Aaaa kız azcık tadını alsn çock😄bindir bişi olmaz baboşunız hassa olmasın bukadar😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok cano bişey olacağından değilde 3 sıpayla imkanı yok yani😄
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa kız azcık tadını alsn çock😄bindir bişi olmaz baboşunız hassa olmasın bukadar😄
Kizlar aranizda bebeğine azro 200 mg kullanan var mi.bebegim cok ateslendi ve oksuruyor. Dr bu ilaci verdi ve yarim olcek kullanin dedi ama orada eczaciuya sormayi unutmusum yari. Olcek nereye kadar diye.inanin mala bagladim ya bilgisi olan varsa yazar mi.yarim olcek degince yariya kadar mi dolduracagim siringayi.siringanin uzerinde ml var mg var bir de kg var yanlis birsey yapmak istemiyorum
Kizlar suyu oda sicak.mi vercez ilistrmak gerekiyoe mu hava baya sucak ama bilemedim
canım Ege Deniz 12 aralık doğumlu, şuan 5,5 aylık ben başladım destekli oturtmaya. çok uzun tutmuyorum, 2-3 dakika ama gün içerisinde aralıklarla oturtuyorum. ilk başta tutamıyordu kendini şimdi baya sağlıyor dengesini. halinden de memnun ellerini falan çırpıyor çok hoşuna gidiyor.
canım ben sebzeleri güzelce yıkıyorum sonra suda bekletiyorum sonra tekrar yıkıyorum ben de ilaçtan falan çok korkuyorum.
ama hiç karbonat, sirke gibi şeylerle yıkamayı denemedim.
bu arada Ege sünnet olmadı ama pipide problem yok, pipisinin banyoda geriye doğru açılması gerekiyormuş, yoksa yapışıklık oluyormuş.
sünnet olsa bile bunu gözlemle. eşimin arkadaşı oğlunu sünnet ettirdi, ama yine de yapışıklık olmuş, dr.a götürmüşler dr. geriye doğru çekmiş, açmış.
derisi her şekle girebilecek şekilde çok yumuşakmış bu mniklerin yapmak lazımmış.
hehehe :)) afiyet olsun Duru'ya :)) ben de gevrek veriyorum, dişini kaşıyor hoşuna gidiyor :=))
Eki Görüntüle 1136970
inşallah canım yolum düşerse haber veririm :))
yeliz şu irmikle yaptığın muhallebinin tarifini yazar mısın? yazdın mı bilmiyorum, bulamamış olabilirim.
ben de çok az pirinç unu katıyordum kıvam versin diye, aptamilin muhallebililerini ekliyordum besleyici olsun diye ama onda da GDO çıkınca bıraktım.
ben de irmikle yapayım artık..
kızlar dün Ege'ye 1 sardalyanın yarısını yedirdim... şapur şupur yiyiyor. vermeyince de ağlıyor... artık sofrada oturup bizim yediklerimizden istiyor. onu ankucağında bırakıp sofraya oturuyorduk. artık durmuyor kıyamet kopuyor... sabah kahvaltıda sofrada peynir yiyiyor, akşam sofrada ne bulursa ona talim ediyor..
Kuzum yaa nasıl kemiriyor😄
Evt hem diş kaşıyor hem karnı doyuyor ohh miss😄
Kızlar Arasın boynu devamlı pişik oluo isilik oluo sıcaktan. Siliyorum yıkıyprum yok
Gene oluo
Tek bodyle duruo evde çorap falan hiçb birşey yok gene terlio hep su. Ne yapcm ben ya
Hadi gündüzü geçtik. Gece için bana akıl verin
6kere yastık kılıfı değiştiriyorum sırılsıklam oluo. Çok sıcak da değil odası
Süt içerken terlip sırtı yeminle sırılsıklam oluo her baktığımda
Mendil sokuyorum ama tam sokamıyorum uyanacak diye
Hasta olcak diye korkuyorum ayroca daha hazirana girmedik
Sizler de de var mı aynı aıkıntı nasıl çözüm buluyorsunuz?:26:
Kuzlar sindi actum altini yemyesil kaka.ilk defa yapti yesil kaka.neden olur ki dun kabak havuc patates yedrdim alalasi var mi ki panik oldum ya
babamız tutuyor canım.. zira ben sinekten bile korkarım yaklaşamadım eşeğe :)
kardeşlerim ikiz.. aramızda 4 yaş var.. ben de onlarla oynardım hep. oyuncak niyetine :)) kundak yapıp kaldırmaya çalışırdım. bi de iki tane olunca bi onla bi diğeriyle.. hey gidi günler :)))
Teşekkür ederim canım bilgilendirme için
Hehe binbir surat Duru:) afiyet olsunnnn![]()
Aysunn kızzzz
Arasında elinden ekmeği alamıyoruz kıyamet kopuooooo
Anam anam o ne cazgırlıkkk
Dişini kaşıo ondan mı seviyorlar aceppp sen bilirsinn:44:
okul yolu düz gider kaan bayram eder evdeki cadılar anneyi bekler :))
ya canım bu ek gıdaları çok tartıştık burada, hepimiz de çok araştırdık. literatürde ilk 6 ay sadece anne sütü denilse de tıp da ayrılmış durumda. bir taraf kesinlikle 6 ay dese de diğer taraf 6 ayın geç olduğunu 4. ayda başlanmasını savunuyor. böyle durumlarda doktoruna güveniyorsan ona göre yol almanı tavsiye ederim. sonuçta hepimizin bebeklerini doktorları buradaki akıl danıştığımız annelerden daha iyi tanıyorlar.
