- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi monalisa79
-
evet canım 1 hafta oldu ögrenelı . :) adetım gcelı 2 hafta oldu.. ben dr gıttım ama henuz cok kucuk ultrasonda gözukmuyor dedı. kan testınde 3-4 haftalık yazıyordu. hesaplama son adet tarıhıne göremı yapılıyor kızlar. dr den bır bılgı almadım, sukadarlık felan dıye ..bırde cıddı sekılde ssknın gectıgı bır hastane bulmam lazım özele gıtmıstım ama basedemem hesaplarlajımer hastanesınde ssk gecıyor dıye duydum . jımerde bıldıgınız ıyı bır dr varmı ?
merhaba bayanlar bende bursadan henüz 1 haftalık hamile oldugunu ögrenmiş bir bayanım cok heycanlıyım. umarım iyi bir hamilelik geçiririm.suan göguzlede acı
agızda sürekli tuz basmısım gıbı tuzluluk var.birde hastalancıkmısım gıbı hıssedıyorum. bu normalmı sızede oluyormu merak ettım.
evet canım 1 hafta oldu ögrenelı . :) adetım gcelı 2 hafta oldu.. ben dr gıttım ama henuz cok kucuk ultrasonda gözukmuyor dedı. kan testınde 3-4 haftalık yazıyordu. hesaplama son adet tarıhıne göremı yapılıyor kızlar. dr den bır bılgı almadım, sukadarlık felan dıye ..bırde cıddı sekılde ssknın gectıgı bır hastane bulmam lazım özele gıtmıstım ama basedemem hesaplarlajımer hastanesınde ssk gecıyor dıye duydum . jımerde bıldıgınız ıyı bır dr varmı ?
selam Bursa anneleri daa önceki sayfalarda yazmıştım ama bir daha giremedim foruma. Nasipse bende şubatın son haftası kızımı alacağım kucağıma.
Diğer doğumlarımda gittiğim Bahar Hastanesi Nagihan Uzun'a gidiyorum. ben kendisinden çok memnunum hastaneden de. o yüzden hiç başka hastane ve doktor araştırma ihtiyacı hissetmedim.
bahar hastahanesinde normal doğum ne kadar biliyomusunuz?
ben başta ziyaya gidiyorudum bi önceki gebeliğimde de de doruğa şuan ise bahara gidiyorum baharda fiyatlar çok uygun idrar tesleri kan testi şeker ayrıntılı ultrason hepsi ücretsiz ve 45 tl de muayne ücreti doğuma gelince normal 500 küsür sezeryan 630 civarı çok uaygun diğer hastanelere göre tek olumsuz yani biraz kalabalık
1 haftalıkmıbir haftamı oldu öğreneli kaç haftalıksın cnm.hayırlı olsun bebişin allah kucağına almayı nasip etsin.
sesil az kalmış cnm bebişin kollarına gelecek artık.son zamanlarda gece uyuyamazdım eşimde uyumazdı ben doğumdan sonra uyumadım ama eşim uykusuna devam etti.
1 haftalıkmıbir haftamı oldu öğreneli kaç haftalıksın cnm.hayırlı olsun bebişin allah kucağına almayı nasip etsin.
sesil az kalmış cnm bebişin kollarına gelecek artık.son zamanlarda gece uyuyamazdım eşimde uyumazdı ben doğumdan sonra uyumadım ama eşim uykusuna devam etti.
Ben kendisinden Çok memnun kaldim sezeryan sonram öncem süper geÇti hamileligimdekì 3.doktordu hiÇ yatmadim süper bi sezeryan oldum hiÇ ayrilmadi yanimdan gece boyu nöbetÇiydi o gece ki dogumumu dogum evinde yapmama ragmen prenses gibi baktilar bana
Ahmet yilmaza gittim 2.doktorumdu sana sezeryan yapamam cesaret edemem dedi kiloluydum 103 kiloluyla doguma girdim ziya bey hafife alincak bi doktor degil 26 senelik doktor bursada onun gibi doktor malesef ben rastlamadim
fatmaipek ,koala980 kızlar çok tesekur ederım. gercekten cok guzel ayrıntı vermıssınız Allah razı olsun . bugun dr gıttım sadece 1 cm cik keseyı görebıldık. o bıle heycanlanmama fazlasıyla yettı. ınsallah Allahım kucagımıza almamızı nasıp eder.
tahlıller verdı. saglık ocagında bazıları yapılır dedı.
