2013 bursa anneleri

Hadi hayırlısı canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Cuma son değil miydi senin, neden salıya erteledin? Gribin nasıl oldu bu arada, umarım daha iyisindir. Biz de 25 Ocak'ta gideceğiz, aynı gün olsa görüşürdük ama :)) İyi haberlerini bekliyorum. Sağlıcakla...

hamile değilim cnm daha (takvime bakma )8 aydır istiyoruz artık iyice bir araştırmak gerekiyor.2.yi istiyoruz bir kzım var ama

Her şeyin vardır bir vakti zamanı. İnşallah en hayırlı vakitte, sağlıkla 4. üyeniz gelir evinize. Güzel haberlerle görüşürüz umarım...

Maşallah bebeğine canım. Çok yorma kendini, en kritik haftalardasın. Umarım sancıların ve kasılmaların artmaz da bebeğin vaktinde sağlıkla gelir...

izin iyi gelir inş. sezeeryan isteğe bağlı mı yoksa dr.mu önerdi. yazdın belki daha önce ama hatırlayamadım canım. bebek iyi herhalde di mi?

raporu kardeşi veriyor ya sanırım pazartesi o yok salı günü git dedi. nomalde cuma sondu pazartesi ayrılıcaktım ama salıya kaldı.grip hala geçmedi.ilac da kullanamayınca göz yasarması geçti şimdidde öksürük..gerçi öksürmem iyiymiş öle dedi dr. benimde 21 inde tahlillerim yapılıcak 22 kontrol o gün dogumu belirleyecek zamanı ocak sonu şubat başı dedi6 şubat diyordu normaldede zaten 13 şubattı en başta şubat başına düştük az kaldıkçs sabırsızlanıyorum

izin iyi gelir inş. sezeeryan isteğe bağlı mı yoksa dr.mu önerdi. yazdın belki daha önce ama hatırlayamadım canım. bebek iyi herhalde di mi?

hamilelik öncesi zuhal hn. rahim girişin cok dar normal doğum yapamazsın demişti. ziya beye soledim ben catılarına bendebakayım demişti koktuğumuda biliyordu. o yuzden sezeryan muayene etmedi zuhal hanımda deiş canını yakmayalım dedi. kesinlikle normal istersen korkuların gectiyse bakalım dedi. gecmedi dedim o da sanırım senin sezeryandaha iyi olacak dedi. birde kan ayarlanacak benim ameliyat için.. bebişim gayet iyi saglıklı fakat ben kilo alamadım(1 kilo vermişim yinee 60 kilo ıle hamile kaldım şuan 66 yım

kız ebru şallıdan bile az kilo almışsın hiçmi yemedin şişmedin yada nasıl becerdin az kilo almayı.doğumdan sona eski haline dönersin heralde belki daha zayıf bile olabilirsin.

kız ebru şallıdan bile az kilo almışsın hiçmi yemedin şişmedin yada nasıl becerdin az kilo almayı.doğumdan sona eski haline dönersin heralde belki daha zayıf bile olabilirsin.

daha zayıflamasamda:))herşeyide yedim aslında ama meyve çok yedim belki ondandır..birde normalde cok su içiyorum sanırım ondan

prensesimi kucagıma almaya 2 hafta kaldıı... sağ salim kucağıma alayım... çok merak ediyorum ve sabırsızlanıyorum evde eşyalarını yerleştirdik ve farklı bir duygu bu sanki doğmuş bizimle yaşıyormuş gibi dolabına açıp açıp bakıyorum.. çok istemiştik allah bize aratmadan verdi... allah herkese yaşatsın bu duyguyu... hele kızım olmasını çok istemiştim ve kızım oluyo sağ salim doğsun artık... allah isteyen herkese nasip eder inşallah.. gerçekten çok güzel tarifi çok zor bir duyguymuş... bu arada bugün son iş günüm yaşasın....

günaydınnnnn arkadaşlar deyip yatmaya gidiyorum uyku tutmadı. kasılmalar gerilmeler devam. pazartesş nst yapıldı,iyi çıktı ama sonrasında arttı bu kasılma gerilme olayları. 20 dak.ya düşerse hastye yatırırım dedi dr.um. stresle sayıyorum yani.iyice dinlen dedi bir de. aman kendinizi yormayın...