benim doktorum kesinlikle 6 aydan önce karşıydı ama ben Ege'nin hazır olduğunu düşünerek başladım.
annem de destekli oturmaya başlayan bebeğin ek gıdaya hazır olduğunu söylüyor, onlar da eğitimlerde öyle öğrenmişler.
ha çok şükür ben ek gıdada ne yememe ne alerjik ne de sindirme sorunlarıyla karşılaşmadım. hatta artık Ege sofrada yemek istiyor. ayrı olmak istemiyor. sabah onu kahvaltı sofrasına oturtuyorum, peynir yedirtiyorum, geçen menemenin suyundan verdim ekmek içiyle. dün balık verdim. annem damaklarını da kontrol etti, ek gıdayı çiğneyebileceği kadar sertleştiğini söyledi. gerçekten de öyle balığı bile damaklarıyla eze eze yedi. artık pürelerini bile çok ezmiyorum, pütürlü bırakıyorum baya alıştı çiğnemeye.
canım ama sana bunları anlatarak sen de başla artık demiyorum, dr.un tavsiyesine göre yol al. ama yine de nacizane fikrim yavaş yavaş adımlar atabilirsin ek gıda için. annem önce emzirmek gerektiğini sonra 1-2 kaşıkla ek gıda verilerek başlanmasını söylüyor. böyle yol alabilirsin. benimki emmediği için ben artık baya doyurucu tabaklar hazırlıyorum, bol bol, dolu dolu :)
Kızlar Arasın boynu devamlı pişik oluo isilik oluo sıcaktan. Siliyorum yıkıyprum yok
Gene oluo
Tek bodyle duruo evde çorap falan hiçb birşey yok gene terlio hep su. Ne yapcm ben ya
Hadi gündüzü geçtik. Gece için bana akıl verin
6kere yastık kılıfı değiştiriyorum sırılsıklam oluo. Çok sıcak da değil odası
Süt içerken terlip sırtı yeminle sırılsıklam oluo her baktığımda
Mendil sokuyorum ama tam sokamıyorum uyanacak diye
Hasta olcak diye korkuyorum ayroca daha hazirana girmedik
Sizler de de var mı aynı aıkıntı nasıl çözüm buluyorsunuz?:26:
Kuzlar sindi actum altini yemyesil kaka.ilk defa yapti yesil kaka.neden olur ki dun kabak havuc patates yedrdim alalasi var mi ki panik oldum ya
Yok cano bişey olacağından değilde 3 sıpayla imkanı yok yani😄
Ege de yapıyor bazen yeşil kaka, ama normalmiş. ilk başlarda ben de korkuyordum ama sallamıyorum artık, DR önemli değil dedi, sancısı olabilir falan dedi. yedikleri de etkiliyordur. kıvamında bir sıkıntı yoksa, mukuslu falan değilse korkma.
biz 1 kere ishal atlattık, tahlillerde de bişey çıkmadı ya ben artık rahatlığa vurdum kakayı...
ya bazen de diyorum acaba çok mu umursamazım!!
Çok oturduysa gevreği batmış der büyükler canım.Cocugu yüzüstü yatırıp arkadan sol ayağını sağ eline sağ ayağını sol eline çapraz üç kere deydiriyorsun düzeliyor kakası.Tabi gecmezse doktora😉
Gercektenmi alakasi var mi ki deneycem valla saol cnm :)
Huysuz bide son zamanlarda
Anam oda doğru hangisini zaptedcen pehh😃allah yardmcn olsn canm