2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

iyice düşün bakalım aslında dediği de mantıklı ama ben riske girmezdim yaptırırdım...
umarım geceniz iyi geçer canım.
boyu kilosu falan ne olmuş azra hanımın?

evet Ela Deniz hanım gerçekten abla :))
maşallah
canım Ege de yemiyor yoğurt, ama soğuk şeylerden hoşlanmadığı için yapıyor, meyveyi de soğuk yemiyor, sıcak suyla ılıtıyorum. ama yoğurda yapamıyorum o işi ayran oluyo. ben de zorlamıyorum 3-4 kaşık veriyorum ya da denizin yaptığı gibi sebzesiyle falan kakalıyorum :)

hadi canım güzel haberleri bekliyoruz...
ben inanıyorum hiç bişey çıkmıcak...
yaa o profa sor bi dicem de onların da cebine giden bir para değil bu bakanlar kurulumuzun ağustos ayında çıkarıp, halka soktuğu yasanın eseri...
yasada bi de utanmadan diyor ki; ''ilave ücret 1 defada asgari ücretin 2 katını geçemez....''
saçmalık..
böyle şeyleri duyunca daha da saydırıyorum memlekete...
ülkenin içine ettiler elbirliğiyle...

hehehe Ege'nin favori şarkılarından hapşuuu :))
benim de :))

iyice düşün bakalım aslında dediği de mantıklı ama ben riske girmezdim yaptırırdım...
umarım geceniz iyi geçer canım.
boyu kilosu falan ne olmuş azra hanımın?

)

Boy 64 cm kilo 7000 g... Doktorun söylediğine göre ne eksik ne fazla olması gerektiği gibi... Bu ay da 500 g almış...

Saat 2 den beri dırmaksızın ağlıyo
Bir buçul saati geçecek. Aşı olamaz artık ne bu acaba
Diş midir acaba. Burnu çok tıkalı çünkü
Öksürüyor da. Hasta da olabilir. Ama sadece geceleri böyle tıkanıp öksürüo
Çaresiz kalmak ne kötü

Son düzenleme:
Boy 64 cm kilo 7000 g... Doktorun söylediğine göre ne eksik ne fazla olması gerektiği gibi... Bu ay da 500 g almış...

Maşllah canım
İnşallah aşılarında da sorun çıkmaz dediğin gibi
Ama dr un dediği de mantıklı geldi bana
Eğer ilerde öyle bi test imkanı varsa yapılıp gerekirse aşı tekrarlanabilir

Maşllah canım

Anilcim inşallah hayirli haberlerle gelirsiniz. arasimiza bi çare Allahim sen yardim et sifasini ver... Allah YARDIMCINIZ olsun cnm... Bide bisi sorcam eğer hasta olma gibi bi durumu varsa asida yaptilarsa asi dokunabiliyor. Kusmasi var mi?

Maşllah canım

Yani bana da mantıklı geldi ama bakalım diğer doktor ne diyecek...
Gece boyu ateşi 37.8 civarlarındaydı... Değişik olarak 1 saat kadar uyumak istemedi yatağında takılmak istedi...

Cok iyi canım bizde 500 gr aldık bu ay ben azımsamıstım ama normalmiş birdaki ay insallah 8 kilo bekliyoruz sizi

İştenormal sınırlarda ama biraz daha yüksek kiloda olaydı iyiydi:)
Ayy keşkee 8 olsa:)

Saat 8 ve Ahmed yasin hala kuduruyorrrr holleyyyyyy çok mutluyum....
canım bazen zeynepciğim uyumadığında aklıma sen geliyorsun tuğba napıyorki diye Allah yardımcın olsun gerçi biz de 1 den önce uyumuyoruz zeynep hanımın uykuyla pek arası yok 1 de uyuyor 2,5-3 gibi uyanıyor sonra 5 te bir daha sonra 6,30 gibi tekrar alarm veriyor kuzucuk bu kızın uyku düzenini nasıl normale sokacağım bilmiyorum 1 de uyurmu ya bi bebek, işe başlayınca çok kötü günler beni bekliyor:18:

canım ben de kafayı yemek üzereydim yapmadığım şey kalmamıştı erkene çekmek için ama zamanla oturdu kendiliğinden azıcık sabret olacak benım kız genellikle 9 buçuk da 10 da bir uyuyor sabah 7 buçuk 8e kadar çok zorlamıştım benım isteğimle olmadı kendi halıne bıraktıım

