2013 bursa anneleri

ağrım var ya umarım bebişim 1 ay daha dayanabilir( 36.haftadayım birazcık daha dayanır inşallah(

ağrım var ya umarım bebişim 1 ay daha dayanabilir( 36.haftadayım birazcık daha dayanır inşallah(

ağrın olması normal cnm az vaktin kalmış vücud kendini doğuma hazırlıyor özellikle leğen kemikleri ağrısı çok olur...çok yorma kendini dikkat et yat uzan bebiş doğunca çok enerji gerekecek...

ağrın olması normal cnm az vaktin kalmış vücud kendini doğuma hazırlıyor özellikle leğen kemikleri ağrısı çok olur...çok yorma kendini dikkat et yat uzan bebiş doğunca çok enerji gerekecek...

haftaya cuma izne ayrılıcam artık.. ondan sonra umarım daha rahat geçer.. 1 haftam kaldı. yoruluyorum artık...

dr. kontrolüne gidecektin dimi yakında yanlıs hatırlamıyorsam ne oldu gittin mi bi sorun yok dimi..

dr. kontrolüne gidecektin dimi yakında yanlıs hatırlamıyorsam ne oldu gittin mi bi sorun yok dimi..

Yarın gidiyoruz canım, yazarım akşam sana. Tek sorun artık ağırlaşmış olmam ve sık sık sancı ve ağrılarımın olması. İkiz olduğu için erken başladı şikayetler. Okula gitmek istemiyorum artık, yasa onaylanmazsa haftaya ben de işlerimi toparlayıp rapor ya da izin alacağım. Senin de ağrıların var sanırım, hadi az kaldı. Bebişin azcık daha sabretsin, son zamanlar işe gitmek zorluyor iyice. Bir an önce iznin gelsin de dinlen...

sendemi öğretmensin cnm ne tarafta...bende öğretmenim

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün pek projem yok bugün belki erken çıkıp azcık dükkan gezerim :)

Arkadaşlar bir süredir bebek şekeri ve oda süslemesi araştırması yapıyorum. Bir yer buldum, küçük fakat çesit çok ve uygun fiyatlı. zafer plazadan sola dönüp cum. cad. ne çıkıyorsunuz. Biraz yürüyorsubuz cum. cad. de ve solda cadde üzerinde çemrek diye bir yer var. kendi imalatları olduğu için pek çok malzeme de var. şeker için 1 tl den başlıyor fiyatlar.Tüllü,ince tahta bebek süslü ya da bebek biblolu olanlar var. kapı süslerini biz çok beğendik eşimle.20tl den başlıyor,30 -40 'a kadar çeşitler var. hoşgeldşn bebek yazısı 5 tl,strafırdan nazar bıncukları filan var. pastalanda baktık bulvardakine ve cum. cad.sindekine. çemrek fiyatları daha uygun. kapı için tül ile bağlama da yapıyorlarmış. ben kendim yapabilirmiyim diye başka yerlerede baktım. kendiniz yapınca da fiyat çok değişmyor. ör tül metresi 1-2 tl, hastane için 10 metre gerekir diyorlar,üzerine çiçek koyarsanız 5-6 tl o,minik emzik,bebek biblosu vs. yaklaşık 7-8 tl.,çelengini buk al,onun fiyatıı bilmiyorum.malsemesi çok olsun dersen fiyet ona göre artıyor. Ben çemrekte 30 tl ye kapı süsü beğendim ,sonra da araştırmaya devam ettik, toptancılar var cum cad sinin sonunda.envayi çeşit var ama çok yaptırırsan karlı oluyormuş. öyle 50-100 tane için çok karı yok diyorlar. bir de bu işi çok son ana bırakmayın. ben acayip yoruldum,2 cumartesidir bunun için koşturuyorum. En azından gidip bi bakın,fikriniz olur. int de de malzeme satanyerler var ama bursa toptavcılarında da fşyatlar uygun.iyi geceler herkese:))))

selam arkadaşlar. 7 yıllık evliyim ve son 1-5 2 senedir bebiş istiyoruz.Çok şükür ki bu sabah yaptıgım testim pozitif çıktı inanılmaz derece de mutluyum hislerimi anlatamam her ay hayal kırıklıgına ugrayan ben bu sabah gözlerime inanamadım.Tes hala duruyor atamadım gidip gidip bakıyorum hala 2 çizgi duruyor mu diye.Hamdolsun be güzel duyguyu yaşadım rabbim tüm isteyenlere yaşatsın en kısa zamanda.
İnternetten yaptıgım tahmini hesaplamaya göre bebeğimiz 1 eylül 2013 de dünyaya gelecek

