- Konu Sahibi monalisa79
-
oyyy maşallah bebişine,belli artık yüzü yaa çok güzellllll
biz öğleden sonra gittik cnm o gün,bizimde öbür ay var ayrıntılı ultrasona,1 ay var daha,beklemesi çok zorrr,bide 14. haftadayız bakalım sen bizden 10 hafta tecrübelisin,sende öğreneceklerimiz çokkkk
maaşallah bebişine,çok tatlı,büyüdükçe siması belli oluyor daha heyecanlı oluyor insan görmek için. ben 10 gün önce kont. e gittim. çok heyecanlıydım bu defa nasıl acaba diye. Aşağı döndüğü için yüzünü göstermedi çok. minik parmaklarını ,kolunu gördük. ultrason çıktısı bile vermedi dr. iyi bir görüntü yok diye. bakalım belki bu hafta sonu görürüm minik prensesimin yüzünü.
benim ilk sezeryandı bu da öyle olacak. inş epidural olur. çok kilo aldım. ilkinde de çok almıştım. ödem de çoktu. anestezi uzmanı hemen yapıvermişti ama sonra çok ödem var ve kilolusun, olmayabilir diye düşünmüştüm yaparken ama şansına hemen oldu demişti.
Canım ben de aynı senin gibiyim ama bel fıtığım var ona bağlıyorum. Doktoruna bir sor bakalım ne diyecek, sonra bana da yaz olur mu? Bir de doktorun kim?
Hayırlı olsun canım. Allah bize de o duyguyu yaşamayı nasip etsin. Biz de Ziya Bey'e gidiyoruz. Doğumumuz Mart ortasında Doruk'ta olacak inşallah. Bana biraz bilgi verir misin doğumla ilgili. Doktorumuzdan çok memnunuz, umarım doğumda da memnun kalırız. Sezeryan mı oldu, kaçıncı haftada oldu, ne kadar sürede ayağa kalktın yazarsan çok sevinirim. Tekrar hayırlı olsun. Allah bebeğine sağlık sıhhat versin
Hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim. İsteyen herkese versin inşallah. Doktor işi şans meselesi biraz, bir de kişiden kişiye değişebiliyor. Yani birine göre iyi olan diğerine soğuk gelebiliyor. Ben riskli olduğu için çok gezdim ve kararı Ziya Çetin'de verdim. İyi ki de öyle olmuş diyorum. Sen de gönlüne göre bir dr.bulursun umarım...
Evet sabahlıklar bornoz gibi duruyor, dediğin yere de Özdilek'e de bi bakayım. Tabi kardan çıkabilirsem :) Çok canın yanıyor mu o muayenede? Utanıyor bir de insan. Ben enfeksiyon olduğumda mecbur kalmıştık. Yapacak bir şey yok, bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da. Bu da tesellimiz :) Yazmayı unutma bana, çok merak ediyorum. İnşallah iyi haberlerini alırız senin ve prensesinin. Aaa bir de ben sana hastaneyi soracaktım, sen bire bir hastaneyle görüştün mü? Oda süslemesi yapıyorlar mı ya da bebeğe hastane çıkşı onlar mı giydiriyor, sistemleri nasıl acaba? Bahar'da onlar kendi hastane çıkşlarını giydiriyorlar mesela ama Doruk'u hiç bilmiyorum
Sağol canım, teşekkür ederim. İyiyiz çok şükür. Ben orda çeşit olduğunu bilmiyordum, Yalova yolu üzerindekinde var diye gitmemiştim bilsedim h.sonu bakardım. Bi bakayım o zaman. Evet eksikler bitmiyor valla. Biz hala odası için perde, halı vs. derken kararsızlık yaşıyoruz. Daha alınacak çok :)) Senin doğum ne zaman, normal mi olacak?
hamilelikt öncesi muayenede bayaı canım yanmıstı.. simdi nasıl olur bilmiyoum ama korkuyorm birde üstüne grip oldum o daha da kötü geldi.. son iki günümü çalışıyorum artık ... o yüzden mecburen ise geldim ama ayakta zor duruyorum... hastaneyle hic konusmadım ben. oda süslemesi var mı bilmiyorum... kar tatilinde bebisimin dolabını yerlestirdim eşyalarını yıkadım..sanırım o zaman üsüttüm ben...
cnm ben kızımda 37+6 da dr.a gitmiştim çatı muayenesi için dr.u bi tekmelemediğim kaldıydı ama ben sıkıntılıyım zaten çok korkarım v.muayeneden dr. 1 cm açılma var çatında iyi en geç yarın sabah doğrurursun ama bu şekilde normal doğum zor yaparsın demişti ve beni 2 saat sonra sezeryana aldı.yani hiç ummadık şekilde muayeneye gittiğim gün bebişim gelmişti.
benim evim beşevlerde , hastaneye 2 km filan uzaklıktayız,çamlıca mah. demirciyi biliyorum, eşim çok sık gidiyordu bi ara o tarafa. benim de c.tesi kontrolüm var. biz c.tesi gidiyoruz. bundan sonra 2 haftada bir çağıracağım dedi. belki denk geliriz. inş. hep iyi haberler alırsın. biz de başladık, kese , kalp atışları, 2 li test, 4 lü test derken sonlara yaklaştık iyice.
