- Konu Sahibi monalisa79
-
güle güle kullansın bebişlerin cicilerini inşallah zamanında doğarlar cnm sen yinede tüm hazırlıklarını hallet hazır olsun son zamanda zor olur senin için bide ikiz olunca.tedavi ilemi oldu senin ikizler cnm yoksa doğal yoldanmı?
Amin canım inşallahhh, çok sağol. Ben de çok geç vakte bırakmayalım istiyorum. Hallediyoruz bu haftalarda artık. Çünkü kış yüzünü göstermeye başladı, hem çok soğuk hem de ben çok yoruluyorum artık. Dün ağrıdan ağlayacaktım artık, belim sırtım kötüydü. Bizim ikizler doğal oldu, sürpriz dediler geldiler :))
Canım doğumun her türlüsü beni de korkutuyor, sezeryan da olsa normal de olsa kolay değil tabi. Allah yardımcımız olsun. Fark yok evet, standart fiyat :) Bu arada sen sorunca aklıma takıldı sekreterine sorduk, hastaneye ayrı ücret ödenmeyecekmiş hatta biz hastaneyle muhatap olmayacağız. Çok sevindim :) Benimkiler kız olacak inş. Bugün çarşıyı alt üst ettik, bir sürü ciciler aldık ama çok yoruldummmmTatlı yorgunluk bu tabi de ikiz olunca erken doğum korkutuyor insanı. Doğum belli olunca yaz bana. Bebişinle sen sağlıcakla kalın
Ben de benim gibi beli ağrıyan var mı merak ediyordum. Son 1 haftadır çok kısa süre ayakta kalınca bile çok ağrıyor belim. Ama dün gece hat saffadaydı. Bugün dr.umu aramayı düşünüyorum. Akşam 7 den gece 2 ye kadar ağrıdı belim sürekli dinlenmeme rağmen. Bakalım hayırlısı(
Merhaba kızlar ne güzel en son yazdığımdan sonra baya ilerlemiş tipik :)
2012 annesi oldum ben çok şükür 10 gün önce Ziya böyle doğum yaptım ben kendisinden çok ama çok memnun kaldım zaten muayenelerde de gayet memnunum doğumu çekirge dorukta yaptık darısı başınıza
canım bende haftasonu kendime birseyler aldım malum doğum az kaldı özdilekte pijamalarda bayağı indirim var. ben birkaç yere bakmıştım bu kadar da hoşuma gitmemişti. %30 indirime girmişler ben aldım birkaç takım şimdi:) birde polar sabahlık aldım hastanede lazım oluyormuş.arkadaşlarım mutlaka al dediler.
Hayırlı olsun canım, güle güle kullan. Biz de bu hafta sonu alacaktık, yazdığın iyi oldu bakayım Özdilek'e. Fiyatla nasıldı onu da yazsan bi. indirimli olunca ne kadara geldi? Bir de gecelik mi aldın pijama takımı mı?
Hayırlı olsun canım, güle güle kullan. Biz de bu hafta sonu alacaktık, yazdığın iyi oldu bakayım Özdilek'e. Fiyatla nasıldı onu da yazsan bi. indirimli olunca ne kadara geldi? Bir de gecelik mi aldın pijama takımı mı?
pijama takımı aldım ben,hastanede giymek için gecelik vardı.. fiyatları benim aldığım 85 tl den 55 tl ye düşmüş. hepsinde indirim vardı ama
bu arada hastanede gecelik giyiliyormuşdoğuma girerken..doğum sonrası rahat oluyormuş, sabahlık mutlaka gerekliymiş arkadaşım. benim tam kışa denk geldiği için polar sabahlıklardan alıcam ben.
bu arada bebekler icin olan deterjanlardan alıp artık bebeğimin eşyalarını yıkamaya başlayacağım malum az kaldı:)
Canım ben de aynı senin gibiyim ama bel fıtığım var ona bağlıyorum. Doktoruna bir sor bakalım ne diyecek, sonra bana da yaz olur mu? Bir de doktorun kim?
Aramadım dr.umu sonra, gece geçti . Şimdi yorulunca ağrıyo , gerçi çok çabuk yoruluyorum. Haftasonu kont. var. Dinlenmeme rağmen geçmeyen bağrım tekrar olursa aramaya karar verdim. Jimer de Cenk Aşkalliye gidiyorum.
Sana da geçmiş olsun bu arada bel fıtığı ile çok zor oluyordur.
Canım ben de aynı senin gibiyim ama bel fıtığım var ona bağlıyorum. Doktoruna bir sor bakalım ne diyecek, sonra bana da yaz olur mu? Bir de doktorun kim?
Aramadım dr.umu sonra, gece geçti . Şimdi yorulunca ağrıyo , gerçi çok çabuk yoruluyorum. Haftasonu kont. var. Dinlenmeme rağmen geçmeyen bağrım tekrar olursa aramaya karar verdim. Jimer de Cenk Aşkalliye gidiyorum.
Benimde nerdeyse hiç geçmeyen bir bel ağrım var. İşim gereği bütün gün ayaktayım. Arada bir oturup dinlenebiliyorum ama oda çok faydalı olmuyor. Gece ağrısından nasıl yatacağımı şaşırıyorumPerşembe günü doktoruma sorucam nedendir bişey yapılabilir mi diye. Sizinlede paylaşırım sonucunu
merhabalar Bursalı anne adayları, herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah.
ilk sayfalarda yazmıştım ama epey bir uğrayamadım foruma.
