2013 bursa anneleri

ben 30. haftama girdim. risk derken ne gibi riskler, aminoyu tıp fakültesinde yaptırdım tamamen kararsızdım oraya göstermeye gittim, oldum çıktım:)) normal olunca zaten doktorlar çok karışmıyor, sezeryanda nasıl acaba bahar hanım?

sezeryan olarak bilmiyorum bahar hanımı ama özlem hanım da iyi diye duydum arkadasım normal doğurmuştu ahmet beyin eli çok hafif diyorlar hemen ayağa kalktım diyenler coğunlukta insallah bizlerde hayırlısıyla atlatırız basından berimi ahmet beye gidiyorusun

özlem hanım izne ayrılacakmış oda hamileymiş hemen hemen aynıyız onunla:) ben 2 kere bahar hanıma gittim sonra ahmet beyi çok methettiler 1-2 arkadaşım oraya geçtim ama şimdide ahmet bey sezeryan yanlısı diye okudum burda biras o yüzden birasda çok yoğun ve çok ilgilenemiyor gibi geldi..
sen ahmet beye mi gittin başından beri, kaçıncı haftandasın, nasıl gidiyor,riskler falan demiştin, bir riskin yoktur umarım..

Merhaba ben Ahmet Bey'e gidiyorum ve çok memnunum...
Gerçekten işin de son derece profesyonel ve gelişmeleri takip eden bir doktor....Ben muayahanesine gidiyorum ama tahlillerimi Medical Park'ta yaptırıyorum.Aklıma takılan en ufak bir soruda rahatca arayabiliyorum hastaneye gidebiliyorum ,kendisi gerçekten ilgili bir doktor...Tavsiye ederim....

canım hamile kalmadan 4 ay önce basladım ahmet beye yoğun ama çok ilgileniyor sezeryan yanlısı olduğunu sanmıyorum 36. haftadan sonra doğum hakkında konusan biri
ben 20. haftadayım klomen le 2.ayımda hamile kaldım amniyosentez yaptırdım ahmet bey yaptı çok iyi geçti hiç bişey hissetmedm risk derken ne olucağını bilemeyiz amniyosentezde bi risk ayrıca kilolu hamile kaldım daha cok dikkat edilmesi gerekiyor bana şekerim falan yükselmemesi için
ahmet bey gerektiği kadarını bilin ekstra bilmeniz gereken bişey yok diyor her aradığımda ulasıyorum 2haftada bir çağırıyor kontrole seviyorum kendisini hastanede cokmu yoğun muayenehanesi inanılmaz yoğun gece 1e kadar calısıyor bazı zamanlar 12de gittiğimiz bile oldu bizim herhangi bi risk görmedikten sonra normal doğum en iyisi diyor
ama normal doğuma bebeğin kafası gözüktükden sonra geliyormuş ondan sonra gelmesede olur okadar para veriyorum o an gelicekse hiç gelmesin ama bahar hanımda o şekilde geliyor özlem hanımda sadri beyde öyleydi bahar hanımın muayene ücreti nekadr acaba ahmet bey 62 olmuş demişlerdi

slm, hadi bakalım, güzel haberlerini yaz
hangi doktora gidiyorsun kaçıncı haftandasın

35.haftadayım canım şuan herşey normal görünüyo bebeğin pozisyonu filan ayın 10unda gidicem o zaman çatı kontrolü var kesin belli olucak sezeryan mı normal mi olacağı.doktorum faruk dinçşahin

denk gelmiş olabiliriz pembe bende muayenhanesine gidiyorum ilk bebeğinmi en son nezman gittin nezman gidiceksin

evet ole dedi cumartesi olacak pazartesi çıkarıcam hastaneden dedi.zaman az kalınca stres daha fazla 3 gün kaldı kızıma kavuşmaya saat için hala aramadı ama tel bekliyorum

faruk beyide iyi bi doktor diyorlar kasımda kuzenim kendisinde doğum yaptı sezeryan rentıpda 2ayda bi muayene ücreti alıyormus doğrumu

evet ole dedi cumartesi olacak pazartesi çıkarıcam hastaneden dedi.zaman az kalınca stres daha fazla 3 gün kaldı kızıma kavuşmaya saat için hala aramadı ama tel bekliyorum

bu arada kayınpederin nasıl oldu

20 haftalık benim bebeğim cinsiyetide kız seninki ne
aynı doktora ve muaynehanesine giden birini buldum yaşasın

bende öyle biliyorum normal doğumda doktorlar kontrol amaçlı gelip gidiyorlarmış ebeler yaptırıyormuş öyle olduktan sonra bu kadar para verip özele gitmeye gerek varmı ama tabi sezeryanada dönerse her kadın doğum uzmanının yapabileceği bişeydir buda bence, düşünsene devlete gittiğinde o akşam kim nöbetçiyse o yapıyor mesela..sen başından beri ahmet beye gidiyorsan ve bu gibi risklerde varsa zaten değiştirme artık
senden 10 hafta öndeyiz:) nasıl gidiyor cinsiyeti ne, kilosu falan iyimi ^-^

faruk beyide iyi bi doktor diyorlar kasımda kuzenim kendisinde doğum yaptı sezeryan rentıpda 2ayda bi muayene ücreti alıyormus doğrumu

İyi bi doktor canım ben çok memnunum 2 ayda bir değil ama paracı bi doktor hiç değil aradan uzun zamanda geçse muayne saymıyo kontrol sayıyo kuzenin memnun mu doktordan sezeryan için eli hafif diye duydum hastaneden memnun mu peki oda süslemesi filan yapıyolar mı acaba haberin var mı bende dorukla rentıp arasında kararsız kaldım bilen birini bulmuşken sorayım :)

merhaba ahmet beyin muayenesi nerde ücreti nasıl acaba? sigortalılara bakmadıgı için gidememiştim hastaneye. Doğum ücretini biliyormusun?

jimere sordum cnm kendi hastası değilse 250 tlye yapılıyormuş çok geldi bana fiyatı

szy mrb canım forumdan okudum da sen de hatice hanıma gidiyorsun sanırım nasıl hoşuna gitti mi sen biz den 10 hafta öndesin bana önerebileceğin şeyler var mı kararsızım ben de değiştirsem mi diyorum dorukta testler fln pahalı oluyo ama bana hatice hanım dışarı da yaptırabilrsin dedi . doğum fiyatları hakkında bilgin var mı .
sağlıklı hamilelik dilerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…