2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Aynen canım herkes harika çocuk yetitrimiş bide başkalarına karıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dünyada bunlardan 1 tane yokki etraf kaynıo anacım😃😃

Tubacım ;
Sonunda atlattın mevlüdü.
Rabbim guzel ömürler versin yakışıklı oğlumuza.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsınnn

En cok kurabiyelere sevindim.
Tastamam bir Mevlüt olmuş kalbin temizmiş canım

Amin canim amin inş cumlemizin evlatlarini.
Kalbim temizmi pismi bilmem ama bende en cok kurabiyelere sevindm:)) oglumun nasibi varmis Mevla nasip etti oldu:)) hamileyken kecelerden alip yapmayi istemistim olmadi demek Mevlam ayarlamis:))

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397465039.172943.webp .

Böööö :))

Ben de koydum kuzumu dayanamadım :)

Canım bişeyemi canın sıkıldıki kafaya taktın uyuyamadın yoksa çokmu yorgundun ben cok yorgun oluncada uyuyaman bide eger birine cok kirilmissam gece bile uyandigimda aklima gelir bende okadar yorgun kalkiyorumki sabahlari sanki hic uyumamis dinlenmemisim

aslnda yatmdan evvel esimle tartsmstm ama yatagimda uyuuamzken o konu hic aklma bile gelmedi.Ama etkilmstr belki dedigin gibi

off yplacak isler var bekliyo benim ise hic cnm istemiyo

kızlar yeni arkadaşlarımız gelmiş sanırım hoşgelmişlerr ben kopuğum pek takıp edemiyorum uzun zamandır. topikçe bebeklerimiz pek tatlı aralık bebeklerine maşallah gerçi biz kasım bebeğiyiz ama hiç bakmıyorum nedense oraya buraya bakıyorum .

bu arada ben 76 ile doğuma gtmiştim 5 ay olacak nrdeyse ben hala 73 kıloyum napıcam bılmıyoruum çok kötü görünüyorum regl olmadım hep sıkıntılıyom menapozlu gibi çok ter basıyo sıcak sıkıntıya gelemiyorum bu kışı askılı kıyafetlerle çorapsız bir şeklde geçirdim gece üzerimi bile örtmeden şişmanlıktan mı bu kadar terliyorum acaba. saçlarımda acayip dökülüyor zayıflama çalışmalarına başlasam diyorum ama sezaryn olduum napğabilirim tabiii önce boğazımı kesmem gerekecek homini grtlak yıyorum :52::52::52::52:

kızcağızımda iyi allaha şükür büyüyor uyku eğitimi vericem erken yatması için 12den önce uyumuyor bu da benım ela denızım

Eklentiler

• $fb.webp
    $fb.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 42
Ya kizlar ben bise sorcam sizlere yumurtlama gunlerinde gogus agrisi olur mu ? Bende hic olmuyodu normalde iki uc gundur asiri agiriyo goguslerim . Anlamadim ?

[I[/I]

Sanada günaydın minik kuş Allahım esirgesin seni ve tüm bebişleri :nazar:
bende oğluşumun resmini koymak istiyorum ama kızlar aralarında kavga eder diye koymuyorum:53:

Amin inşallah:nazar:
Ö

Ama bu çok tatlı bi günaydın olduuu :) maşallah canım

Sağolasın canım:))

kızlar yeni arkadaşlarımız gelmiş sanırım hoşgelmişlerr ben kopuğum pek takıp edemiyorum uzun zamandır. topikçe bebeklerimiz pek tatlı aralık bebeklerine maşallah gerçi biz kasım bebeğiyiz ama hiç bakmıyorum nedense oraya buraya bakıyorum .

