- Konu Sahibi monalisa79
-
canım ben güler hanıma gidiyorum ama nagihan ve gönül hanımında iyi olduğunu biliyorum yanlız ilk muayne için 1-1.5 ay sonraya gün veriyolar sonra zaten düzene giriyor ben önce buradaki devlet hastanesine gidip bütün tahlillerimi yaptırmıştım orada gerek kalmadı ama ödenmiyor diye biliyorum
bende sağlık ocagında kan ve idrar tahlilimi yaptırdım .onları götürsen kabul ediyolarmı ki
Doktor mu istedi testleri orda yaptırmanı yoksa sen mi gittin? Odaların tek kişilik olmasına sevindim, çıkıp baktın mı peki nasıl? Anestezi dr.uyla falan tanıştın mı? Biz şimdi doğrudan onların hastası değiliz ya o nedenle ilgisiz davranmadılar umarım.
dun gittin mi dr.a ben ordayken kapalı bi bayan vsrdı cıktıgımda hala ordaydı. belki sensin diye sordum hatta sizin ikiz bebeklerin mi olucak dedim hyr dedi..
esentepe 22 tlmi hepsinden ucuzmuş ozman orası .orayı hiç düşünmemiştim .erkek doktor tercih etmiyorum cnm .
canım 3doktor var orda 2si bayan 1i erkek demet haytoğlu ve beray kıran var bi ara istersen sezeryan doğum 750 lira diye biliyorum
tahliller vs gayet uygun
canım ben güler hanıma gidiyorum ama nagihan ve gönül hanımında iyi olduğunu biliyorum yanlız ilk muayne için 1-1.5 ay sonraya gün veriyolar sonra zaten düzene giriyor ben önce buradaki devlet hastanesine gidip bütün tahlillerimi yaptırmıştım orada gerek kalmadı ama ödenmiyor diye biliyorum
bende sağlık ocagında kan ve idrar tahlilimi yaptırdım .onları götürsen kabul ediyolarmı ki
bak canım yanlıs anlama beni kaul ederlermi onuda bilmiyorum ama kullanman gereken ilaclar olucak vitamin folik asit sen biran önce doktora git
o minicik kalbinin atısını duy :)
bak canım yanlıs anlama beni kaul ederlermi onuda bilmiyorum ama kullanman gereken ilaclar olucak vitamin folik asit sen biran önce doktora git
o minicik kalbinin atısını duy :)
ayy sormaa heycanlanıyorumm zatennn . böyle heycanlanacagımı hiç tahmin etmezdimm. cocukları cok sevdiğim söylenemez cünkü.ama hala inanamıyorum unutuyorum zaten cogu zman hamile oldugumu sonra aklıma geliyo elimi karnıma koyup ben şimdi annemi olacağım diyorumm. cok tuhaf bi duyguu
canım hayırlı uğurlu olur inşallah senin için öncelikle daha önceden tahlilleri kabul ediyolar esentepete uygun ama gidiceksen sadece muayneye gitmeni öneriirm çünkü orada yeni doğan yoğun bakımı yok diye biliyorum herşeye hazırlıklı olamk lazımayy sormaa heycanlanıyorumm zatennn . böyle heycanlanacagımı hiç tahmin etmezdimm. cocukları cok sevdiğim söylenemez cünkü.ama hala inanamıyorum unutuyorum zaten cogu zman hamile oldugumu sonra aklıma geliyo elimi karnıma koyup ben şimdi annemi olacağım diyorumm. cok tuhaf bi duyguu
dun gittin mi dr.a ben ordayken kapalı bi bayan vsrdı cıktıgımda hala ordaydı. belki sensin diye sordum hatta sizin ikiz bebeklerin mi olucak dedim hyr dedi..
Dün biz gidemedik canım. İst.dan haber geldi akşamüstü, kayınpederim kalp krizi geçirmiş ve yoğun bakımdaymış. Eşim aradı, apar topar aldım onu işten, sonra eşofmanlarla yanıma ilaçlarımı bile almadan Yalovaya kadar gittik. O ara doktoru aradım, gitmen doğru değil deyince geri döndüm Yalovadan ben. Eşim yalnız gitti. Sonra arayıp iptal ettim randevuyu. Hala yoğun bakımda, durumu belirsiz ve kritik. Eşim perişan, gitmek istiyorum, destek olmak istiyorum ama elim kolum bağlı evdeyim. Ne yapacağımı bilemiyorum...
Dün biz gidemedik canım. İst.dan haber geldi akşamüstü, kayınpederim kalp krizi geçirmiş ve yoğun bakımdaymış. Eşim aradı, apar topar aldım onu işten, sonra eşofmanlarla yanıma ilaçlarımı bile almadan Yalovaya kadar gittik. O ara doktoru aradım, gitmen doğru değil deyince geri döndüm Yalovadan ben. Eşim yalnız gitti. Sonra arayıp iptal ettim randevuyu. Hala yoğun bakımda, durumu belirsiz ve kritik. Eşim perişan, gitmek istiyorum, destek olmak istiyorum ama elim kolum bağlı evdeyim. Ne yapacağımı bilemiyorum...
cnm allah size bağışlasın k.p. inşşalh sağlığına kavuşur bu arada sende kendine dikkat et stres yapma bebişleri üzme.