ben memnunum dr.umdan riskli durumlarda(allah yaşatmasın) gayet dikkatli. önemli olanda bu benim için,güvenerek gidiyorum. arada sıkıntı olursa arıyorum önemli ise hemen çağırıyor, aradan alıp mua. ediyor. İçine siniyor insanın. benim bu bebekte normal kontrol dışında çok sık gitmem gerekti.sıkıntılı bir kaç durum oldu, sorunsuz atlattık çok şükür hayırlısıyla gelir bebişlerimiz inş. her dönemi ayrı bir heyecan.darısı isteyen herkesin başına.
sağol teyzesiAllahın izniyle tabiikide görürsün canım benim.Zaman geçmiyor diye şikayetçi olsakta aslında çok çabuk geçiyor zaman.Doktor içinde hayırlıı olsun canım özellikle cenk beyi çok duydum çok iyi doktor diyorlar hiç olumsuz birşey duymadım hakkında.Hayırlısı olsun.Çok öpüyorum .Karlar erisin gelicem sana
bende rentıpda songül yapıcıdan aldım randevu bakalım nasıl çıkacak ilk defa gideceğim aslında erkek dr.da var daha tecrübeli ama benim bebiş yok şimdilik ondan bayan tercih ettimhastanenin yakın olması açısından da tercih ettim gidip gelmek daha kolay olur...
Bitanem gittim ve gördüm meleğimi çok çok minik haftaya perşembe yine gidicem birsürü tahlil de istedi hem onları götürücem.inşallah kalp atışları başlamış olur da daha çok inanırım :)) hala ruya gibi geliyor....mutlaka bekliyorum gelmeni çok çok öptm cnm.
Bebek yok derken ne demek istedin?? inşallah vardır.
hay allah ya bu doktorlar neden böyle yapıyorlar anlamadım gittikime güvenebilcemizi bilmiyoruz..birazda kımset meselesi biri bi doktordan çok memnun kalırken diğeri yaka silkiyor allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah..
bugün çok yoğun geçti. Kontrole gittim, minik prenses büyümeye devam ediyor. kafa 3 hafta önde, 2750 gr olmuş,500 gr almış 2 hafta da , boyu 47 cm olmuş. 2 hafta daha doğurma dedi dr.um gülerek. gelirse de kızım dön geriye diyeceğim, az daha bekle:))
kasılmaları sordum, bebek epeyce aşağı inmiş, rahim onu tutmak için kasıyo kendini dedi. sıklığını ölçemedim ama çok canım yanıyo olduğu zaman dedim. yalancı doğum sancıları olabilir sıklaşırsa ara mutlaka , gece de olsa gel nst de bakılsın dedi. yaklaşık 2 saatte 1 kez olursa bu hastaneye gitme vakti gelmiş anlamına gelir dedi. şu 2 hafta çok önemli bi de diyabet olduğu için ondan sonra 38 i doldurmamız lazım.
kasıklarımda ki ağrı için de bebek çok aşağıda olduğu için dedi. Dinlenince geçiyor allahtan.bak işte dinleneceğin zamanıda söylüyor sana , aman şu iki hafta dinlen, dikkatli ol dedi. 36 yı doldursak yolu epey kolaylayacağız. inş. hepsi bekler zamanını.
sonra oğlumun veli görüşmesi vardı okula gittik. Arkadaşlarım geldi öğlen gibi, yoruldum bugün ama arkadaşlarımı da özlemişim iyi geldi. tabi bu arada diyet filan kalmadı. sohbet muhabbet derken çaylar, börekler tam benim diyabete göre. valla yorgunluk , sohbet ne kadar ne yedim hatırlamıyorum:)) Bu gün ölçüm yapsam kaç çıkar acaba? karnım gene çok sert ama yorgunluktan mı, yemekten mi kasılma mı anlayamıyorum, vayyyyyyyyyyy halime.
yoğun bir gün geçirmişsin cnm şimdi dinlenme zamanı annesi bebiş de dinlenmek istiyor demekki.kilosunada maşallah kızının.normalmi olcak seninki.
Hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim. İsteyen herkese versin inşallah. Doktor işi şans meselesi biraz, bir de kişiden kişiye değişebiliyor. Yani birine göre iyi olan diğerine soğuk gelebiliyor. Ben riskli olduğu için çok gezdim ve kararı Ziya Çetin'de verdim. İyi ki de öyle olmuş diyorum. Sen de gönlüne göre bir dr.bulursun umarım...
Evet sabahlıklar bornoz gibi duruyor, dediğin yere de Özdilek'e de bi bakayım. Tabi kardan çıkabilirsem :) Çok canın yanıyor mu o muayenede? Utanıyor bir de insan. Ben enfeksiyon olduğumda mecbur kalmıştık. Yapacak bir şey yok, bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da. Bu da tesellimiz :) Yazmayı unutma bana, çok merak ediyorum. İnşallah iyi haberlerini alırız senin ve prensesinin. Aaa bir de ben sana hastaneyi soracaktım, sen bire bir hastaneyle görüştün mü? Oda süslemesi yapıyorlar mı ya da bebeğe hastane çıkşı onlar mı giydiriyor, sistemleri nasıl acaba? Bahar'da onlar kendi hastane çıkşlarını giydiriyorlar mesela ama Doruk'u hiç bilmiyorum
Sağol canım, teşekkür ederim. İyiyiz çok şükür. Ben orda çeşit olduğunu bilmiyordum, Yalova yolu üzerindekinde var diye gitmemiştim bilsedim h.sonu bakardım. Bi bakayım o zaman. Evet eksikler bitmiyor valla. Biz hala odası için perde, halı vs. derken kararsızlık yaşıyoruz. Daha alınacak çok :)) Senin doğum ne zaman, normal mi olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?