bu arada ben 76 ile doğuma gtmiştim 5 ay olacak nrdeyse ben hala 73 kıloyum napıcam bılmıyoruum çok kötü görünüyorum regl olmadım hep sıkıntılıyom menapozlu gibi çok ter basıyo sıcak sıkıntıya gelemiyorum bu kışı askılı kıyafetlerle çorapsız bir şeklde geçirdim gece üzerimi bile örtmeden şişmanlıktan mı bu kadar terliyorum acaba. saçlarımda acayip dökülüyor zayıflama çalışmalarına başlasam diyorum ama sezaryn olduum napğabilirim tabiii önce boğazımı kesmem gerekecek homini grtlak yıyorum :52::52::52::52:

kızcağızımda iyi allaha şükür büyüyor uyku eğitimi vericem erken yatması için 12den önce uyumuyor bu da benım ela denızım

Sağol canım senin kızın da çoook şeker yaaa:nazar:

Merhabalar millet. Ben ise gittim geldim bileee. 23 nisanda çocuklarımiza tütü aldirtacaktik ben de kendi minnosuma alayim dedim. Yarin cikalim carsiya malum ayin 15i. Izmirden Bolu ya gidecektik bir hafta sonra kafam kizdi vazgeçtim. Bi de hasta falan olur diye de korkuyorum. Hava degisikligi falan..
Elbiseler giydiriyorum kizima artık cok şeker oluyor.
Ha bir de bende tiroid vardi hamileyken. Babamda da vardi. Şimdi ısrarla çocuğa da baktir diyorlar. Asiri sac dokulmesinin de troidlerle ilgili olduğunu söylüyor ibrahim saracoglu. Benim de endokrine ve ordanda ultrason a gitmem gerek

Eki Görüntüle 1067991 .

Böööö :))

Ben de koydum kuzumu dayanamadım :)

kizlarrr
maasallah bebekerinizeeee

m

melekcim bende dedign gbi kisa kollularla gecirdimmm.
asiri terlm bendede var. kilodandda olabilir tabi...ama sut verdigimiz icin metabolizmamiz ck calisiyor.ndannn
bnde regl olmadim

Merhaba arkadaşlar hepinizin Bebisleri çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun tüm meleklerimizi geçen kızımla avm ye gittik ordan uçan balon büyüklerden ertesi gün baktım oğlum bakıyor balonu takip ediyor çok ilgisini çekti sonra ayağına bağladım çok bol olarak ayaklarını oynatıp çektikçe mest oldu baya oyalandi belki denersiniz hiç gözümden ayirmadim tabi

Benimde saçlarım fena dökülüyor hormonlardan malesef böyle olacak vücudumuz yeniliyor kısacık kestirdim saçlarımı ilk defa tuhaf oldum ama şimdi mutluyum bu haliyle

Ayy çok şey var yazacak ama unutuyorum okuduklarını alintida yapamıyorum

Tam zayiflayamaya karar verdim tatile gidicrz diye ama kuzum bu ay hiç kilo almamış o yüzden vazgeçtim bende başladım ek gıdaya 2 gündür yoğurt veriyorum 10cay kaşığı zorla yiyor haftaya da pure denicem ben maydonoz suyu içiyorum belki zayiflarim diye ama hir zararida varmı bilmiyorum

Çok daldan dala atladım liyorum oglusumun saçlarını ben traş ettim kendim hemde çok dökülüyordu tam yattı yer yuvarlak biçimde pürüzsüz olmuştu buda moralimi bozuyordusimdi baya uzadı hepsi eşit oldu konak vardı oda gecti

bir de emzirenler zayıflar diyorlar ya nerdeeeee???

Aynen canim ayni sekilde benimde kilolar duruyor.deniz anasina donmus durumdayim allah sonumuzu hayir etsin.
Sac dokulmem benim de had safhada sordum ebeye onun onune gecemezsin.beslenmene dikkat et meyve sebzeyi ihmal etme dedi.az daha dikkat edersem akrep nalan olacagim diyecektim zor tuuttum kendimi.
Asimizi olduk bizde utku inancim yikti ortaligi katila katila agladi kac dk yavrum :((((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X