2013 bursa anneleri

bende ahmet beye gidiyorum sen neden ahmet beyi aramadın o seninle ilgilenirdi dün benimde kasık ağrım vardı aradım hemen hastaneye gel acilden giriş yap dedi gittim
ahmet bey ii ama cok garantici bi doktor

merhaba, geçmişi okumadan yazayım dedim, sonra okuyacağım. bugün benim kont. vardı.benim epeyce sıkıntım var ama bebiş iyi maaşallah. doğum ücretlerini konuşmuştuk burada birara. biz bugün dr.umla bu konuyu konuştuk. ben jimere gidiyorum ve burada okuduğum tüm yerlerden daha pahalı doğum.Dr.um şöyle bir açıklama yaptı. Evet daha pahalı, farkındayım ama birazda işin içinde küvez ücretide var. pekçok hastanenin yenidoğan yoğunbakımı yok, küvez var ama solunum cihazı yok, hastanede çok fazla hasta var ve dr. bazen yeterince hastasıyla ilgilenemeyebiliyor.benim kaçırdığım küçük bir ayrıntı ciddi bir sonuca yolaçabilir ve ben bunu hiç istemem ama çok kalabalık olduğu zaman dr.unda yapacak birşeyi kalmıyor maalesef. yoğun bakım olmayan yerler için anlaşmalı hastaneler var, sıkıntı olunca bebeği oraya yolluyorlar ama yolda geçen süre solunum sıkıntısı yaşayan bir bebek için çok uzun, herşey olabilir dedi. yakın zamanda böyle bir hastası olmuş, başka hastaneden gelmiş bebek ve ciddi bir sıkıntısı var, ömür boyuda kalacak dedi.
ben zaten hastane değil dr. a olan güvenimden dolayı burayı seçtim ve sonradan bu kadar pahalı olduğunu farkettim. ama bugün dr.umun yaptığı açıklamalar benim için çok önemliydi. herkes burayı tercih etsin deyip kraldan çok kralcılık yapamam,herkesin olanaklarıda farklı sonuçta.aynı zamanda bu ücret benide zorlayacak. ama doğum yapacağınız yerin yenidoğan yoğun bakımı var mı ve orada solunum cihazı var mı mutlaka araştırın derim ben. yukarıda yazdığım bebeğin babası keşke 10 bin tl verseydim de bebeğim bu sıkıntıyı yaşamasaydı diyormuş sürekli öncelikle allah hepimizin yavrularını korusun.bence dr.la bugünkü konuşmamızdaki en önemli nokta buydu. aslında yenidoğan yoğunbakımı olmayan yerlere ruhsat bile verilmemeli ama oluyor maalesef diyor. anlaşmalı kurumumuz var deselerde solunum sıkıntısı öyle birşey ki 4 dak. beyine oksijen gitmezse kalıcı hasarlar meydana gelebiliyor. allah hepimizin meleklerini korusun, sadece belki faydası olur diye yazdım bunları,tabiki herkesin kendi kararı.

Meraba bende rentıp songul hanıma gidiyorum. Çok memnunun. Hamile kalmadan önce tedavıye başlamıştık. yaklaşık 1 sene sonra hamıle kaldım. Şİmdi 21 haftalık hamıleyım.
Erkek bebk beklıyoruz. Bursada bebek odaları hakkında değişikm yerler blan arkadaşlar varmı?

gebelik testinden sonra kanda beta hcg bakılıyor. onun düzeyine göre belki 2. kez istenebiliyor beta hcg. çünkü oradaki artışa göre gebelik kesin vardır denilebiliyor. ondan 1 hafta 10 gün sonra ya da sata göre keseyi görmek için çağırıyorlar. kesenin varlığı kadar nerede olduğuda önemli. eğer tam olarak rahime inmemişse, örneğin yumurtalık kanalında kalmışsa o zaman bu dış gebelik oluyor. dış gebeliğin en büyük riski rahim dışındaki yerlerin bebeğin büyümesi için uygun ortam olmamasından kaynaklanıyor. döllenmiş yumurta bölünerek büyümeye başlıyor ve bu büyüme çok hızlı oluyor. yumurtalığa yakınsa, yumurtalık kanalındaysa ya da rahime inmemişse yer uygun olmadığı ama döllenmiş yumurta büyümeye devam ettiği için oradaki damarlara zarar verip kanamaya yol açabiliyor. bu kanama anne için ciddi bir risk taşıyor. etrafında konuya çok da hakim olmayan kişilerin dediklerine takılma bence. gebelik sürecinin pekçok önemli dönemeci var. ve sen bunların başında ve önemli olanların birinin içindesin. her kontrolün bir anlamı var kulaktan dolma bilgilere itibar etme bence. biran önce bir dr. a git ve bilmediğin herşeyi ona sor. en kötüsü bile asla sana 2-3 hafta sonra gel, kalp atışlarını duyalım demez. dış gebelik olup olmadığının belirlenmesi hamilemisin değilmisin ya da bebeğin kalbi atıyor mu atıyor mu kadar önemlidir. umarım seni üzmemişimdir ama ben veteriner hekimim ve bilmeyen kişilerin seni bu kadar bilinçsizce yanlış yönlendirmesine üzüldüm açıkçası. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.bu arada belki yukarıda yazdığın kişilerin kesesini dr.ları görmüştür!!!

