Canim doktorum banada leke kirmizi olursa bide agrin olursa kork kahverengiden korkma ayaklarini yukari dogru uzatip yat dinlen demisti bide igne vermisti gidene kadar uzan dinlen istersen sende ...
sevgili arkadaşlarım maalesef bi yanlışlık yokmuş. gerçekten de kalbi durmuş bebişimin. burada yollarımız ayrılıyor sizlerle. size çoook rahat sağlıklı huzurlu hamilelikler, sağlıklı ömürlü hayırlı şanslı evlatlar diliyorum. hepinize her şey için çok çok çok teşekkür ederim...
Kızlar benim idrar tahlilimde blood diye bişey pozitif çıktı. ve 3-4 lökosit 10-12 eritrosit 2-3 epitel hücresi çıktı bunlar ne demek oluyor bilen varmı
hastaneye gidicem birazdan umarım herşeyy yolundadıırrr :/
canım blood nedir bilmiyorum ama birkaç lökosit ve eritrosit bende de çıkmıştı doktorum çok normal hiçbir sorun yok dedi.
bu arada kalça ağrım için doktora gittim maalesef yapacak bir şey yok hamilelikte bu tür ağrıların olması normal dedi, krem verdi ama kullanmayacağım
Canım senin kaç çıkmıştı eritrosit?
gittin mi cnm ne oldu? Ben de kahve akıntının zararsız olduğunu biliyorum bişey yoktur
4-5 lökosit, 3-4 eritrosit, 8-10 epitel hücresi yazıyor canım
gittim canım şimdi geldim hiçbişey yok dedi kanama vs gözükmüyo olabilir dedi korkulcak bişey yokmuş.gelde bunu bana anlat bide :)
yinede progestan verdi yarın alıp başlicam günde 3 defa,kutu bitene kadar kullan dedi ama önemli bşey yok dedi.bakalım ya kafayı takmaktan nasıl geçircem bu ayları bilmiyoruummm
4-5 lökosit, 3-4 eritrosit, 8-10 epitel hücresi yazıyor canım
Canım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri uraşıyorum bu lekelenmelerle. Sanırım alışıyorum :)
KIZLAR ALLAHA SUKUR BEBEGIME BIRSEY OLMAMIS BUR SIKINTIDA YOKMUS PROBLEMLERIMLE ALAKALI
CINSIYETINI DE OGRENDIK ERKEK OLACAK YUZDE 90 =) bız kız beklıyorduk ama erkek geldı =)
hepınızden allah razı olsun allah hepımızın yavrularını korusun
geçmiş olsun canım allahım hakkında hayırlısını nasibetsin, sanırım süpriz bebekti sizin öyle hatırlıyorum, allahım gönlüne göre versin allaha emanet ol...sevgili arkadaşlarım maalesef bi yanlışlık yokmuş. gerçekten de kalbi durmuş bebişimin. burada yollarımız ayrılıyor sizlerle. size çoook rahat sağlıklı huzurlu hamilelikler, sağlıklı ömürlü hayırlı şanslı evlatlar diliyorum. hepinize her şey için çok çok çok teşekkür ederim...
naaptın canım, herşey yolundadır inşallah güzel haberlerini alırız inşallahhastaneye gidicem birazdan umarım herşeyy yolundadıırrr :/
hoşgeldin canım hayırlı olsun, allahım tamamına erdirsinMerhaba kaç haftadır yazdıklarınızı okuyorum benimde sat 18 Mart ikinci hamilelik 3 yaşında bi kızım var:) Batman'da yaşıyorum 30 yaşındayım 25 Aralık doğum tarihi ama sezeryan olacağı için 10 gün önce olur büyük bi ihtimal...mide bulantılarım yeni hafiflemeye başladı 6. Hafta başladı 7. Hafta 10 serum yedim. İlaç takviyeli bu hafta azaldı ama sabah tuvalete zor yetişiyorum Bunun çözümü yok 12. Haftada azalıyor 4. Ayda tamamiyle gidiyor. Kızımdada böyleydim Allah'tan annemler var 20 gündür onlarla kalıyorum başka türlü olmazdı. Umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Ben kızımda diyordum bir daha hamile kalmam ama unutuluyor yani bugünler geçecek sadece sabır ve dua
Bu değerler normal lökosit 8 10 ve üzeri olursa idrar yolu iltihabı , eritrosit de 6 10 ve üzeri olursa idrar yolunda kum ve kanama belirtisidir. Epitel hücrede bayanlara özgü bir değerdir zaten muhakkak 4 8 arası çıkar. bir de ürobilinojen diye bir değer var o da pozitif çıkar korkacak bir şey değil aklınızda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?