- Konu Sahibi monalisa79
-
aaaa süpermiş :)inşallah sende sağlıcakla al kucagına. benim ki de çok şaşırdı hiç umudumuz yoktu bu ay için aslında.
Ziya beyi çok duydum onu düşünebilirim peki Doruk ta dogum ne kadar olacak konuştunuz mu?
selam arkadaşlar. 7 yıllık evliyim ve son 1-5 2 senedir bebiş istiyoruz.Çok şükür ki bu sabah yaptıgım testim pozitif çıktı inanılmaz derece de mutluyum hislerimi anlatamam her ay hayal kırıklıgına ugrayan ben bu sabah gözlerime inanamadım.Tes hala duruyor atamadım gidip gidip bakıyorum hala 2 çizgi duruyor mu diye.Hamdolsun be güzel duyguyu yaşadım rabbim tüm isteyenlere yaşatsın en kısa zamanda.
İnternetten yaptıgım tahmini hesaplamaya göre bebeğimiz 1 eylül 2013 de dünyaya gelecek
Tabi şimdi iyi bir doktor ve dogum yapabileceğim bir yerler bulmamız gerekiyor o nedenle degerli fikirlerinizi paylaşıp bana yol gösterirseniz çok sevinirim...
aaaa süpermiş :)inşallah sende sağlıcakla al kucagına. benim ki de çok şaşırdı hiç umudumuz yoktu bu ay için aslında.
Ziya beyi çok duydum onu düşünebilirim peki Doruk ta dogum ne kadar olacak konuştunuz mu?
Canım sana yazacaktım yorgunluktan yazamadım. Dün kontrolden sonra dolandık biraz eksikler için ama hiç bir şey alamadan döndük( Hala pijamam ve gecelik-sabahlığım yok. Özdilek kaldı bir tek, oraya da bakayım alayım gitsin. Beğenemedim bir türlü. Kontrol güzel geçti, kalabalıktı muayenehane ama doktorumu seviyorum ben ya, hiç öyle dışarı kalabalık diye aceleye getirmiyor. Güven veriyor bana. Biz beklerken 2 hastası geldi, doğum yapmışlar 1 hafta olmuş sezeryanmış ama çok iyi görünüyorlardı hatta biriyle konuştuk biraz, hiç korkma dedi bana. Onları öyle görünce moralim yerine geldi. Bebeklerimz de iyiymiş, erken doğum durumu gözükmüyormuş şu aşamada. 25 Ocakta tekrar gidiyoruz. Sen 10'unda gidiyorsun değil mi, gün o zaman mı belli olacak?
Canım sana yazacaktım yorgunluktan yazamadım. Dün kontrolden sonra dolandık biraz eksikler için ama hiç bir şey alamadan döndük( Hala pijamam ve gecelik-sabahlığım yok. Özdilek kaldı bir tek, oraya da bakayım alayım gitsin. Beğenemedim bir türlü. Kontrol güzel geçti, kalabalıktı muayenehane ama doktorumu seviyorum ben ya, hiç öyle dışarı kalabalık diye aceleye getirmiyor. Güven veriyor bana. Biz beklerken 2 hastası geldi, doğum yapmışlar 1 hafta olmuş sezeryanmış ama çok iyi görünüyorlardı hatta biriyle konuştuk biraz, hiç korkma dedi bana. Onları öyle görünce moralim yerine geldi. Bebeklerimz de iyiymiş, erken doğum durumu gözükmüyormuş şu aşamada. 25 Ocakta tekrar gidiyoruz. Sen 10'unda gidiyorsun değil mi, gün o zaman mı belli olacak?
merhaba bende 2013 ağustos ayı annesi olucam kısmet olursa:) doktorumu henüz bulamadım aslında hamile kalmadan önce zuhal hanıma gidiyordum bahar hastanesinden medicabile geçmiş.Fkat ordanda doğum iznine ayrıldığı söylendi.cuma günü bahar hastanesinde güler hanıma gidicem bakalım belki doktorum o olur..bu arada dorukta melike hanımda ayrılmış ama hangi hastaneye gittiğini bilmiyorum..çok kötü tam alışıyorsun doktorum bu diyorsun ve doktor haber bile vermeden hastalarını bırakıp gidiyor.. bayan doktor istiyorum birda orta bütçeli bir hastane 2000 tl ye kadar limitim var gene..sizin bildiğiniz doktor varsa yazarsanız sevinirim.
bu arada arkadaşım neden medicabil seni mahfetti
Canım arkadaşım çok saol iyi dileklerin için.
