2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Biz de bugün 6. Ay aşılarını olduk inşallah ateş yapmaz... OPA yı da vurdurmadım allerji doktoruna danışarak vurduracağım kendisi de yurtdışında ulaşamıyorum... OPA da rotavirüs gibi canlı virüs olduğu için vurulması sıkıntılı olabilir... Diğer yandan salgın da olabilir... 1. Ve 2. A aşıları tutmamış olabilir... Yani herşey olabilir... Sıkıldımmmm

canım çok sıkma kendini, 1 haftadır iyice streslendin..
hoş başımıza gelmeden anca konuşup sakinleştirmeye çalışıyoruz.
ama olan oldu artık, o aşılar tekrar yapılacak, tutar bu sefer merak etme.
zaten sana dedim ya soğuk zincir bi tek çocuk felcinde kırılırsa sıkıntıymış.
diğer aşılar ısıya da dayanıyor..
eee saatlerce sıcakta kalmamıştır zaten aşılar.
bence tuttu o aşılar ama önlem olarak tekrar yapılacak.
azıcık rahatla...
umarım sen ateşsiz atlatırsın.
ben de iyice korkuyorum perşembe sabah yaptırıcam (

Evet iyice sormk soruştırmk lazım. Nelet duycz daha bakalım
Başkalarının ihmalkarlığıno biz niye çekiyoruz
İnş yapmz canım. Korkma biz istisnayız)
Gecen ayda böyle olmuştuk

Ege'ye sütlaç yapayım dedim, tarifi de uydurdum, pirinçli muhallebi oldu :))

1 silme yemek kaşığı pirinç, sıcak suda bekletilip, nişastası iyice çıkarılır.
pirinç 1 su bardağıyla pişirilir.
iyice pişince 1 tatlı kaşığı pirinç unu eklenir.
ben ocaktan alınca içine de 2 tane cici bebe kattım tatlandırsın diye..
ılıklaşınca 1 ölçek mama kattım.

sütlaç diye uydurdum ama dediğim gibi pirinçli muhallebi oldu.
neyse 8. ayda sulandırılmış sütle yapılabilirmiş sütlaç :))

Kızlar dun karma aşımızı olduk gece ateş oldu ama bir de kusuyor. Bin kızım hep kusardı ama dun çorba içerken öyle bir fışkırttı ki bugün de ara ara az az kusuyor. Aşı mı yapıyor acaba ??

selammmmm

cokk cok yorgunumm yaaa :/

allahım aşı demeyın bana yaa offfff bızımkı daha 17 hazıranda
cunku bı ıstanbul gezımız yüzünden yaptıramadık oyle oyle tarıh ertelendı bızımkınde
sımdıye kurtulmuş olacaktık (
bakalım bız neler yasıcazzz..

Kızlar dun karma aşımızı olduk gece ateş oldu ama bir de kusuyor. Bin kızım hep kusardı ama dun çorba içerken öyle bir fışkırttı ki bugün de ara ara az az kusuyor. Aşı mı yapıyor acaba ??

bence aşıdan dolayı .. ztn hassas olan bunyesı ıyıce hassaslaşmıştır.. ondan dır kusmasının artması..
kolay degıl valla 3 aşı bırden bırde ağızdan 4 :/
az az ver annesı

Yaa Meltem biz o muallak aşılarını yaptırmayabiliriz... Medipolde doktorumuz ben olsam kendi çocuğum olsa yaptırmazdım tekrar.. Zaten illa aşılar bozuldu diye birşey yok... Sadece olasılıktan bahsediliyor.. Siz bubay zaten bu dozları vurulacaksınız.. Çok aklınızda kalacaksa şayet 12. Ayda bir test yapılır ona göre bir doz daha vurulur dedi..ama aklınızda kalacaksa yapayım dedi... Ben de zaten orada bundan sonra vurdurmayacağım için yok dedim şimdilik kalsın... Allerji doktorumuzun da görüşünü alacağım bu konuda ona göre blki de yaptırmayacağım... Opayı da aynı şekilde allerji doktorunun yönlendirmesiyle yaptırmayabilirim... Heyt be amişlerden kim kalmış:))) biz işteee:)) çocuğa aşı ilaç yok:) bu arada doktor "giderek aşıdan kaçılmaya başlandı gereksiz yere aşı vurmak da iyi değil son yıllardaki çalışmalara göre otizm vakalarınındaki artış yanlış aşılardan kaynaklandığının ortaya çıktığını" söyledi... Bilmiyorum bu konudai makaleleri tabi de...

