Siz 2013 araliktami dogum yaptiniz yani 7. Ay'a. Yeni giris yaptiniz dimi benmi yanlis anladim yuruyo konusuyo filan demissniz soktayim benmi yanls anladim oylemi😮
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl yani? Yürüyor konuşuyor öyle mi? Ne zaman doğum yaptınız? Bi de çocuğunuzun IQ su nasıl ölçüldü? Özellikle son soruyu çok merak ediyorum :)
Hayır olabilir tabi ki. Allah istedikten sonra HER SEY olur.
Çocuğunuzun yüzü gozukmeyecek şekilde bi video koyabilir misiniz? Mesela arkadan sayarken ya da yürürken falan?
Bunları dolduruor saatlerce bir-iki diyor
Eki Görüntüle 1156262 Eki Görüntüle 1156265 Eki Görüntüle 1156267
Yaa ama yerim onu ben be çok şekerr:)))
1-2 masal:)
Maşallahhh küçük polise:)
19.12.2013 doğumlu kızım evet bunları sizle paylaştım sadece sıkıntılarımı şaşkınlığımı dile getrdim buradan 4 annemize yolladm video
Ben artık abartıyormş gibi görünmekten kırılıyorm topiğe bu yüzden girmemeye karar vermiştim ama şunu söyleyebilirimki size ben sadece şalkınlığımı paylaşmak şçin sizlerle bunları paylaşıyorm
19.12.2013 doğumlu kızım evet bunları sizle paylaştım sadece sıkıntılarımı şaşkınlığımı dile getrdim buradan 4 annemize yolladm video
Ben artık abartıyormş gibi görünmekten kırılıyorm topiğe bu yüzden girmemeye karar vermiştim ama şunu söyleyebilirimki size ben sadece şalkınlığımı paylaşmak şçin sizlerle bunları paylaşıyorm
Canımm bu yazan kişileri daha önce bu topikte görmedim ben önemseme bence tanımıyoruz ki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Kalbini kirdiysam özür dilerim. Kesinlikle öyle bi amacım yok. Ben de aralık annesiyim ama bu topige pek girmiyorum. Sizi de tanimiyorum haklisiniz. Tanimadigim için direkt boyle bi konuya rastlayınca da çok şaşırdım ve anlamak ve ikna olmak için yorum yaptım.
Sakin topikten falan ayrılmayın bence. Dediğim gibi ben geciyordum ugradim :)
boşver canım 2013 aralık anneleri seni biliyor gerisine canıni sıkma:)Çok gerildim bende hiç görmedim belliki beni burada yalancı çıkarmaya uğraşmş ama boşa uğraşmş evladm üzerinden prim yapacak kadar değilim
Evet ben masalın annesiyin bu sıkıntıları yaşamak hiç kolay değil bunun nekadr zor olduğunu benden başka kimse bilemez sadece böyle çocukları olan anneler bilir cemredez gibi bu yüzden kalp kırmak istemiyorum
Münakaşa girmiycemde
Teşekkür ederim gizemcim çok haklısın
saymayi nasil ogrettiniz ben onu merak ettim yanlis anlamayin bizim de bebegimiz var biz de ogretmek isteriz yani.o toplarla oynayarak ne kadar surede ogrendi acaba
Ye miracm al senn olsun😃😃bu çocuk çok fena
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Kalbini kirdiysam özür dilerim. Kesinlikle öyle bi amacım yok. Ben de aralık annesiyim ama bu topige pek girmiyorum. Sizi de tanimiyorum haklisiniz. Tanimadigim için direkt boyle bi konuya rastlayınca da çok şaşırdım ve anlamak ve ikna olmak için yorum yaptım.
Sakin topikten falan ayrılmayın bence. Dediğim gibi ben geciyordum ugradim :)
Peki teşekkürler.
boşver canım 2013 aralık anneleri seni biliyor gerisine canıni sıkma:)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederiz :)Kırkbin kere maşallah o maviş gözlere tatlıımmm nasıl yakışıklııısın :)
Ayçacım isteyen inanır isteyen inanmaz sen kendini ve Masalı niye inandırtmaya çalışıyorsun ki... Üzme kendini boşver... Masal değişik bir bebek burası kesin bir çoğumuz senin gibi daha önce böyle bir bebek görmediğimiz için şaşkınız bence... İnanmamak olarak algılama... Buradan da kopma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?