Tatlım inan onu yazcam yazcm yazamadım
Aras iyice b.kunu çıkarttı
Artık hiç beslenmio acıkmıooo
Asla içmio süt. Millet dedi ki ya dişten iştahsız ya da ek gıda alıo tadımlılda olsa artık sütü istemeyebilir
İnan1 saatte 120cc zor içio
Normalde 3-4saatte bir 140-150 içerdi. Ama değişrio bazen 5saatte bir bazen 2saatte bir
Bu da sanırım sütümün doyurıculupuyla alakalı bi durum
Yağlı olumca tok tutuo uzun süre acıkmıp olabilir çünkü nakıprm bazen süt sapsarı bi parmak yap var
Bazen bembeyazZZZ
Ama inan şı an Arası görsen ki dün Gizem gördüm sanarsın emen çocuk da yeni biberon vermişim
Biberonu tanımıo ememiyo sanarsın
İytiriyo tutamıyp emmiye oynuo. Yani keyfi gidik zorla içiriyorum oyun kavga dövüş
Milletin memeyi reddediyo. Benim ki de biberonu reddetme sendromuna girdi:))
Bi de gece beslenmesine geçti 2 saattr bi uyanıp süt içio
Gündüz hiiiiççç. Vermesem hani süt demez
Yok balım yazmadım yazamadım
Direncim düştü Mira. Koştırmaktan yalnızdım biliosun
Bi de o gün temizlikte rüzgarda kaşdım sanırım
Dün mevlüd esnasında ateşlendim boğaz falan berbat haldeyim halsizlik desen keza
Mevlüd güzeldi kalabalıkto hiç birşey anlamadım benim çevremden 6kişi geldi
Kv otobüs tutmuş 25 kişi geldiler
Kalabalık severim mevlüdü zaten ama iyi ki kv yi dinleyip 10 kişilik yapmayığ40 kişilik yapmışım hazırşığımı
Yoksa rezil olurdum üstüne bi de suclu olurdum
Allah kabul etsin inş şifa olur oğluma. Belki sıçramaları falan da azalır korkuları falan
Aras çok rahatsoz ıldu kalabalıktan gürültüden
Gizo şeker tutmak için salona girdi nasıl kaçtığıno bilemedi kulakları uğuldamış:))
Herkes bağıra bağıra konuşuo tabi
Bi de depremden midir nedir hava bunaltıcı ve sıcakto çok fena çocukşar olduğu içinde açamadık camları
Havale geçirioduk
hiç sorma canım ya saçlarımın yarısı şimdiden gitti.yumak yumak saç çıkıyo her elimi attığımda .banyoda zaten ağlayasım geliyo. nolcak böyle ya yakında kafamda bebek saçları gibi saçlar olucak sadece.analı kızlı kel gezicez.Kızlar kel kalcam kesin yaaaa:18:
2 senede toparlarmış saçlar. Ben2 seneye dazlak olurum:44:
Kullanıp memnun kaldığınız bi üürün var mıııı
Valla orası öyle ne yalan söyliimBenimkide cok istahsiz hic acikmiyor kendisi :) biberon reddi yapan bebeklerde var arada meme teklif et benim ki hep nefretle bakiyor reddedilmek cok kotuama bi umut belki bigun emerler, senide bir kez daha kutluyorum sagma isi zor, sabir gerektiriyor temizle kurut onlari, zahmette rahmet var demis rabbim rahmetini bol bol gorursun insallah
Bilsem:18:hiç sorma canım ya saçlarımın yarısı şimdiden gitti.yumak yumak saç çıkıyo her elimi attığımda .banyoda zaten ağlayasım geliyo. nolcak böyle ya yakında kafamda bebek saçları gibi saçlar olucak sadece.analı kızlı kel gezicez.
Valla kızlar sabahtan da çilekli muhallebi yedirdim üstüne de karadut valla bişey olur mu diye düşündüm ama denemeden bilemem dedim verdim gitti:))
Çok pimpiriklenmicem mirakarcım dediğin gibi ege de alerjik bişey yok bakalım olursa da bi daha vermem:))
slm kızlar
beni unuttunuz büyük ihtimalle
önceden okuyabiliyordum en azından
bir aydır hastalıklarla uğraşıyoruz
önce orta kulak iltihabı sonra ishal şimdide grip
çok şükür ateş sorunu yaşamadık dirayetli çıktı kızım huysuzdu ama çok ağlamıyordu
abisi okuldan kapıyor sonra ona bulaşıyor
gelişimide iyi maşallah
5 ay bir haftalık oldu
10 gündür dönüyorçok komik oluyor
kendini ittirmeye çalışıyor bacaklarıyla
8 kilo 400 gr olmuş maşallah
ek gıdaya başladık elma muz çok seviyor,patates havuç kabak haşlıyorum biraz zeytinyağı püre olarak seviyor ama hafif sulu,pirinç unu muhallebi yapıyorum suyla piştikten sonra içine pekmez ve un haline getirilmiş ceviz koyuyorum arada pirinçli mamada ilave ediyorum şeker yerine o zaman pekmez koymuyorum
damlaları veriyorum ama içim rahat etmiyor
birde diş sorunu tabiki
doktorumuza göre bu hastalıkları diş tetikliyor bakalım ne zaman görücez :26:
yürüteç almak istiyorum
arkadaşınkini denedik pek sevmedi çok ağır bişeydi ben ittirmekte zorlanıyordum belkide ondan sevmedi
ben şöyle basit eski usul bişey istiyorum hafif olsun
benim kız oyuncakları sevmiyor ama insanları incelemeye bayılıyor ellerini özellikleyanına otur ellerini ver saatlerce evirir çevirir yüzüne sürer gözüne sürer sonrada uyur zaten tabi bu hastalık öncesi böyleydi şimdi incelemeye devam ama uyuma yok
inşallah eskiye döner
sizin bebişler ne alemde ona bakayım çok merak ediyorum
inşallah kızım düzelirde bende aranıza yeniden katılabilirim
Kızlar kel kalcam kesin yaaaa:18:
2 senede toparlarmış saçlar. Ben2 seneye dazlak olurum:44:
Kullanıp memnun kaldığınız bi üürün var mıııı
Maşaallah kuzum😙
Saol anil senin ve tum arkadaslarin kandili mubarek olsun, sana bir sorun olucakti bende lansinoh affinity 2li sagma makinasi var ama tam cozemedim sen hangi marka kullaniyorsun vede disari ciktiginda nasil yapiyorsun bebegin beslene isini
Ben artik ya mama ya da sagabildim sutu vermeye calisicam, mama verenler ve biberon kullanan anneler gunde kac cc sut veriyorsunuz cevap verirseniz cok mutlu olucam
Ahmed uyumadi hala offf bayilicam simdi yaaaaaaaaaa
Valla bu yürüteçi icat mucit'ten allah razı olsn azda olsa kollarm belim dinlenio yarmsaatte olsa oyalanıyor en azından😄
Eki Görüntüle 1129978
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende seni düşünmüştüm tuğbacım nerde bu kız nelee yapıyor diye?
