2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
BUNLARDA bizden kareler

dun kumyaka trilye_________

Ali Keremimmmmm
Aral Denizimmmmm
l]
Çok hossunuz denizcim Allah muhabbetinizi arttirsin :)))

Valla Dr da Ahmed kitaplardaki gibi rutin bebek değil o istisnai bebeklerden onu kurala sokmayacaksiniz esnek olun vs gibi şeyler söyledi. en son gece 2:30- 3:00 gibi uyandi dahada uyumadi bende uyumadin tabi günlerdir 4 saatlik uykuyla idare etmeye calisiyirum. Artik yapacak bisi yok

Ayakta uyuyorum resmen nerden buluyor bucçocuk bu enerjiyi ya. Uyusun artik diye gözünün içine bakiyirum ama uyumuyo!.kuduruyo yine ya offfff geliyorlar bana sağdan soldan önden arkadan!!!

Cnm ya ben de Mete'nin uyku duzeni bozuldu diye kafam sersem uykusuzum dyrken seni dusnemyrm bile.Mete de dun 5.30da bugn 6.30 da uyandi emzrym dedim emmedi ben de koydum yine yatagina orda oyalandi brz ben de uyudum yine sonra miziklannca aldm emzrdm uyudu.
Ahh cnm Alllah yardmcn olsun insallh 6.ay donum noktanz olur duzelir utkusu

Cok sagol canım âmin inşallah
İnşallah Ahmed ün bu 6. Ayı dönüm noktası olur
Ve uykusu düzene girer
Gercekten istisnai bi bebek

Amam diyeyim cnm
Hatta bpa free olmayan biberon ya da poşette nile saklamamalısın
Cam kesinlikle yasak. Ahh ahh termosla tasınıyo plsaydı ben ne kadar rahat ederdim

Yok şuana kadar zaten özel saklama poşetinde ve iyi biberonlarda sakladım da şimdiden sonra belki lazım olur diye sordum ama termos anne sütüne olmuyormuş onu öğrendiğim iyi oldu sağolcanım :)

BUNLARDA bizden kareler

dun kumyaka trilye_________

Ali Keremimmmmm
Aral Denizimmmmm
./url]

harika görünüyorsunuz hepiniz:)

Markasi polar gear baby

Ayyy işte en merak ettiğim ürünü söylemişin canım... Ben de ona bakmıştım... Memnun kalmışın Sevindim....:)

Bekliyoruzzzzz:)
Aralın doğum gününü kutluyırum nice güzel yılları olsun:)

Bide tupperin bebekler icin mama termosu var cok iyi muhafaza ediyor isiyi altinda tabagi var. Corbalar icin cok iyi.

Hımm bu termosa da bakayım sağol canım:)

1 adet havuç,
10-15 adet bezelye,
1 tavuk ciğeri,
2 adet cici bebe;

sebzeler güzelce pişirilir,
tavuk ciğeri ilave edilip pişirmeye devam edilir.
blendrda çekilir,
azıcık su ile bırakıp içine 2 tane cici bebe kattım ben. sebzeler, ciğer çok tatsız tuzsuz bişey oluyo..
afiyet olsun.

canim tatil icin gidiyoruz turkiyeye 3 ay tatil yapcaz evimi ozledim cok :)biz egitim icin ingilteredeyiz burdaki evinde anlasmasi bitti donuste tasincazda cocukla zor olmasin diye yavas yavas topluyorum.plaket harika olmus canim benimde aklimdan boyle bise geciyordu ama resimlisini hic dusunmemistim hangi siteden yaptira bilirim canim ege harika cikmis resimde babasinin oglu :)

hediyedenizi. sitesinden yaptırdım. ben o siteden çok hediye aldım güzel çalışıyorlar, daha da harika şeyler var, ben tarihi yanlış anımsadığım için acele seçtim. akrilikler falan da var çok güzel. bu plaketi de çarşamba 16.30 da sipariş ettim cuma sabah gelmişti.

Kızlar bebeklerinize çay veya çikolata veriyor musunuz

hayır canım, ikisi için de çok erken... zaten 1 yaşından önce şeker, çikolata kesinlikle yasak. ki ben 1 yaşından sonra da şeker çikolata vermeyi düşünmüyorum. yani elimden geldiği kadar uzatabildiğim kadar uzatıcam süreyi. zaten eşim de ben de tatlı sevmeyiz, evde misafire koyacağım kesme şekerim bile bulunmaz, anca misafir gelince dank eder alırız.
çay ne zaman deniyor bilmiyorum, ama çaya dair bildiğim şu vücutta demir eksikliğine neden oluyor, bu yüzden de vermeni önermem. bu aydan sonra vücut ciddi oranda demir ve kalsiyuma ihtiyaç duyuyormuş.

