- Konu Sahibi monalisa79
-
en hayırlı zamanda gelmeyi bilir o annesi. Bi yerde doğru zamanı bekliyordur.teşekkürler:))bebiş yüz görümlüğü mü istemiş annesi.maşallah cnm ya sağlıcakla kucağına al bebişini.azda kalmış ne güzel.bu forumda her hamilenin yerine bende heycanlanıyorum ...bakalım biz 2.yii ne zaman alabileceğiz kucağımıza...
bende bursadanım ocak 23 baharda olacak inş
bana da 1 haftayı bulur çıkması demişlerdi,2-3 günde çıkmıştı. Çok beklemezsiniz inş.Ense kalınlığının iyi çıkmasına sevindim. Benim bebeğimi ölçerken dr. hemen doğru pozisyona gelmişti bebek ve bakabilmişti.Benden önce birinin 4,5 çıkmış. Kendiminkine sevinmiş,hiç tanımadığım bebiş için çok üzülmüştüm. Allah herkese hayırlsı ile kucağına almayı nasip etsin.merhaba cnm sonda gittik doktora :)) ama ikili test için kendisi baktı Hatice hanım ense kalınlığına iyi dedi,kan testi verdik perşembe çıkacak inşallah o da iyi çıkar 1 ay sonra çağırdı herhalde o zaman söyler cinsiyeti sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik????
Selam.Ben de Bursa'dayım..31. haftadayım ve erken doğum riskim var.Rahimde biraz açılma var...Sizin için ne dedi doktorlar.Açılma falan var mı?????Ben de yatak istirahatindeyim..[/QUOTE
Merhaba,geçmiş olsun öncelikle. Ben de açılma vs olmadı, servikal silinme önemli , bebeğin gelişimi ve suyunun miktarı. Benim hepsi iyi çıktı çok şükür. Ama dr. genede bu sertliğin doğumu başlatabileceğini söyledi. Ayakta durman yerçekimine karşı karnının daha da sertleşmesini sağlar dedi. Bu yüzden oturabilirsin, uzanabilirsin ama ayakta kalmayacaksın dedi. Progestan fitil ve proluten depot kullandım. Kont.de iyi çıktı 10 gün sonra. Yasaklar gevşedi biraz.Darısı başına inş. Açılman ne kadarmış? Yukarıda yazdığım belirtilerle ilgili bi şey dedi mi dr.un?İstirahat etmenin ve tedavinin çok faydası var, diğer topiklerde de bu tehlikeyi atlatmış arkadaşlar var, açılma olmuş ama sonra açılma azalmış,suyu azmış ama toparlamış gibi. Moralini bozma.
Çok teşekkür ederim.Bebek ve suyu iyi gidiyor şuanda çok şükür.ama açılma var.Arada kasılmalarım oluyor.nidilat kullanıyorum.Ve yatış pozisyonundayım sürekli...Proluten depot kullanıyorum..Açılmam 2 ye yaklaşmış.Tekrar kapanır mı bilmem...Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
bana da 1 haftayı bulur çıkması demişlerdi,2-3 günde çıkmıştı. Çok beklemezsiniz inş.Ense kalınlığının iyi çıkmasına sevindim. Benim bebeğimi ölçerken dr. hemen doğru pozisyona gelmişti bebek ve bakabilmişti.Benden önce birinin 4,5 çıkmış. Kendiminkine sevinmiş,hiç tanımadığım bebiş için çok üzülmüştüm. Allah herkese hayırlsı ile kucağına almayı nasip etsin.
selam... 40 dk önce aldığım haberle bende bursa da yeni anne adayıyım...mutluyum... sürekli ailece gittiğimiz doktorumuz vardı ama doğum iznindeydi... hemen söylüyorum daha önce bahar hastahanesinde görev yapıyordu şimdi medicabil de zuhal hanım.. ablamın ve görümcesinin doğumuna girdi annemi ve yine ablamın kayınvalidesinin kadın hastalıklarından ameliyatını yaptı... bu da benim tavsiyem olsun hayırlı sağlıklı bebişlerimizi kucaklayalım inşallah...
selam... 40 dk önce aldığım haberle bende bursa da yeni anne adayıyım...mutluyum... sürekli ailece gittiğimiz doktorumuz vardı ama doğum iznindeydi... hemen söylüyorum daha önce bahar hastahanesinde görev yapıyordu şimdi medicabil de zuhal hanım.. ablamın ve görümcesinin doğumuna girdi annemi ve yine ablamın kayınvalidesinin kadın hastalıklarından ameliyatını yaptı... bu da benim tavsiyem olsun hayırlı sağlıklı bebişlerimizi kucaklayalım inşallah...
