Doğduktan 15.gün birden parmağında resimdeki gibi şişlik ve morluk oldu.doktorlar damar toplanması dedi başparmak damarları düğüm olmş neticede bu şekilde dedi ama bir anda olduğu doğduğunn 14.günü mevlüt yaptm ertesi gün akşam farkettim hatta biz yalnşlıkla darpe yaptıkdamı oldu die düşündüm beklemeden doktpra götrdüm.Neyse her doktr damar toplanması dedi acıbadem,amerikan hast,medipol,duygu hast,fransız hastahanesi ne götrüdk tek doktara bağlı kalmayalm diye ama herkes ameliyt dedi ben dedim yaptrmasam neolur patladığında aşırı kanama olur durduramazssn dediler buda bir anda vücuttaki kanı boşaltr dediler.Ama daha çok ufacık olduğu için anestezi alamıyor.8 aylıkken ameliyat olabilir dediler hep elim parmağının arasında geziorm çnki çok hareketli bir ebek masal duru o parmağı mor oldğu içindikkatini çekio sürekli oynuyor.Şimdi agustosu bekliyorm.aslnda medikal parmaklık yaptrmak istedim koruması için emeklediğinde engel olamıycam daha çok uğraşcak onla doktrda ne eldivene ne korumalığa müsade etmedi.Rabbim daha büyük dert vermesin ama 15.gün böyle oldu çok üzülüyorum������
Eki Görüntüle 1066996
Eki Görüntüle 1066998
Eki Görüntüle 1066999
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi