2013 bursa anneleri

ayy ne güzel ayrıntılı ultrason süper birşey ve evet beklemek hakikaten zor benim içinde zman geçmek bilmedi ama gördükten sonra ooo zman ne çabuk geçmiş diyor insan .Allah kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah .Alalımki doya doya sevelim yavrularımızı.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.Annelikkk çokkk güzelllll

Çok teşk ederim sağol Aslında bizimkide yüüznü tam göstermedi doktor sağdan soldan heryerden baktı belki önden çekebilriim diye ama anca yandan görebildik kendilerini Senin meleğin doğum pozisyonunu almış bile annesi kavuşmak için gün sayıyor.Onların ben parmaklarını kollarını yerim yerim.Doğsunlarda sevelim doya doya.

Aaaa ben kilo ve ödem fazla olduğunda epidural olmasının zor olduğunu bilmiyordum. Kaç kilo aldın peki? Ben de zayıf hamile kalmadım, şimdilik çok almadım ama sonra nasıl olur bilmiyorum. İnşallah olur canım bu defada, Allah yardımcın olsun. Epiduralde heyecanlanmadın mı peki, kimileri dayanamıyormuş. Ben de fazla heyecanlıyım, dayanır mıyım bilmiyorum :))[/QUOTE]

Olmazsa diye korktum ama zaten kısa sürdü. Sonrasında da bununla ilgili hiç sıkıntı yaşamadım.63 le başlamıştım,83 le bitmişti.20kilo yani. şimdi de 67 ile başladım. 16 kilo oldu bile.4-5 hafta var. son haftalarda 20 ye yaklaşır gene gibi geliyor. eee bu defa zaten diğerine göre 4 kilo fazlayla başladım, bitmesi 87 yi bulursa sıkıntı olabilir mi diye düşünüyorum. sorarım belk bu hafta sonu kont.de. gerçi bebişi görünce unutuyorum bazen soracaklarımı.

canım çok sağol . sağlıkla hayırlısıyla kucaklarınıza alın inşallah bebişlerinizi . ben sezeryan oldum canım ben istediğim için sezeryan oldu suyum geldi ve gittim hastaneye ziya beyi aradık 10 dk da hastaneye geldi ve 5 dk da doğuma girdim herşey hemen hazırlandı . 2 gün sonra ayaktaydım tabi dikişler 3-4 günde toparlandı zaten 1 hafta sonra bantı çıkarttı ziya bey . ben hastaneden de kendisinden de çok memnun kaldım . iyi haberlerini bekliyorum canım bebiş sağlıkla büyüsün doğsun inşallah

hamilelikt öncesi muayenede bayaı canım yanmıstı.. simdi nasıl olur bilmiyoum ama korkuyorm birde üstüne grip oldum o daha da kötü geldi.. son iki günümü çalışıyorum artık ... o yüzden mecburen ise geldim ama ayakta zor duruyorum... hastaneyle hic konusmadım ben. oda süslemesi var mı bilmiyorum... kar tatilinde bebisimin dolabını yerlestirdim eşyalarını yıkadım..sanırım o zaman üsüttüm ben...

cnm ben kızımda 37+6 da dr.a gitmiştim çatı muayenesi için dr.u bi tekmelemediğim kaldıydı ama ben sıkıntılıyım zaten çok korkarım v.muayeneden dr. 1 cm açılma var çatında iyi en geç yarın sabah doğrurursun ama bu şekilde normal doğum zor yaparsın demişti ve beni 2 saat sonra sezeryana aldı.yani hiç ummadık şekilde muayeneye gittiğim gün bebişim gelmişti.

benim ilk gittiğimde rahim girişin çok dar normal doğum yapamazsın hamile kaldığında demişti birde rahim biraz yukardaymış söyledim bu dr.a ama muayene edicem ben karar veririm dedi. ve ben normal doğumdan korkuyorum...benim yegenimin oyle oldu kız kontrole gitti ağrısı falan yoktu ama 8 cm acılma olmus hemen doğuma aldılar ve normal doğum yaptı:) benim nasıl olucak bakalım zaman az kaldıkca daha çok heyecanlanıyor insan

baya yakın sayılırız canım ooohhh ne güzel memnun olman doktordan benimde içimi rahatlattı senden bunları duymak.Bana da çok güven verdi ilk gördüğümde gayet kibar ve konuşkan güzel güzel sohbetimizi ettik hiç beklemedik hastane de içimize sindi..yanılmayız yada hayal kırıklıgına ugramayız inşallah.Ne güzel senin gebeliğin baya ilerlemiş ben çok başındayım daha ....hala inanamıyorum inşallah kalp atışlarını görürsem inanıcam

Bitanem gittim ve gördüm meleğimi çok çok minik haftaya perşembe yine gidicem birsürü tahlil de istedi hem onları götürücem.inşallah kalp atışları başlamış olur da daha çok inanırım :)) hala ruya gibi geliyor....mutlaka bekliyorum gelmeni çok çok öptm cnm.

bende rentıpda songül yapıcıdan aldım randevu bakalım nasıl çıkacak ilk defa gideceğim aslında erkek dr.da var daha tecrübeli ama benim bebiş yok şimdilik ondan bayan tercih ettim hastanenin yakın olması açısından da tercih ettim gidip gelmek daha kolay olur...

