2013 bursa anneleri

Canım güle güle, sağlıkla giysin bebeğin inşallah. Bu eski Sümerbank nerde, tarif etsen bana. Ben bilmiyorum orayı. Hastane çıkışını, zıbınlarını ayşen bebeden mi aldın? Orda uygun muydu, malum biz ikişer alacaz hepsinden. Uygun ve kaliteli olsun istiyorum.
Ziya Bey'e vereceğin o para dışında hastaneye ödemiyorsun diye biliyorum, hatta onda doğum yapanlarda okuduğum kadarıyla hastaneyle para konusunda hiç muhatap olmuyorsun. Ziya Bey veriyor onlara ödenmesi gereken miktarı. Bu arada sezeryan ya da normal doğum belli mi?

bende 4 ay ziyaya gittim doğum parası konusundan vazgeçtim bana da 1750 tl dedi doğum nerde istersen orda yaparıs dedi ister doruk ister jimer faalan deyince ben sadece kendine bu parayı istiyo die anladım çünkü jimerde doğum zaten 4000 tl herşey içinde jimerde 1750 doğum yapamıcama göre ben öle anladım ve bahara geçiş yaptım

Ben henüz gebe değilim ama olacağım bir gün. :) Konuyu okudum,doktorlar hakkında bilgi sahibi oldum az çok.Ahmet Yılmaz'a gideceğim sanırım.Bu arada size bir bilgi vermek istiyorum.Hamitler Toki'de ücretsiz doğuma hazırlık kursu var,ben hamile kalırsam o kursa katılmayı çok istiyorum.Kuzenim gitmişti,çok faydalanmış.Ana çocuk sağlığı merkezinde galiba,,facebooktan buldum ben,bursa doğuma hazırlık eğitimi diye profilleri var.

Merhaba, bu hafta bende bebiş için alışveriş yaptım biraz. Bebeler sarayından tulum aldım 25 - 30 tl arası. Blue key zaferde 22,5 ve 17 tl ye tulum buldum. Body ler 8-9 tl idi. Bir de kent meydanı CA da tulum+ body+ önlük benye set 29 tl, kadife tulum 25- 30 tl arasındaydı. Bu kadar gezince o kadar yoruldum ki fikriniz olsun diye size de yazayım dedim. Bu arada korupark CA da daha fazla çeşit var,daha düzenli , bakmak daha kolay. Gerçi setbaşı ve namazgah için yolu ters ama yolunuz düşerse aklınızda olsun. İyi alış verişler:))

selam arkadaşlar bende henüz anne olmadım ama inşallah zamanı gelince olurumm..bende baharda ayşe hanıma gidiyorum..

Evet canım kendisi yapmıyor alt katta ultrason bölümü var oraya gönderiyor.Ordakide artık doktormu nedir tam bilmiyorum ama sonuçta ultrasona bakıp değerlendirdiğinden bir uzman falan olmalı diye düşünyrm.Çok tatlı bir bayan oda.Ama sen sormadan söylemiyor.Hatta ben bayağı zorladım en son ümidi kesmiştim tamam kesin sölemcek die sonra daha çok erken henüz o ksımları yeniyeni oluşuyor birde bazı kızların genital bölgesi biraz büyük oluyor yanıltabiliyor ama %51 erkeğe benzior dedi.:)) Erkekse eğer mutlaka birşeyler görür diye düşünyrm :))Söylemezsede sıkma canını en fazla 1aya kadar kesin öğrenmiş olursun.Bu arada ultrason bölümündeki alet 4 boyutlu o yüzden çok net gözüküyor ayak parmaklarına kadar görmştm mükemmel bir duygu kısmetse bu ayın sonunda detaylı usg miz var bizimde sabırsızlıkla bekliorum tekrar öyle net görebilmk için :)) Bu arada tarama testi yaplrken eşini veya yanında kim gelecekse onu içeriye almıyorlar bilgin olsun eşim bayağı üzülmüştü ( Şimdilik bu kadar başka soracaklrn varsa seve seve cevaplrm :))

canım suan orası çetinkaya oldu sanırım.. postaneye gelmeden önceki alt geçit.. hastane çıkışlarını özlem bebe,bebeler sarayı ve ayşen bebeden aldım.. ayşen bebe biraz daha pahalı aynı marka hastane çıkışına 20 tl fazla dediler bende dedim özlem bebede daha ucuz diye orası hep böle yapıyor falan diye kızdılar hastane çıkısında en ucuz özlem bebe. birde cumhuriyet cd. akdem var ordan da aldım ana fiyatlar çok da uygun değil malesef.. 5 li çıkışları falan da altıntop bebeden aldım çoraplar falan altıntopda pahalı ama 4-5 tl bir çorap ama çok güzel olunca dayanamıyo insan.. oyun parkını aldığım yerde de vardı hastane çıkışları fan hemde bayağı güzeldi ama ben çok alınca ordan alamadım eşim engelledi:)) gecen günde eşyaları için çanta baktım ama onu bebe magazalarından almıycan pierre cardinde begendim bitane normal canta ama çok büyük ve kullanıslı onu alıcam fiyatı aynı çünkü diğerleri ile bebek arabasını begendik onu ayıttırdık.hakikaten uygun dışarıya göre çünkü fiyatları 650 internette indirimde o bebek arabası ve seti. orası bana 500 e bıraktı nakitte.

