- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi monalisa79
-
ağrım var ya umarım bebişim 1 ay daha dayanabilir( 36.haftadayım birazcık daha dayanır inşallah (
ağrın olması normal cnm az vaktin kalmış vücud kendini doğuma hazırlıyor özellikle leğen kemikleri ağrısı çok olur...çok yorma kendini dikkat et yat uzan bebiş doğunca çok enerji gerekecek...
Hayırlı olsun tekrardan. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Ben de iki tane pijama takımı, bir gecelik ve bir sabahlık alayım diyorum. Şöyle çok pahalı olmayanlardan bakacağım işte. Pijama takımının birini özdilekten alıp diğerini daha uygun olanından bakabilirim. Sabahlık polar mı pamuklu mu alsam karar veremedim aslında. Bakalım artık. Vakit kaybetmeden bebişin cicilerini yıkamakta fayda var, çok geç kalma bence. Ben 30.haftada hallederim o işi herhalde. Tam o zaman doğum iznine ayrılacağım. O hafta mobilyası gelir, yıkar ütüleriz inşallah. Senin kaçıncı hafta oldu şimdi, durmadan soruyorum ama altta takvim olmayınca
dr. kontrolüne gidecektin dimi yakında yanlıs hatırlamıyorsam ne oldu gittin mi bi sorun yok dimi..
Yarın gidiyoruz canım, yazarım akşam sana. Tek sorun artık ağırlaşmış olmam ve sık sık sancı ve ağrılarımın olması. İkiz olduğu için erken başladı şikayetler. Okula gitmek istemiyorum artık, yasa onaylanmazsa haftaya ben de işlerimi toparlayıp rapor ya da izin alacağım. Senin de ağrıların var sanırım, hadi az kaldı. Bebişin azcık daha sabretsin, son zamanlar işe gitmek zorluyor iyice. Bir an önce iznin gelsin de dinlen...
sendemi öğretmensin cnm ne tarafta...bende öğretmenim
Evet canım, Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesi'nde öğretmenim. Sen?
selam arkadaşlar. 7 yıllık evliyim ve son 1-5 2 senedir bebiş istiyoruz.Çok şükür ki bu sabah yaptıgım testim pozitif çıktı inanılmaz derece de mutluyum hislerimi anlatamam her ay hayal kırıklıgına ugrayan ben bu sabah gözlerime inanamadım.Tes hala duruyor atamadım gidip gidip bakıyorum hala 2 çizgi duruyor mu diye.Hamdolsun be güzel duyguyu yaşadım rabbim tüm isteyenlere yaşatsın en kısa zamanda.
İnternetten yaptıgım tahmini hesaplamaya göre bebeğimiz 1 eylül 2013 de dünyaya gelecek
Tabi şimdi iyi bir doktor ve dogum yapabileceğim bir yerler bulmamız gerekiyor o nedenle degerli fikirlerinizi paylaşıp bana yol gösterirseniz çok sevinirim...
allah kucağına almayı nasip etsin... bende hamile olduğumu babalar gununun olduğu hafta öğrenmiştim. testinin üstüne babalar gunun kutlu olsun yazıp paket yapıp eşime vermiştim acayip şaşırmıştı:))
canım medicabil e gitmede beni mahfetti orası.. şimdi ziya çetin e gidiyorum doğum dorukta olacak
allah kucağına almayı nasip etsin... bende hamile olduğumu babalar gununun olduğu hafta öğrenmiştim. testinin üstüne babalar gunun kutlu olsun yazıp paket yapıp eşime vermiştim acayip şaşırmıştı:))
canım medicabil e gitmede beni mahfetti orası.. şimdi ziya çetin e gidiyorum doğum dorukta olacak
selam arkadaşlar. 7 yıllık evliyim ve son 1-5 2 senedir bebiş istiyoruz.Çok şükür ki bu sabah yaptıgım testim pozitif çıktı inanılmaz derece de mutluyum hislerimi anlatamam her ay hayal kırıklıgına ugrayan ben bu sabah gözlerime inanamadım.Tes hala duruyor atamadım gidip gidip bakıyorum hala 2 çizgi duruyor mu diye.Hamdolsun be güzel duyguyu yaşadım rabbim tüm isteyenlere yaşatsın en kısa zamanda.
İnternetten yaptıgım tahmini hesaplamaya göre bebeğimiz 1 eylül 2013 de dünyaya gelecek
Tabi şimdi iyi bir doktor ve dogum yapabileceğim bir yerler bulmamız gerekiyor o nedenle degerli fikirlerinizi paylaşıp bana yol gösterirseniz çok sevinirim...
merhaba cnm sonda gittik doktora :)) ama ikili test için kendisi baktı Hatice hanım ense kalınlığına iyi dedi,kan testi verdik perşembe çıkacak inşallah o da iyi çıkar 1 ay sonra çağırdı herhalde o zaman söyler cinsiyeti sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?