ah o uykular uyunmuyo inanki hiç :S onlar sağlıklı olsunda az kaldı artık sabır

Selam bursa hamisleri topiginize baktim Çogu ziya Çetin
Hastalari Harika ötesi bì doktor 4 yil önce bana süper bi sezeryan yapti ben Çok memnunum eli Çok hafif asla korkmayin sprial takarken bile 1 numara gözünüz kapali güvenin kendisine ve hiÇ diger doktorlar gibi paraci bi doktor degil

Günaydın anneciklerr nasılsınız biz 13. hafta muayenemizi olduk iyiyiz hatta cinsiyeti bile söyledi güler hanım da acaba diyorum erken ya belki sonra başka söyler mi diye temkinli yaklaşıyoruz :)
Size şey sorcam iki test için kan verdim bu 3lü testi falan herkes yaptırıyor mu ?
ne bileyim hani sonuçlar allah korusun kötü çıkarsa moral bozmaktan başka bişeye yaramıcakmış gibi geliyor endişe ediyorum biraz :)

cnm ben kızımdayken yaptırmadım dr.da ısrar etmedi inançlı biri olarak.12.haftadan sonra nasıl kıyılırki kalbi atıyor herşeyi belli olmuş.testi kötü çıkıp iyi doğuran bir sürü anne var.tabi bu senin kararın.cinsiyeti erkekmi ?erkekler daha çabuk belli oluyor diyorlarya...

günaydinnn ben dr.larla ilgili cok sorun yaşadım ama ziya bey den çok memnunum.. en yakın doğum sırası bende sanırım ocak sonuuu sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi benimde sezeryan olacak evde hazırlıklar devam tabi.. ev temizlenirken hiç bu kadar hoşuma gitmemişti.. dolabını açıp açıp eşyalarına bakıyorum.. allah hepimize saglık versin.. az kalınca korku seviç heyecan belirsizlik hepsi bi arada sezeryandan sonra neler yaşadın ağrın falan oldu mu

merhaba bayanlar bende bursadan henüz 1 haftalık hamile oldugunu ögrenmiş bir bayanım cok heycanlıyım. umarım iyi bir hamilelik geçiririm.suan göguzlede acı
agızda sürekli tuz basmısım gıbı tuzluluk var.birde hastalancıkmısım gıbı hıssedıyorum. bu normalmı sızede oluyormu merak ettım.

1 haftalıkmı bir haftamı oldu öğreneli kaç haftalıksın cnm.hayırlı olsun bebişin allah kucağına almayı nasip etsin.

sesil az kalmış cnm bebişin kollarına gelecek artık.son zamanlarda gece uyuyamazdım eşimde uyumazdı ben doğumdan sonra uyumadım ama eşim uykusuna devam etti.

Ben kendisinden Çok memnun kaldim sezeryan sonram öncem süper geÇti hamileligimdekì 3.doktordu hiÇ yatmadim süper bi sezeryan oldum hiÇ ayrilmadi yanimdan gece boyu nöbetÇiydi o gece ki dogumumu dogum evinde yapmama ragmen prenses gibi baktilar bana
Ahmet yilmaza gittim 2.doktorumdu sana sezeryan yapamam cesaret edemem dedi kiloluydum 103 kiloluyla doguma girdim ziya bey hafife alincak bi doktor degil 26 senelik doktor bursada onun gibi doktor malesef ben rastlamadim

evet canım 1 hafta oldu ögrenelı . :) adetım gcelı 2 hafta oldu.. ben dr gıttım ama henuz cok kucuk ultrasonda gözukmuyor dedı. kan testınde 3-4 haftalık yazıyordu. hesaplama son adet tarıhıne göremı yapılıyor kızlar. dr den bır bılgı almadım, sukadarlık felan dıye ..bırde cıddı sekılde ssknın gectıgı bır hastane bulmam lazım özele gıtmıstım ama basedemem hesaplarla jımer hastanesınde ssk gecıyor dıye duydum . jımerde bıldıgınız ıyı bır dr varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…