Benim içimede kız doguyor.Babamız da kız diyor :) nasip.
Tosununa da maşallahpek tatlı canım ya ben de görecekmiyim o hallerini acaba?? çok heycanlıyım.
Sanırım Jimere gidicem mesafe açısından da bana yakın Cenk bey yada Jale hnm karar veremedim daha :)
canım sonuçlarının iyi çıkmasına svindim.Şaşırdım ama doktorun ense kalınlığını ölçmesine.ilginç doğrusu.beni neden aşağı yönlendirdiki acaba.?? gerçi bir önceki gidişimde artık ultrason cihazım yenilendi daha net görebilicez dedi herhalde benim ondan odasında olmadı.Sonuç olarak ii çıktı ya gerisi önemli değil gerçi.bizde geçen cymartesi sanırım sizle aynı gün hastahanedymişizsabah satleinde ordaydık biz.detaylı usg için 4 boyutluda bakıldı.muhteşemdi.sima artık belli tosunumun.babasına bile benzetik .sağlığındada herhangi bir sorun çıkmadı şükürrr. yolu yarıladık bile şaka gibi.allah tamamını erdidir inşallah benden şimdilik bu kadar gçörüşmek üzere bu arada tosunumun resminide yüklüyrm maşallah deyinnn Eki Görüntüle 597477
ben de jimere gidiyorum ve evime çok yakın komşumuyuz ne?
Canım belki de komşuyuzdur ben üçevlerin ilerisinde demirci mahallesinde oturuyorum oto pazarına çok yakınım :)
Yarın cenk beyden randevu aldık sabah 11.30 da inşallah fasulyemizi görücez.Artık aynı doktorun hastaları oluyoruz sanırım kimbilir belki birgün denk gelir tanışırız
canım sonuçlarının iyi çıkmasına svindim.Şaşırdım ama doktorun ense kalınlığını ölçmesine.ilginç doğrusu.beni neden aşağı yönlendirdiki acaba.?? gerçi bir önceki gidişimde artık ultrason cihazım yenilendi daha net görebilicez dedi herhalde benim ondan odasında olmadı.Sonuç olarak ii çıktı ya gerisi önemli değil gerçi.bizde geçen cymartesi sanırım sizle aynı gün hastahanedymişizsabah satleinde ordaydık biz.detaylı usg için 4 boyutluda bakıldı.muhteşemdi.sima artık belli tosunumun.babasına bile benzetik .sağlığındada herhangi bir sorun çıkmadı şükürrr. yolu yarıladık bile şaka gibi.allah tamamını erdidir inşallah benden şimdilik bu kadar gçörüşmek üzere bu arada tosunumun resminide yüklüyrm maşallah deyinnn Eki Görüntüle 597477
bende hamilelik öncesi zuhal hanıma gidiyordum bahar tıp da medicabile gecine orayla devam ettim. sonra ekim basında bana izne ayrılacağını test için nihat bey e gitmemi soyledi. sonra ogreniyorum 4 ay izne ayrılmış. ben nihat beyle devam ettim. benim kanama problemim oluyordu biyerim falan kesilince. onu söylemiştim zuhal hn çok önemli değil o demisti. nihat bey acayip panik oldu belki fakültede doğum olur senin falan dedi. beni hematolojiye gönderdi. fakültede torpille randevu falan testlerinm normal çıktı dedi doğum burda olur ama 2 kisi kan icin bekler gerekirse kullanırız falan tamam dedim çok iyi hersey falan fakat fakülteye gidince çıkamıyorsun ole temiz çıkınca basta test istediler benden onu da yaptır dedi kontrole gittim bana diyo ki ben senin yerinde olsam fakülteye giderim. burası tam tesekküllü hastane değil kan lazım olursa bulamam falan dedik kan verecekler var zaten ya daha fazlası gerekirseymiş merkeze uzakmıs hastane falan buraya gelirsen elimden geleni yaparım yine de falan diyo bazen sorun olmasa da doğumda kanama olur o zaman hayatın tehlikeye girer falan. sonra esim dedi ki herkeste aynı risk yokmu evet var diyo.adam beni basından savdı ve 28.haftayı geçtiğim için diğer hastaneler kabul etmedi. tıp fakültesinde asistanlar bakılo zaten.. sonra ziya çetin e gittim anlatınca sasırdı böle sey mi olur her doğum risktir dr.un işi bunu en aza indirmektir. sen sorununu söylemissin zaten 2 ünite kan ile halledilir bu dedi. fakültedeki testlerime baktı hepsi çok normal dedi. hatta fakülte benden hala test istiyo onları da artık yeter yaptırtma dedi. simdi ziya bey le devam ediyorum yani
selam arkadaşlar. 7 yıllık evliyim ve son 1-5 2 senedir bebiş istiyoruz.Çok şükür ki bu sabah yaptıgım testim pozitif çıktı inanılmaz derece de mutluyum hislerimi anlatamam her ay hayal kırıklıgına ugrayan ben bu sabah gözlerime inanamadım.Tes hala duruyor atamadım gidip gidip bakıyorum hala 2 çizgi duruyor mu diye.Hamdolsun be güzel duyguyu yaşadım rabbim tüm isteyenlere yaşatsın en kısa zamanda.
