- Konu Sahibi monalisa79
-
bugun kotrole gittim ama yazamadım gunduz.dogum sezeryanla olucak salı gunu izne ayrılıyorum22 ocakta tekrar gidicem bu arada kan tahlili yapılıcak. doğumiçin zaman verilicek.. biraz rahatladım ocak sonu şubat başı doğum
hamile değilim cnm daha (takvime bakma )8 aydır istiyoruz artık iyice bir araştırmak gerekiyor.2.yi istiyoruz bir kzım var ama
bugün çok yoğun geçti. Kontrole gittim, minik prenses büyümeye devam ediyor. kafa 3 hafta önde, 2750 gr olmuş,500 gr almış 2 hafta da , boyu 47 cm olmuş. 2 hafta daha doğurma dedi dr.um gülerek. gelirse de kızım dön geriye diyeceğim, az daha bekle:))
kasılmaları sordum, bebek epeyce aşağı inmiş, rahim onu tutmak için kasıyo kendini dedi. sıklığını ölçemedim ama çok canım yanıyo olduğu zaman dedim. yalancı doğum sancıları olabilir sıklaşırsa ara mutlaka , gece de olsa gel nst de bakılsın dedi. yaklaşık 2 saatte 1 kez olursa bu hastaneye gitme vakti gelmiş anlamına gelir dedi. şu 2 hafta çok önemli bi de diyabet olduğu için ondan sonra 38 i doldurmamız lazım.
kasıklarımda ki ağrı için de bebek çok aşağıda olduğu için dedi. Dinlenince geçiyor allahtan.bak işte dinleneceğin zamanıda söylüyor sana , aman şu iki hafta dinlen, dikkatli ol dedi. 36 yı doldursak yolu epey kolaylayacağız. inş. hepsi bekler zamanını.
sonra oğlumun veli görüşmesi vardı okula gittik. Arkadaşlarım geldi öğlen gibi, yoruldum bugün ama arkadaşlarımı da özlemişim iyi geldi. tabi bu arada diyet filan kalmadı. sohbet muhabbet derken çaylar, börekler tam benim diyabete göre. valla yorgunluk , sohbet ne kadar ne yedim hatırlamıyorum:)) Bu gün ölçüm yapsam kaç çıkar acaba? karnım gene çok sert ama yorgunluktan mı, yemekten mi kasılma mı anlayamıyorum, vayyyyyyyyyyy halime.
bugun kotrole gittim ama yazamadım gunduz.dogum sezeryanla olucak salı gunu izne ayrılıyorum22 ocakta tekrar gidicem bu arada kan tahlili yapılıcak. doğumiçin zaman verilicek.. biraz rahatladım ocak sonu şubat başı doğum
Hadi hayırlısı canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Cuma son değil miydi senin, neden salıya erteledin? Gribin nasıl oldu bu arada, umarım daha iyisindir. Biz de 25 Ocak'ta gideceğiz, aynı gün olsa görüşürdük ama :)) İyi haberlerini bekliyorum. Sağlıcakla...
Hadi hayırlısı canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Cuma son değil miydi senin, neden salıya erteledin? Gribin nasıl oldu bu arada, umarım daha iyisindir. Biz de 25 Ocak'ta gideceğiz, aynı gün olsa görüşürdük ama :)) İyi haberlerini bekliyorum. Sağlıcakla...
izin iyi gelir inş. sezeeryan isteğe bağlı mı yoksa dr.mu önerdi. yazdın belki daha önce ama hatırlayamadım canım. bebek iyi herhalde di mi?
hamilelik öncesi zuhal hn. rahim girişin cok dar normal doğum yapamazsın demişti. ziya beye soledim ben catılarına bendebakayım demişti koktuğumuda biliyordu. o yuzden sezeryan muayene etmedi zuhal hanımda deiş canını yakmayalım dedi. kesinlikle normal istersen korkuların gectiyse bakalım dedi. gecmedi dedim o da sanırım senin sezeryandaha iyi olacak dedi. birde kan ayarlanacak benim ameliyat için.. bebişim gayet iyi saglıklı fakat ben kilo alamadım(1 kilo vermişim yinee 60 kilo ıle hamile kaldım şuan 66 yım
kız ebru şallıdan bile az kilo almışsın hiçmi yemedin şişmedin yada nasıl becerdin az kilo almayı.doğumdan sona eski haline dönersin heralde belki daha zayıf bile olabilirsin.
günaydınnnnn arkadaşlar deyip yatmaya gidiyorum uyku tutmadı. kasılmalar gerilmeler devam. pazartesş nst yapıldı,iyi çıktı ama sonrasında arttı bu kasılma gerilme olayları. 20 dak.ya düşerse hastye yatırırım dedi dr.um. stresle sayıyorum yani.iyice dinlen dedi bir de. aman kendinizi yormayın...
Günaydın anneciklerr nasılsınız biz 13. hafta muayenemizi olduk iyiyiz hatta cinsiyeti bile söyledi güler hanım da acaba diyorum erken ya belki sonra başka söyler mi diye temkinli yaklaşıyoruz :)
Size şey sorcam iki test için kan verdim bu 3lü testi falan herkes yaptırıyor mu ?
ne bileyim hani sonuçlar allah korusun kötü çıkarsa moral bozmaktan başka bişeye yaramıcakmış gibi geliyor endişe ediyorum biraz :)
Selam bursa hamisleri topiginize baktim Çogu ziya Çetin
Hastalari Harika ötesi bì doktor 4 yil önce bana süper bi sezeryan yapti ben Çok memnunum eli Çok hafif asla korkmayin sprial takarken bile 1 numara gözünüz kapali güvenin kendisine ve hiÇ diger doktorlar gibi paraci bi doktor degil
merhaba bayanlar bende bursadan henüz 1 haftalık hamile oldugunu ögrenmiş bir bayanım cok heycanlıyım. umarım iyi bir hamilelik geçiririm.suan göguzlede acı
agızda sürekli tuz basmısım gıbı tuzluluk var.birde hastalancıkmısım gıbı hıssedıyorum. bu normalmı sızede oluyormu merak ettım.
Ben kendisinden Çok memnun kaldim sezeryan sonram öncem süper geÇti hamileligimdekì 3.doktordu hiÇ yatmadim süper bi sezeryan oldum hiÇ ayrilmadi yanimdan gece boyu nöbetÇiydi o gece ki dogumumu dogum evinde yapmama ragmen prenses gibi baktilar banagünaydinnn ben dr.larla ilgili cok sorun yaşadım ama ziya bey den çok memnunum.. en yakın doğum sırası bende sanırım ocak sonuuu sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi benimde sezeryan olacak evde hazırlıklar devam tabi.. ev temizlenirken hiç bu kadar hoşuma gitmemişti.. dolabını açıp açıp eşyalarına bakıyorum.. allah hepimize saglık versin.. az kalınca korku seviç heyecan belirsizlik hepsi bi arada sezeryandan sonra neler yaşadın ağrın falan oldu mu
1 haftalıkmıbir haftamı oldu öğreneli kaç haftalıksın cnm.hayırlı olsun bebişin allah kucağına almayı nasip etsin.
sesil az kalmış cnm bebişin kollarına gelecek artık.son zamanlarda gece uyuyamazdım eşimde uyumazdı ben doğumdan sonra uyumadım ama eşim uykusuna devam etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?