Tesekkurederim canimcim cok saol hemen bakiyorum

Ben anlamadim neden bunu merak ettin cnm?6 aylik bebege niye cay ve ciklta vercksinki cok gereksiz

Benim gibi karisanin çok olursa merak edersin canım:)
Kv su kinder çikolata varya ondan bi tane alıp günde bi tane sorsun ağzında diyor da...çay versek mi diyor o yüzden sordum...tv de çocuk dru 8.ayda açık olmak şartıyla çay verebilirsiniz demişti

Yazdiktan sonra aklima geldi kv oldugu:) bende de var ayni tipten.ya hadi cay neyse cikolata yetskunler icin bile zararli bu kadar bbs ne ypsin cikolatayi cok sacma valla alnsads kizsada asla karstrmycm bu konuda en azindan elmdn gelni ypcm cnm:)

Ya manyak senin bu kv inanamıyorum.çikolata ne ya el kadar bebeğe sakın izin verme.çayda demir eksikliğine sebep oluyo.
Ama çok çok çokk açık çayla ben 1 kere kahvaltısını ıslatmıştım sevmedi vermedim bida.ıhlamur içirsin çok meraklıysa rahatsız kadın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

masalah masallah harika gorunuyorsunuz canim 2 tane erkek annesi olmak gurur vericidir cok guzel cikmissiniz

ben de sana katılıyorum.ikisine hem çok erken hemde ne kadar geç tanışırlarsa o kadar iyi.3.5 yaşındaki oğlum daha çayın tadını bilmez küçükkken biz içerken isterdi bende pekmezi çay diye verirdim biraz bilinçlenince onu da içmedi ve sabah kahvaltısını sadece sütle veya sıkılmış meyve suları ile yapar.çikolata konusunda dedeler olunca sınırda sorun yaşanıyor onlarla da yılda 2-3 kez bir araya geliyoruz. ama en başında miktarını söyleyince ve alışkanlık kazandırınca sorun olmuyor.umarım minik de abisi gibi olur.

Allah yardımcın olsun işin zor gercektende .

Yazdiktan sonra aklima geldi kv oldugu:) bende de var ayni tipten.ya hadi cay neyse cikolata yetskunler icin bile zararli bu kadar bbs ne ypsin cikolatayi cok sacma valla alnsads kizsada asla karstrmycm bu konuda en azindan elmdn gelni ypcm cnm:)

valla kızlar bu KVlerle iş çok zor... benim yok ama eşimin babaannesi KVlik yapmaya çalışıyor, eşimin annesine de çok çektirmiş, ama eşimin annesi ağzı var dili yok bir kadınmış, hiç bişeye ses çıkarmamış. şimdi bana yapmaya çalıştı, ama ben müsade etmedim. ben de sessiz sakinimdir ama huzuruma çomak sokana da gösteririm dişlerimi..
bence biraz kendimizi ve bebeklerimizi düşünmek lazım. kızlar böyle şeylere müsade etmeyin. zaten şimdi izin verirseniz ileride çocuğun herşeyinde söz sahibi olmayı görev edinir. tepki verin. fişfiklemek gibi olmasın, gaza getirmek gibi olmasın ama ben bebeğimin sorumluluklarını birileri üstlenmeye çabalasın, birileri doyurmaya çalışsın, bize cahil muamelesi yapıp hiç bişey bilmiyomuşuz gibi çocuğa annelik yapmaya kalksın kıl oluyorum.
KVlerinizin eğitimini ve yaşını bilmiyorum ama benim eşimin babaannesi 80 yaşında ve bildiğin kocakarı yöntemleri var. geçen de yazmıştım, çocuğun emziğini bala batırıyo, yapma dedim yok, reçele batırıyo anlamadı yapmadan. güzelce anlattım şöyle zararlı böyle zararlı diye. sonra bozuldu bana döndü diyo ki ee almıyo memeyi, böyle tatlı geliyo alıyo... ee iyi de ben zaten emziği sadece yatarken veriyorum, gün içerisinde ağlasa bile emzikle susturmuyorum ki, neden uyku için alıştığı şeyi zorluyosun anlamıyoki... devam etti yapmaya, emziği kaptım elinden, güzelce yıkadım, sıcak suda beklettim, aldım kutusuna koydum. çok bozuldu çok ama ağzını açıp bişey diyemedi.
kusura bakmasın gerekli açıklamaları nezaketlice yaptım, anlamadı, inatlaştı... asla fırsat vermeyi düşünmüyorum. bu eşimin babaannesi olur, yeri gelir kendi annem olur asla izin yok...
siz de dişlenin kızlar izin vermeyin.
kaldı ki bu benim ilk gözağrım, başka da yapmayı düşünmüyorum, doğru da yapsam yanlış da kendi kalıbımda büyütmek istiyorum.
ay yazdım da yazdım da bu KVler beni delirtiyor...

Aynen cnm ben de yumusak huyluyum suan oyle bir girismdr bulunmadi sadece teklif etti ama israrci olursa tpki verrm sanyrm

Karısınca da ben de büyüttüm 3tane diyor...ben senden iyi bilirim demeye getiriyor küçügüm ama cahil değilim çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…