2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ben 19.12.2013 te doğum yaptm henüz 6 aylık olmadık
7.ayımıza dahaa çok var
Evet konşuyor yürüyor 😊yalnş anlamadınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy massallah subanallah yaa allahim istedikten sonra hersey olur benimde oglum 11-12-13 dogumlu ondan sasirdim hic duymamistim gormeyi cok isterdim yaa masallah massallaaahhh ilerde bilim adami filan olur insallah aklini guzel yerlerde kullanip iyi yerlere gelir herhangi bi yerde videosu warmi izlesek cok merak ettim bicir bicir daha minicikler yaaa

canım maşallah yavruna bol bol oku okuyorsundur emınım Allah nazarlardan korusun

Daha 7 aylık değil çünki 6.aya bile girmedikki 19.12.2013 bebeği
Gebeliğimde biraz yüksekti oran
Doğunca ilk 24 saat içinde bir test yapıldı adını bilmiyorm masal doğduğundan beri farklıydı hep
Doktorumuzada saydı zaten sölememe gerek kalmadı o artk masalı doğduğundan beri dktr olduğu için şaşırmıyor bu bebk mucize diyor sadece

canım maşallah yavruna bol bol oku okuyorsundur emınım Allah nazarlardan korusun

Saol canm.Evet çok değiyor meltem bişi önerdi onu yapıcam ama dışarı çıkamadm henüz
Korku tasımız nazar duamız herşeyimiz var ama allah hepimizşn evladını nazardan korusun

Teşekkür ederim tabiki herkes merak ediyor 4-5 annemiz izledi bende daha fazla tutmuyorm telefonmda eşim hep siliyor dayanamıyosn izletiosn die kendi telefonm hafızasnda tutuyor ama izleyen anneler gerekeni aNş saolsunlar
Eğitimi için herşeyi yapıcam ama bende sürekli bişiler öğretiyorm bence herkesin bbeği bir mucize ve akıllı sadece destek olmamız lazm diye düşünüyorm

Ne tur oyuncaklar weriyosun bende aliyim ogluma we neler yapiyosun ipuclari istesemm:)

Canım ne oldu kim ne dedi bilmiyorum topiğe zor girer oldum zatiiiiii :)
Ama sakın kimseyi takma
Bak sen daha yolun cokkkkk basındasın
Kötü yorumlar real hayattada gelecek..
Hele bi büyüsün ohoooo
Ben Aral a her ayyy ne yaramaz cocuğun var denildiğinde içerim yanıyordu
Ben bile diyorum şimdi ama ciddi anlamda yaramazlıklarına diyorum
Ayrıca ben diyebilirim ama bir baskasının cocuğuma - larıma bu tür yaklaşması hoşuma gitmeyebilir doğal olarak

Kaç kez kaç insana hayır o yaramaz değil o sadece fazla hareketli diye açıklama yaptığımı bilmiyorum
Aşırı zekadan kaynaklı bu hareketliliği ve bazen kendisini zaptedemiyor
İçine dur diyemiyor
Aral herseyin farkında annecim ben kendimi durduramuyorum ki diyor

Masal a gelince inanmamak cok kolaydır
Sen bu süreçte sadece sana ve cocuğuna iyi gelecek insanlar ile ol
Nacizane tavsiyem..

Ne tur oyuncaklar weriyosun bende aliyim ogluma we neler yapiyosun ipuclari istesemm:)

Sana resimlerini atayım sana birkaçı bunlar sadece kızım odasnda uyuyor girip alamıyorm çnki