Bende senaryo değişmiyor yavrum fixx hergun ayni. Sadece buraya hergun hergun ayni şeyleri yazmiyim diye yazmiyorum. Hala uyumadik iste... Uyur inşallah zira sinirlerim çok yiprandi. Çünkü hic hic hic uyumadim
Yerim ben senin minik ellerini ayaklarını kuzum benim,maşşallah ona:) nehir ne yapsın ttlım huysuzlukta sınır tanımıyoruz, annem gidexek kayınvalidem gelecek bakmaya, yemiyor diyoım çok şımarrmışsınız diyorlar el kadar bebeğin nesini şımarrtacaksam anlamadım valla:)
Hadi yaa diş huysuzluğumu genel mi😄
Masalında pek yemekle arası ypk 1 ayda 3 kez grip oldu kilo kaybı yaşadk şuan 7 kiloda sayıklıyoruz hala
ay alem bunlarda kız çocğunu azcık hem şımarık olur masal başkasının kucağında olsn beni ve babasını görünce mıyıldanıyor hemen nazlanıyor bebek onlar biz koskoca insanlar şımarıyor bırakalmda onlar şımarsın dimi😆
Yok canım diş değil genel huysuzluk, uzaktan ahkam keamesi kolay herkese, bide herkes bakamadığımızı onların kolay bakacağını düşünür ya, gelsin de görsün gününü, bakıcı aradım bulamadım herkes evinde bakmak istiyor eve gelen bulamadım ama bulurum yakında umarım. Masalıma da geçmiş olsun grip bbekler için çok zor oluyor
Tatlım inan onu yazcam yazcm yazamadım
Aras iyice b.kunu çıkarttı
Artık hiç beslenmio acıkmıooo
Asla içmio süt. Millet dedi ki ya dişten iştahsız ya da ek gıda alıo tadımlılda olsa artık sütü istemeyebilir
İnan1 saatte 120cc zor içio
Normalde 3-4saatte bir 140-150 içerdi. Ama değişrio bazen 5saatte bir bazen 2saatte bir
Bu da sanırım sütümün doyurıculupuyla alakalı bi durum
Yağlı olumca tok tutuo uzun süre acıkmıp olabilir çünkü nakıprm bazen süt sapsarı bi parmak yap var
Bazen bembeyazZZZ
Ama inan şı an Arası görsen ki dün Gizem gördüm sanarsın emen çocuk da yeni biberon vermişim
Biberonu tanımıo ememiyo sanarsın
İytiriyo tutamıyp emmiye oynuo. Yani keyfi gidik zorla içiriyorum oyun kavga dövüş
Milletin memeyi reddediyo. Benim ki de biberonu reddetme sendromuna girdi:))
Bi de gece beslenmesine geçti 2 saattr bi uyanıp süt içio
Gündüz hiiiiççç. Vermesem hani süt demez
Yok balım yazmadım yazamadım
Direncim düştü Mira. Koştırmaktan yalnızdım biliosun
Bi de o gün temizlikte rüzgarda kaşdım sanırım
Dün mevlüd esnasında ateşlendim boğaz falan berbat haldeyim halsizlik desen keza
Mevlüd güzeldi kalabalıkto hiç birşey anlamadım benim çevremden 6kişi geldi
Kv otobüs tutmuş 25 kişi geldiler
Kalabalık severim mevlüdü zaten ama iyi ki kv yi dinleyip 10 kişilik yapmayığ40 kişilik yapmışım hazırşığımı
Yoksa rezil olurdum üstüne bi de suclu olurdum
Allah kabul etsin inş şifa olur oğluma. Belki sıçramaları falan da azalır korkuları falan
Aras çok rahatsoz ıldu kalabalıktan gürültüden
Gizo şeker tutmak için salona girdi nasıl kaçtığıno bilemedi kulakları uğuldamış:))
Herkes bağıra bağıra konuşuo tabi
Bi de depremden midir nedir hava bunaltıcı ve sıcakto çok fena çocukşar olduğu içinde açamadık camları
Havale geçirioduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?