- Konu Sahibi monalisa79
-
hoşgeldin cnm aramızda 3 gün var sadece :) bu bnm 2. gebeliğim olduğu için ve önceki sezeryan olduğu için 5 nisana çekildi doğum tariihim neyse yazdıklaırnı okudum baharda yenidoğan bölümü yok demişsin ben var die biliyorum şuan da bahara gidiyorum dah aönceki doğumumu çekirge dorukta yaptım yenidoğan açsından en iyisi orası ilgi alaka da iyi ama ben bi dah adorukta yapmak istemeidm bebeğimi kaybettiğim içino yüzden bahara geçtim ama, bu yenidoğan bölümünü daha iyi araştırcamm çünkü önemli bi konu ...
Merhaba annişler, ben esentepe tıp merkezinde ibrahim avcıya gidiyorum. Çok memnunum ancak ultrasonları çok detaylı değil. bebişimi tam net göremiyorum ve bu beni üzüyor. Benim haftamda kimi hastanelerde renkli ultrason çekiyorlar ve bebeğin cinsiyetini bile öğreniyorlar. 1 ay sonra gel cinsiyetini öğreniriz dedi doktorum. Bu hastane hakkında bir fikri olan varsa beni aydınlatabilir mi? renkli görmeme gerek yok mu?
ben jimerde yaptırdım,170 tl idi. bayan bir dr.du. 30-45 dak. gibi sürdü,uzun uzun inceledi ve detaylıca anlattı bizede.pahalı ama çok memnun kaldı biz,tavsiye ederim
Merhabalar.29 haftalık hamileyim ALLAH nasip ederse kızım olacak.Dorukta evrim hanıma gidiyorum ve çok memnunum.Ben evrim hanımla görüşene kadar 3 doktorla görüştüm evrim hanım ilk tercihimdi izinde olduğu için sevil hanıma ilk muayenemi oldum ama yıldızım barışmadı ve bebekle ilgili çok korkuttu beni emin olmadan bazı şeyler söyleyince bikaç doktor gezmek zorunda kaldıkikincisi Şevket yılmazda Müzeyyen hanıma gittim ama şevket malum kan vermek için bile 1 saatten fazla bekliyorsun ultrason ayrı dert ALLAH eksik etmesin ama çalışanlar ve vakti olmayanlar için çok zor, daha sonra baharda nagihan hanıma gittim çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktor ancak hastane olarak risklere açık değiller yoğun bakım üniteleri yok oyüzden doruğu tercih ettim. Evrim hanıma gelince gereksiz konuşmayan güler yüzlü çok sık aramamışımdır ama her telefon edişimde cevap alabildiğim biri,zaten herşey yolunda ise doktorlada çok iyi anlaşabiliyorsun :) tek çekincem doğumda yanımda bulunacak ebe ve hemşirenin iyi olması ALLAH hepimize hayırlı doğumlar nasip eylesin iyi muamele göstercek insanlarla karşılaştırsın.
Merhaba annişler, ben esentepe tıp merkezinde ibrahim avcıya gidiyorum. Çok memnunum ancak ultrasonları çok detaylı değil. bebişimi tam net göremiyorum ve bu beni üzüyor. Benim haftamda kimi hastanelerde renkli ultrason çekiyorlar ve bebeğin cinsiyetini bile öğreniyorlar. 1 ay sonra gel cinsiyetini öğreniriz dedi doktorum. Bu hastane hakkında bir fikri olan varsa beni aydınlatabilir mi? renkli görmeme gerek yok mu?
merhaba cnm bende memnunum Hatice hanımdan,senin çok az kalmış maşallahsağlıkla alırsın kucağına inşallah,Hatice hanım doğum konusunda ne diyor normalmi sezeryanmı konuştunuzmu acaba,birde benim 1 ay sonraya ayrıntılı ultrason var nerde yaptırdın sen,ben karasızımda nerde yaptıracağım konusunda
sağol cnm inşallah sağlıkla alırız hepimiz... şuan normal diyo..38. haftada çatı muayenesi yapıcakmış... ben dorukta yaptırmıştım...tahlilleri çok pahalı değildi cnm..