Bunların dışnda eğtici tablet,yazılı dönen objeleri filan var
Ben hr sabah kahvaltıdan sonra onla oynarm konşurum kısa net cümlelerle bu oyuncak
Bu ekmek gibi ama bir iki gün hrp aynı şeyi yaparm
Dışarı çıkarıtm kalbalık yerlere haraketli yerlerde daha çok konşma hevesi geliyor çok inceliyor
Tv asla ve asla seyrettirmiyorm mesela daha hiç masal tv seyretmedi yada çizgi flim kafasının karşmasıno istemiyorm
Sürekli oyunlarımızı eğtici yapmaya çalışıyorm biryerden öğrenmedim kendim plan yapıyorm
Masal ilr çok konşuyor. Eşim geldiğinde aramıza alıp sohbet ediyoruz onla oda bize muhakkak birşeyler diyor bunn gibi mesela canm

Çok haklısın canm sağolsun 5-6 annemizle görüşüyorm özelde bana çok destek oluyorlar pes etmicem kim ne derse desin

Bu aradaaaaa

Aral I'm için yazılan güzel sözlere cok teşekkür ederim teyzeleri
Rabbim hepimizin evladını korusun ve iyi insanlarla karşılaştırsın

Şimdi artık 14 Haziran ve oğlum bugün dogacakkk:))
Daha dun gibi iken dogumu 6 yaşını bitirdi kuzum mis kokulu sarı gülüm bnm

Rabb'ime hergün şükrettiniz bir evlat..
Hergün her an düşündüğüm yegane insan
Saçından tel kopsa kolum kopuyor sanki..
O bnm ilk göz ağrım
Dert ortağım
Hayat ışığım .. Aldığım nefes in adıdır ARAL_____
Ne kdr yorgun olsamda başım ağrıdan catlasada
Bahçeye indiğinde ardından bişey olur mu korkusu ile inip kontrol ettiğim haylazım
Korkusuz kahramanım
Sevgi dolu o küçücük kalbinde acıya hiç yer olmasın inşallah
Oyuncağını alıp giden arkadaşına ses etmeyip
Annecim onda kalsın isterse yarın getirir diyen Paylaşımcı masum meleğim
Seni satırlara sıgdıramam.. Seni yüreğime sıgdıramam
Sığdıramam da akar gidersin Yaşar sel olursun bu gözlerden yavrum
Sen
Hayatımda ki en güzel şey..
Sen Allah ımın bana tüm acılarımdan sonra verdiği en büyük hediye
Kutsal emanetsin
Sen ortada bişey yokken o ela gözlerinde ki mutluluğu görüp agladıgımsın
Koşup düştügünde yüreğimin acısının
Bana seni veren Rabbim e sonsuz şükrederim

Dogum gunün kutlu oldun bnm melek yüzlüm
Nefesim ..
Seni çok seviyorum
İyiki doğdun.. İyiki..

duygularını ne güzel ifade etmişsn canım okurken duygulandım allah yavrunu -larını sana bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah yakışıklı aralın doğum gününü kutluyorum

Ne güzel yazmışın Deniz... Tekrardan doğum günü kutlunolsun Aral'ın:)

aaaaaaay çok güzel, İYİKİ DOĞURMUŞSUN İYİKİ DOĞMUŞ YAKIŞIKLI BIDIK... Allah sana da yavrularına da eşine de hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin birbirinizden ayırmasın sizi

Aralım iyiki doğmuş doğum günü kutlu olsn mucizenin

anladım cnm girmeye çalışıorum işte anca tel alıcam nasipse kaldım ortalarda o zman bol bol girerim

kuşum ben lina ya 3 ay kadar önce bunu yapmıştım kociş kızıyo buraya ekleyince bu biraz uzak ya koydum Rabbim hepimizin kuzusunu korusun

Canim cok tesekkurler tuyolar icin uyguluycam mutlaka arada paslasalim yardimin cok olur bana cok tesekkurler

geçmiş olsun cnm

tekrar sordum kusura bakmyin

inan ben hiç dikkat etmiyorum bizim dr. Hala bizi kontrole çağırıyo Ya nasıl olsa bakılıyo die dikkat etmiyorum

Eki Görüntüle 1156082

anca ayağını yiyo😂

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ölürüm ölürüm ölürümmmmmmmm bizimkide böle ya çorabı sırılsıklam oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…