Canım az değil ki yaa.. Ben mi yanlış anlattım yoksa ben az olduğunu anlayamadım mı diye baktım valla tekrardan... Canım ilk verdiklerin tatlı kaşığı ile ama sonra normal çorba veriyosun 90-100 cc aynı şekilde muhallebiler de öyle... Sadece ilk günler reaksiyonlarını ölçmek amaçlı kaşıkla...ve bu öğünlerin dışında paso anne sütü alacak... Anne sütünü sıcak su içerisinde bekleterek eriteceğiz...güneş kremini sordum mustelanın önerdi ben bioderma dedim o da olabilir ama ikisini de almadan önce deneyin dedi.... Testerlarıbolur dedi onlardan eline biraz sür dedi... Yarım saat gez dolaş hangisine karşı birşey yapmadıysa onu al dedi:) çünkü bazen bazı ciltler her ikisine de tepki verebilir dedi... Bizim kilomuz hala 6500 g canım... 1.5 ayda 500 g almış...geçen ay evet 800 g almıştı ama hareketleri çok arttı... Sarfiyat çok:)
sorry canim ben 1 gun sadece yazani vericez sandim dikkatli okuyunca gordum muhallebiyi meyveyi.sabah kahvaltisi icin bulamadim burda tahilli olan bise ama pirinc unu var muhallebi yapiyorum vede meyve veriyorum suan icin kahvaltiya ne yapcam bilmiyorum .dis cikariyoruz cok huysuz.canim sizin masa sandalyenizin resmini gonderirmisin siparis vericemde sen arastirmissindir simdi ben tekrar arastirmiyim dedim hihhihh:)kocam internetteki arkadasinin aynisini yapiyoruz neden dr gidip para verelim ki sen burdan devam et diyo sana sorunca herseyi:)
Aaaa nerden bildinki sen ben söledimmi kız burada çok çilek yediğimi şaşırdm kız bir an😀7/24 eşim bayrampaşa hallerinde çilek taşıdı bana günde 3-4 kilo yerdim tüm gebeliğimi çilek,havuç,badem ve türk kahvesi ile geçirdim gebeliğimde sadece 8 kilo aldım😃masal 38 haftalık doğdu
Marketlerden badem taşıdı bayrampaşa halden gece yarılarnda çilek taşıdı eminönünden taze çekilmiş türk kahvesi taşıdı inanki artık eşim zayflamş ve çökmüştü hele gece yarısı uykudan kalktığı zamanları saymayım😀ben krizlere girerdim şimdi eve çilek sokmuyo bıktımmmm diyo😃😃nfret ettim diyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol cnm yazdigin icin.baska kullanan yok galiba.. disardayken fln rahat olur ama iste.. su katki maddeleri aklima takiliyor
Bir bebe çıkmıtşı tv de 3 yaşında okuma yazma biliyor ve ingilizce öğrenmişti kendi kendine
Annesi çilği çok yedim demişti ordan biliyorum ozaman bekardım ben bile bile yememişim salak kafam
Azcık yedim keşke kilo kilo yeseydim bende..
eşim benim canım börek çekti sadece 1 kez onu bile almadı kavga ettik uyuz oluyorum yaa düşününce..
çok aşırı zor bir gebelik geçirdim sağlıkla dogduguna şükrediyorum oğlumun..
Annesinin duru kızı😙
İnsan bildiğini bile unutuyor canm bazen vallahi bende hamile iken birde hurma çok yedim.Aman sağlıklı olsn bebeklerimiz üzülme hevukcum eşine ne diyimki üzme kendini artk çok yıprandn son zamanlarda
Adı gibi dupduru maşşallah ona nazar değmesin
benim kızımn diğer adıda duru😄
Masal duru😃
Esracım bende esmerim ve yerinde olsam dore elbiseyi tercih ederdim
Adı gibi dupduru maşşallah ona nazar değmesin
benim kızımn diğer adıda duru😄
Masal duru😃
Boşanmayı çok istiyorum ama nasıl olucak napıcam Aliyi kime emanet edicem nasıl çalışıcam bilmiyorum eşimle aramızda asla eş ilişkisi olamaz bundan sonra zaten gemileri yaktım.Annemler arsalarını mutahite vericek ama uzun vadeli işte bir verseler 3 daire alsam paşa paşa yaşarım onu beklesem ben bittim burda offf çook piss durumdayım
kizlar 1. elbiseyi yani siyahi aldm.
altinada kafes tarzi ayakkabiyl giycem.
esim fazla gosterisli olmasin diyor.
2 cocuk anasi olduk. hala kiskaniyor...
Kızlar bir tanıdığımız ın bebeği 4.5 aylık ama hala basamiyormus.Cocukta kalça cikikligi vardı korse fln kullandılar. Çok ta ihmal bir aile 2 ay geçmiş hala kontrole goturmemisler. Kız bana sordu senin bebek ne zmn bastı diye Duru 40 ı dolunca basmaya başladı ama yinede bişey söyleyemem Dr a gidin bence dedim.Sizin bebişler de varmı 4-5 aylıkken yeni basan://
kizlar 1. elbiseyi yani siyahi aldm.
altinada kafes tarzi ayakkabiyl giycem.
esim fazla gosterisli olmasin diyor.
2 cocuk anasi olduk. hala kiskaniyor...
Çok teşekkür ederiz teyzesi
Masal duru çok uyumlu ve güzel olmuş kuzum ismiyle yaşasın inşallah bizde diğer çocuklarımıza da kaan ve ezgi ismini verdik bu da sadece duru olsun dedik kısa ve öz:)
Hem aydaş hem de adaşız o zmn
Masal kaç aralık doğumluydu canım?
Ne oldu cano ne boşalması yaa.
Bu senin herif tam sopalık
Anlamıyorum şu adamları ben.Biraz anlayış biraz hoşgörü biraz ilgi gosterseler ölürler sanki.Herseyden önce insanda biraz vicdan olucak insan çocuğunun annesine bunu yapmamalı:/
Aay benim kızım yeni basıyor biz yeni bastırıyoruz daha doğrusu. Oturtmuyorum 6aylik olmadan annesutu dışında biseyde vermiyorum su bile.yanlismi yapiyorim ya? Dr boyle dedi ama?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Boşanmayı çok istiyorum ama nasıl olucak napıcam Aliyi kime emanet edicem nasıl çalışıcam bilmiyorum eşimle aramızda asla eş ilişkisi olamaz bundan sonra zaten gemileri yaktım.Annemler arsalarını mutahite vericek ama uzun vadeli işte bir verseler 3 daire alsam paşa paşa yaşarım onu beklesem ben bittim burda offf çook piss durumdayım
Çok teşekkür ederiz teyzesi
Masal duru çok uyumlu ve güzel olmuş kuzum ismiyle yaşasın inşallah bizde diğer çocuklarımıza da kaan ve ezgi ismini verdik bu da sadece duru olsun dedik kısa ve öz:)
Hem aydaş hem de adaşız o zmn
Masal kaç aralık doğumluydu canım?
Ne oldu cano ne boşalması yaa.
Bu senin herif tam sopalık
Anlamıyorum şu adamları ben.Biraz anlayış biraz hoşgörü biraz ilgi gosterseler ölürler sanki.Herseyden önce insanda biraz vicdan olucak insan çocuğunun annesine bunu yapmamalı:/
Zor boşanmak yaşadğım için seni çok iyi anlıyorm inanki
Eklicem canm bulursam😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?