2013 bursa anneleri

cnm allah size bağışlasın k.p. inşşalh sağlığına kavuşur bu arada sende kendine dikkat et stres yapma bebişleri üzme.

Amin çok sağolun, inşallah. Ben iki gündür kendimi de bebişleri de unuttum valla. Allaha emanetler kuzularım. Kayınpederime dua etmekten başka bir şey yapamam, onu burdan yapıyorum ama eşimin yalnız olması çok zoruma gidiyor. Doktor da 2 kez söyledi, zaten ikiz olduğu için riskliyiz. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali oldu... Çok üzülüyorum

Son düzenleme:

her işte bir hayır vardır. annelik böyle işte onları en çok sen koruyacaksın her türlü olumsuzluktan. anne karnında başlıyor bu görev.senin ikiz olduğu için zaten riski fazla. hele dr. da gitme demiş,aman üzme kendini.

oraya gitsende yapabileceğin bişey yok ki dua etmekten başka..onu evde de yapıyorsun zaten..inşallah iyileşir allah yardımcısı olsun... bebişlerrin daha önemli şu durumda eminim eşinde istemez zaten gitmeni...

akşamdan beri inanılmaz bir diş ağrısı.. çeneemi açamıyorum acınca da sol kulagımın yanında şişlik kapatınca şişlik geçio..minoset içtim ağrım azaldı bayaği ne yapacağımı bilemiyorum doğuma çok az kaldığı için dişçiye gitmekteistemiyorum ağzımı acınca agrımıyo şuan inşallah şişlikte geçer

geçmiş olsun. öyle bir ortamda bulunman daha çok üzecek seni.inş iyileşir kp de eşininde morali iyi olur.
Sağol canım. Evet o ortam daha stresli olacak evet ama insan sevdiklerinin yanında olmak istiyor yinede. İnşallah iyileşir, düzelir her şey, çok sağol
Evet, anne olmak buymuş gerçekten. Bundan önce eşim vardı her şeyden önce, şimdi önce bebekler iyi olsun diyor insan. Ama vicdanım da sızlıyor. Evet riskimiz fazla, üzülmemek elde değil ama yapacak bir şey de yok. Allah'a emanet...
oraya gitsende yapabileceğin bişey yok ki dua etmekten başka..onu evde de yapıyorsun zaten..inşallah iyileşir allah yardımcısı olsun... bebişlerrin daha önemli şu durumda eminim eşinde istemez zaten gitmeni...
Öyle canım, dua ediyorum ben de bol bol. İnşallah, amin. Eşim istiyor sanki yinede orda olmamı, ablam orda hani oraya gidersin diyor. Aklı da bizde bir yandan, o yüzden her yere yetişeyim diye düşünüyor sanki. Çünkü haber aldığımız gün de gözümün önünde olsan iyiydi dedi. Bugün akşam gideceğim Ziya Bey'e, bakalım ne diyecek. Şekilleneceğim ona göre...
Çok geçmiş olsun canım, diş ağrısının ne fena olduğunu iyi bilirim. Ben bir ara gitmiştim, gargara kullanabiliyoruz yutulmadığı için. Dr. vermişti, çok rahatlatıyor. Tavsiye ederim. Tuzlu suyla da gargara yapabilirsin. Ne dedi dr. sana o gün, belli oldu mu tarih?

çok saol canım hayırlısı olur ınsallah hepimiz için. ben yanlız bırseyler okudukca çok bilinçsiz oldugumu fark edıyorum. :)

bu testler nezaman yaptırılıyor canım.

bu testler nezaman yaptırılıyor canım.

reglinin 3.günü hormon tahlilleri yapılıyor tsh,fsh,e2,prl,Lh 21.gündede progesteron yumurtlama olmuşmu olmamışmı diye.
ama sen bebek olmuyor diyemi gideceksin yoksa gebelik düşündüğün içinmi gebelik içinse farklı testler kan tahlili toksoplazma rubella idrar vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…