- Konu Sahibi monalisa79
-
sorularımla seni bunalttım farkındayımm ama(. az önce aradım bahar hastanesini tahlillerde ücret alıyoruz diyoo (. ssklılar %6o nı ödüyomuş . gerçi bayan burdan detaylı ayrıntı veremiyorumdedii
valla cnm bazı alınan tesltler varmış ama gebelikte yapılan hiç bi testten para almadılar ki bnm özel bi anlaşmam yok sigortalıyım sadece doruğa gittiğimde aynı testlere bayabi para istenmişti ki vdrl rubella gibi testleri sağlık ocağındada yaptıramıyosun hepsini yaptılar burda 7 aylığım daha hiç para ödemedim ayda 45 tl muayne ücreti hariiç ki ben hiç bi istenen testi es geçmedim yada dışarda yaptırmadım bir tek 3lü testi yaptırmadım o da sormadım bile ücretlimi değilmi die ben tercih olarak direk doktoruma yaptırmıcam dedim bence git derim özel hastane her işin hemen görülüyo neden ücret ödiyimki dedim bahara geçtim bende :)
merhaba arkadaşlarbende 2013 ağustos annesi olacağım rabbim nasip ederse
bursada rentıpa gidiyorum doktorum selim akgün.Şuan memnunum tavsiye üzerine gittik.
cumartesi miniğimizin kalp atışını duyduk
harika bi duygu rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inş sağlıkla sıhatle
Aaa karşılaşırız o zaman, yakama kırmızı gül takayım
dimi:)) büyük ihtimalle senden sonra beni alacak:)) bugun testler için doruk tıpa gittim cok kalabalıktı... dogum katı 2 deymiş odalar tek kişilikmiş onları anlattı gorevli
Aaa karşılaşırız o zaman, yakama kırmızı gül takayım
dimi:)) büyük ihtimalle senden sonra beni alacak:)) bugun testler için doruk tıpa gittim cok kalabalıktı... dogum katı 2 deymiş odalar tek kişilikmiş onları anlattı gorevli
Doktor mu istedi testleri orda yaptırmanı yoksa sen mi gittin? Odaların tek kişilik olmasına sevindim, çıkıp baktın mı peki nasıl? Anestezi dr.uyla falan tanıştın mı? Biz şimdi doğrudan onların hastası değiliz ya o nedenle ilgisiz davranmadılar umarım.
valla cnm bazı alınan tesltler varmış ama gebelikte yapılan hiç bi testten para almadılar ki bnm özel bi anlaşmam yok sigortalıyım sadece doruğa gittiğimde aynı testlere bayabi para istenmişti ki vdrl rubella gibi testleri sağlık ocağındada yaptıramıyosun hepsini yaptılar burda 7 aylığım daha hiç para ödemedim ayda 45 tl muayne ücreti hariiç ki ben hiç bi istenen testi es geçmedim yada dışarda yaptırmadım bir tek 3lü testi yaptırmadım o da sormadım bile ücretlimi değilmi die ben tercih olarak direk doktoruma yaptırmıcam dedim bence git derim özel hastane her işin hemen görülüyo neden ücret ödiyimki dedim bahara geçtim bende :)
hangi doktora gidiyosun cnm sen ?
bende bahara güler hanıma gidiyorum memnunum b şikayetim yok hastanedende memnunum dedikleri gibi çok fazla kalabalık gelmiyor bana çok beklemiyorum en azındanbizde bazı testlere ücret ödedik 2liye ödememiştik ama 3lüye 30tl falan verdik.bide ayrıntılıya 60tl verdik 2 farklı dokora ama biri radyoloji biri kalp bidaki aya şeker yüklemesi var ona vermiycez heralde
Doktor mu istedi testleri orda yaptırmanı yoksa sen mi gittin? Odaların tek kişilik olmasına sevindim, çıkıp baktın mı peki nasıl? Anestezi dr.uyla falan tanıştın mı? Biz şimdi doğrudan onların hastası değiliz ya o nedenle ilgisiz davranmadılar umarım.
dr. herhangi bir yerde yaptırabilirsin dedi.ben hastaneyi gormek istedim ama cok kalabalıktı odalara cıkamadım dr.un adını duyunca cok daha fazla ilgilendiler.ben de rahatladım biraz.kendi dr.larından daha fazla kazandırıyo bence hastaneye.. anestezi dr.unu dormedim ordaki bayan geldiğinzde burda yatısınız yaoılacak sona 2. kata alıcaz sizi dedi..
dorukta odalar hep tek kişilik zaten bebek sepeti var birde kanepe.hatta bazı odalar (ben orda kalmıştım) daha büyüktü suit oda deniyor heralde oturma odası gibi yeri vardı annem ve k.v.de orda yatmışlardı.doğumunuz sezeryanse önceden odada ayırıyorlardı.ama şimdi neler değişti bilmiyorum.herkes çok kalabalık olduğunu söylüyor benim doğumda 2 bebek vardı.
sorularımla seni bunalttım farkındayımm ama(. az önce aradım bahar hastanesini tahlillerde ücret alıyoruz diyoo (. ssklılar %6o nı ödüyomuş . gerçi bayan burdan detaylı ayrıntı veremiyorumdedii
Canım ben de bahara devam ediyorum artık ikili test falan yaptırdım geçen hafta ücret almadılar bir de su çiçeği geçirip geçirmediğimi bilmiyorduk onun testini yaptırdı doktor geçirmişim onlara da ücret vermedim bi tek muayene ücreti aldılar.
