- Konu Sahibi monalisa79
-
evet prensesim az kaldı gelicek yakında.hafta sonu oyun parkı aldım eskisümerbank ın orda alt geçit varya onun çarşı taragında hemen bebek mağazaları var sağdaki ilk magazaydı sanırım piere cardin oyun parkı uytu seti yatağı v. hepsini 390 a aldım aysen bebe de sadece aynı oyun parkına 385 demisti ve indirim yapmamıştı. hastane çıkışlarını aldım 2 tane 10 çıkış aldım 4-5 tane 5 li set aldım bayağı zıbın aldım bady vs. havlusu ve bol bol çorap:))
canım bu arada bisey sorcam ziya bey 2000 dedi bana doğuma bunun dısında hastaneye tekrar ücret odeyecekmiyiz
Canım güle güle, sağlıkla giysin bebeğin inşallah. Bu eski Sümerbank nerde, tarif etsen bana. Ben bilmiyorum orayı. Hastane çıkışını, zıbınlarını ayşen bebeden mi aldın? Orda uygun muydu, malum biz ikişer alacaz hepsinden. Uygun ve kaliteli olsun istiyorum.
Ziya Bey'e vereceğin o para dışında hastaneye ödemiyorsun diye biliyorum, hatta onda doğum yapanlarda okuduğum kadarıyla hastaneyle para konusunda hiç muhatap olmuyorsun. Ziya Bey veriyor onlara ödenmesi gereken miktarı. Bu arada sezeryan ya da normal doğum belli mi?
Canım güle güle, sağlıkla giysin bebeğin inşallah. Bu eski Sümerbank nerde, tarif etsen bana. Ben bilmiyorum orayı. Hastane çıkışını, zıbınlarını ayşen bebeden mi aldın? Orda uygun muydu, malum biz ikişer alacaz hepsinden. Uygun ve kaliteli olsun istiyorum.
Ziya Bey'e vereceğin o para dışında hastaneye ödemiyorsun diye biliyorum, hatta onda doğum yapanlarda okuduğum kadarıyla hastaneyle para konusunda hiç muhatap olmuyorsun. Ziya Bey veriyor onlara ödenmesi gereken miktarı. Bu arada sezeryan ya da normal doğum belli mi?
bende bu haftasonu değil öbür cumartesi gidicem 2'li tarama için,ben ölçümü kendi yapacak sanıyodum başka yerdemi çekiliyo ultrason,peki sen sordunmu o zaman yoksa bakan doktor kendisi mi söyledi ?????merak ediyorum ama sormayada çekiniyorum biraz :26::26::26::26:
merhaba herkese bende bursalı hamişlerdenim 7 haftalık henüz çok küçük fasülyem.doktor hastahane seçerken çok zorlandım en sonunda fatma güray hanıma gittim ilgi alakası hoşuma gitti beni rahatlattı sagolsun ilk çocugumda çok stresli bi hamilelik geçirmiştim
Canım çok yakınız bende namazgahtayımEvet ahmet yılmazı çok duydum ama çok yoğun oluyor dediler onun için hasta talebi çokmuş o yüzden çekiirge dorukta hatice taşlıya gidiyorum .Yaşın kaç ? Bu arada mayıs anneleri grubunada takıl ben orada oluyorum genelde :))
Evet canım kendisi yapmıyor alt katta ultrason bölümü var oraya gönderiyor.Ordakide artık doktormu nedir tam bilmiyorum ama sonuçta ultrasona bakıp değerlendirdiğinden bir uzman falan olmalı diye düşünyrm.Çok tatlı bir bayan oda.Ama sen sormadan söylemiyor.Hatta ben bayağı zorladım en son ümidi kesmiştim tamam kesin sölemcek die sonra daha çok erken henüz o ksımları yeniyeni oluşuyor birde bazı kızların genital bölgesi biraz büyük oluyor yanıltabiliyor ama %51 erkeğe benzior dedi.:)) Erkekse eğer mutlaka birşeyler görür diye düşünyrm :))Söylemezsede sıkma canını en fazla 1aya kadar kesin öğrenmiş olursun.Bu arada ultrason bölümündeki alet 4 boyutlu o yüzden çok net gözüküyor ayak parmaklarına kadar görmştm mükemmel bir duygu kısmetse bu ayın sonunda detaylı usg miz var bizimde sabırsızlıkla bekliorum tekrar öyle net görebilmk için :)) Bu arada tarama testi yaplrken eşini veya yanında kim gelecekse onu içeriye almıyorlar bilgin olsun eşim bayağı üzülmüştü( Şimdilik bu kadar başka soracaklrn varsa seve seve cevaplrm :))
evet gerçekten çok yoğun oluyor.Biz muyahanesine giidyoruz FSM'de.Testler için medicak park'a gidiyoruz.Ne kadar yoğun olursa olsun aradığınız zaman mutlaka size geri dönüyor.Yaşım 29 benim.Sen kaç yaşındasın?İlk bebek mi olacak ?
çok sağol cnm çok güzel anlatmışsın :)))) bak bende üzüldüm şimdi niye almıyolarki eşleri çok saçma yaaa,tabi ben göreceğim içinde sevindim bu gittiğimizde bile çok etkilenmiştim ,bide dataylı görünce kimbilir neler hisseder insan :)))))))))))))
Sorma cnm muhteşem bir duygu :)) Evet bencede saçma eşi içeri almamaları çok üzülmştm ama sonra bebişi görünce unuttum gitti babasını :))) Bu arada aynı gün kanda alıcklar senden onun sonucu ultrason sonucu ile karşılştrlck hemen sonuç çıkmyr yani doktor sana söylck beni bugün ara bilgiveririm die yaklşık 3 gün sürüyrdu sanırım.Hadihayılısı bakalm inşllh güzel habererle gelirsn :))
inşallah cnm yaaa gerçekten zor bir süreç hamilellik sürekli telaş,merak,inşallah hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirelim bebişlerimizi,test sonuçlarını yazarım mutlaka
doğum belli değil haftaya belli olucak ama ben normal doğumdan korkuyorum. hatta giyatta da sordum normal sezeryan farkı varmı diye yok dedi.. bu arada senin bebişlerin cinsiyeti belli mi
Canım doğumun her türlüsü beni de korkutuyor, sezeryan da olsa normal de olsa kolay değil tabi. Allah yardımcımız olsun. Fark yok evet, standart fiyat :) Bu arada sen sorunca aklıma takıldı sekreterine sorduk, hastaneye ayrı ücret ödenmeyecekmiş hatta biz hastaneyle muhatap olmayacağız. Çok sevindim :) Benimkiler kız olacak inş. Bugün çarşıyı alt üst ettik, bir sürü ciciler aldık ama çok yoruldummmmTatlı yorgunluk bu tabi de ikiz olunca erken doğum korkutuyor insanı. Doğum belli olunca yaz bana. Bebişinle sen sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?