Nasipse Şubat 20 gibi sezeryanla kızımızı alacağımız kucağımıza. (önceki doğumum sezeryan olduğu için)
Bu arada ikiz bekleyen arkadaşım sana da Allah kolaylıklar versin. Çünkü benimde 2013 Martta iki yaşını dolduracak iki oğlum var:))) Biraz zor oluyor ama iki bebek başka bir farklı oluyor, başka bir güzel oluyor.
Umarım tekrar olmaz, çok zor bir ağrı çünkü. İnsanın eli kolu bağlı oluyor bu durumda. Seninki kramp tarzı olmasın, magnezyum kullanıyor musun? Ben fıtığımı hamile kaldığım ay öğrendim o yüzden tedavi de göremedim. Üstelik ikiz olunca zprluyor epey beni ama bebişler sağlıklı olsun da razıyım, yapacak bir şey yokCanım ben de aynı senin gibiyim ama bel fıtığım var ona bağlıyorum. Doktoruna bir sor bakalım ne diyecek, sonra bana da yaz olur mu? Bir de doktorun kim?
Merhabalar. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Teşekkür ederim, çok sağolun. Ne güzel siz sağlıkla kavuşup 2 yaşına getirmişsiniz. Darısı bize inşallah. İkizlerinizde hangi doktor kontrolündeydiniz? Bir de kaçıncı haftada doğdular? Ben erken olmasından çok korkuyorum damerhabalar Bursalı anne adayları, herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah.
ilk sayfalarda yazmıştım ama epey bir uğrayamadım foruma.
Nasipse Şubat 20 gibi sezeryanla kızımızı alacağımız kucağımıza. (önceki doğumum sezeryan olduğu için)
Bu arada ikiz bekleyen arkadaşım sana da Allah kolaylıklar versin. Çünkü benimde 2013 Martta iki yaşını dolduracak iki oğlum var:))) Biraz zor oluyor ama iki bebek başka bir farklı oluyor, başka bir güzel oluyor.
Benimde nerdeyse hiç geçmeyen bir bel ağrım var. İşim gereği bütün gün ayaktayım. Arada bir oturup dinlenebiliyorum ama oda çok faydalı olmuyor. Gece ağrısından nasıl yatacağımı şaşırıyorumPerşembe günü doktoruma sorucam nedendir bişey yapılabilir mi diye. Sizinlede paylaşırım sonucunu
Geçmiş olsun çok. Umarım geçici bir durumdur. İşin de etkili olsa gerek bu durumda. Bu tür durumlarda çaresizce o ağrıyı çekiyor insan, bebek söz konusu olunca. Allah şifa versin tez zamanda canım
Hayırlı olsun tekrardan. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Ben de iki tane pijama takımı, bir gecelik ve bir sabahlık alayım diyorum. Şöyle çok pahalı olmayanlardan bakacağım işte. Pijama takımının birini özdilekten alıp diğerini daha uygun olanından bakabilirim. Sabahlık polar mı pamuklu mu alsam karar veremedim aslında. Bakalım artık. Vakit kaybetmeden bebişin cicilerini yıkamakta fayda var, çok geç kalma bence. Ben 30.haftada hallederim o işi herhalde. Tam o zaman doğum iznine ayrılacağım. O hafta mobilyası gelir, yıkar ütüleriz inşallah. Senin kaçıncı hafta oldu şimdi, durmadan soruyorum ama altta takvim olmayınca
Umarım tekrar olmaz, çok zor bir ağrı çünkü. İnsanın eli kolu bağlı oluyor bu durumda. Seninki kramp tarzı olmasın, magnezyum kullanıyor musun? Ben fıtığımı hamile kaldığım ay öğrendim o yüzden tedavi de göremedim. Üstelik ikiz olunca zprluyor epey beni ama bebişler sağlıklı olsun da razıyım, yapacak bir şey yok
İki güzel haber(bebişler) bir de kötü haber bel fıtığı olmuş. Allah bebişlere sağlık versin,sana da tabii:))
Magnezyum kullanıyorum ama bitti ve 1 haftadır alamadım daha ihmal ettim.Yarın alacağım artık.
takvim eklemeyi bilmiyordum sanırım yaptım şimdi ama benim 33.haftam 5 hafta çalısabilir raporu aldım bende 32.haftada izne ayrılmam gerekiyordu. doğum sonrası iznimle birleştiricem bende.. benim tam kısa denk geldiği için ben polar alıcam sabahlık birtane penye var.. senin nisan ayı sanırım doğumun pamuklu da isini görür bence.bende izne çıkınca yıkayıp ütülüme isini halledicem. bugün aksam üzeri kapı süsünü almaya gidicem onu bitirmişler..izne ayrılmadığıma pismanım gerçi zamanla daha çok yoruluyor insan..
İki güzel haber(bebişler) bir de kötü haber bel fıtığı olmuş. Allah bebişlere sağlık versin,sana da tabii:))
Magnezyum kullanıyorum ama bitti ve 1 haftadır alamadım daha ihmal ettim.Yarın alacağım artık.
Evet canım aynen öyle olduAmiiinnn, Allah hepimizin bebişlerine ve bizlere sağlık versin. Magnezyumu ihmal etme aman, önemli çünkü. Benim de bitmişti bugün yazdırdım. Çalışıyor musun bu arada, doktorun kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?