2013 bursa anneleri

ben oyle istedim diğerine cesaret edemedim. birde sonrasında daha korumak gerekir falan diye duymuştum o yuzden genel

Hayırlısı canım, inşallah kolaylıkla atlatır rahatlarsın artık. Birkaç gündür yazmayınca merak ettim seni, aman beni haberdar etmeyi unutma. Bir de hastanede kaç gün kalacaksın konuşmuş muydunuz? Cumartesi olup, Pazartesi çıkacaksınız sanırım değil mi? Doktorun sakinliği umarım bizede geçer. Ben onun sakinliğine hayranım doğrusu...

ben jimerde yaptırdım,170 tl idi. bayan bir dr.du. 30-45 dak. gibi sürdü,uzun uzun inceledi ve detaylıca anlattı bizede.pahalı ama çok memnun kaldı biz,tavsiye ederim

ben ilk bebekte acıbademde yaptırmıştım,alper beye. ama doğru dürüst hiçbir şey anlatmamıştı.sonuçta önemli olan bebekle ilgili yaptığı incelemenin nasıl olduğu ama dr. uzun uzun bakınca merak ediyor insan, o pek anlatmamıştı bize.

16-18 haftalar erken teşhis için önemliymiş ve zaten görülmesi gerekenler bu haftalarda tamamlanmış oluyormuş. benimde 17-18.haftada oldu ayrıntılı.

16-18 haftalar erken teşhis için önemliymiş ve zaten görülmesi gerekenler bu haftalarda tamamlanmış oluyormuş. benimde 17-18.haftada oldu ayrıntılı.

internetten ve kitaplardan okuduğum kadarıyla 20. hafatadan sonra yapılıyor benim dörtlü testim riskli cıktı ama doktorum ve jimerde cenk bey ve recep bey bile ayrıntılı ultrosonu 20. haftadan sonra dedi organları daha cok belli oluyormus

ben de cenk beye gidiyorum canım. belki kişinin durumuna görede değişiklik gösteriyordur bazen. geçmiş olsun.umarım yolunda gider herşey.

bu arada 41. sf olmuş burası.41 kere maaşallah. ben ilk bakmaya başladığımda daha yavaştı. iyi oldu hareketlilik.

Merhabalar.29 haftalık hamileyim ALLAH nasip ederse kızım olacak.Dorukta evrim hanıma gidiyorum ve çok memnunum.Ben evrim hanımla görüşene kadar 3 doktorla görüştüm evrim hanım ilk tercihimdi izinde olduğu için sevil hanıma ilk muayenemi oldum ama yıldızım barışmadı ve bebekle ilgili çok korkuttu beni emin olmadan bazı şeyler söyleyince bikaç doktor gezmek zorunda kaldık ikincisi Şevket yılmazda Müzeyyen hanıma gittim ama şevket malum kan vermek için bile 1 saatten fazla bekliyorsun ultrason ayrı dert ALLAH eksik etmesin ama çalışanlar ve vakti olmayanlar için çok zor, daha sonra baharda nagihan hanıma gittim çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktor ancak hastane olarak risklere açık değiller yoğun bakım üniteleri yok oyüzden doruğu tercih ettim. Evrim hanıma gelince gereksiz konuşmayan güler yüzlü çok sık aramamışımdır ama her telefon edişimde cevap alabildiğim biri,zaten herşey yolunda ise doktorlada çok iyi anlaşabiliyorsun :) tek çekincem doğumda yanımda bulunacak ebe ve hemşirenin iyi olması ALLAH hepimize hayırlı doğumlar nasip eylesin iyi muamele göstercek insanlarla karşılaştırsın.

hoşgeldin cnm aramızda 3 gün var sadece :) bu bnm 2. gebeliğim olduğu için ve önceki sezeryan olduğu için 5 nisana çekildi doğum tariihim neyse yazdıklaırnı okudum baharda yenidoğan bölümü yok demişsin ben var die biliyorum şuan da bahara gidiyorum dah aönceki doğumumu çekirge dorukta yaptım yenidoğan açsından en iyisi orası ilgi alaka da iyi ama ben bi dah adorukta yapmak istemeidm bebeğimi kaybettiğim için o yüzden bahara geçtim ama, bu yenidoğan bölümünü daha iyi araştırcamm çünkü önemli bi konu ...

Merhaba annişler, ben esentepe tıp merkezinde ibrahim avcıya gidiyorum. Çok memnunum ancak ultrasonları çok detaylı değil. bebişimi tam net göremiyorum ve bu beni üzüyor. Benim haftamda kimi hastanelerde renkli ultrason çekiyorlar ve bebeğin cinsiyetini bile öğreniyorlar. 1 ay sonra gel cinsiyetini öğreniriz dedi doktorum. Bu hastane hakkında bir fikri olan varsa beni aydınlatabilir mi? renkli görmeme gerek yok mu?

ben yarın esentepeye gidicem ama ilk muaynem olucak ilk defa gidicem yani o yüzden benmde hiçbir bilgim yok . bende sana şöyle sorayım hastaneden başka bir şikayetin varmı? memnunmusun?

ben yarın esentepeye gidicem ama ilk muaynem olucak ilk defa gidicem yani o yüzden benmde hiçbir bilgim yok . bende sana şöyle sorayım hastaneden başka bir şikayetin varmı? memnunmusun?

Hayır kesinlikle yok. Ben doğumumu da orda düşündüğüm için odalarını gezmiştim. Oldukça temiz ve düzenliydi. doktorumdan da çok memnunum. tahlil ücretleride diğer hastanelere göre çok uygun. cumartesi ikili test taramam oldu 30 tl aldılar. Muayene ücretide 22 tl.

ben ilk defa gidicem kalp atışlarını duymak istiyorum inş duyarım . demet hanım hakkında bilginiz varmı . ben ilk gideceim için bana idrar ve kan tahlili yapar herhalde onların fiyatları nasıl?

ben ilk defa gidicem kalp atışlarını duymak istiyorum inş duyarım . demet hanım hakkında bilginiz varmı . ben ilk gideceim için bana idrar ve kan tahlili yapar herhalde onların fiyatları nasıl?

inş. duyarsın canım. ben 6. haftamda duymuştum çok şükür. demet hanımı bu sitede ii anlatanlar olmuştu ama benim bir fikrim yok. Ben ibrahim beye ilk gittiğimde kesemize baktı. 2. gidişimde kalp atışına ve bissürü test istedi tiroid hormon idrar kan genel bi hastalık olup olmadıgına baktı, hepsi 91 tl tutmuştu.

yarın gidicem ama açıkçası verdiği her testi orda yaptırmayı düşünmüyorum . burda bircok arkadaşinda yaptıgı gibi testleri devlet hastanesinde yaptırıcam . yarın kalp atışına bakıcak inş bir sorun cıkmazsa verdiği her testi orda yaptırmıcam .haftaya sevket ylmazda randevm var orda yaptırıcam yani öle birşey mümkün dimi . verdiği tesleri yaptırmadan cıkabilirim.

Hmmm o konuda bir fikrim yok ama orda yaptırman şart değildir tabiki. Devlette de istenilen testleri yaparlar diye düşünüyorum.

bnde öyle düşünüyorum AMA hadi bakalım artık yarın gidip görücem inş ne olup ne biticek . teşekkürler :)

Zaten o haftalara denk gelecek şekilde randevu alıcam cnm,sağol verdiğin bilgiler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…