Bu arada azranın ateşi akşama doğru 37.8 i gördü ara ara bakacağım inşallah daha fazla çıkmaz... Uyuyor şimdi bakalım....

Evet iyice sormk soruştırmk lazım. Nelet duycz daha bakalım
Başkalarının ihmalkarlığıno biz niye çekiyoruz
İnş yapmz canım. Korkma biz istisnayız)
Gecen ayda böyle olmuştuk

Aynen öyle malesef
Bakalım bizde eski aşılarda hiç olmamıştı.. Şimdi 37.8 e çıktı en fazla... Belki de eskileri hakikatten tutmadı:44:

Afiyet bal şeker olsun:)

iyi geceler kızlarr aşılar olunmuş geçmiş olsun. ela denız sizin miniklerin ablası sayılır çoktan oldu aşılarını 6 ay 15 günlüğüz henüz dişimiz yok desteksiz oturuyoruz tutunarak dikiliyoruz ama hiç emekleme belirtisi ve isteği yok oyuncak koyuyorum önüne oyuncağı çağırıyor tembel zilloş :):):)belki de emeklemeden yürür sulu seyler pek sevmiyoruz taneli ve tatlı şeyleri sevıyoruz meyvelere bayılıyoruz yoğurt hiç yemıyoruzz yeterli anne sütü aldığını düşünüyorum ama yine de yemesini iistiyorum napsam ki?

Yarın 2 de sonuçları alıp göstereceğiz
3 aydır beklediğimiz gün geldi
Hayırlı haberler alırız inşallah
Bi çare bulunsa. O hastalık olmasa bile bu kasılmalara bi çare bulsalar
Birşey önerseler...

Hay maşallahh
Demek desteksiz oturuooo
Bizimki yığılıp kalıo oturamıyo:))
Zaten burdaki bebeklere göre bizimki epeyyyy gerilerde ama ben hiç umırsamıom bi rahatlıktır gidiyo
Sanırım tek taktığım şu rahatsızlığı. Yoksa 2 yaşında da yürüse niye yürümedi demem herhalde
Sağlıkları yerinde olsun da

Bizimki de suratını ekşite ekşite yiyo:))
Az veriyorum öğünlük değil. Nasılsa anne sütü alıyor diye
Gizem içine pekmez koyup yedirdi ben gördüğümde. İstersen öyle dene canımcım

Allah yardımcınız olsun inşallah yarın buraya çok çok mutlu olarak güzel haberleri paylaşırsın Anılcım... Doktor derdinizin dermanını kolaylıkla versin...

Canım yoğurdu önce meyve püresi ile karıştır ver yerse eğer
Ertesi gun yoğurdun bi kısmına meve püresi yap koy yine
Ve üç dört kaşıktan sonra o karışımın içine sadece yoğurt ekle
Püre azalmış yoğurt miktarı ve yoğurt tası çoğalmış olucak
İstersen bunu kaşık kaşık cogalt.. Anlamasın
Yavaş yavaş o tada gecmek oluyor bu durum
Ben kerem e oyle yaptım şimdi sade yoğurt veriyorum yiyo
Ertesi gun meyvesi ile karıştırıyorum
Değişiklik olsun diye
Bazen yemeğinin yanında veriyorum aynı bizim gibi ayrı ayrı kaselerde

Allah hayırlı haberler ile gelmenizi nasip etsin
Hadi bismillah

Bu ara uzaktan izlyrm sizi fazla takip edemyrm. Herkes iyidir insallh..

