- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi monalisa79
-
Amniyosentez iğneyle sıvı alma gibi bişey miydi?ahmet bey 300 den düşük bi risk çıkarsa amniyosentez önerebilir 3hastasından birine yapıyormuş korkma önerirse yaptır canım insallah güzel çıkar sonucların haber ver banada sonuclarını
Amniyosentez iğneyle sıvı alma gibi bişey miydi?Sen yaptırmış mıydın ?? tedirgin oldum şuanda 2li test yaptırmıştım onda bişey çıkmamıştı. inşallah buda iyi çıkar. haber veririm tabiki sonuçları
evet canım iğneyle bebeğin kesesinden sıvı alıyorlar
tedirgin olman için söylemedim ben yaptırdım 1:289 çıkmıştı sonucum ahmet bey yapalım dedi benimde ikili testim ense kalınlığı hersey cok normaldi ama yinede gerekli gördü risk almayalım dedi yaptı sonucumu 11 günde aldım çok şükür temiz çıktı
Ben kan testi sonuçlarını yarın alıcam medical den gidip göstericem sonra ahmet beye eğer risk görürse hemen yapıyor onu :44: bu arada sen özel muayenesine mi gidiyorsun??
ayda 1mi gidiyorsun ahmet beye 15de birmi
ayda 1 gidiyorum. daha önce 15te birdi. özel muayenesi nerde ?acaba özel muayenesine mi gitsem? daha mı iyi olur ki? zaten ücrette de çok büyük bi fark yok
ayda 1 gidiyorsan hastane daha karlı tahliller daha uygun muayenehane cok masraflı özelde yaptırıyorum tahlilleri yüksel tutuyor ben özlücede otouruyorum eşimde gündüz hiç izin alamıyor o yüzden hastaneye gidemiyoruz aksam gidelim diye tercih ettik biz muayenehaneyi fatih sultan mehmet bulvarında demo kafenin üstünde en üst kat muayenhanesi sen bilirsin
evet biliyorum orayı. ama banada orası çok uzak. ben fomaradayım medical bana çok yakın daha kolay gidip gelmesi.inşallah yarın güzel sonuçlar alırım. eşimde gelemiycek ilk kez yalnız gidicem. ondan da tedirginim aslında :44:
neyse olumsuz düşünmemek lazım..
senin bebişin cinsiyeti neydi?
canım ben o fiyatları medicalpark için demiştim kuzenim epidural sezeryan oldu rentıpda faruk bey doktoru 1900 liraya
ben faruk bey için sandım bizimde öyle canım fiyatlar kendisi gidin hastaneye bakın diyo odalar filan nasıl acaba büyük odası var mı ?
12.haftadan beri kız diyor ahmet bey bende öyle hissedyorum sizin ne cinsiyet
vitamin ne kullanıyorsun
ben faruk bey için sandım bizimde öyle canım fiyatlar kendisi gidin hastaneye bakın diyo odalar filan nasıl acaba büyük odası var mı ?
ben kuzenimin ziyaretine gidemedim 1gece kalıp çıktı zaten iyidir heralde
ben kuzenimin ziyaretine gidemedim 1gece kalıp çıktı zaten iyidir heralde
doğumu medical de yapıcaksın dimi? hiç doğumla ilgili konuştunuz mu ahmet beyle?
geçen hafta söyledi bizede kesin erkek dedi. previt positive diye bir vitamin kullanıyorum.
banada 4.aydan sonra kan ilacı vericekmiş. ikili testte kan değerlerim düşükmüş. başka bişeye gerek yok dedi.bende aynı vitamini kullanıyorum kilo yapmıyormuş daha hiç kilo almadım ben ekstra baska bi ilaç kullanmıyorum ama 5.aydan sonra veriyorum kan ilacı dedi
ayy ne güzel hamile takviminde neler yazıyor yaa kendimi hamile gibi hissediyorum artık
Bir hafta içinde lanugo (geçici tüyler) bebeğinizin vücudunu komple kaplamış olacak. Lanugo aslında bebeğinizin baş, boyun ve yüz çevresinde, vücudunun diğer bölgelerine göre oldukca yoğundur. Hamilelik hormonları, dolaşım sisteminizi ve metobolizmanızı hızlandırdığı için saçlarınız ve tırnaklarınızın daha hızlı uzadığını fark edeceksiniz. Bebeğinizin meme uçları meme bezlerinde görülmeye başladı.
hehehh annesi hergün dahada kocaman oluyolarhareketlerini hissedebiliyor musun? seninki daha büyük benimkinden ben arada bir pıtır pıtır bişeyler hissediyorum. çok heyecan vericii
ben daha 1haftadır hissediyorum canım hemde çok heyecan verici bugün çok uykucu ama pek kıpırdamıyor ee kıpırdamıyıncada anneler merak ediyor yarım kavanoz nutella yedim tık yok
Prenses işte hanım hanım duruyor içerdebende zaten arada bir hissediyorum keşke hergün olsa pıt pıtlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?