Çok şükür atlatmışsın canım, iyiki erken farkettiniz. Nasıl ayırt ettin kasılmaları, ne tür bir kasılma oluyor yazar mısın bana? Çok yorma kendini, dinlen. Ev işi falan da yapma. Allah hepimize bebeklerimizi vaktinde, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kaçıncı haftada olacak? O zaman sezeryan ya da normal konuşmuş olmalısınız. Çok yorma kendini aman, keşke daha önce halletseydin. Yardımcı olacak birileri var mı? Bu arada kapı süsünü sormuştum ya nerden aldın?
10 ocakta gidicem kontrole doğuma o zaman karar verecekmiş. exor bebeye yaptırdım ben kapı süsünü.ama cumhuriyet cd. cok daha güzellerini gördüm..annem geilcek temizliğe falan bu hafta sonu halılarımı yıkamaya vericem artık hazırlıklar başladı yani:) zaman yaklaştıkça merak heyecan ve korku hepsini yaşıyorum:)) 1 ay kaldı...
Çok şükür atlatmışsın canım, iyiki erken farkettiniz. Nasıl ayırt ettin kasılmaları, ne tür bir kasılma oluyor yazar mısın bana? Çok yorma kendini, dinlen. Ev işi falan da yapma. Allah hepimize bebeklerimizi vaktinde, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kaçıncı haftada olacak? O zaman sezeryan ya da normal konuşmuş olmalısınız. Çok yorma kendini aman, keşke daha önce halletseydin. Yardımcı olacak birileri var mı? Bu arada kapı süsünü sormuştum ya nerden aldın?
canım zuhal hn. artık medicabilde değil. ben ona gidiyordum ekim basında izne ayrılıcam dedi. sonra hastanenin dediği 16 haftalık analık izninde... hamile falan değildi ama...
canım zuhal hn. artık medicabilde değil. ben ona gidiyordum ekim basında izne ayrılıcam dedi. sonra hastanenin dediği 16 haftalık analık izninde... hamile falan değildi ama...
canım ben ağustosta gittim bayağı belliydi bebek mi bekliyorsunuz dedim evet darısı başına dedi..:44:
canım ben ağustosta gittim bayağı belliydi bebek mi bekliyorsunuz dedim evet darısı başına dedi..:44:
bana izinli olucağını söylemisti karnı belli değildi ama. hatta hastanede ki görevliler tel. de geldi ama tekrar rahatsızlandı o yüzden tekrar izne ayrıldı falan dedi. belki hamilelikle ilgili bir sorunu falan varsa rapor almıştr onu bilemiyorum..
Kızlar merhaba,
Ben de Bursa'lı bir ekim annesiyim. henüz bebeğim 2,5 aylık. hamileleiğimin son iki ayına kadar doğum fotoğrafçılığı yapıyordum. ilgilenen arkadaşlar olursa (özel hastanelerde izin veriliyor sanırım yalnızca) doğum fotoğraflarınızı çekebilirim.hayatınızdaki en güzel en mutlu anlarınızı hafızalarınızda tutmak yerine fotoğraf karelerine baktıkça hatırlamaya ne dersiniz? bebeğinizle ilk buluşmanız ,onunla ilk karşılaşma anınızda çok özel fotoğraflar oluyor.ilgilenen arkadaşların bana msj atması yeterli. ücretim 250 tl. Cd şeklinde veriyorum fotoğrafları.doğum öncesi odada,doğumhanede ve doğum sonrası odada yapılacak çekimlerle 100'e yakın fotoğraf veriyorum.mesajlarınızı bekliyorum.
ortalama 1780 gr (1300 -2500 gr arası normal değerler) gebelik .org dan alıntımerhaba kızlar bugün doktora gittik bebeğin kilosu 1950 gr 31+5 teyiz az mı sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?