bende çekirge doruğa gidiyorum cnm,sen ayrıntılı ultrasonu ordamı yaptırdın memnun kaldınmı ??????
ben geçen hafta esentepeye gittim öylesine bebişi görmek için
beray hanım var orda iyi gibi geldi bana bilemem tabi bir kerede
ama 3 boyutlu ultrasonda gösterdi bebişimi çok güzeldi,benim gittiğim doktorda yok o mesela bende şimdi ona taktım sordum yok dedi
sen kendi doktoruna sordunmu aynı hastane belki ondada vardır bebiş küçük diye açmamıştır sor bence olmazsa bide beray hanıı dene hastaneyi sevdiysen
sanırım yenii doğan yoğun bakımı yok. araştırın isterseniz.
ben çekirge doruğa gidiyorum ancak renkliyi yıldırımda yaptırdım. işyerime yakın diye aynı doktor ama yıldırım dorukta yaptırmıştım.70 tl, cd istersen 90tl zaten benim anladığım konular olmadığından doktora güvenmek zorundaydım taramalarda sorunum yoktu renklidede bebekte bir sorun gözükmedi rapor yazıyor zaten bebeğin organları ile ilgili ben çok fazla ultrasona girme taraftarı değildim bana kalsa tarama testlerini bile yaptırmazdım ALLAH muhafaza bebekte birşey çıksa bebeğe nasıl zarar veririm
slm kızlar bizim az kaldı artık biraz sonra kontrolüm var nst ye gircem ilk defa bakalım nolcak bebiş iyidir inşallah heyecan dorukta:)
selamm kızlar, bende 2013 annesi olucam inş.. Allah sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almak nasip etsin hepimizin
ben medical park ahmet beye gidiyorum, aynı hastanede bahar çelen var birde, onuda düşünüyorum
aranızda bahar çelene giden veya bu doktorla ilgili bilgisi olan varmı??
kızlar bende bugün doktora gittim ilk defa keseyi gördük fasulyem benim yaa:) küçümencik:) fakat kalp atışlarını duyMADIK.tahmiini hesaplanmada 8.haftamdaydım ama doktor geç döllenme olmuş 6.5 haftalıksın dedi . 2 3 hafta sora tekrar gel dedii . nasıl geçicek şimdi zaman tekrar bebeğimn kalp atışlarını duymak için. haftaya başka bir doktor da tekrar randevum var umarım haftya duyarımm .)
canım öncelikle allah sağlıkla bebişini almayı nasip etsin benimde 2.doğumum olucak ilkide sezeryandı 2.side sezeryan olucak kısmetse nisandaymış doğumun acaba ne zaman yani kaçıncı haftada gününü belirliyolar ilk doğumum zorunlu sezeryan olduğu için pek bi bilgim yok bu konuda şuanda bebek 6 gün ilerden gidiyor ve doğum tarihimi 29 mayıs olarak gösteriyor ama ezeryan olacağı için hangi gün alırlra caba?hoşgeldin cnm aramızda 3 gün var sadece :) bu bnm 2. gebeliğim olduğu için ve önceki sezeryan olduğu için 5 nisana çekildi doğum tariihim neyse yazdıklaırnı okudum baharda yenidoğan bölümü yok demişsin ben var die biliyorum şuan da bahara gidiyorum dah aönceki doğumumu çekirge dorukta yaptım yenidoğan açsından en iyisi orası ilgi alaka da iyi ama ben bi dah adorukta yapmak istemeidm bebeğimi kaybettiğim içino yüzden bahara geçtim ama, bu yenidoğan bölümünü daha iyi araştırcamm çünkü önemli bi konu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?