- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi monalisa79
-
erkek bebekler daha çok hareketli diyorlar kızlar tembel
dahada yaramaz oluyorlar.inşallah çok üzmez annesini oğluşumm
üzmez canım üzmez bol bol konus onunla okşa karnını sev çok hissediyorlarmış kaç yasındasın bu arada çalışıyormusun
hep konuşuyorum zaten. herşeyi anlatıyorum ona. aldıklarımı gösteriyorummbu arada 27 yaşındayım canım çalışıyorum. çok zor oluyor hem hamilelik hem iş. sen çalışıyor musun
yaşım 24 çalışmıyorum bursalıda değilim malesef balıkesir edremitliyim ailem yok yanımda çok üzgünüm çok onlara ihtiyacım var
ne iş yapıyorsun bu arada
çok az kalmış,hayırlısıyla gelir inş.
kızlar moralim çok bozuk bugün test sonuclarımı aldım tsh biraz yükselmiş 21 .haftadayım ben ilaç için çokmu geç kaldım çok canım sıkıldı bu duruma 4.49 tsh
serbest t4 de düşük anlamadım ben bu işi hamilelikde bukadar yükseklik önemlimidri
Canımm bozma moralini.Benim test sonuçlarım evde şimdi hatırlamıyorum değerlerini. Gidince bakıcam bakalım. Doktor bana sonuçların güzel dedi. Ordan bi karşılaştırma yaparız en azından. Ne zaman göstericeksin sonuçları Ahmet beye ??
szy mrb canım forumdan okudum da sen de hatice hanıma gidiyorsun sanırım nasıl hoşuna gitti mi sen biz den 10 hafta öndesin bana önerebileceğin şeyler var mı kararsızım ben de değiştirsem mi diyorum dorukta testler fln pahalı oluyo ama bana hatice hanım dışarı da yaptırabilrsin dedi . doğum fiyatları hakkında bilgin var mı .
sağlıklı hamilelik dilerim canım
yarın göstericektim ama şehir dısına çıkıyormuş pazara kaldı
sen aldınmı 4lü test sonuclarını gösterdinmi ahmet beye
Bugün aldım bende. Güzel dedi sonuçlar. Bir sorun yok dedi. Benim sonuçlarda senin dediğin şeyleri göremedim ben. Farklımı acaba anlayamadım ki
dörtlü afpneler yazıyor sonucunda
kızlar slm bunlarda bizim hastaneye gelenler için hazırladığımız şekerler ve benim loğusa tacım paylaşmak istedim :)Eki Görüntüle 621640 Eki Görüntüle 621645
dörtlü afp
dörtlü b-hcg
dörtlü e3
ınhşbşn a
birde bunların karşısında değerşer var.
Tr.21 riski doğumdaki diyor 1:1024 yazıyor karşısında
başkada bişey yok:44::44:
merhaba arkadaslar bende bursadayım
3,5 yıllık evlıyım 6aydır korunmuyorum ama halen hamıle kalamadım 1kez muayne oldum hersey yolunda dendı ama kalamadım sımdı doktor arıyorum ama bır turlu karar veremedım onerebılcegınız kımler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?