Son düzenleme:
bende bursa inegölde oturuyorum ama 2haftaya kadar yenişehire taşınacağız bende inegölde medice hastanesinde semra hanıma gidiyorum.

cnm ben de kızımıdaa fatma güray doğurttu. çok becerikli bir dr.dur ama devlet karşılamıyor muayenesini yine öylemi ben giderken diğer drlar 25 di fatma hanım 60-70 di.

evet gerçekten çok yoğun oluyor.Biz muyahanesine giidyoruz FSM'de.Testler için medicak park'a gidiyoruz.Ne kadar yoğun olursa olsun aradığınız zaman mutlaka size geri dönüyor.Yaşım 29 benim.Sen kaç yaşındasın?İlk bebek mi olacak ?

doğum belli değil haftaya belli olucak ama ben normal doğumdan korkuyorum. hatta giyatta da sordum normal sezeryan farkı varmı diye yok dedi.. bu arada senin bebişlerin cinsiyeti belli mi

çok sağol cnm çok güzel anlatmışsın :)))) bak bende üzüldüm şimdi niye almıyolarki eşleri çok saçma yaaa,tabi ben göreceğim içinde sevindimbu gittiğimizde bile çok etkilenmiştim ,bide dataylı görünce kimbilir neler hisseder insan :)))))))))))))

28 yaşındayım bende evet ilk bebek :))

Sorma cnm muhteşem bir duygu :)) Evet bencede saçma eşi içeri almamaları çok üzülmştm ama sonra bebişi görünce unuttum gitti babasını :))) Bu arada aynı gün kanda alıcklar senden onun sonucu ultrason sonucu ile karşılştrlck hemen sonuç çıkmyr yani doktor sana söylck beni bugün ara bilgiveririm die yaklşık 3 gün sürüyrdu sanırım.Hadihayılısı bakalm inşllh güzel habererle gelirsn :))

inşallah cnm yaaa gerçekten zor bir süreç hamilellik sürekli telaş,merak,inşallah hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirelim bebişlerimizi,test sonuçlarını yazarım mutlaka

doğum belli değil haftaya belli olucak ama ben normal doğumdan korkuyorum. hatta giyatta da sordum normal sezeryan farkı varmı diye yok dedi.. bu arada senin bebişlerin cinsiyeti belli mi

Canım doğumun her türlüsü beni de korkutuyor, sezeryan da olsa normal de olsa kolay değil tabi. Allah yardımcımız olsun. Fark yok evet, standart fiyat :) Bu arada sen sorunca aklıma takıldı sekreterine sorduk, hastaneye ayrı ücret ödenmeyecekmiş hatta biz hastaneyle muhatap olmayacağız. Çok sevindim :) Benimkiler kız olacak inş. Bugün çarşıyı alt üst ettik, bir sürü ciciler aldık ama çok yoruldummmm Tatlı yorgunluk bu tabi de ikiz olunca erken doğum korkutuyor insanı. Doğum belli olunca yaz bana. Bebişinle sen sağlıcakla kalın

güle güle kullansın bebişlerin cicilerini inşallah zamanında doğarlar cnm sen yinede tüm hazırlıklarını hallet hazır olsun son zamanda zor olur senin için bide ikiz olunca.tedavi ilemi oldu senin ikizler cnm yoksa doğal yoldanmı?

chicco'dan hastane çıkış seti almıştık 55 tl ye. Tulum ,body, önlük,eldiven,patik,şapka. %30 indirimliydi. Oğlumada kışlık bot aldık aynı yerden 10gün önce. Şu an %50 indirime girmiş. Özellikle tekstil ürünleri. Body 3 lü takım 44 tl idi şimdi 22 tl. Tanesi 6,5 a filan geliyor. Bebeler sarayında bodyler 8 tl idi. İhtiyacı olan varsa haber vereyim dedim. Ben oğlum bebekken böyle indirimlerden kaliteli ürün yakalamıştım çok. Bi de gene chiccodan kırmızı kalpli bir set aldım bebişe. Ama boyadı kendini beyazlar pembeye döndü, kırmızı kalpler dağılınca. Oğlumada kırmızı inekli almıştım bebekken o da boyamıştı. Götürdüm değiştirdiler. Ama oraya o kadar para verip kaliteli diye aldığım 2 kırmızılı üründe boyadı. Tavsiye etmem kırmızıları.Diğer hiç bir üründe sıkıntı olmadı.Bozulmadan, boyamadan kullandım rahatça.Sizlerle de paylaşayım istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…