2013 bursa anneleri

hayırlı olsun bebişin allah kucağına almayı nasip etsin.doğum ücretlerini sordunmu ne kadarmış.

slm anneler ....sabah gittim dr.a hormon testleri normal çıktı rahim ve yumurtalıklarda temiz.21.günde tekrar gideceğim progesteron tahlili için.
dr.da çok hoşuma gitti çok iyi sakin biri telaş yaptırmıyor dahada seni sakinleştiriyor.ortam çok temiz zaten çok kalabalık da değil.çok memnun kaldım bugün yani inşallah burda devam ederiz.ren tıp songül yapıcı dr.umda arayanlara tevsiye olunur.

dorukta odalar hep tek kişilik zaten bebek sepeti var birde kanepe.hatta bazı odalar (ben orda kalmıştım) daha büyüktü suit oda deniyor heralde oturma odası gibi yeri vardı annem ve k.v.de orda yatmışlardı.doğumunuz sezeryanse önceden odada ayırıyorlardı.ama şimdi neler değişti bilmiyorum.herkes çok kalabalık olduğunu söylüyor benim doğumda 2 bebek vardı.

bende bahara güler hanıma gidiyorum memnunum b şikayetim yok hastanedende memnunum dedikleri gibi çok fazla kalabalık gelmiyor bana çok beklemiyorum en azından bizde bazı testlere ücret ödedik 2liye ödememiştik ama 3lüye 30tl falan verdik.bide ayrıntılıya 60tl verdik 2 farklı dokora ama biri radyoloji biri kalp bidaki aya şeker yüklemesi var ona vermiycez heralde

bende bahara gitmeye düşünüyorum nagihan hanım varmiş onunla güler hanım arasında kaldımm . peki diğer tesetlere para ödedinizmi ilk gittiğinizde kan teseti ulturason falan . bide randevu ne kadar zamn sonraya veriyolar .

bi arkadım bazı odaları 2 kişilik demişti sorunca rahatladım bende..sezeryanla dogucak tarih bu akşam belli olacak.. çok heyecanlıyım... dün hastane cok kalabalıktı..

kalp için ayrı bi doktor baktığı için onun muayne ücreti ödeniyo bende 2.5 hafta önce gittim cnm 55 tl ..ayrıntılıya neden 60 tl verdin anlamadım ben sadece 45 tl muayne ücreti ödedim eğer renkli 4 boyutlu istersen onun ödemesi var dedi oda 150 tl çok geldi renksiz oluversin dedim sadece muayne ücreti ödedim şeker yüklemesinide yaptırdım bu arada o da ücretsiz

canım ben güler hanıma gidiyorum ama nagihan ve gönül hanımında iyi olduğunu biliyorum yanlız ilk muayne için 1-1.5 ay sonraya gün veriyolar sonra zaten düzene giriyor ben önce buradaki devlet hastanesine gidip bütün tahlillerimi yaptırmıştım orada gerek kalmadı ama ödenmiyor diye biliyorum
canım aklımda kalmamış radyoloji,kalp ve kendi doktoruma almıştım randevu hepsi 90 küsür faln tuutu tam emin değilim ama bizede doktorum yazdı gönderdi ayrıca biz sormadık 4 boyutlu diye bidaki aya sorucam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…