Tabi şimdi iyi bir doktor ve dogum yapabileceğim bir yerler bulmamız gerekiyor o nedenle degerli fikirlerinizi paylaşıp bana yol gösterirseniz çok sevinirim...

allah kucağına almayı nasip etsin... bende hamile olduğumu babalar gununun olduğu hafta öğrenmiştim. testinin üstüne babalar gunun kutlu olsun yazıp paket yapıp eşime vermiştim acayip şaşırmıştı:))
canım medicabil e gitmede beni mahfetti orası.. şimdi ziya çetin e gidiyorum doğum dorukta olacak

aaaa süpermiş :)inşallah sende sağlıcakla al kucagına. benim ki de çok şaşırdı hiç umudumuz yoktu bu ay için aslında.
Ziya beyi çok duydum onu düşünebilirim peki Doruk ta dogum ne kadar olacak konuştunuz mu?

Canım sana yazacaktım yorgunluktan yazamadım. Dün kontrolden sonra dolandık biraz eksikler için ama hiç bir şey alamadan döndük ( Hala pijamam ve gecelik-sabahlığım yok. Özdilek kaldı bir tek, oraya da bakayım alayım gitsin. Beğenemedim bir türlü. Kontrol güzel geçti, kalabalıktı muayenehane ama doktorumu seviyorum ben ya, hiç öyle dışarı kalabalık diye aceleye getirmiyor. Güven veriyor bana. Biz beklerken 2 hastası geldi, doğum yapmışlar 1 hafta olmuş sezeryanmış ama çok iyi görünüyorlardı hatta biriyle konuştuk biraz, hiç korkma dedi bana. Onları öyle görünce moralim yerine geldi. Bebeklerimz de iyiymiş, erken doğum durumu gözükmüyormuş şu aşamada. 25 Ocakta tekrar gidiyoruz. Sen 10'unda gidiyorsun değil mi, gün o zaman mı belli olacak?

merhaba bende 2013 ağustos ayı annesi olucam kısmet olursa:) doktorumu henüz bulamadım aslında hamile kalmadan önce zuhal hanıma gidiyordum bahar hastanesinden medicabile geçmiş.Fkat ordanda doğum iznine ayrıldığı söylendi.cuma günü bahar hastanesinde güler hanıma gidicem bakalım belki doktorum o olur..bu arada dorukta melike hanımda ayrılmış ama hangi hastaneye gittiğini bilmiyorum..çok kötü tam alışıyorsun doktorum bu diyorsun ve doktor haber bile vermeden hastalarını bırakıp gidiyor.. bayan doktor istiyorum birda orta bütçeli bir hastane 2000 tl ye kadar limitim var gene..sizin bildiğiniz doktor varsa yazarsanız sevinirim.

bu arada arkadaşım neden medicabil seni mahfetti

canım arkadaşım aramıza hoşgeldinnn ne mutlu seni buralarda görmek.inan çok mutlu oldum duyunca .allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Bugün telefondada ded,ğ,m gibi hatta burdada bahsetmiştim belki okumuşsundur hatice taşlı çok iyi bir doktor.İstediğin zman ulaşabiliyrsn.Ama tabii sana biraz uzak kalıyor ama umarım içine sinen doktoru bulursun.canım benm bu arada cinsiyet tahmini yapmdn olmz ben kız diorum.Bakalım tutacakmı ?

canım sonuçlarının iyi çıkmasına svindim.Şaşırdım ama doktorun ense kalınlığını ölçmesine.ilginç doğrusu.beni neden aşağı yönlendirdiki acaba.?? gerçi bir önceki gidişimde artık ultrason cihazım yenilendi daha net görebilicez dedi herhalde benim ondan odasında olmadı.Sonuç olarak ii çıktı ya gerisi önemli değil gerçi.bizde geçen cymartesi sanırım sizle aynı gün hastahanedymişiz sabah satleinde ordaydık biz.detaylı usg için 4 boyutluda bakıldı.muhteşemdi.sima artık belli tosunumun.babasına bile benzetik .sağlığındada herhangi bir sorun çıkmadı şükürrr. yolu yarıladık bile şaka gibi.allah tamamını erdidir inşallah benden şimdilik bu kadar gçörüşmek üzere bu arada tosunumun resminide yüklüyrm maşallah deyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…