- Konu Sahibi monalisa79
-
mrb
öncelikle sağ sağlim allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın rabbim cümlemize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin
bende 13+2 haftalık hamileyim medical park ahmet yılmaz' a gidiyorum
ancak dün rahatsızlanınca iş yerinden acil esentepe ye götürdüler beni beray hnm ilgilendi benimle çok güleryüzlü ilgili birisi allah razı olsun zor durumda bırakmadı beni demet hnm ve ibrahim bey var izlenimlerime göre herkez kendi doktorundan memnunn birde esentepe tıp merkeziydi artık 1 aydır hastane olmuş bundan dolayı da biraz yoğun...
canım ben güler hanıma gidiyorum ama nagihan ve gönül hanımında iyi olduğunu biliyorum yanlız ilk muayne için 1-1.5 ay sonraya gün veriyolar sonra zaten düzene giriyor ben önce buradaki devlet hastanesine gidip bütün tahlillerimi yaptırmıştım orada gerek kalmadı ama ödenmiyor diye biliyorum
bende sağlık ocagında kan ve idrar tahlilimi yaptırdım .onları götürsen kabul ediyolarmı ki
benim dr.um pek çok tahlilin dışarıda yapılmasınde bir sakınca görmüyor ama idrar tahlilini kendi hastanesinde yaptırmamı istiyor hep. idrarda hata olabiliyormuş. gerçi sağlık ocakları çekirge dev. e yolluyor, onlarında acıbadem anlaşması var ve acıbademde tetkikler yapılıyor diye biliyorum. ama idrar tahlili beklenmeden yapılıyor diye farklı olabilir. mesela kan alınıp ertesi gün acıbademe gidip tahlili yapılabilir ama idrar için bu kadar beklenemiyor diye biliyorum.
etrafımdaki cogu kişi 8. haftadan önce gitme dediler . cünkü hemen öğrenip gittiğinde cok küçük oldugundan kalp atışlarını bile duyamıyosun . o yüzden gitsende doktor sana bi iki hafta sonra tekrar gel dicek .bidee randevu alamıyorum ki heryer dolu .şimdi akşam baharda buldum ayın 30 una gönül hanıma inş iyidir.
biraz daha bekleyeceksin galiba, o zaman hemen folik asit başla bence. eğer kullanmıyorsan. planlı gebeliklerde gebelik öncesi bile başlanmasını öneriyor dr.lar.
çok saol canım hayırlısı olur ınsallah hepimiz için. ben yanlız bırseyler okudukca çok bilinçsiz oldugumu fark edıyorum. :)
benim sağlık ocagında yaptırdıgım testlerim var belki onları bile kabul eder .7 haftamdayım hiç doktora gitmedim . aslında burda cogu kişideokudum yeni öğrendiklerinde gitmişler doktorlar hep 2.3 hafta sonra gel demişler buda 8 ve 9 haftalar oluyo aslında ama ne bileyim heycan yapıyorum duymak istiyorum kalp atışlarını .
tşk ederim canım
bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum biraz durumum riskli çünkü bir önceki gebeliğimi de 8haftalıkken enfeksiyondan dolayı kaybettim perşembe günü kontrolüm var inşallah sağ sağlim bebeğimi ultrasonda görürüm...
Meraba bende rentıp songul hanıma gidiyorum. Çok memnunun. Hamile kalmadan önce tedavıye başlamıştık. yaklaşık 1 sene sonra hamıle kaldım. Şİmdi 21 haftalık hamıleyım.
Erkek bebk beklıyoruz. Bursada bebek odaları hakkında değişikm yerler blan arkadaşlar varmı?
Merhaba arkadaşlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu,Bura Çekirge Doruk Hatice hanıma gittim bir kere ,çok güler yüzlü bi bayan aranızda ona giden varmı ?Bide buranın odaları falan nasılmış bilen varmı biraz kalabalık gibi inş bi sorun yaşamayız...
hayır est. niye üzesiniz . aksine teşekkür ederim .ciddiye alıp uzunca bir açıklama yaptığınız için. ilk gebeliğim ve hamilelik hakkında hiçbir bilgim yok .o yüzden her söyleneni takıyorum ve herşeyi sorma ihtiyacı duyuyorum.folik asit kullanıoyrum sağlık ocagı verdi.salı günüde inş esentepeye gidiyorum .umarımm herşey yolundadır .teşekkürlerr.
Merhaba... bende hatice hanıma gidiyorum başından beri.... memnunum dr umdan...çok kişiyi de yönlendirdim kendisine...
merhaba arkadaşlar benim 1 ay sonra ayrıntılı ultrason yaptırmam lazım çekirge doruğa gidiyorum oradamı yaptırsam karasız kaldım orada yaptırıp memnun olan yada olmayan varmı,farklı bir yerde yaptırıp önerisi olan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim
bende 1hafta sonra yaptırıcam ahmet yılmaza gidiyorum orda yaptırıcam sonucta riskli gebelikler uzmanı jimerde 200 liraymış ahmet beyde 100 lira bi muayene ücreti
acıbademde 400 küsür liraymıs ben ahmey beyi tercih edicem tavsiye ederim
Ahmet Yılmaz hangi hastanede cnm sen normalde onamı gidiyosun peki ????
Ayy az kalmış hadi hayırlısı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben bile heyecanlandım şimdi ki seni düşünemiyorum. Evet beklemek zor olsa gerek ama unutacağız hepsini, mis kokularını duyunca. Genel anestezi durumuna nasıl karar verdi yani neden spinal değil genel?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?