çok geçmiş olsun, umarım iyisindir sende bebeğinde.

yarısına gelmişsin, hayırlı olsun oğluşun.inş. sağlıklı geçer bu süreç.

hayır est. niye üzesiniz . aksine teşekkür ederim .ciddiye alıp uzunca bir açıklama yaptığınız için. ilk gebeliğim ve hamilelik hakkında hiçbir bilgim yok .o yüzden her söyleneni takıyorum ve herşeyi sorma ihtiyacı duyuyorum.folik asit kullanıoyrum sağlık ocagı verdi.salı günüde inş esentepeye gidiyorum .umarımm herşey yolundadır .teşekkürlerr.

bende bursalıyım..kısmetse bende 2013 annesi olucam.. Şubat sonu mart başı gibi gelicek bebişim benim...

Merhaba... bende hatice hanıma gidiyorum başından beri.... memnunum dr umdan...çok kişiyi de yönlendirdim kendisine...

insallah bi sorun yoktur benim okuduğum bi topikde 9 haftalıkken gitmiş ilk kez doktora doktor dış gebelik olduğunu söylemiş tüpünü kaybetti ameliyat oldu çünkü gecikmiş bi vaka 5. haftaya kadar düşürebiliyoruz 5.haftadan sonra tehlikeli demiş
birde bukadar para olayını takma hepimiz çok zengin insalnlar değiliz ama bebeklerimiz için değer hamile kalmadan öncede hamile kaldıkdan sonrada hep özele gitim muayene ücreti 100 lira özelde yaptırdım testlerimi 500 lirada onlar 600 lirada amniyosenteze verdim sonuc olarak bisürü para zengin olduğum için değil bebeğim için gerekli olduğundan yaptırdım esentepe uygun bir yer 2li test 30 lira orda yaptırmıştım biliyorum

Merhaba... bende hatice hanıma gidiyorum başından beri.... memnunum dr umdan...çok kişiyi de yönlendirdim kendisine...

merhaba cnm bende memnunum Hatice hanımdan,senin çok az kalmış maşallah sağlıkla alırsın kucağına inşallah,Hatice hanım doğum konusunda ne diyor normalmi sezeryanmı konuştunuzmu acaba,birde benim 1 ay sonraya ayrıntılı ultrason var nerde yaptırdın sen,ben karasızımda nerde yaptıracağım konusunda

merhaba arkadaşlar benim 1 ay sonra ayrıntılı ultrason yaptırmam lazım çekirge doruğa gidiyorum oradamı yaptırsam karasız kaldım orada yaptırıp memnun olan yada olmayan varmı,farklı bir yerde yaptırıp önerisi olan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim

bende 1hafta sonra yaptırıcam ahmet yılmaza gidiyorum orda yaptırıcam sonucta riskli gebelikler uzmanı jimerde 200 liraymış ahmet beyde 100 lira bi muayene ücreti
acıbademde 400 küsür liraymıs ben ahmey beyi tercih edicem tavsiye ederim

Ahmet Yılmaz hangi hastanede cnm sen normalde onamı gidiyosun peki ????

Ahmet Yılmaz hangi hastanede cnm sen normalde onamı gidiyosun peki ????

evet canım ona gidiyorum medicalparktta çalışıyor ama ben muayenehanesine gidiyorum hastanede muayene ücreti 62 lira ikisinide tercih edebilirsin
ama senin için daha erken değilmi doktorlar 22. haftadan sonra ayrıntılıyı öneriyorlar

ben oyle istedim diğerine cesaret edemedim. birde sonrasında daha korumak gerekir falan diye duymuştum o yuzden genel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…