ayy bende suda doğurmak isterdim valla, kız iki kere inledi çıktı, biz sancı sancı kendimizden geçiyoruz.
BirthofSloane - YouTube
bakalım bunu izlerken ağlamadan durabilecek olan bi hamile var mı burada :))
Allah ne yazdıysa o oluyor cidden bunu kendime sürekli hatırlatmam lazım karamsarlığa düşünce... Yavrunun yaşayacak günleri varmış ne mutlu... Allah kucağıma aldığımız günü göstersin inş. geçmek bilmiyor günler.. daha önceki hamileliğinizde 2li test yaptırmışmıydınız? yapırınca yada yaptırmayınca ne olur? kimi cinsiyeti de belli oluyor diyor doğru mu?
Arkadaşlar doktordaydık bu akşam kontorulumuz vardı.en son gittiğimizden bu yana öyle çok büyümüş ki anlatamam eli kolu bacaği nasılda oynuyodu boyuda 3 cm miş herşeyi iyi dedi doktor bide burda kızlarda olmayan bi çıkıntı var erkek geliyo galiba dedi ama bende yok daha çok erken dr bey kesin değildir o diyorum sonradan değişir cinsiyet falan hiç duymamış gibiyim Çünkü ben 12. Haftadan önce cinsiyet beklemiyodum hiç halada kesin gözüyle bakamıyorum bi sonraki kontrolde emin oluruz Allahın izniyle artık ama o kadar güzel bi duygu ki sanki ilk kez anne oluyorum yahu birde doktora kusmaktan bebeğimi iyi besleyememekten korkuyorum besleniyomudur acaba dedim merak etme sen daha 3-4-5 çocuğu bile beslersin diyo verdi gazı yani bana ultrason fotoğrafını da paylaşıyorum kızlar nazar değmesin miniğime bakıp bakıp duruyorum Allah isteyen herkese versin bütün hamişlerin bebeğinede sağlık versin inş Eki Görüntüle 714715
uff kızlar benim dün gece yine kasıklarım çok ağırdı. bıçak saplıyor sanki kesiyorlar gibi.
Böyle olan var mı ? 2 dir oluyor. korkuyorum bir yandan.
allah nazarlardan korusun masallah ya ben en son 8+1 ken gittim nisanın 25 ınde ama ozamn daha yuvarlaktı doktor bı ay sonra gel dedı ben simdi ultrasyonunu gorunce cok heyecanlandım benımkılerıne boylemı gorucem yaaa :) kafası poposu hersıyı bellı masallah haftaya cumartesıne kadar catlıycam ben allah kucaklarımıza almayı nasip etsin
aynen öyle burda agrıdan sancıdan kıvranıyoruz suda dogumda gercekten agrın olmuyomus dogum sırasına kuzenım yurtdısında yasıyo suda dogum yaptı cok guzeldı cok rahattı dıyo hem daha saglıklıymıs suda dogum hatta bilmiyorum ama kuranda bıle yazıyomus dıyolar
uff kızlar benim dün gece yine kasıklarım çok ağırdı. bıçak saplıyor sanki kesiyorlar gibi.
canım ya bıde sen kacıncı haftadasın
kızlar bişi sorcam ama mideniz bulanırsa özürdilerim benim goguslerımden sureklı beyaz bı akıntı gelıyo acaba sızdende gelıyomu
Yoo oyle bi sıvı gelmio canım sıkıncamı geldi:26:
yok sıkınca degıl kendı kendıne gelıyo sabah kaltıgımda sutyenım ıslak oluyo cevrısı beyaz oluyo gosumun acaba sutmu baska bısımı anlayamadım
12. haftamdayım artık.
ve hala koyu renkli akıntım var.
mide bulantım geçmeye başlasa da ara ara öğürmeler geliyor. ne süt ne de yoğurt...
midemi bulandırıyor hepsi.çok az yiyebiliyorum zaten..
karnım çok ağrıyor..kalkamıyorum oturduğum yerden..geceleri hep ağrı hep ağrı..5 dakika ayakta bırakmıyor beni..
doktordan heyet istedim artık ama vermiyor
ve öğretmenim ben, ders haftası arkadaşlar..bu hafta başlamam lazım..ne yapacağım bilmiyorum((
bu stres bebişime de zararlı, bunun için üzülüyorum..
siz nasılsınız? çok ağrınız var mı benim gibi?
Kızlar sizde benim gibi 10.haftada 3hafta sonra mı gittiniz Dr.a ?
Dr beni 28inde çağırdı.olumsuz birşey olmadıkça 3haftada bir dedi.
Ama geçmiyor günler şarkısını söylüyorum Özcan denizden:))
Eşime dedim hafta içi başka Dr a ya da kendi dr uma gidelim.
Gereksiz ultrasona maruz bırakıyorsun bebeği diyo.
Öyle mi acaba.ama insan 3hafta bekleyemiyor.2hafta kaldı da bana sorun bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?