2013 bursa anneleri

en son 18 ocakda gittim ben bu hafta gidicem 1şubatta 14 ocaktada amniyosentez için gitmiştim nekadar sürede bi gidiyorsun cd veriyormu canım sana

15 günde bir gidiyorum,evet bana cd veriyor ama cd ayda 1 gibi veriyor...
ben de Ahmet Bey'de amniyosentez yaptırmıştım muyahanesinde çok rahat geçmişti...Sonuçları aldın mı?

merhaba ahmet beyin muayenesi nerde ücreti nasıl acaba? sigortalılara bakmadıgı için gidememiştim hastaneye. Doğum ücretini biliyormusun?

Ahmet Bey'in muayane ücreti 100tl.Eğer takibini medical Park'ta yaptırırsan sgk ile anlaşması olduğundan 4o küsür tl ye geliyor...

Ahmet Bey'in muayane ücreti 100tl.Eğer takibini medical Park'ta yaptırırsan sgk ile anlaşması olduğundan 4o küsür tl ye geliyor...

Ahmet beyin sgk dan çıktığını duymuştum ? demek ki geri dönmüş. Doğum ücretini biliyor musunuz?

Son düzenleme:
15 günde bir gidiyorum,evet bana cd veriyor ama cd ayda 1 gibi veriyor...
ben de Ahmet Bey'de amniyosentez yaptırmıştım muyahanesinde çok rahat geçmişti...Sonuçları aldın mı?

ahmet bey ikinizede aminosentez yapmış sanırım.. birde cd dediğiniz bebeğin görüntülerimi,özel muayenelerde doktorlar veriyormuş diye duydum

tam net bir bilgim yok o konuda,Medical Park'ta yapıyor doğumlarını.Onu hastaneye sormak lazım:))ben im de öğrenmem lazım:)))

ahmet beyin hastanede muayene ücreti 62 lira. özelinde 100. hastanede doğum ücreti
normal1250
sezeryan1750 idi sorduğumda
umarım yardımcı olmuşumdur kızlar:)

Cd bebeğin o günkü kontrol görüntülerinden oluşuyor...

Selam canım,

bende Ahmet Beye gidiyorum ama medical e özel muayenesi olduğunu bilmiyordum açıkçası. Acaba özel muayenesine mi gitsem ki. Cd yide özel muayenede mi veriyor acaba sadece? Önümüzdeki ay ayrıntılı usg yapılacak. Nasıl oluyor. biraz bilgi verebilir misin? Ne çok soru sordum yaa

ayy inanamıyorum 3 hastaneden birine yapıyoruz amniyosentez demişti bana da pembeye de yapmış inanamıyorum

muayene ücreti 100 lira hastanede 62 lira daha önce 42ymiş

faruk beye gelince kuzenim memnunduda hastanede sadece 1 gece kaldı gazını tam çıkaramadan taburcu olduğu için çok zorlandı bebeğin midesi falan yıkanmış neden olduğunu bilmiyorum doğumdan sonra faruk beyin muaynehanesine gidip lavma yaptırdılar 2kezdi sanırım

1750 sezeryan 1000 lira normal doğum diye duymuştum

bana hiç cd vermedi daahaa muayenahensinde kilomuda ölçmüyor tansiyonumuda bana soruyor kilo aldınmı diye almadım diyorum tamam diyorniye bana cd vermiyor bu adam bu hafta istiyim bari sinir oldum bak şimdi

senin yapacağın şeyin aynısını bende bi önceki gebeliğimde yaptım 7 haftalıkken falan doruğa gittim büssürü test istendi bayabi para tutmuştu o zmn bende şevkete randavü aldım ordada isterler nede olsa orda bedava yaptırırıım dedim neyse orda muayne olmak tek kelimeyle eziyet doktor baktı ultrason odada yok zaten ultrasona gün verdiler ertesi güne ultrasonun kapısında 2 saat bekledim randavüm olmasına rağmen baktı inceli dökümanı doktora götür dedi götürdüm çiğdem hanımdı doktorum canlı çoçuk daha ne olsun dedi gönderdi ne test istedi ne bişi 2 gün giidp geldiğimle kaldım o testlerinde sağlıkocağında yapılanlarını yaptırdım olmayanlarıda bıraktım ama bu 2. gebeliğimde bahar hepsini ücretsiz yaptı bütün testlerimi yaptı ve sadece muayne ücreti ödedim bu anladam iyi geldi bahar :)

4lü test yaptırdınmı canım ahmet bey iyidir iyi gülmez pek ama iyidir

Evet seviyorum ben ahmet beyi. Dediğin gibi çok gülmüyor. Ama son kontrolümüzde pek bi gülüştük oğluşuma bakarken 4 lü test için kan verdim geçen hafta yarınd sonuçlarını almaya gidicem. İnşallah bi sıkıntı yoktur. Önümüzdeki ayki kontrolde de ayrıntılı usg ile bakacak doktor ama başka bir uzman doktora yönlendireceğini söyledi. Nasıl olacak bilmiyorum heyecanla bekliyorum şubat 21 i

ahmet bey 300 den düşük bi risk çıkarsa amniyosentez önerebilir 3hastasından birine yapıyormuş korkma önerirse yaptır canım insallah güzel çıkar sonucların haber ver banada sonuclarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…