2013 bursa anneleri

Amin canım inşallahhh, çok sağol. Ben de çok geç vakte bırakmayalım istiyorum. Hallediyoruz bu haftalarda artık. Çünkü kış yüzünü göstermeye başladı, hem çok soğuk hem de ben çok yoruluyorum artık. Dün ağrıdan ağlayacaktım artık, belim sırtım kötüydü. Bizim ikizler doğal oldu, sürpriz dediler geldiler :))

Ben de benim gibi beli ağrıyan var mı merak ediyordum. Son 1 haftadır çok kısa süre ayakta kalınca bile çok ağrıyor belim. Ama dün gece hat saffadaydı. Bugün dr.umu aramayı düşünüyorum. Akşam 7 den gece 2 ye kadar ağrıdı belim sürekli dinlenmeme rağmen. Bakalım hayırlısı(

Merhaba kızlar ne güzel en son yazdığımdan sonra baya ilerlemiş tipik :)

2012 annesi oldum ben çok şükür 10 gün önce Ziya böyle doğum yaptım ben kendisinden çok ama çok memnun kaldım zaten muayenelerde de gayet memnunum doğumu çekirge dorukta yaptık darısı başınıza

canım bende haftasonu kendime birseyler aldım malum doğum az kaldı özdilekte pijamalarda bayağı indirim var. ben birkaç yere bakmıştım bu kadar da hoşuma gitmemişti. %30 indirime girmişler ben aldım birkaç takım şimdi:) birde polar sabahlık aldım hastanede lazım oluyormuş.arkadaşlarım mutlaka al dediler.

Canım ben de aynı senin gibiyim ama bel fıtığım var ona bağlıyorum. Doktoruna bir sor bakalım ne diyecek, sonra bana da yaz olur mu? Bir de doktorun kim?

Hayırlı olsun canım. Allah bize de o duyguyu yaşamayı nasip etsin. Biz de Ziya Bey'e gidiyoruz. Doğumumuz Mart ortasında Doruk'ta olacak inşallah. Bana biraz bilgi verir misin doğumla ilgili. Doktorumuzdan çok memnunuz, umarım doğumda da memnun kalırız. Sezeryan mı oldu, kaçıncı haftada oldu, ne kadar sürede ayağa kalktın yazarsan çok sevinirim. Tekrar hayırlı olsun. Allah bebeğine sağlık sıhhat versin

Hayırlı olsun canım, güle güle kullan. Biz de bu hafta sonu alacaktık, yazdığın iyi oldu bakayım Özdilek'e. Fiyatla nasıldı onu da yazsan bi. indirimli olunca ne kadara geldi? Bir de gecelik mi aldın pijama takımı mı?

pijama takımı aldım ben,hastanede giymek için gecelik vardı.. fiyatları benim aldığım 85 tl den 55 tl ye düşmüş. hepsinde indirim vardı ama

kızlar ren tıp hastanesi hakkında bilgisi olan varmı.?songül yapıcı hakkında yada .hastane çok hoşuma gitti de gerçi sadece labaratuvar ve girişini gördüm.

bu arada hastanede gecelik giyiliyormuşdoğuma girerken..doğum sonrası rahat oluyormuş, sabahlık mutlaka gerekliymiş arkadaşım. benim tam kışa denk geldiği için polar sabahlıklardan alıcam ben.

bu arada bebekler icin olan deterjanlardan alıp artık bebeğimin eşyalarını yıkamaya başlayacağım malum az kaldı:)

pijama takımı aldım ben,hastanede giymek için gecelik vardı.. fiyatları benim aldığım 85 tl den 55 tl ye düşmüş. hepsinde indirim vardı ama

bu arada hastanede gecelik giyiliyormuşdoğuma girerken..doğum sonrası rahat oluyormuş, sabahlık mutlaka gerekliymiş arkadaşım. benim tam kışa denk geldiği için polar sabahlıklardan alıcam ben.

bu arada bebekler icin olan deterjanlardan alıp artık bebeğimin eşyalarını yıkamaya başlayacağım malum az kaldı:)

Hayırlı olsun tekrardan. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Ben de iki tane pijama takımı, bir gecelik ve bir sabahlık alayım diyorum. Şöyle çok pahalı olmayanlardan bakacağım işte. Pijama takımının birini özdilekten alıp diğerini daha uygun olanından bakabilirim. Sabahlık polar mı pamuklu mu alsam karar veremedim aslında. Bakalım artık. Vakit kaybetmeden bebişin cicilerini yıkamakta fayda var, çok geç kalma bence. Ben 30.haftada hallederim o işi herhalde. Tam o zaman doğum iznine ayrılacağım. O hafta mobilyası gelir, yıkar ütüleriz inşallah. Senin kaçıncı hafta oldu şimdi, durmadan soruyorum ama altta takvim olmayınca

merhabalar Bursalı anne adayları, herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah.
ilk sayfalarda yazmıştım ama epey bir uğrayamadım foruma.
Nasipse Şubat 20 gibi sezeryanla kızımızı alacağımız kucağımıza. (önceki doğumum sezeryan olduğu için)
Bu arada ikiz bekleyen arkadaşım sana da Allah kolaylıklar versin. Çünkü benimde 2013 Martta iki yaşını dolduracak iki oğlum var:))) Biraz zor oluyor ama iki bebek başka bir farklı oluyor, başka bir güzel oluyor.

cnm sanada kolay gelsin sanki senin işin daha zor 2 yaşında 2 erkek ve 1 yeni bebek.çok enerjiye ihtiyacın olacak.gerçi sen ikizlerden tempoya alışmışsındır.

takvim eklemeyi bilmiyordum sanırım yaptım şimdi ama benim 33.haftam 5 hafta çalısabilir raporu aldım bende 32.haftada izne ayrılmam gerekiyordu. doğum sonrası iznimle birleştiricem bende.. benim tam kısa denk geldiği için ben polar alıcam sabahlık birtane penye var.. senin nisan ayı sanırım doğumun pamuklu da isini görür bence.bende izne çıkınca yıkayıp ütülüme isini halledicem. bugün aksam üzeri kapı süsünü almaya gidicem onu bitirmişler..izne ayrılmadığıma pismanım gerçi zamanla daha çok yoruluyor insan..

Ben o kadar çalışamam herhalde, okul kapanınca başlar benimki. Benim de 15 Mart gibi olacak inşallah doğum, ikiz oldukları için. Ben de polar alırım herhalde, normalde de çok üşürüm çünkü ben. Kapı süsünü nerde yaptırdın peki, ne kadar? Yorulman çok normal canım, bu dönemde iyice ağırlaşmışsındır artık. Allah yardımcın olsun. Kontrolün ne zaman bu arada, biz 5'inde gideceğiz, belki karşılaşırız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…