bende bahara güler hanıma gidiyorum memnunum b şikayetim yok hastanedende memnunum dedikleri gibi çok fazla kalabalık gelmiyor bana çok beklemiyorum en azındanbizde bazı testlere ücret ödedik 2liye ödememiştik ama 3lüye 30tl falan verdik.bide ayrıntılıya 60tl verdik 2 farklı dokora ama biri radyoloji biri kalp bidaki aya şeker yüklemesi var ona vermiycez heralde
hangi doktora gidiyosun cnm sen ?
ben ayşe erola gidiyorum cnm...
ben ayşe erola gidiyorum cnm...
memnunmusun peki doktorundan.nagihanla gönül hanımı duymuştum AMA ayse erolu duymadım hiç. randevu almak istedğnde nekadar zmaan sonraya randevu veriyolar .ben 7. haftamdayım ve hiç doktora gitmedim . ilk hamileliğim ve bu konularda hiçç bir bilgim yok .o yüzden böyle herşeyi sorup öğrenme ihtiyacı duuyorum . kusuraa bakma
memnunmusun peki doktorundan.nagihanla gönül hanımı duymuştum AMA ayse erolu duymadım hiç. randevu almak istedğnde nekadar zmaan sonraya randevu veriyolar .ben 7. haftamdayım ve hiç doktora gitmedim . ilk hamileliğim ve bu konularda hiçç bir bilgim yok .o yüzden böyle herşeyi sorup öğrenme ihtiyacı duuyorum . kusuraa bakma
geç kalmışşsın diyim sana:)
ben öğrenir öğrenmez gitmiştim iyi dayanmışsın ama bence gitsen iyi olur
dış gebelik boş gebelik vs bunlar oldukca fazla seni korkutmak için söylemiyorum kalp atısıda duyulur büyük ihitmal
ben de medcal park ahmet yılmaza gidiyorum özel muayenehanesine
geç kalmışşsın diyim sana:)
ben öğrenir öğrenmez gitmiştim iyi dayanmışsın ama bence gitsen iyi olur
dış gebelik boş gebelik vs bunlar oldukca fazla seni korkutmak için söylemiyorum kalp atısıda duyulur büyük ihitmal
ben de medcal park ahmet yılmaza gidiyorum özel muayenehanesine
etrafımdaki cogu kişi 8. haftadan önce gitme dediler . cünkü hemen öğrenip gittiğinde cok küçük oldugundan kalp atışlarını bile duyamıyosun . o yüzden gitsende doktor sana bi iki hafta sonra tekrar gel dicek .bidee randevu alamıyorum ki heryer dolu .şimdi akşam baharda buldum ayın 30 una gönül hanıma inş iyidir.
etrafımdaki cogu kişi 8. haftadan önce gitme dediler . cünkü hemen öğrenip gittiğinde cok küçük oldugundan kalp atışlarını bile duyamıyosun . o yüzden gitsende doktor sana bi iki hafta sonra tekrar gel dicek .bidee randevu alamıyorum ki heryer dolu .şimdi akşam baharda buldum ayın 30 una gönül hanıma inş iyidir.
bebeğin kalbi 6 . haftada duyuluyor
niye alamıyorsun anlamadım esentepe tıp merkezide cok ii ibrahim avcı 22 lira muayene ücretide orayıda ara bence daha erkene bulabilirsin
canım ben güler hanıma gidiyorum ama nagihan ve gönül hanımında iyi olduğunu biliyorum yanlız ilk muayne için 1-1.5 ay sonraya gün veriyolar sonra zaten düzene giriyor ben önce buradaki devlet hastanesine gidip bütün tahlillerimi yaptırmıştım orada gerek kalmadı ama ödenmiyor diye biliyorumbende bahara gitmeye düşünüyorum nagihan hanım varmiş onunla güler hanım arasında kaldımm . peki diğer tesetlere para ödedinizmi ilk gittiğinizde kan teseti ulturason falan . bide randevu ne kadar zamn sonraya veriyolar .
canım aklımda kalmamış radyoloji,kalp ve kendi doktoruma almıştım randevu hepsi 90 küsür faln tuutu tam emin değilim ama bizede doktorum yazdı gönderdi ayrıca biz sormadık 4 boyutlu diye bidaki aya sorucamkalp için ayrı bi doktor baktığı için onun muayne ücreti ödeniyo bende 2.5 hafta önce gittim cnm 55 tl ..ayrıntılıya neden 60 tl verdin anlamadım ben sadece 45 tl muayne ücreti ödedim eğer renkli 4 boyutlu istersen onun ödemesi var dedi oda 150 tl çok geldi renksiz oluversin dedim sadece muayne ücreti ödedim şeker yüklemesinide yaptırdım bu arada o da ücretsiz
gönül hanımda çok iyiymişetrafımdaki cogu kişi 8. haftadan önce gitme dediler . cünkü hemen öğrenip gittiğinde cok küçük oldugundan kalp atışlarını bile duyamıyosun . o yüzden gitsende doktor sana bi iki hafta sonra tekrar gel dicek .bidee randevu alamıyorum ki heryer dolu .şimdi akşam baharda buldum ayın 30 una gönül hanıma inş iyidir.
bebeğin kalbi 6 . haftada duyuluyor
niye alamıyorsun anlamadım esentepe tıp merkezide cok ii ibrahim avcı 22 lira muayene ücretide orayıda ara bence daha erkene bulabilirsin
esentepe 22 tlmi hepsinden ucuzmuş ozman orası .orayı hiç düşünmemiştim .erkek doktor tercih etmiyorum cnm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?