Çok hossunuz denizcim Allah muhabbetinizi arttirsin :)))BUNLARDA bizden kareler
dun kumyaka trilye_________
Ali Keremimmmmm
Aral Denizimmmmm
l]
valla canım artık sana hiçbir önerim kalmadı, kİlik olduğu için öneriler de yaramadı(
sana sabır dilemekten başka bişey gelmiyo artık dilimin ucuna...
ya bi de artık uykuları da değişiyor, bizimkiler bile kısaltıyor artık uykuları, senin ahmet napıyor düşünmek bile istemiyorum..
:
Ayakta uyuyorum resmen nerden buluyor bucçocuk bu enerjiyi ya. Uyusun artik diye gözünün içine bakiyirum ama uyumuyo!.kuduruyo yine ya offfff geliyorlar bana sağdan soldan önden arkadan!!!
Çok hossunuz denizcim Allah muhabbetinizi arttirsin :)))
Valla Dr da Ahmed kitaplardaki gibi rutin bebek değil o istisnai bebeklerden onu kurala sokmayacaksiniz esnek olun vs gibi şeyler söyledi. en son gece 2:30- 3:00 gibi uyandi dahada uyumadi bende uyumadin tabi günlerdir 4 saatlik uykuyla idare etmeye calisiyirum. Artik yapacak bisi yok
Çok hossunuz denizcim Allah muhabbetinizi arttirsin :)))
Valla Dr da Ahmed kitaplardaki gibi rutin bebek değil o istisnai bebeklerden onu kurala sokmayacaksiniz esnek olun vs gibi şeyler söyledi. en son gece 2:30- 3:00 gibi uyandi dahada uyumadi bende uyumadin tabi günlerdir 4 saatlik uykuyla idare etmeye calisiyirum. Artik yapacak bisi yok
Amam diyeyim cnm
Hatta bpa free olmayan biberon ya da poşette nile saklamamalısın
Cam kesinlikle yasak. Ahh ahh termosla tasınıyo plsaydı ben ne kadar rahat ederdim
BUNLARDA bizden kareler
dun kumyaka trilye_________
Ali Keremimmmmm
Aral Denizimmmmm
./url]
Markasi polar gear baby
kızlar bugun oğlumun okulda doğum gunu partısını yapıcaz...
normalde 14 haziran.. ama okulda da olmasını cok ıstıyordu o o yüzden cok ozenlı seyler yaptırdım
bende cici olucam
resim cekicem atarım size..
Bide tupperin bebekler icin mama termosu var cok iyi muhafaza ediyor isiyi altinda tabagi var. Corbalar icin cok iyi.
hoşgeliyosun vatanına :))
siz iş için mi ordaydınız, artık temelli mi geliyosunuz, tatil için mi?
canım geçmişe bak ben plaket yaptırdım eşime hoşuna gitti.
ama annem 8 i babalar günü, 2. pazar dedi tarihimiz yanlış atıldı(
eşim de diyor çocuğun acemiliğine geldi :))
4726. sayfadaymış hediyemin fotosu...
canim tatil icin gidiyoruz turkiyeye 3 ay tatil yapcaz evimi ozledim cok :)biz egitim icin ingilteredeyiz burdaki evinde anlasmasi bitti donuste tasincazda cocukla zor olmasin diye yavas yavas topluyorum.plaket harika olmus canim benimde aklimdan boyle bise geciyordu ama resimlisini hic dusunmemistim hangi siteden yaptira bilirim canim ege harika cikmis resimde babasinin oglu :)
Kızlar bebeklerinize çay veya çikolata veriyor musunuz
Kızlar bebeklerinize çay veya çikolata veriyor musunuz
hediyedenizi. sitesinden yaptırdım. ben o siteden çok hediye aldım güzel çalışıyorlar, daha da harika şeyler var, ben tarihi yanlış anımsadığım için acele seçtim. akrilikler falan da var çok güzel. bu plaketi de çarşamba 16.30 da sipariş ettim cuma sabah gelmişti.
Ben anlamadim neden bunu merak ettin cnm?6 aylik bebege niye cay ve ciklta vercksinki cok gereksiz
Yazdiktan sonra aklima geldi kv oldugu:) bende de var ayni tipten.ya hadi cay neyse cikolata yetskunler icin bile zararli bu kadar bbs ne ypsin cikolatayi cok sacma valla alnsads kizsada asla karstrmycm bu konuda en azindan elmdn gelni ypcm cnm:)Benim gibi karisanin çok olursa merak edersin canım:)
Kv su kinder çikolata varya ondan bi tane alıp günde bi tane sorsun ağzında diyor da...çay versek mi diyor o yüzden sordum...tv de çocuk dru 8.ayda açık olmak şartıyla çay verebilirsiniz demişti
Benim gibi karisanin çok olursa merak edersin canım:)
Kv su kinder çikolata varya ondan bi tane alıp günde bi tane sorsun ağzında diyor da...çay versek mi diyor o yüzden sordum...tv de çocuk dru 8.ayda açık olmak şartıyla çay verebilirsiniz demişti
masalah masallah harika gorunuyorsunuz canim 2 tane erkek annesi olmak gurur vericidir cok guzel cikmissiniz
hayır canım, ikisi için de çok erken... zaten 1 yaşından önce şeker, çikolata kesinlikle yasak. ki ben 1 yaşından sonra da şeker çikolata vermeyi düşünmüyorum. yani elimden geldiği kadar uzatabildiğim kadar uzatıcam süreyi. zaten eşim de ben de tatlı sevmeyiz, evde misafire koyacağım kesme şekerim bile bulunmaz, anca misafir gelince dank eder alırız.
