- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
- 158
Yaa Meltem biz o muallak aşılarını yaptırmayabiliriz... Medipolde doktorumuz ben olsam kendi çocuğum olsa yaptırmazdım tekrar.. Zaten illa aşılar bozuldu diye birşey yok... Sadece olasılıktan bahsediliyor.. Siz bubay zaten bu dozları vurulacaksınız.. Çok aklınızda kalacaksa şayet 12. Ayda bir test yapılır ona göre bir doz daha vurulur dedi..ama aklınızda kalacaksa yapayım dedi... Ben de zaten orada bundan sonra vurdurmayacağım için yok dedim şimdilik kalsın... Allerji doktorumuzun da görüşünü alacağım bu konuda ona göre blki de yaptırmayacağım... Opayı da aynı şekilde allerji doktorunun yönlendirmesiyle yaptırmayabilirim... Heyt be amişlerden kim kalmış:))) biz işteee:))çocuğa aşı ilaç yok:) bu arada doktor "giderek aşıdan kaçılmaya başlandı gereksiz yere aşı vurmak da iyi değil son yıllardaki çalışmalara göre otizm vakalarınındaki artış yanlış aşılardan kaynaklandığının ortaya çıktığını" söyledi... Bilmiyorum bu konudai makaleleri tabi de...
Bu arada azranın ateşi akşama doğru 37.8 i gördü ara ara bakacağım inşallah daha fazla çıkmaz... Uyuyor şimdi bakalım....
Aynen öyle malesef
Bakalım bizde eski aşılarda hiç olmamıştı.. Şimdi 37.8 e çıktı en fazla... Belki de eskileri hakikatten tutmadı:44:
Afiyet bal şeker olsun:)
iyice düşün bakalım aslında dediği de mantıklı ama ben riske girmezdim yaptırırdım...
umarım geceniz iyi geçer canım.
boyu kilosu falan ne olmuş azra hanımın?
iyi geceler kızlarr aşılar olunmuş geçmiş olsun. ela denız sizin miniklerin ablası sayılır çoktan oldu aşılarını 6 ay 15 günlüğüz henüz dişimiz yok desteksiz oturuyoruz tutunarak dikiliyoruz ama hiç emekleme belirtisi ve isteği yok oyuncak koyuyorum önüne oyuncağı çağırıyor tembel zilloş :):):)belki de emeklemeden yürür sulu seyler pek sevmiyoruz taneli ve tatlı şeyleri sevıyoruz meyvelere bayılıyoruz yoğurt hiç yemıyoruzz yeterli anne sütü aldığını düşünüyorum ama yine de yemesini iistiyorum napsam ki?
evet Ela Deniz hanım gerçekten abla :))
maşallah
canım Ege de yemiyor yoğurt, ama soğuk şeylerden hoşlanmadığı için yapıyor, meyveyi de soğuk yemiyor, sıcak suyla ılıtıyorum. ama yoğurda yapamıyorum o işi ayran oluyo. ben de zorlamıyorum 3-4 kaşık veriyorum ya da denizin yaptığı gibi sebzesiyle falan kakalıyorum :)
Yarın 2 de sonuçları alıp göstereceğiz
3 aydır beklediğimiz gün geldi
Hayırlı haberler alırız inşallah
Bi çare bulunsa. O hastalık olmasa bile bu kasılmalara bi çare bulsalar
Birşey önerseler...
hadi canım güzel haberleri bekliyoruz...
ben inanıyorum hiç bişey çıkmıcak...
yaa o profa sor bi dicem de onların da cebine giden bir para değil bu bakanlar kurulumuzun ağustos ayında çıkarıp, halka soktuğu yasanın eseri...
yasada bi de utanmadan diyor ki; ''ilave ücret 1 defada asgari ücretin 2 katını geçemez....''
saçmalık..
böyle şeyleri duyunca daha da saydırıyorum memlekete...
ülkenin içine ettiler elbirliğiyle...
Bu ara uzaktan izlyrm sizi fazla takip edemyrm. Herkes iyidir insallh..
Burann en kucuklernden biri benim ogln 28 aralkli.oyuzden cok sey ogrnyrm sizden :))
Gecen sarku muhabbeti olmustu klsik sarklrdan skldysaniz benm ogrncilrme dnlettgm sarklar geldi aklima : grup surup un sarkilari klipleri de var en guzellleri temizlik,kedi ve hapsu. Ogrencikerm de cok sevyrdu ben de en azndan size de degsklik olur
hehehe Ege'nin favori şarkılarından hapşuuu :))
benim de :))