2013 bursa anneleri

herkes alışverişe başlamış ne güzel :) ben daha cinsiyeti bilmediğimden bir kaç yeşil tonlu yelek ördüm o kadar belli olsa cinsiyet coşusam ben de sanırım :) bulduğumuz indirimli mağazaları da yazalım mı aklında benzer şeyler almak olanlara faydamız olsun :)

bekay cnm pastaland da var kapı süsü bebek şekeri vs. bir sürü şey hem fsm bulvarında hem cumhuriyet cddesinde şubesi var hatta cumhuriyet cd.desine çok yakın arka bir sokakdada daha büyük mağazası var.

bekay cnm pastaland da var kapı süsü bebek şekeri vs. bir sürü şey hem fsm bulvarında hem cumhuriyet cddesinde şubesi var hatta cumhuriyet cd.desine çok yakın arka bir sokakdada daha büyük mağazası var.

Cumhuriyet cad. de nerede acaba?Ben yarın Zafer Plazaya gideceğim, gitmişken bakarım yakınsa,tarif edebilir misin?

Cumhuriyet cad. de nerede acaba?Ben yarın Zafer Plazaya gideceğim, gitmişken bakarım yakınsa,tarif edebilir misin?

cnm tam yerini tarif edemem ama zaferplaza tarafından yürürsen solda kalıyor perdecileri geçeceksin ama daha ileride

Arkadaşlar evde bebek çikolatası yapmak için bildiğiniz malzeme satan yerler var mı?Pastaland de neler var bilmiyorum bakacağım.Diğer topiklerde kendi evde hazırlayan anneler var. Acaba yapabilir miyim diye düşündüm de...

pastalandda vardı cnm bir oaraya gidin siz.ama yine cumhuriyet cddesinde boncuk falan satan yerler varya ordada görmüştüm malzemelerden.ben kızıma hamileyken ankaradan almıştım malzemeleri.

pastalandda vardı cnm bir oaraya gidin siz.ama yine cumhuriyet cddesinde boncuk falan satan yerler varya ordada görmüştüm malzemelerden.ben kızıma hamileyken ankaradan almıştım malzemeleri.

Pastaland a gittik bu gün. Güzel çeşitler var gerçekten. cumhuriyet cad. ne zafer tarafından değil diğer taraftan girince o tarafa yakınmış. Hastane de odaya da birz süsleme yaparız diye düşündük. Fsm de onun için de ürünler varmış Bi de oraya bakacağız.

Bu arada bebişimin kont.ü vardı bugün. Büyümüş meleğim. Dr umuz şubatın 11 i ile 17 arası olur doğum büyük ihtimalle dedi. Aşağı dönmüş,yüzünü göremedik. Ama en önemlisi sağlıklı olduğunu öğrendik:))Darısı başınıza inş...

bebiş yüz görümlüğü mü istemiş annesi.maşallah cnm ya sağlıcakla kucağına al bebişini.azda kalmış ne güzel.bu forumda her hamilenin yerine bende heycanlanıyorum ...bakalım biz 2.yii ne zaman alabileceğiz kucağımıza...

Aminnnnn inşallahhh Tamam canım

merhaba cnm sonda gittik doktora :)) ama ikili test için kendisi baktı Hatice hanım ense kalınlığına iyi dedi,kan testi verdik perşembe çıkacak inşallah o da iyi çıkar 1 ay sonra çağırdı herhalde o zaman söyler cinsiyeti sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…