Son düzenleme:

Bebek yok derken ne demek istedin?? inşallah vardır.

canımmm bizde ilk 7+1 iken duymuştuk gerçi dinletmemişti doktorumuz halada dinletmiyor ama çizelgesini görmüştük duymasakta o minicik şeyin kalbinin attığını bilmek mucize gibi bide canım ben bişey duymştm kız çocuklarında geç duyuluyomuş erkeklerde ise erkenmiş ne kadar doğru bilmyrm ama sende deneyelim bakalım ne zamn ilk duyucak kendini :)))

evet oyle arkadaşım benim doğumuma çok az kaldı benden önce doğum yapacak var mı bilmiyorum 1 aydan az kaldı benim... ben doğum sonrası yaşadıklarımı da yazıcam buraya

günaydın bursalı anneler bugün hava iyi olcak diyorlardı ama buzda var yerlerde dışarı çıkarsanız dikkatedin kendinize ve bebişlerinize

Yarın kont. var,minik kızımı göreceğim, çok heyecanlıyım. Herkes iyi haberler alsın bebişinden inş.

bugün çok yoğun geçti. Kontrole gittim, minik prenses büyümeye devam ediyor. kafa 3 hafta önde, 2750 gr olmuş,500 gr almış 2 hafta da , boyu 47 cm olmuş. 2 hafta daha doğurma dedi dr.um gülerek. gelirse de kızım dön geriye diyeceğim, az daha bekle:))
kasılmaları sordum, bebek epeyce aşağı inmiş, rahim onu tutmak için kasıyo kendini dedi. sıklığını ölçemedim ama çok canım yanıyo olduğu zaman dedim. yalancı doğum sancıları olabilir sıklaşırsa ara mutlaka , gece de olsa gel nst de bakılsın dedi. yaklaşık 2 saatte 1 kez olursa bu hastaneye gitme vakti gelmiş anlamına gelir dedi. şu 2 hafta çok önemli bi de diyabet olduğu için ondan sonra 38 i doldurmamız lazım.
kasıklarımda ki ağrı için de bebek çok aşağıda olduğu için dedi. Dinlenince geçiyor allahtan.bak işte dinleneceğin zamanıda söylüyor sana , aman şu iki hafta dinlen, dikkatli ol dedi. 36 yı doldursak yolu epey kolaylayacağız. inş. hepsi bekler zamanını.
sonra oğlumun veli görüşmesi vardı okula gittik. Arkadaşlarım geldi öğlen gibi, yoruldum bugün ama arkadaşlarımı da özlemişim iyi geldi. tabi bu arada diyet filan kalmadı. sohbet muhabbet derken çaylar, börekler tam benim diyabete göre. valla yorgunluk , sohbet ne kadar ne yedim hatırlamıyorum:)) Bu gün ölçüm yapsam kaç çıkar acaba? karnım gene çok sert ama yorgunluktan mı, yemekten mi kasılma mı anlayamıyorum, vayyyyyyyyyyy halime.

yoğun bir gün geçirmişsin cnm şimdi dinlenme zamanı annesi bebiş de dinlenmek istiyor demekki.kilosunada maşallah kızının.normalmi olcak seninki.

yoğun bir gün geçirmişsin cnm şimdi dinlenme zamanı annesi bebiş de dinlenmek istiyor demekki.kilosunada maşallah kızının.normalmi olcak seninki.

yok canım ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. gerçekten haber veriyor bebiş artık dinlen diye, dinlemek lazım. bu gece dr. un 2 saatte bir olursa önemli dediği kasılmalardan 1 saatte 3 kez oldu. gerçekten yoruldum, tabi böyle olunca dinlenmem gerektiğini gayet iyi anladım. dinlenince tekrar etmedi. durumun şakaya gelmediğini öğretiyorlar resmen.

bugun kotrole gittim ama yazamadım gunduz.dogum sezeryanla olucak salı gunu izne ayrılıyorum22 ocakta tekrar gidicem bu arada kan tahlili yapılıcak. doğumiçin zaman verilicek.. biraz rahatladım ocak sonu şubat başı doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…