Burann en kucuklernden biri benim ogln 28 aralkli.oyuzden cok sey ogrnyrm sizden :))

Gecen sarku muhabbeti olmustu klsik sarklrdan skldysaniz benm ogrncilrme dnlettgm sarklar geldi aklima : grup surup un sarkilari klipleri de var en guzellleri temizlik,kedi ve hapsu. Ogrencikerm de cok sevyrdu ben de en azndan size de degsklik olur

Allah yardımcınız olsun inşallah yarın buraya çok çok mutlu olarak güzel haberleri paylaşırsın Anılcım... Doktor derdinizin dermanını kolaylıkla versin...

Allah hayırlı haberler ile gelmenizi nasip etsin
Hadi bismillah
İçim hep temiz. Birşeyi yok deyip göndereck biliyorum
Ama kasılmaları önleyecel birşey de söyleneyecek eminim
Olur dicek geçcek

Ayrıca devlet hastamesi ama ben anlamadım anlayan sağlıkçışar bana anlatırsa sevinirim
Sadece ücretli hasta bakabilirmiş sayın prof beyefendi. O yüzden korkunç bir meblağayla sonucu öğreneceğiz
Nasıl böyle bir sistem oluyor anlamış değilim
Cerrahpaşadan bahsediyoruz ama ücretsiz bakmıo

tatlım benım kı abla zaten :):) kasımda doğdu artık zamanı gelmişti siznkiler de 1 2 haftaya becerirler bu işi hepsinin maşalahı var aralık bebişlerinin bu arada artık kandıramıyorum yoğurdu kokusundan mı anlıyo nedir ağzını kilitlıyo
içine şeftali kıraz muz elma koydum ilk kasıkta alıyo sonra çakıyor işi yoğurdu sevemedı gitti yemese olur mu doktora dasormadım

hadi hayırlı haberlerle gelın inşallah canım allah yardımcınız olsun hiçbir sorun çıkmasın inşallah güzel haberlerini bekliyor olucaz

Cnm benm de sali diye kalmis aklmda soracktim simdi melteme fln.. yarnmis demkki hadi insallah hayrli hbrlerle gel cnm

asi olan arkadaslar cok gecmis olsun umarim hemencecik atesler duser huysuzluklar biter.biz 6 ay asimizi olmuyoruz ingilterede yok bir cok asi en yakin asimiz 1 yasinda.bebeklerimizin masallahlari var nasil guzel oldular iyiki dogurmusuz:)simdilerde bizimki nasil bagiriyor ozellikle babasini gorunce ciglik cigliga disi cikmadi ama yeri var ara ara kasimak istiyor ozellikle ekmek verince cok seviniyor ,sadece donuyor emeklemek icin cabaliyor

iyi geceler kızlarr
BUNLARDA bizden kareler

dun kumyaka trilye_________

Ali Keremimmmmm
Aral Denizimmmm

çok hoş görünüyonuz deniz
maşallah size

bu ne saçmalık ya
ben kapıya gelene buyrun deyip aşılatmam bebeğimi
ne biçim iş bu ya
ay sinir oldum!

anıl inşallah temiz sonuçlarla dönersiniz canım
geşmiş olsun ayrıca
ateşten uyuyamamışsınız
allahım tüm bebeciklerimizi korusun bizi ve ailemizi de...

Kabız oldu eylül sabaha kadar uyuyamadı ağladı gazdan karnı ağrıyo sanırım şimdide çok huzursuz (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyy eylüle de geçmiş olsun gizemcim
dişten olabilir gibi geldi bana
belki sıcak havadan da olabilir gizem nedense öyle bi ihtimal de geliverdi aklıma :26:
sen daha iyi bilirsin tabi

ay biri bunu cevaplayabilirse ben de sevinirim
devlet hastanesindeki prof.un öyle yüksek rakamlar almasını ben de anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…