2013 bursa anneleri

en hayırlı zamanda gelmeyi bilir o annesi. Bi yerde doğru zamanı bekliyordur.teşekkürler:))

bana da 1 haftayı bulur çıkması demişlerdi,2-3 günde çıkmıştı. Çok beklemezsiniz inş.Ense kalınlığının iyi çıkmasına sevindim. Benim bebeğimi ölçerken dr. hemen doğru pozisyona gelmişti bebek ve bakabilmişti.Benden önce birinin 4,5 çıkmış. Kendiminkine sevinmiş,hiç tanımadığım bebiş için çok üzülmüştüm. Allah herkese hayırlsı ile kucağına almayı nasip etsin.

sağol cnm bizim ufaklık uyuyodu zaten hemen ölçtü,ense kalınlığı iyi olunca testtede genelde sorun olmuyomuş bakalım hayırlısı inşallah,seninde az kalmış hayırlısıyla rahat doğum yapar alırsın inş bebişini kucağına,darısı bizlere inş o günleri görürüz

selam... 40 dk önce aldığım haberle bende bursa da yeni anne adayıyım... mutluyum... sürekli ailece gittiğimiz doktorumuz vardı ama doğum iznindeydi... hemen söylüyorum daha önce bahar hastahanesinde görev yapıyordu şimdi medicabil de zuhal hanım.. ablamın ve görümcesinin doğumuna girdi annemi ve yine ablamın kayınvalidesinin kadın hastalıklarından ameliyatını yaptı... bu da benim tavsiyem olsun hayırlı sağlıklı bebişlerimizi kucaklayalım inşallah...

hayırlı olsun cnm allah kucağına almayı nasip etsin.

Allah sağlıkla kucğna almayı nasib etsn inşallah

mutlu yıllar kızlar 2013 hepinize sağlık sıhat huzur sevgi para getirsin.
dün gece 12 de camdan havai fişekleri izledik eşimde dalga geçiyor bak sana nasıl yılbaşı yaşattım diye

kızlar topiğin başında yazmıştım oğlumuza kavuşmamıza az kaldı benimde herşey yolunda çok şükür :)

Kızlar merhaba,

Ben de Bursa'lı bir ekim annesiyim. henüz bebeğim 2,5 aylık. hamileleiğimin son iki ayına kadar doğum fotoğrafçılığı yapıyordum. ilgilenen arkadaşlar olursa (özel hastanelerde izin veriliyor sanırım yalnızca) doğum fotoğraflarınızı çekebilirim.hayatınızdaki en güzel en mutlu anlarınızı hafızalarınızda tutmak yerine fotoğraf karelerine baktıkça hatırlamaya ne dersiniz? bebeğinizle ilk buluşmanız ,onunla ilk karşılaşma anınızda çok özel fotoğraflar oluyor.ilgilenen arkadaşların bana msj atması yeterli. ücretim 250 tl. Cd şeklinde veriyorum fotoğrafları.doğum öncesi odada,doğumhanede ve doğum sonrası odada yapılacak çekimlerle 100'e yakın fotoğraf veriyorum.mesajlarınızı bekliyorum.

ne kadar güzel bir meslek herkesin mutlu anına tanıklık ediyorsunuz.bende kızımda çektirmiştim ama sadece doğumhanede(ameliyathanede )çekmişdi fotoları ben hiç hatırlamıyorum yanlız fotoğrafçıyı iyimi ...
hamiş anneler bence fotoyu ihmal etmeyin çok çok güzel oluyor

kızlar 3 hafta önce zuhal hanımdan randevu almak için aradığımda doğum izninde demişlerdi

merhaba kızlar bugün doktora gittik bebeğin kilosu 1950 gr 31+5 teyiz az mı sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…