İnternetten yaptıgım tahmini hesaplamaya göre bebeğimiz 1 eylül 2013 de dünyaya gelecek
Tabi şimdi iyi bir doktor ve dogum yapabileceğim bir yerler bulmamız gerekiyor o nedenle degerli fikirlerinizi paylaşıp bana yol gösterirseniz çok sevinirim...
özdilek te %40 mış indirim şuan pijamalarda.. ve en güzel pijamalar orada var.ben çok dolaştım çünkü.. bizde hastanede giymeye terlik almayı unutmuşuz haftasonu onu aldım:) sabahlıkta ben kapali carsidan aldım çoğu bornoz gibi duruyo insanın üstünde hani kapalı çarşı ve bakırcılar çarşısı var ya o aradan aşağıya inerken bi pijamacı var çamaşır flan satıyo sol tarafta ordan aldım sabahlığımı gri aldım ben yakası kürklü falan kısa aldım birde ben fiyatı da 75 dedi pazarlık falan yaptı annem 50 ye verdi ben çok gezdim ama sabahlık gecelik takım satıldığından pek tek bulamadım burdakiyer güzeldi ama. evet ben 10 ocakta gidicem ama cumartesiye bırakırım belki hafta arası zor oluyor bana birde muayene yapılacak ya. o zaten çok rahatsız ediyo( sonrasına da doğuma karar verilicek..hafta da bir gidecekmisim ben artık öyle dedi daha sonrasında da..benimde 13 şubattı doğum son giettiğimde 6 subat en geç dedi. zaman az kaldıkça daha çok merak ediyorum kızımı:)
bebişlerin iyi olmasına sevindim. geçit özdileke bakmıştım ben.güzel takımlar var sabahlıklı filan. fiyatlar 80 lerden başlıyo, üçlü takım düşünüyorsan beğenbilirsn orada. ben yadak olsun diye baktım üçlüye gerek yok, diğerleri de pahalı geldi. Doğumdan sonra kilo verince çok kullanılmıyor çünkü. bu eksikler bitmeyecek galiba. bebişin çantası hazır ben hala kendi çantamı hazırlayamadım. bir sepette biriktiriyorum aklıma gelenleri.
Selam hanımlar 6+6 hamileyim doktor arıyorum yardımcı olursanız
bende epidural sezeryan olmuştum dr.beni kandırdıydı his testi yaparken megersem kesiyormuş ama ben yukardaki lambadan karaltı şeklinde yansımasını görmüştüm dr.da çok şaşırmıştı.
dorukda benim zamanımda oda süslemesi ve hastane çıkışı yoktu ama biz kendimiz sadece kapıyı süslemiştik.şimdide olduğunu sanmıyorum
Canım arkadaşım çok saol iyi dileklerin için.
Benim içimede kız doguyor.Babamız da kız diyor :) nasip.
Tosununa da maşallahpek tatlı canım ya ben de görecekmiyim o hallerini acaba?? çok heycanlıyım.
Sanırım Jimere gidicem mesafe açısından da bana yakın Cenk bey yada Jale hnm karar veremedim daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?