2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Çocuğunuzun yüzü gozukmeyecek şekilde bi video koyabilir misiniz? Mesela arkadan sayarken ya da yürürken falan?

Siz 2013 araliktami dogum yaptiniz yani 7. Ay'a. Yeni giris yaptiniz dimi benmi yanlis anladim yuruyo konusuyo filan demissniz soktayim benmi yanls anladim oylemi😮

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 19.12.2013 te doğum yaptm henüz 6 aylık olmadık
7.ayımıza dahaa çok var
Evet konşuyor yürüyor 😊yalnş anlamadınız

Hamile ikende oranım yüksekti.Zeka testimde bu testler normalde 0-6 yaş arası yapılmaz aslnda
Bu yüzden farklı metodlarla yaptılar bu testi bilindik 0-6 yaş IQ testi değildi
Objeler,sesler,görüntüler vs şekilde yapıldı bu test
Daha sonra DEHB ve IQ testi çapa eğitim ve araştrma hastahanesinde yapılcak şimdi agustos ayında onlar sanrm daha farklı metotda yapıcak bende bilemiyorm yaşayıp öğreniyorm

Çocuğunuzun yüzü gozukmeyecek şekilde bi video koyabilir misiniz? Mesela arkadan sayarken ya da yürürken falan?

Buraya video nasıl yüklenicek yapamadm koyarm ama biçok arkadaşm seyretti zatn size gerekli yorumu yapabilirler
Burada abartma yada yalan yalnş birşey söylemiyorm
Ayrıca resmlerini yüklediğim için yüzünü kapatmama gerek duymuyorm

19.12.2013 doğumlu kızım evet bunları sizle paylaştım sadece sıkıntılarımı şaşkınlığımı dile getrdim buradan 4 annemize yolladm video
Ben artık abartıyormş gibi görünmekten kırılıyorm topiğe bu yüzden girmemeye karar vermiştim ama şunu söyleyebilirimki size ben sadece şalkınlığımı paylaşmak şçin sizlerle bunları paylaşıyorm

Ayçacım isteyen inanır isteyen inanmaz sen kendini ve Masalı niye inandırtmaya çalışıyorsun ki... Üzme kendini boşver... Masal değişik bir bebek burası kesin bir çoğumuz senin gibi daha önce böyle bir bebek görmediğimiz için şaşkınız bence... İnanmamak olarak algılama... Buradan da kopma:)

Canımm bu yazan kişileri daha önce bu topikte görmedim ben önemseme bence tanımıyoruz ki

Ki bende izledim allah nazarlardan korusun maşallah.

Son düzenleme:
saymayi nasil ogrettiniz ben onu merak ettim yanlis anlamayin bizim de bebegimiz var biz de ogretmek isteriz yani.o toplarla oynayarak ne kadar surede ogrendi acaba

Canımm bu yazan kişileri daha önce bu topikte görmedim ben önemseme bence tanımıyoruz ki

Çok gerildim bende hiç görmedim belliki beni burada yalancı çıkarmaya uğraşmş ama boşa uğraşmş evladm üzerinden prim yapacak kadar değilim
Evet ben masalın annesiyin bu sıkıntıları yaşamak hiç kolay değil bunun nekadr zor olduğunu benden başka kimse bilemez sadece böyle çocukları olan anneler bilir cemredez gibi bu yüzden kalp kırmak istemiyorum
Münakaşa girmiycemde
Teşekkür ederim gizemcim çok haklısın

boşver canım 2013 aralık anneleri seni biliyor gerisine canıni sıkma:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saymayi nasil ogrettiniz ben onu merak ettim yanlis anlamayin bizim de bebegimiz var biz de ogretmek isteriz yani.o toplarla oynayarak ne kadar surede ogrendi acaba

Saymayı öğretmek için uğraşmadm aslnda ama o toplar ve kovayı aldm daha dığrusu e bebekten eline ilk o u aldı ilgisini çekti ben onla doldurup boşalttm hep ama doldurken hep 1-2 dedim 2 gün sonra kndi oynamaya başlayıp 1-2 dedi😄birde tableti var oyuncak ona basıyor orada harfler ve rakamlar sesli ondanda öğreniyor sanrm tavsiye edrrim almanızı masal birde iki kişi konuşurken susar hep dinlet sonra garip garip sesler harfler çıkarıyor belli belirsiz
Başarabilirsiniz tabiki bence her bebek mükembel ben inanıyorm
Masal sadece bunu öğrensin diyelim yeni birşey istiyor ama eskisini unutmuyor
E bebek mağazasına gittiğimde kendi alıyor oyuncağını elinr hangisi geçti ise ben onu alıyorm mesela birşey aldı eline ikinciyi almıyor raftan ve onla oynuyor ona seçme imkanı veriyorm ama o elinde tek bişi ile oynuyor bir anda 5 oyuncak ilr oynamıyor onun oyuncakları balıklar,titreyrn ayıcık,çıngıraklar,oyuncak sesli tablet
İsteyene resim atarm alabilmeniz için

Ye miracm al senn olsun😃😃bu çocuk çok fena

Canım bebeğinizi Allah sizlere bağışlasın maşallah sanırım ileri zeka 7 aylıkken bunları yapıyorsa ilerisini düşünemiyorum maşallah testler falan mı yapılacak? Sayı saydığını dr a söylediğinizde ne dedi çok merak ettim

boşver canım 2013 aralık anneleri seni biliyor gerisine canıni sıkma:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim canm iyyki varsınız brn zaten bunları anlatyorm size destek almak rahatlamak için inanın çok yoruluyorm 15 dklık uykuya muhtaç kalıyorm çok zor

Teşekkür ederim miracım iyki varsınız 🙏🙏🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…