maşallah cnm benim doktor kilo konusunda bi alem valla 5 aylık kontrolünde 7300dü. şişman bi çocuk olmck fln filan az zayıf falan demeye getirdi. hep obez bebekler mi gelio ona anlamadım vallaa

cnm geçmiş olsun .inşallah iyi haberler duyarız bugün senden .allah yardımcınız olsunn inşallah yüzünüz güler

dediğin gibi aşı olmayabilir anıl.
belki hasta olacaktır.
bugün de böyle olursa yarın dr.a git bence canım.
diş öksürük falan yapmaz.
üşütmüş olabilir..
çok geçmiş olsun.

anıl dişin burun tıkanıklığı öksürük yapmadığı belli de belki ikisi bir araya gelmiş olabilir canım
diş çıkarması yakınsa bi de hafif bi üşüttüyse ortaya bu tablo çıkabilir
ahhh diş çıkamaya yakın çok ağlıyorlar ya da benimki öyle oldu bilmiyorum
herkeste aynı olmuyor

melek naber canım
uyku saatlerinizin öne çekilmesine sevindim uğraşıyordun çünkü
benimki akşam bazen 9 buçuk 10 bazen 11 ama kaçta yatarsa yatsın 7 civarı uyanıyor
ha bu arada gece çok uyanıyor hem de çığlık çığlığa (
zorla biraz daha tutmaya çalışıyorum sabahları yatakta yanıma alıyorum o yerinde durmuyo ben gözümü açamıyorum
artık dönüyolar da korkuyorum dalarsam diye
allah korusun düşmekten....
sizin sabaha dek kesintisiz mi uykusu? emmeye falan uyanıyor mu?

slm kızlarr.. biz bugün 6. ay aşımızı olduk.
oğlum 9 kilo 74 cm olmuş maşallah
inş ateş yapmaz şimdi babasıyla birlikte ben işteyim.

anıl inş sonuçlar tertemiz çıkar kafanızı rahatşatıcı cevaplar alırsınız doktordan..

kızlar pazartesi günü arkadaşım gelmişti istanbulda yaşamıyor o yüzden bebek görmeye yeni geldi daha doğrusu tayinleri çıktmıştı gittiler
neyse onun da 2 kızı var hep ''oyy benimkiler çok fena.. kız-erkek bu zamanda farketmiyor beni çok yordular bebekliklerinde'' derdi
bizimkini görünce ''bazen 3. yü yapsak mı diyoduk yok aman aman'' dedi
burdayken salıncak almışlar çok önerdi
sen bunla napıyosun essela! git al valla bana çok dua edersin dedi
arkasına bakmadan kaçtı giderken de
o gün de çok yaramazlığı üstündeydi hakkaten bizimkinin
akşam eşime anlattım hemen kalk gidiyoruz almaya dedi gittik aldık
ben pek beğenmedim tipini rengini ilk görünce
dur bi araştıralım bakarız falan diyip ertelemeye çalıştım ama yok alcas dedi o da akşamları ve haftasonları görüyo ya
neyse şimdilik sevdi gibi umarım hep severek sallanır
sabitlenip mama sandalyesi de oluyo
öneririm mutfakta şuan bi yandan onu slallyıp bişeyler yapabiliyorum

hadi bakalım azıcık rahatladıysan iyi bari..
ya ben yerde debelenmesini daha çok seviyorum, mümkün olduğunca yerden almıyorum, sadece yemek yiyeceği zamanlarda mama sandalyesine alıyorum, bi de destekli oturtuyorum.
onun haricinde ben halimden memnunum şimdilik :))
ama işte çocuğun durumuna göre değişir bunlar, benim yeğenim çok sevmişti salıncağı ama Ege fıldır fıldır dönüp gezinmeyi çok seviyor ben de özgürlüğünü kısıtlamak istemiyorum.
ama senin bebiş bu kadar huysuzsa ve işine yaradıysa ne mutlu sana, iyi günlerinizde kullanın..

Bizde aşımızı olduk 65cm boyu kilosu7000 gayet iyi yani

oh oh maşallah kızlar bebişlerinize çok iyiler
biz de yarın gitcez bakalım ne alemdeyiz gerçi aşı olacağı için hiç gönlümden gitmek gelmiyor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…