- Konu Sahibi monalisa79
-
memnunmusun peki doktorundan.nagihanla gönül hanımı duymuştum AMA ayse erolu duymadım hiç. randevu almak istedğnde nekadar zmaan sonraya randevu veriyolar .ben 7. haftamdayım ve hiç doktora gitmedim . ilk hamileliğim ve bu konularda hiçç bir bilgim yok .o yüzden böyle herşeyi sorup öğrenme ihtiyacı duuyorum . kusuraa bakma
yok cnm seve seve elimden geldiğince cvplarım bu benim 2. gebeliğim birazda bu konularda bilgim var bence bahara git derim en azından ilk yapılması gerekn testlere ücret ödemessin 7. haftadan önce gitmemek konusunda sabredip gitmemişin helal olsun normalde 7-8. hafta gitmek en güzeli gittiğinde bebeğide görücen kalp atışınıda dinlicen inşş ama baharda 3 haftadan aşağı randavü almak baya zor çok yoğun olduğu için ama ısrar et telde araya sokuyolar acil deyincebaharda diğer doktorlarda iiyi aman aman övülen bi doktorda yok ama genelde işini bilen doktorlar hastanede uygun olunca talep çok ha bnm maddi sıkıntım olmaz dersen hiç düşünmeden jimer cenk aşgalli derim çok araştırdım o doktoru çok övüyolar ama doğum 4000 :)
ben oyle istedim diğerine cesaret edemedim. birde sonrasında daha korumak gerekir falan diye duymuştum o yuzden genel
merhaba arkadaşlar benim 1 ay sonra ayrıntılı ultrason yaptırmam lazım çekirge doruğa gidiyorum oradamı yaptırsam karasız kaldım orada yaptırıp memnun olan yada olmayan varmı,farklı bir yerde yaptırıp önerisi olan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim
bende 1hafta sonra yaptırıcam ahmet yılmaza gidiyorum orda yaptırıcam sonucta riskli gebelikler uzmanı jimerde 200 liraymış ahmet beyde 100 lira bi muayene ücreti
acıbademde 400 küsür liraymıs ben ahmey beyi tercih edicem tavsiye ederim
evet canım ona gidiyorum medicalparktta çalışıyor ama ben muayenehanesine gidiyorum hastanede muayene ücreti 62 lira ikisinide tercih edebilirsin
ama senin için daha erken değilmi doktorlar 22. haftadan sonra ayrıntılıyı öneriyorlar
16-18 haftalar erken teşhis için önemliymiş ve zaten görülmesi gerekenler bu haftalarda tamamlanmış oluyormuş. benimde 17-18.haftada oldu ayrıntılı.
internetten ve kitaplardan okuduğum kadarıyla 20. hafatadan sonra yapılıyor benim dörtlü testim riskli cıktı ama doktorum ve jimerde cenk bey ve recep bey bile ayrıntılı ultrosonu 20. haftadan sonra dedi organları daha cok belli oluyormus
Merhabalar.29 haftalık hamileyim ALLAH nasip ederse kızım olacak.Dorukta evrim hanıma gidiyorum ve çok memnunum.Ben evrim hanımla görüşene kadar 3 doktorla görüştüm evrim hanım ilk tercihimdi izinde olduğu için sevil hanıma ilk muayenemi oldum ama yıldızım barışmadı ve bebekle ilgili çok korkuttu beni emin olmadan bazı şeyler söyleyince bikaç doktor gezmek zorunda kaldıkikincisi Şevket yılmazda Müzeyyen hanıma gittim ama şevket malum kan vermek için bile 1 saatten fazla bekliyorsun ultrason ayrı dert ALLAH eksik etmesin ama çalışanlar ve vakti olmayanlar için çok zor, daha sonra baharda nagihan hanıma gittim çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktor ancak hastane olarak risklere açık değiller yoğun bakım üniteleri yok oyüzden doruğu tercih ettim. Evrim hanıma gelince gereksiz konuşmayan güler yüzlü çok sık aramamışımdır ama her telefon edişimde cevap alabildiğim biri,zaten herşey yolunda ise doktorlada çok iyi anlaşabiliyorsun :) tek çekincem doğumda yanımda bulunacak ebe ve hemşirenin iyi olması ALLAH hepimize hayırlı doğumlar nasip eylesin iyi muamele göstercek insanlarla karşılaştırsın.
yok cnm seve seve elimden geldiğince cvplarım bu benim 2. gebeliğim birazda bu konularda bilgim var bence bahara git derim en azından ilk yapılması gerekn testlere ücret ödemessin 7. haftadan önce gitmemek konusunda sabredip gitmemişin helal olsun normalde 7-8. hafta gitmek en güzeli gittiğinde bebeğide görücen kalp atışınıda dinlicen inşş ama baharda 3 haftadan aşağı randavü almak baya zor çok yoğun olduğu için ama ısrar et telde araya sokuyolar acil deyincebaharda diğer doktorlarda iiyi aman aman övülen bi doktorda yok ama genelde işini bilen doktorlar hastanede uygun olunca talep çok ha bnm maddi sıkıntım olmaz dersen hiç düşünmeden jimer cenk aşgalli derim çok araştırdım o doktoru çok övüyolar ama doğum 4000 :)
4000 bizi fazlasıyla aşar canım:)ayrıca bide şöyle bir sorunum var erkek doktor tercih etmiyorumn eşimde izin vermiyo.yarın inş gidicem esentepeye demet hanıma.
ben yarın esentepeye gidicem ama ilk muaynem olucak ilk defa gidicem yani o yüzden benmde hiçbir bilgim yok . bende sana şöyle sorayım hastaneden başka bir şikayetin varmı? memnunmusun?
ben ilk defa gidicem kalp atışlarını duymak istiyorum inş duyarım . demet hanım hakkında bilginiz varmı . ben ilk gideceim için bana idrar ve kan tahlili yapar herhalde onların fiyatları nasıl?
inş. duyarsın canım. ben 6. haftamda duymuştum çok şükür. demet hanımı bu sitede ii anlatanlar olmuştu ama benim bir fikrim yok. Ben ibrahim beye ilk gittiğimde kesemize baktı. 2. gidişimde kalp atışına ve bissürü test istedi tiroid hormon idrar kan genel bi hastalık olup olmadıgına baktı, hepsi 91 tl tutmuştu.
yarın gidicem ama açıkçası verdiği her testi orda yaptırmayı düşünmüyorum . burda bircok arkadaşinda yaptıgı gibi testleri devlet hastanesinde yaptırıcam . yarın kalp atışına bakıcak inş bir sorun cıkmazsa verdiği her testi orda yaptırmıcam .haftaya sevket ylmazda randevm var orda yaptırıcam yani öle birşey mümkün dimi . verdiği tesleri yaptırmadan cıkabilirim.
evet canım ona gidiyorum medicalparktta çalışıyor ama ben muayenehanesine gidiyorum hastanede muayene ücreti 62 lira ikisinide tercih edebilirsin
ama senin için daha erken değilmi doktorlar 22. haftadan sonra ayrıntılıyı öneriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?