çay ne zaman deniyor bilmiyorum, ama çaya dair bildiğim şu vücutta demir eksikliğine neden oluyor, bu yüzden de vermeni önermem. bu aydan sonra vücut ciddi oranda demir ve kalsiyuma ihtiyaç duyuyormuş.
Yazdiktan sonra aklima geldi kv oldugu:) bende de var ayni tipten.ya hadi cay neyse cikolata yetskunler icin bile zararli bu kadar bbs ne ypsin cikolatayi cok sacma valla alnsads kizsada asla karstrmycm bu konuda en azindan elmdn gelni ypcm cnm:)
valla kızlar bu KVlerle iş çok zor... benim yok ama eşimin babaannesi KVlik yapmaya çalışıyor, eşimin annesine de çok çektirmiş, ama eşimin annesi ağzı var dili yok bir kadınmış, hiç bişeye ses çıkarmamış. şimdi bana yapmaya çalıştı, ama ben müsade etmedim. ben de sessiz sakinimdir ama huzuruma çomak sokana da gösteririm dişlerimi..
bence biraz kendimizi ve bebeklerimizi düşünmek lazım. kızlar böyle şeylere müsade etmeyin. zaten şimdi izin verirseniz ileride çocuğun herşeyinde söz sahibi olmayı görev edinir. tepki verin. fişfiklemek gibi olmasın, gaza getirmek gibi olmasın ama ben bebeğimin sorumluluklarını birileri üstlenmeye çabalasın, birileri doyurmaya çalışsın, bize cahil muamelesi yapıp hiç bişey bilmiyomuşuz gibi çocuğa annelik yapmaya kalksın kıl oluyorum.
KVlerinizin eğitimini ve yaşını bilmiyorum ama benim eşimin babaannesi 80 yaşında ve bildiğin kocakarı yöntemleri var. geçen de yazmıştım, çocuğun emziğini bala batırıyo, yapma dedim yok, reçele batırıyo anlamadı yapmadan. güzelce anlattım şöyle zararlı böyle zararlı diye. sonra bozuldu bana döndü diyo ki ee almıyo memeyi, böyle tatlı geliyo alıyo... ee iyi de ben zaten emziği sadece yatarken veriyorum, gün içerisinde ağlasa bile emzikle susturmuyorum ki, neden uyku için alıştığı şeyi zorluyosun anlamıyoki... devam etti yapmaya, emziği kaptım elinden, güzelce yıkadım, sıcak suda beklettim, aldım kutusuna koydum. çok bozuldu çok ama ağzını açıp bişey diyemedi.
kusura bakmasın gerekli açıklamaları nezaketlice yaptım, anlamadı, inatlaştı... asla fırsat vermeyi düşünmüyorum. bu eşimin babaannesi olur, yeri gelir kendi annem olur asla izin yok...
siz de dişlenin kızlar izin vermeyin.
kaldı ki bu benim ilk gözağrım, başka da yapmayı düşünmüyorum, doğru da yapsam yanlış da kendi kalıbımda büyütmek istiyorum.
ay yazdım da yazdım da bu KVler beni delirtiyor...
valla kızlar bu KVlerle iş çok zor... benim yok ama eşimin babaannesi KVlik yapmaya çalışıyor, eşimin annesine de çok çektirmiş, ama eşimin annesi ağzı var dili yok bir kadınmış, hiç bişeye ses çıkarmamış. şimdi bana yapmaya çalıştı, ama ben müsade etmedim. ben de sessiz sakinimdir ama huzuruma çomak sokana da gösteririm dişlerimi..
bence biraz kendimizi ve bebeklerimizi düşünmek lazım. kızlar böyle şeylere müsade etmeyin. zaten şimdi izin verirseniz ileride çocuğun herşeyinde söz sahibi olmayı görev edinir. tepki verin. fişfiklemek gibi olmasın, gaza getirmek gibi olmasın ama ben bebeğimin sorumluluklarını birileri üstlenmeye çabalasın, birileri doyurmaya çalışsın, bize cahil muamelesi yapıp hiç bişey bilmiyomuşuz gibi çocuğa annelik yapmaya kalksın kıl oluyorum.
KVlerinizin eğitimini ve yaşını bilmiyorum ama benim eşimin babaannesi 80 yaşında ve bildiğin kocakarı yöntemleri var. geçen de yazmıştım, çocuğun emziğini bala batırıyo, yapma dedim yok, reçele batırıyo anlamadı yapmadan. güzelce anlattım şöyle zararlı böyle zararlı diye. sonra bozuldu bana döndü diyo ki ee almıyo memeyi, böyle tatlı geliyo alıyo... ee iyi de ben zaten emziği sadece yatarken veriyorum, gün içerisinde ağlasa bile emzikle susturmuyorum ki, neden uyku için alıştığı şeyi zorluyosun anlamıyoki... devam etti yapmaya, emziği kaptım elinden, güzelce yıkadım, sıcak suda beklettim, aldım kutusuna koydum. çok bozuldu çok ama ağzını açıp bişey diyemedi.
kusura bakmasın gerekli açıklamaları nezaketlice yaptım, anlamadı, inatlaştı... asla fırsat vermeyi düşünmüyorum. bu eşimin babaannesi olur, yeri gelir kendi annem olur asla izin yok...
siz de dişlenin kızlar izin vermeyin.
kaldı ki bu benim ilk gözağrım, başka da yapmayı düşünmüyorum, doğru da yapsam yanlış da kendi kalıbımda büyütmek istiyorum.
ay yazdım da yazdım da bu KVler beni delirtiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?