- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi monalisa79
-
anladım ben hamıleyken yapılıyor sandım. :)herseyı bır anda okuyum yutmaya calısınca bırbırıne gırdı :)
canım 3doktor var orda 2si bayan 1i erkek demet haytoğlu ve beray kıran var bi ara istersen sezeryan doğum 750 lira diye biliyorum
tahliller vs gayet uygun
allahım bir insanın bukadarmı işelri yolunda gitmez . bahara randevu aldım ayın 30 una verdiler. bugünde aradılar doktor izne cıkıyomuş bi sonraki haftya verelim diyo . resmen hastane bulamıyorum yaa heryer dolu sevket yılmazdan alayım dedim oda subatın 6 sına verdi . bu esentepeyi arayım diyorum şimdide . senin tahlil fiyatları hakkında bir bilgin varmı esentepe hiç aklımda yoktu hiç bilmediğim bir yer ucuk faturlar cıkmasın sonra malumm tamamen duygusal.
allahım bir insanın bukadarmı işelri yolunda gitmez . bahara randevu aldım ayın 30 una verdiler. bugünde aradılar doktor izne cıkıyomuş bi sonraki haftya verelim diyo . resmen hastane bulamıyorum yaa heryer dolu sevket yılmazdan alayım dedim oda subatın 6 sına verdi . bu esentepeyi arayım diyorum şimdide . senin tahlil fiyatları hakkında bir bilgin varmı esentepe hiç aklımda yoktu hiç bilmediğim bir yer ucuk faturlar cıkmasın sonra malumm tamamen duygusal.
Esentepede muayene fark ücreti 21 liraydı, tahliller de çok tutmuyor. Ben yeni hamileyken 30 ya da 35 lira gibi bir şey ödedik ki dr. istersen dışarda da yaptırabilirsin demişti. Sağlık ocağı ya da devlet hastanesi ama biz çalıştığımız için orda yaptırmayı tercih ettik. O anlamda çok iyiler, kesinlikle öneririm. Demet Hanım var orda ona ya da erkek doktora git. İkisi iyidir.
benim sağlık ocagında yaptırdıgım testlerim var belki onları bile kabul eder .7 haftamdayım hiç doktora gitmedim . aslında burda cogu kişideokudum yeni öğrendiklerinde gitmişler doktorlar hep 2.3 hafta sonra gel demişler buda 8 ve 9 haftalar oluyo aslında ama ne bileyim heycan yapıyorum duymak istiyorum kalp atışlarını .
geçmi kalmişim diyosuntmm arayım bakayım onlar nezamana randevu vericekler .teşekkürlerrr
benim sağlık ocagında yaptırdıgım testlerim var belki onları bile kabul eder .7 haftamdayım hiç doktora gitmedim . aslında burda cogu kişideokudum yeni öğrendiklerinde gitmişler doktorlar hep 2.3 hafta sonra gel demişler buda 8 ve 9 haftalar oluyo aslında ama ne bileyim heycan yapıyorum duymak istiyorum kalp atışlarını .
Sağol canım. Evet o ortam daha stresli olacak evet ama insan sevdiklerinin yanında olmak istiyor yinede. İnşallah iyileşir, düzelir her şey, çok sağol
Evet, anne olmak buymuş gerçekten. Bundan önce eşim vardı her şeyden önce, şimdi önce bebekler iyi olsun diyor insan. Ama vicdanım da sızlıyor. Evet riskimiz fazla, üzülmemek elde değil ama yapacak bir şey de yok. Allah'a emanet...
Öyle canım, dua ediyorum ben de bol bol. İnşallah, amin. Eşim istiyor sanki yinede orda olmamı, ablam orda hani oraya gidersin diyor. Aklı da bizde bir yandan, o yüzden her yere yetişeyim diye düşünüyor sanki. Çünkü haber aldığımız gün de gözümün önünde olsan iyiydi dedi. Bugün akşam gideceğim Ziya Bey'e, bakalım ne diyecek. Şekilleneceğim ona göre...
Çok geçmiş olsun canım, diş ağrısının ne fena olduğunu iyi bilirim. Ben bir ara gitmiştim, gargara kullanabiliyoruz yutulmadığı için. Dr. vermişti, çok rahatlatıyor. Tavsiye ederim. Tuzlu suyla da gargara yapabilirsin. Ne dedi dr. sana o gün, belli oldu mu tarih?
evet canım belli oldu 2 Şubat doğum saat belli değil. telefonla arayıp soyleyecekmiş. 2. kata geleceksin dedi. genel anestezi olacak.. pazartesi de hastaneden çıkarsın dedi. allah yardımcımız olsun son hafta beklemek daha sıkıntılıymış..
sonunda esentepede de buldum randevu demet hanıma 29una verdi . iki hafta beklemekten iyidir. orayı hiç bilmiyorum ama bakıcaz artık .
kızlar bişiy sorucam size şimdi özele gidip muayne olup verdiği testleride orda yaptırmayıp gidip devlette yaptırsak olabiliyomu öyle bişiy?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?