2013 bursa anneleri

anladım ben hamıleyken yapılıyor sandım. :)herseyı bır anda okuyum yutmaya calısınca bırbırıne gırdı :)

yok cnm hamileyken daha farklı onuda genelde 8.hafta gibi yapıyorlar kalp atışları duyulduktan sonra.hamilemisin sende...

Esentepede muayene fark ücreti 21 liraydı, tahliller de çok tutmuyor. Ben yeni hamileyken 30 ya da 35 lira gibi bir şey ödedik ki dr. istersen dışarda da yaptırabilirsin demişti. Sağlık ocağı ya da devlet hastanesi ama biz çalıştığımız için orda yaptırmayı tercih ettik. O anlamda çok iyiler, kesinlikle öneririm. Demet Hanım var orda ona ya da erkek doktora git. İkisi iyidir.

benim sağlık ocagında yaptırdıgım testlerim var belki onları bile kabul eder .7 haftamdayım hiç doktora gitmedim . aslında burda cogu kişideokudum yeni öğrendiklerinde gitmişler doktorlar hep 2.3 hafta sonra gel demişler buda 8 ve 9 haftalar oluyo aslında ama ne bileyim heycan yapıyorum duymak istiyorum kalp atışlarını .

Canım geç bile kalmışsın. Biz 5.haftada keseyi gördük, 6.haftada kalp atışlarını duyduk. Bir an önce bu güzel duyguyu yaşa bence. Ara şimdiden al randevunu acil bölümü açıktır. Tahlil sonuçlarını al yanına, iyi olur. Eksik varsa onları yaptırırsın sadece. Tam kan sayımı, idrar tahlili, hepatit testlerini sağlık ocağında yaptırabilirsin. Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

git git en azında vitamin takviyelerine başlamış olursun hemen sonra gidip kalp atışlarını dinlersin ben öyle yapmıştım öğrenir öğrenmez aile hekimim git demişti kadın doğuma ilk anadoluya gitmiştim hemen randevu almıştım çok yoğum bir yer ilk seferlerden sonra oraya gitmiyorum ama ilkte zaten sadece aynı vitaminlri yazıo hepsi öyle ciddi bir kansızlık durumun çıkmazsa kalp atışlarını duymak ayrı bir keyif :)

evet canım belli oldu 2 Şubat doğum saat belli değil. telefonla arayıp soyleyecekmiş. 2. kata geleceksin dedi. genel anestezi olacak.. pazartesi de hastaneden çıkarsın dedi. allah yardımcımız olsun son hafta beklemek daha sıkıntılıymış..

Ayy az kalmış hadi hayırlısı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben bile heyecanlandım şimdi ki seni düşünemiyorum. Evet beklemek zor olsa gerek ama unutacağız hepsini, mis kokularını duyunca. Genel anestezi durumuna nasıl karar verdi yani neden spinal değil genel?

sonunda esentepede de buldum randevu demet hanıma 29una verdi . iki hafta beklemekten iyidir. orayı hiç bilmiyorum ama bakıcaz artık .

sonunda esentepede de buldum randevu demet hanıma 29una verdi . iki hafta beklemekten iyidir. orayı hiç bilmiyorum ama bakıcaz artık .

mrb
öncelikle sağ sağlim allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın rabbim cümlemize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin

bende 13+2 haftalık hamileyim medical park ahmet yılmaz' a gidiyorum
ancak dün rahatsızlanınca iş yerinden acil esentepe ye götürdüler beni beray hnm ilgilendi benimle çok güleryüzlü ilgili birisi allah razı olsun zor durumda bırakmadı beni demet hnm ve ibrahim bey var izlenimlerime göre herkez kendi doktorundan memnunn birde esentepe tıp merkeziydi artık 1 aydır hastane olmuş bundan dolayı da biraz yoğun...

beray hanımı hiç duymamitim demet hanımı duydugum için direk ona yöneldim. sizede geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur.

kızlar bişiy sorucam size şimdi özele gidip muayne olup verdiği testleride orda yaptırmayıp gidip devlette yaptırsak olabiliyomu öyle bişiy?

tşk ederim canım
bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum biraz durumum riskli çünkü bir önceki gebeliğimi de 8haftalıkken enfeksiyondan dolayı kaybettim perşembe günü kontrolüm var inşallah sağ sağlim bebeğimi ultrasonda görürüm...

öylemi cok geömiş olsun rabbim bu sefer hayırlısıyla yüzünü güldürür inşaallah. demekk olabiliyomuş öyle tahlileri götürmekk cok teşşekür ederim . cünkü muayene ücreti bişiy değil biliyosun nekadar odugunu veriyosun . tahliller korkutuyo insanı ne kadar cıkarırlar diye.

evet ben dün gittiğimde 22 tl muayene ücreti ve 2000 cc' lik serum içinde 50 tl toplamda 72 tl ödedim 2013 fiyatları tüm hastanelere yansımış yüksek artış var doğum fiyatlarında da ama iyileştirmeye giderler die düşünüyorum çünkü 10 hastadan 8' ini kaybetmiş oluyorlar

ya tamam sağlık herşeyden önemli para gelip geçiçi ama olmayıncada olmuyo işte.tabiki cogu insan bizde dahil herseferinde özel hastaneler yüksek fiyatlar veremeyiz.
şimdi ben salı günü esentepeye gidicem ya sağlık ocagında yaptırdıgım testler var onlarıda götürücem .ayriyetten başka test isterse fiyatını sorucam cok pahaı değilse yaptırıcam fakat yüksek fiyat cıkarırsa yaptırmıcam suan benm duymak için sabırsızlandıgım bebeğimin kalp atışları ulturasona girmem yani . tahliller için iki hafta daha beklerim sevket yılmazda yaptırırım diye düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…