2013 bursa anneleri

yoğun bakım ünitesi var diyip solunum cihazının olmadığı hastaneler varmış. araştırırken onuda sorun inş.

sanırım yenii doğan yoğun bakımı yok. araştırın isterseniz.

ben jimerde yaptırdım,170 tl idi. bayan bir dr.du. 30-45 dak. gibi sürdü,uzun uzun inceledi ve detaylıca anlattı bizede.pahalı ama çok memnun kaldı biz,tavsiye ederim

jimere sordum cnm kendi hastası değilse 250 tlye yapılıyormuş çok geldi bana fiyatı

bende çekirge doruğa gidiyorum cnm,sen ayrıntılı ultrasonu ordamı yaptırdın memnun kaldınmı ??????

ben geçen hafta esentepeye gittim öylesine bebişi görmek için
beray hanım var orda iyi gibi geldi bana bilemem tabi bir kerede
ama 3 boyutlu ultrasonda gösterdi bebişimi çok güzeldi,benim gittiğim doktorda yok o mesela bende şimdi ona taktım sordum yok dedi
sen kendi doktoruna sordunmu aynı hastane belki ondada vardır bebiş küçük diye açmamıştır sor bence olmazsa bide beray hanıı dene hastaneyi sevdiysen

sağol cnm inşallah sağlıkla alırız hepimiz... şuan normal diyo..38. haftada çatı muayenesi yapıcakmış... ben dorukta yaptırmıştım...tahlilleri çok pahalı değildi cnm..

sağol cnm inşallah sağlıkla alırız hepimiz... şuan normal diyo..38. haftada çatı muayenesi yapıcakmış... ben dorukta yaptırmıştım...tahlilleri çok pahalı değildi cnm..

Normal doğum önermesi güzel bence,tahlilleri sormadım cnm,hani renkli ultrason ile ayrıntılı olarak bütün organlara bakılıyo ya 20.haftada onu sormustum,doruktamı yaptırdın memnun kaldınmı?

bende çekirge doruğa gidiyorum cnm,sen ayrıntılı ultrasonu ordamı yaptırdın memnun kaldınmı ??????

ben çekirge doruğa gidiyorum ancak renkliyi yıldırımda yaptırdım. işyerime yakın diye aynı doktor ama yıldırım dorukta yaptırmıştım.70 tl, cd istersen 90tl zaten benim anladığım konular olmadığından doktora güvenmek zorundaydım taramalarda sorunum yoktu renklidede bebekte bir sorun gözükmedi rapor yazıyor zaten bebeğin organları ile ilgili ben çok fazla ultrasona girme taraftarı değildim bana kalsa tarama testlerini bile yaptırmazdım ALLAH muhafaza bebekte birşey çıksa bebeğe nasıl zarar veririm

hayır sormadım olsa heralde öyle gösterir diye düşündüm. beray hanımla odaları yan yana ve aynı ultrasonda gösteriyorlar sırayla.. Demekki gerek duymadı daha ona birdahaki ay mutlaka bunuda soracağım demektir :) tşk.

sanırım yenii doğan yoğun bakımı yok. araştırın isterseniz.

evet yok biliyorum daha yeni hastane oldu çünkü orası. Zaten riskli bi doğum görürse doğumu o hastanede yaptırmıyor. umarım doğumdan sonrada herhangi bi sorun olmaz. Çünkü doktorumu değiştirmek istemediğim için esentepede devam ediyorum. Hayırlısı..

Anladım cnm inşallah bendede bi sorun cıkmaz,ben 2li testı yaptırdım,4lüyü isteğe bağlı yapıyolarmış ben yaptırmadım,hayırlısı allahtan

slm kızlar bizim az kaldı artık biraz sonra kontrolüm var nst ye gircem ilk defa bakalım nolcak bebiş iyidir inşallah heyecan dorukta:)

kızlar bende bugün doktora gittim ilk defa keseyi gördük fasulyem benim yaa:) küçümencik:) fakat kalp atışlarını duyMADIK.tahmiini hesaplanmada 8.haftamdaydım ama doktor geç döllenme olmuş 6.5 haftalıksın dedi . 2 3 hafta sora tekrar gel dedii . nasıl geçicek şimdi zaman tekrar bebeğimn kalp atışlarını duymak için. haftaya başka bir doktor da tekrar randevum var umarım haftya duyarımm .)

selamm kızlar, bende 2013 annesi olucam inş.. Allah sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almak nasip etsin hepimizin
ben medical park ahmet beye gidiyorum, aynı hastanede bahar çelen var birde, onuda düşünüyorum
aranızda bahar çelene giden veya bu doktorla ilgili bilgisi olan varmı??

arkadasım bahar hanımda doğum yaptı memnun kalmıştı bende ahmet beye gidiyorum memnunum iyi bi doktor sadece doğurmakla olsa doktor cok önemli değil ama riskli gebelik uzmanını tercih ediyorum ben ne olucağı insanın basına ne gelicceği belli olmuyor o yüzden ahmet beye güvenerek gidiyorum hastaneye hiç gitmedim muayenehanesine gidiyorum kaç haftalık hamileslin

ceylin ben sana daha öncede yazmıştım sanırım amniyosentezini ahmet beymi yapmıştı hastanedemi yaptırdın muayenehanedemi

alttan muayene etseydi kalp atısı duyulurdu karnından cok net duyulmaz

canım öncelikle allah sağlıkla bebişini almayı nasip etsin benimde 2.doğumum olucak ilkide sezeryandı 2.side sezeryan olucak kısmetse nisandaymış doğumun acaba ne zaman yani kaçıncı haftada gününü belirliyolar ilk doğumum zorunlu sezeryan olduğu için pek bi bilgim yok bu konuda şuanda bebek 6 gün ilerden gidiyor ve doğum tarihimi 29 mayıs olarak gösteriyor ama ezeryan olacağı için hangi gün alırlra caba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…