık teyzesi tşk ederim.Masal hep istiyordm birde dedim duru 'su olsn birdaha çocğum olrsa erkek istiyorum ayaz yada inanç koyacağım kısmet😃
Evet adaş ve aydaş😀
Amin cnm inşllh cümlemizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…