koala980 ayrıntılı ultrason ne demek. bırde doktorun kım canım jımerde. rentıpta sıcak gelıyor bana doktorum orada bırının dogumunu yaptıgıgını ve cok memnun kaldıgını söyledı. oralara gelmek ıcın erken daha su testlerrı uyguna getırmek lazım . :)
ben başta ziyaya gidiyorudum bi önceki gebeliğimde de de doruğa şuan ise bahara gidiyorum baharda fiyatlar çok uygun idrar tesleri kan testi şeker ayrıntılı ultrason hepsi ücretsiz ve 45 tl de muayne ücreti doğuma gelince normal 500 küsür sezeryan 630 civarı çok uaygun diğer hastanelere göre tek olumsuz yani biraz kalabalık[/QUOT
şuan ben ilk defa gidicem doktora gittiğimde ulturasonla bakıcak test falan yapıcak ama sadece 45 tl muayene ücretimi alıcak . yani diğerleri ücretsiz dimi bu konuda eminsiniz .gidip sonra bana kabarık bi fatura cıkarmalarından korkuyorum da.
Haydi güzel haberlerle görüşürüz inşallah canım. Salı günü kaçta randevun, bizde akşam 8'de gideceğiz. Normalde cuma ya da c.tesi gidecektik ama benim şikayetler artınca salıya alalım dedik. Zordur eminim artık, son haftalar.Sık dişini, meleğini kucağına alınca hepsini unutursun.evet az kaldı salı gunu sezeryan için gün vericek.. haftaya büyük ihtimalle dogar bebegim.. gece uykuları zor.. karın agrısı cok oluyo yatakta donerken ve kalkarken cok zorlanıyorum..
İyi haberlerini bekliyoruz canım, inşallah her şey yolundadır.yarın dr.a gidiyorum kızlar hormon testi yaptırıcam bakalım ne çıkacak
bahara hangi doktora gidiyorsunuz. bende 24 ocakta hilal hanıma randevum var. 7 haftalık hamileyim. ama daha önce bahara gitmediğim için çok tedirginim.
ben başta ziyaya gidiyorudum bi önceki gebeliğimde de de doruğa şuan ise bahara gidiyorum baharda fiyatlar çok uygun idrar tesleri kan testi şeker ayrıntılı ultrason hepsi ücretsiz ve 45 tl de muayne ücreti doğuma gelince normal 500 küsür sezeryan 630 civarı çok uaygun diğer hastanelere göre tek olumsuz yani biraz kalabalık[/QUOT
şuan ben ilk defa gidicem doktora gittiğimde ulturasonla bakıcak test falan yapıcak ama sadece 45 tl muayene ücretimi alıcak . yani diğerleri ücretsiz dimi bu konuda eminsiniz .gidip sonra bana kabarık bi fatura cıkarmalarından korkuyorum da.
zaten testleri yaptırmadan önce ödüyosun eğer ekstra bişi çıkarsa bana 3 sayfa test yaptılar ve 1 tl bile ödemedim o sadece kan verdio verio eline kağıdı zaten tüm ayrıntılı testleri yappıyolar vdrl den kızamıkçığa kan gurubu tayinine kadar idrar kan hepsi ve ücretsiiz emin ol
Haydi güzel haberlerle görüşürüz inşallah canım. Salı günü kaçta randevun, bizde akşam 8'de gideceğiz. Normalde cuma ya da c.tesi gidecektik ama benim şikayetler artınca salıya alalım dedik. Zordur eminim artık, son haftalar.Sık dişini, meleğini kucağına alınca hepsini unutursun.
İyi haberlerini bekliyoruz canım, inşallah her şey yolundadır.
benimde 8.30 da randevum karşılaşırız belki.. zor olmaz mı kalkamıyorum...
zaten testleri yaptırmadan önce ödüyosun eğer ekstra bişi çıkarsa bana 3 sayfa test yaptılar ve 1 tl bile ödemedim o sadece kan verdio verio eline kağıdı zaten tüm ayrıntılı testleri yappıyolar vdrl den kızamıkçığa kan gurubu tayinine kadar idrar kan hepsi ve ücretsiiz emin ol
sorularımla seni bunalttım farkındayımm ama(. az önce aradım bahar hastanesini tahlillerde ücret alıyoruz diyoo (. ssklılar %6o nı ödüyomuş . gerçi bayan burdan detaylı ayrıntı veremiyorumdedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?