- Konu Sahibi monalisa79
-
en son 18 ocakda gittim ben bu hafta gidicem 1şubatta 14 ocaktada amniyosentez için gitmiştim nekadar sürede bi gidiyorsun cd veriyormu canım sana
merhaba ahmet beyin muayenesi nerde ücreti nasıl acaba? sigortalılara bakmadıgı için gidememiştim hastaneye. Doğum ücretini biliyormusun?
Ahmet Bey'in muayane ücreti 100tl.Eğer takibini medical Park'ta yaptırırsan sgk ile anlaşması olduğundan 4o küsür tl ye geliyor...
Ahmet beyin sgk dan çıktığını duymuştum ? demek ki geri dönmüş. Doğum ücretini biliyor musunuz?
15 günde bir gidiyorum,evet bana cd veriyor ama cd ayda 1 gibi veriyor...
ben de Ahmet Bey'de amniyosentez yaptırmıştım muyahanesinde çok rahat geçmişti...Sonuçları aldın mı?
tam net bir bilgim yok o konuda,Medical Park'ta yapıyor doğumlarını.Onu hastaneye sormak lazım:))ben im de öğrenmem lazım:)))
ahmet beyin hastanede muayene ücreti 62 lira. özelinde 100. hastanede doğum ücreti
normal1250
sezeryan1750 idi sorduğumda
umarım yardımcı olmuşumdur kızlar:)
ahmet bey ikinizede aminosentez yapmış sanırım.. birde cd dediğiniz bebeğin görüntülerimi,özel muayenelerde doktorlar veriyormuş diye duydum
Cd bebeğin o günkü kontrol görüntülerinden oluşuyor...
özelinde 100 alıp hastanede 62 tl oldukça çok.. tşk bilgileriniz için
bencede, ssk ile anlaşmalı hali bu birde, çok yoğun fazla ilgilenemiyor..
muayene ücreti yeni değişti. 40 civarıydı geçen ay. Sende Ahmet beye mi gidiyorsun?
yarın gidicem ama açıkçası verdiği her testi orda yaptırmayı düşünmüyorum . burda bircok arkadaşinda yaptıgı gibi testleri devlet hastanesinde yaptırıcam . yarın kalp atışına bakıcak inş bir sorun cıkmazsa verdiği her testi orda yaptırmıcam .haftaya sevket ylmazda randevm var orda yaptırıcam yani öle birşey mümkün dimi . verdiği tesleri yaptırmadan cıkabilirim.
evet 42ydi. yeni yıl zammı:)
sen hangi doktora gidiyorsun kaçıncı haftandasın
Ben medical e Ahmet beye gidiyorum. 17. hafta içindeyim. :)
faruk beye gelince kuzenim memnunduda hastanede sadece 1 gece kaldı gazını tam çıkaramadan taburcu olduğu için çok zorlandı bebeğin midesi falan yıkanmış neden olduğunu bilmiyorum doğumdan sonra faruk beyin muaynehanesine gidip lavma yaptırdılar 2kezdi sanırım
1750 sezeryan 1000 lira normal doğum diye duymuştum
anladım canım şimdi fiyatlar biraz daha farklı bide benim normal olursada epidural olucak o yüzden ikisi çok farketmiyo fiyat olarak bebek için üzüldüm şimdi bi sorun yoktur inşallah
4lü test yaptırdınmı canım ahmet bey iyidir iyi gülmez pek ama iyidir
Evet seviyorum ben ahmet beyi. Dediğin gibi çok gülmüyor. Ama son kontrolümüzde pek bi gülüştük oğluşuma bakarken4 lü test için kan verdim geçen hafta yarınd sonuçlarını almaya gidicem. İnşallah bi sıkıntı yoktur. Önümüzdeki ayki kontrolde de ayrıntılı usg ile bakacak doktor ama başka bir uzman doktora yönlendireceğini söyledi. Nasıl olacak bilmiyorum heyecanla bekliyorum şubat 21 i
faruk beye gelince kuzenim memnunduda hastanede sadece 1 gece kaldı gazını tam çıkaramadan taburcu olduğu için çok zorlandı bebeğin midesi falan yıkanmış neden olduğunu bilmiyorum doğumdan sonra faruk beyin muaynehanesine gidip lavma yaptırdılar 2kezdi sanırım
1750 sezeryan 1000 lira normal doğum diye duymuştum
anladım canım şimdi fiyatlar biraz daha farklı bide benim normal olursada epidural olucak o yüzden ikisi çok farketmiyo fiyat olarak bebek için üzüldüm şimdi bi sorun yoktur inşallah
canım ben o fiyatları medicalpark için demiştim kuzenim epidural sezeryan oldu rentıpda faruk bey doktoru 1900 liraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?