çok geçmiş olsun inşallah atlatır ve iyilişir.eminim eşin çok kötü durumdedır ama gitme dr izin vermediyse.. sana veya bebişlere bişey olursa eşin çok daha fazla üzülür zaten yanında olduğunu biliyordur..sen kendine be bebişlere dikkat et eşine yapabilecegin iyilik bu bence
cnm allah size bağışlasın k.p. inşşalh sağlığına kavuşur bu arada sende kendine dikkat et stres yapma bebişleri üzme.
çok geçmiş olsun inşallah atlatır ve iyilişir.eminim eşin çok kötü durumdedır ama gitme dr izin vermediyse.. sana veya bebişlere bişey olursa eşin çok daha fazla üzülür zaten yanında olduğunu biliyordur..sen kendine be bebişlere dikkat et eşine yapabilecegin iyilik bu bence
geçmiş olsun. öyle bir ortamda bulunman daha çok üzecek seni.inş iyileşir kp de eşininde morali iyi olur.
Amin çok sağolun, inşallah. Ben iki gündür kendimi de bebişleri de unuttum valla. Allaha emanetler kuzularım. Kayınpederime dua etmekten başka bir şey yapamam, onu burdan yapıyorum ama eşimin yalnız olması çok zoruma gidiyor. Doktor da 2 kez söyledi, zaten ikiz olduğu için riskliyiz. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali oldu... Çok üzülüyorum
Amin çok sağolun, inşallah. Ben iki gündür kendimi de bebişleri de unuttum valla. Allaha emanetler kuzularım. Kayınpederime dua etmekten başka bir şey yapamam, onu burdan yapıyorum ama eşimin yalnız olması çok zoruma gidiyor. Doktor da 2 kez söyledi, zaten ikiz olduğu için riskliyiz. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali oldu... Çok üzülüyorum
hadi bursalı hamişler nerdesiniz kimse yokmu şöyle keyifli sohbetler edelim:103::118:
Sağol canım. Evet o ortam daha stresli olacak evet ama insan sevdiklerinin yanında olmak istiyor yinede. İnşallah iyileşir, düzelir her şey, çok sağolgeçmiş olsun. öyle bir ortamda bulunman daha çok üzecek seni.inş iyileşir kp de eşininde morali iyi olur.
Evet, anne olmak buymuş gerçekten. Bundan önce eşim vardı her şeyden önce, şimdi önce bebekler iyi olsun diyor insan. Ama vicdanım da sızlıyor. Evet riskimiz fazla, üzülmemek elde değil ama yapacak bir şey de yok. Allah'a emanet...her işte bir hayır vardır. annelik böyle işte onları en çok sen koruyacaksın her türlü olumsuzluktan. anne karnında başlıyor bu görev.senin ikiz olduğu için zaten riski fazla. hele dr. da gitme demiş,aman üzme kendini.
Öyle canım, dua ediyorum ben de bol bol. İnşallah, amin. Eşim istiyor sanki yinede orda olmamı, ablam orda hani oraya gidersin diyor. Aklı da bizde bir yandan, o yüzden her yere yetişeyim diye düşünüyor sanki. Çünkü haber aldığımız gün de gözümün önünde olsan iyiydi dedi. Bugün akşam gideceğim Ziya Bey'e, bakalım ne diyecek. Şekilleneceğim ona göre...oraya gitsende yapabileceğin bişey yok ki dua etmekten başka..onu evde de yapıyorsun zaten..inşallah iyileşir allah yardımcısı olsun... bebişlerrin daha önemli şu durumda eminim eşinde istemez zaten gitmeni...
Çok geçmiş olsun canım, diş ağrısının ne fena olduğunu iyi bilirim. Ben bir ara gitmiştim, gargara kullanabiliyoruz yutulmadığı için. Dr. vermişti, çok rahatlatıyor. Tavsiye ederim. Tuzlu suyla da gargara yapabilirsin. Ne dedi dr. sana o gün, belli oldu mu tarih?akşamdan beri inanılmaz bir diş ağrısı.. çeneemi açamıyorum acınca da sol kulagımın yanında şişlik kapatınca şişlik geçio..minoset içtim ağrım azaldı bayaği ne yapacağımı bilemiyorum doğuma çok az kaldığı için dişçiye gitmekteistemiyorum ağzımı acınca agrımıyo şuan inşallah şişlikte geçer
dr. cenk aşkalli .
bebişin yaklaşık 16. haftasından sonra radyoloji uzmanı ya da kadın doğumcu ise de peritanolog olması gerekiyor sanırım yaptığı bir usg. tüm organlarının varlığı, fonksiyonel olup olmadığını, uzuvlarının tam olup olmadığını incelediği bir usg yöntemi. bu usg den sonra bebişin sağlık durumu daha bir netleşiyor. bazı önemli hastalıklar için erken tanı konmasını sağlıyor.
kesesi kalp atışları derken sağlıkla gelir inş. bebeğin:))
slm anneler ....sabah gittim dr.a hormon testleri normal çıktı rahim ve yumurtalıklarda temiz.21.günde tekrar gideceğim progesteron tahlili için.
dr.da çok hoşuma gitti çok iyi sakin biri telaş yaptırmıyor dahada seni sakinleştiriyor.ortam çok temiz zaten çok kalabalık da değil.çok memnun kaldım bugün yani inşallah burda devam ederiz.ren tıp songül yapıcı dr.umda arayanlara tevsiye olunur.
bu testler nezaman yaptırılıyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?