2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Benimkide cok istahsiz hic acikmiyor kendisi :) biberon reddi yapan bebeklerde var arada meme teklif et benim ki hep nefretle bakiyor reddedilmek cok kotu ama bi umut belki bigun emerler, senide bir kez daha kutluyorum sagma isi zor, sabir gerektiriyor temizle kurut onlari, zahmette rahmet var demis rabbim rahmetini bol bol gorursun insallah

Kızlar kel kalcam kesin yaaaa:18:
2 senede toparlarmış saçlar. Ben2 seneye dazlak olurum:44:
Kullanıp memnun kaldığınız bi üürün var mıııı
hiç sorma canım ya saçlarımın yarısı şimdiden gitti.yumak yumak saç çıkıyo her elimi attığımda .banyoda zaten ağlayasım geliyo. nolcak böyle ya yakında kafamda bebek saçları gibi saçlar olucak sadece.analı kızlı kel gezicez.

Valla orası öyle ne yalan söyliim
Her 3-4 saatte bi sağ temizle ısıt soğut taşı
Allah canlarını sağ etsin. Sütüm olsında ne yapayom artık
Gerçekten reddedilmek çok kötü. Kaldı ki beni bir kez olsun emmedi
Ama ben aştım. Artık üzülmüyorum. Dua ediyorum sadece bi çocuğum daha olursa bunları yaşamayayım
Bilsem:18:
Zatem pırasa gibi saçlarım imce telli
Kala kala bi tutam kaldı pofff:108:

Meltemcim çilek alerji riski yüksek olan meyvedir aman dikkat et egeciğime😃
Yirim onu

Yelizzz nehir nasıl kuzum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla bu yürüteçi icat mucit'ten allah razı olsn azda olsa kollarm belim dinlenio yarmsaatte olsa oyalanıyor en azından😄

Unuturmuyuz canım h.g çok geçmiş olsun kızçeye de ne kadar dikkat etsekte bağışıklık meselesi bu bir dünya hastalık var Rabbim esirgesin kuzucuklarimizi. Bu mübarek günde hepsi için dua edelim

Kızlar kel kalcam kesin yaaaa:18:
2 senede toparlarmış saçlar. Ben2 seneye dazlak olurum:44:
Kullanıp memnun kaldığınız bi üürün var mıııı

Hiç araştırmaya giripte kendini boşuna yorma bitanem ben 3 cocuktada tutam tutam döktüm defalarca doktora gittim bi losyon birde E vitamini verdi 60 tblt pahalı bişey kullandım bioxcin vs da hep boşa gitti.hormon meselesi bu ya her annede oluyor

Eki Görüntüle 1129371

dalından toplanmış karadutları şapur şupur yedi minikim :))
Maşaallah kuzum😙

Ben günde 100 ml mama 1 kere yani 1 öğün
Öğlen çorba yada meyveli yoğurt (muz, çilek, elma, seftali) gibi meyveleri 1 yemek kaşığı yoğurt ve 1 damla keçi boynuzu pekmezi yle karıştırıp yediriyorum çok seviyor.
Anne sütü ile de günü tamamliyoruz bebeim

Son düzenleme:
Bu arada mi'raç geceniz hayırlara vesile olsun kızlar öpüyorum hepinizi. .

Yerim ben senin minik ellerini ayaklarını kuzum benim,maşşallah ona:) nehir ne yapsın ttlım huysuzlukta sınır tanımıyoruz, annem gidexek kayınvalidem gelecek bakmaya, yemiyor diyoım çok şımarrmışsınız diyorlar el kadar bebeğin nesini şımarrtacaksam anlamadım valla:)

Bende seni düşünmüştüm tuğbacım nerde bu kız nelee yapıyor diye?

Bende senaryo değişmiyor yavrum fixx hergun ayni. Sadece buraya hergun hergun ayni şeyleri yazmiyim diye yazmiyorum. Hala uyumadik iste... Uyur inşallah zira sinirlerim çok yiprandi. Çünkü hic hic hic uyumadim

Bende senaryo değişmiyor yavrum fixx hergun ayni. Sadece buraya hergun hergun ayni şeyleri yazmiyim diye yazmiyorum. Hala uyumadik iste... Uyur inşallah zira sinirlerim çok yiprandi. Çünkü hic hic hic uyumadim

Canım benim yaaa, ahmedi öp beniim için canım öpücükten sonra uyur belki :)

Hadi yaa diş huysuzluğumu genel mi😄
Masalında pek yemekle arası ypk 1 ayda 3 kez grip oldu kilo kaybı yaşadk şuan 7 kiloda sayıklıyoruz hala
ay alem bunlarda kız çocğunu azcık hem şımarık olur masal başkasının kucağında olsn beni ve babasını görünce mıyıldanıyor hemen nazlanıyor bebek onlar biz koskoca insanlar şımarıyor bırakalmda onlar şımarsın dimi😆

Yok canım diş değil genel huysuzluk, uzaktan ahkam keamesi kolay herkese, bide herkes bakamadığımızı onların kolay bakacağını düşünür ya, gelsin de görsün gününü, bakıcı aradım bulamadım herkes evinde bakmak istiyor eve gelen bulamadım ama bulurum yakında umarım. Masalıma da geçmiş olsun grip bbekler için çok zor oluyor

Aynen öyle benm annemden yapıyor bazen deli oluyorm diyorm 1 saat bakın yemek yapayım masal gidio 5 dk sonraa aaaa bu seni istiyor bu senn kokunu ayırıyor belki tamm ama yuh diorm bukadarına pes öyle kalakalıyorm valla ben ailemde olsa artk ne yardmlarını isterim ne bişilerini insanın kendinden başka yardımcısı yokmuş anladm inanki.
Bakıcıların çoğu evde bakıyor evet ya sen dediğim gibi hasthane kreşlerini bir araştrsana canm o çok daha sağlıklı olabilir belki
Bizim hem diş hem grip üst üste😰

Ya kızlar diş huysuzluğunu nerden anlıyosunuz. Öykü de son 1 haftadır hiç durmuyor. Dişi evet çok kaşındığı belli kaşıyınca durup bekliyor bırakınca ağlıyor ama bi kızarıklık vs. Yok.

Kv ne dediğin gibi iyiki güvenmemişin kalabalık iyi olmuş dediğin gibi senin için yorucu olmuştur ama... Allah kabul etsin dediğin gibi şifa olsun Arasa:) büyük birşey atlatmış oldun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…