2013 bursa anneleri

cnm jimerin çok uygun olduğunu söyleyemem en ucuz muayene esentepe tıp merkezi 21tl ren tıp 42 tl doruk(en son ) 45 di özel muayenelerde genelde 100 den başlıyor benim bildiklerim bunlar.

son adet tarihine göre hesaplıyacaksın kadınlar klübü yazısının altında araçlar kısmı var ordan tahmini doğum tarihini hesaplıyabilirsin.

hayırlısı olsun, tebrikler...
gögüslerde şişkinlik,acı, karında şişkinlik ve daha neler neler, hepsi oldu bende.inş kolay ve sağlıklı bir hamilelik yaşarsın:))

ben jimere gidiyorum. diğer arkadaşların paylaştığı rakamlara bakıyorumda buranın fiyatları hiç de uygun değil. ama güvendiğim bir dr.um olduğu için katlanıyorum sonunaaz kaldı zaten.gerçi doğumda pahalı, bizide sıkıyor ama bu saatten sonra dr. değiştiremem ki.benim dr.un anlaşması yok, mua. 100 tl, anlaşmalı olanlar 60 tl idi. dışarıda yapılabilecek tahlilleri söylüyor bunları yaptırabilirsin diye ama bazılarına dışarıda güvenmiyor ve hastanede yaptır diyor.ayrıntılı ultrason için mesela 170 lira gibi bir şey ödedik,yaptırdığımız en pahalı şey oydu. idrar tahlilini dışarıda yaptırmanı istemiyor, 30-40 tl arası. şeker yükleme filan yaptırmıştım. onlar idare eder. gelelim doğuma sezeryan olacak benim 4000 tl. bu topikte gördüğüm en yüksek fiyat. ama ben gittiğim dr un orada olduğunu öğrenince hiç diğer fiyatları ve dr. ları araştırmadım. sana fikir versin diye bu kadar ayrıntılı yazdım. tekrar tebrikler:)))

fatmaipek ,koala980 kızlar çok tesekur ederım. gercekten cok guzel ayrıntı vermıssınız Allah razı olsun . bugun dr gıttım sadece 1 cm cik keseyı görebıldık. o bıle heycanlanmama fazlasıyla yettı. ınsallah Allahım kucagımıza almamızı nasıp eder.

tahlıller verdı. saglık ocagında bazıları yapılır dedı.

koala980 ayrıntılı ultrason ne demek. bırde doktorun kım canım jımerde. rentıpta sıcak gelıyor bana doktorum orada bırının dogumunu yaptıgıgını ve cok memnun kaldıgını söyledı. oralara gelmek ıcın erken daha su testlerrı uyguna getırmek lazım . :)

bahar hastahanesinde normal doğum ne kadar biliyomusunuz?

bahar hastahanesinde normal doğum ne kadar biliyomusunuz?

ben başta ziyaya gidiyorudum bi önceki gebeliğimde de de doruğa şuan ise bahara gidiyorum baharda fiyatlar çok uygun idrar tesleri kan testi şeker ayrıntılı ultrason hepsi ücretsiz ve 45 tl de muayne ücreti doğuma gelince normal 500 küsür sezeryan 630 civarı çok uaygun diğer hastanelere göre tek olumsuz yani biraz kalabalık

bahara hangi doktora gidiyorsunuz. bende 24 ocakta hilal hanıma randevum var. 7 haftalık hamileyim. ama daha önce bahara gitmediğim için çok tedirginim.

evet az kaldı salı gunu sezeryan için gün vericek.. haftaya büyük ihtimalle dogar bebegim.. gece uykuları zor.. karın agrısı cok oluyo yatakta donerken ve kalkarken cok zorlanıyorum..

herkes cok iyi diyor inşallah benim de sorunsuz geçer

dr. cenk aşkalli .
bebişin yaklaşık 16. haftasından sonra radyoloji uzmanı ya da kadın doğumcu ise de peritanolog olması gerekiyor sanırım yaptığı bir usg. tüm organlarının varlığı, fonksiyonel olup olmadığını, uzuvlarının tam olup olmadığını incelediği bir usg yöntemi. bu usg den sonra bebişin sağlık durumu daha bir netleşiyor. bazı önemli hastalıklar için erken tanı konmasını sağlıyor.

kesesi kalp atışları derken sağlıkla gelir inş. bebeğin:))

ben bu sayfaya ilk girdiğimde çok çaresizdim korkularımla boğuşuyorudum .. ama bu sayfada ki arkadaşların yardımı ile3 ay süren ilk ilişki korkularımı yendim bana yardım eden arkadaşlara çooook çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tşk ediorum ... hep insanların yalnış anlatmaları korkutmaları cahillikleri beni endişeye düşürmüştü ... şimdi ise artık çok rahatım herşer zamanla alışa alışa oluyormuş korkacak birşey yokmuş sadece vajinanın alışma döneme oluyormuşş.. ARTIK BENDE BEBEĞİM OLSUN İSTİYORUM

yarın dr.a gidiyorum kızlar hormon testi yaptırıcam bakalım ne çıkacak

evet az kaldı salı gunu sezeryan için gün vericek.. haftaya büyük ihtimalle dogar bebegim.. gece uykuları zor.. karın agrısı cok oluyo yatakta donerken ve kalkarken cok zorlanıyorum..
Haydi güzel haberlerle görüşürüz inşallah canım. Salı günü kaçta randevun, bizde akşam 8'de gideceğiz. Normalde cuma ya da c.tesi gidecektik ama benim şikayetler artınca salıya alalım dedik. Zordur eminim artık, son haftalar.Sık dişini, meleğini kucağına alınca hepsini unutursun.

yarın dr.a gidiyorum kızlar hormon testi yaptırıcam bakalım ne çıkacak
İyi haberlerini bekliyoruz canım, inşallah her şey yolundadır.

bahara hangi doktora gidiyorsunuz. bende 24 ocakta hilal hanıma randevum var. 7 haftalık hamileyim. ama daha önce bahara gitmediğim için çok tedirginim.

ben ayşe erola gidiyorum iyi sakin bi doktor tavsiye üzerine gittim memnunda kaldım çok şüükür

benimde 8.30 da randevum karşılaşırız belki.. zor olmaz mı kalkamıyorum...

merhaba arkadaşlar bende 2013 ağustos annesi olacağım rabbim nasip ederse
bursada rentıpa gidiyorum doktorum selim akgün.Şuan memnunum tavsiye üzerine gittik.
cumartesi miniğimizin kalp atışını duyduk
harika bi duygu rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inş sağlıkla sıhatle

benimde 8.30 da randevum karşılaşırız belki.. zor olmaz mı kalkamıyorum...

Aaa karşılaşırız o zaman, yakama kırmızı gül takayım tanırsın beni Cidden nasıl tanıyacaksak birbirimizi :44: Az kaldı canım, sabret. İnşallah her sıkıntımızı unuttuğumuz güzel günler gelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…