- Konu Sahibi monalisa79
-
arkadasım bahar hanımda doğum yaptı memnun kalmıştı bende ahmet beye gidiyorum memnunum iyi bi doktor sadece doğurmakla olsa doktor cok önemli değil ama riskli gebelik uzmanını tercih ediyorum ben ne olucağı insanın basına ne gelicceği belli olmuyor o yüzden ahmet beye güvenerek gidiyorum hastaneye hiç gitmedim muayenehanesine gidiyorum kaç haftalık hamileslin
ben 30. haftama girdim. risk derken ne gibi riskler, aminoyu tıp fakültesinde yaptırdım tamamen kararsızdım oraya göstermeye gittim, oldum çıktım:)) normal olunca zaten doktorlar çok karışmıyor, sezeryanda nasıl acaba bahar hanım?
sezeryan olarak bilmiyorum bahar hanımı ama özlem hanım da iyi diye duydum arkadasım normal doğurmuştu ahmet beyin eli çok hafif diyorlar hemen ayağa kalktım diyenler coğunlukta insallah bizlerde hayırlısıyla atlatırız basından berimi ahmet beye gidiyorusun
selamm kızlar, bende 2013 annesi olucam inş.. Allah sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almak nasip etsin hepimizin
ben medical park ahmet beye gidiyorum, aynı hastanede bahar çelen var birde, onuda düşünüyorum
aranızda bahar çelene giden veya bu doktorla ilgili bilgisi olan varmı??
özlem hanım izne ayrılacakmış oda hamileymiş hemen hemen aynıyız onunla:) ben 2 kere bahar hanıma gittim sonra ahmet beyi çok methettiler 1-2 arkadaşım oraya geçtim ama şimdide ahmet bey sezeryan yanlısı diye okudum burda biras o yüzden birasda çok yoğun ve çok ilgilenemiyor gibi geldi..
sen ahmet beye mi gittin başından beri, kaçıncı haftandasın, nasıl gidiyor,riskler falan demiştin, bir riskin yoktur umarım..
slm, hadi bakalım, güzel haberlerini yaz
hangi doktora gidiyorsun kaçıncı haftandasın
Merhaba ben Ahmet Bey'e gidiyorum ve çok memnunum...
Gerçekten işin de son derece profesyonel ve gelişmeleri takip eden bir doktor....Ben muayahanesine gidiyorum ama tahlillerimi Medical Park'ta yaptırıyorum.Aklıma takılan en ufak bir soruda rahatca arayabiliyorum hastaneye gidebiliyorum ,kendisi gerçekten ilgili bir doktor...Tavsiye ederim....
Hayırlısı canım, inşallah kolaylıkla atlatır rahatlarsın artık. Birkaç gündür yazmayınca merak ettim seni, aman beni haberdar etmeyi unutma. Bir de hastanede kaç gün kalacaksın konuşmuş muydunuz? Cumartesi olup, Pazartesi çıkacaksınız sanırım değil mi? Doktorun sakinliği umarım bizede geçer. Ben onun sakinliğine hayranım doğrusu...
Ben geçen cumartesi yani 25 ocak'ta gittim saat 21:00 21:30 arası oradydım:)))denk gelmiş olabiliriz pembe bende muayenhanesine gidiyorum ilk bebeğinmi en son nezman gittin nezman gidiceksin
Hayırlısı canım, inşallah kolaylıkla atlatır rahatlarsın artık. Birkaç gündür yazmayınca merak ettim seni, aman beni haberdar etmeyi unutma. Bir de hastanede kaç gün kalacaksın konuşmuş muydunuz? Cumartesi olup, Pazartesi çıkacaksınız sanırım değil mi? Doktorun sakinliği umarım bizede geçer. Ben onun sakinliğine hayranım doğrusu...
evet ole dedi cumartesi olacak pazartesi çıkarıcam hastaneden dedi.zaman az kalınca stres daha fazla 3 gün kaldı kızıma kavuşmaya saat için hala aramadı ama tel bekliyorum
Ben geçen cumartesi yani 25 ocak'ta gittim saat 21:00 21:30 arası oradydım:)))
Ben geçen cumartesi yani 25 ocak'ta gittim saat 21:00 21:30 arası oradydım:)))
evet ole dedi cumartesi olacak pazartesi çıkarıcam hastaneden dedi.zaman az kalınca stres daha fazla 3 gün kaldı kızıma kavuşmaya saat için hala aramadı ama tel bekliyorum
canım bize de bi oğlan daha geliyor seninki de kızmış allah sağlıkla gelmesini nasip etsin amniyo sentez falan yazmışsın herşey yolundadır umarımmonalisa hamilelik nasıl gidiyor cinsiyeti belli oldumu
canım hamile kalmadan 4 ay önce basladım ahmet beye yoğun ama çok ilgileniyor sezeryan yanlısı olduğunu sanmıyorum 36. haftadan sonra doğum hakkında konusan biri
ben 20. haftadayım klomen le 2.ayımda hamile kaldım amniyosentez yaptırdım ahmet bey yaptı çok iyi geçti hiç bişey hissetmedm risk derken ne olucağını bilemeyiz amniyosentezde bi risk ayrıca kilolu hamile kaldım daha cok dikkat edilmesi gerekiyor bana şekerim falan yükselmemesi için
ahmet bey gerektiği kadarını bilin ekstra bilmeniz gereken bişey yok diyor her aradığımda ulasıyorum 2haftada bir çağırıyor kontrole seviyorum kendisini hastanede cokmu yoğun muayenehanesi inanılmaz yoğun gece 1e kadar calısıyor bazı zamanlar 12de gittiğimiz bile oldu bizim herhangi bi risk görmedikten sonra normal doğum en iyisi diyor
ama normal doğuma bebeğin kafası gözüktükden sonra geliyormuş ondan sonra gelmesede olur okadar para veriyorum o an gelicekse hiç gelmesin ama bahar hanımda o şekilde geliyor özlem hanımda sadri beyde öyleydi bahar hanımın muayene ücreti nekadr acaba ahmet bey 62 olmuş demişlerdi
faruk beyide iyi bi doktor diyorlar kasımda kuzenim kendisinde doğum yaptı sezeryan rentıpda 2ayda bi muayene ücreti alıyormus doğrumu
arkadasım bahar hanımda doğum yaptı memnun kalmıştı bende ahmet beye gidiyorum memnunum iyi bi doktor sadece doğurmakla olsa doktor cok önemli değil ama riskli gebelik uzmanını tercih ediyorum ben ne olucağı insanın basına ne gelicceği belli olmuyor o yüzden ahmet beye güvenerek gidiyorum hastaneye hiç gitmedim muayenehanesine gidiyorum kaç haftalık hamileslin
jimere sordum cnm kendi hastası değilse 250 tlye yapılıyormuş çok geldi bana fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?