2013 bursa anneleri

bende bı bebek ıstıyorum ve bunun ozlemını cok cekıyorum ALLAH herkese nasıp etsın hayırlısıyla

arkadaslar merhaba
nıluferdekı anadolu hastanesındekı DR Denız guleryuz cakmak tanıyan varmı ona randevu aldım
bılgısı olan cvp yazabılırmı?

gerçekten mii odada ulturason yokmu? ben öyle olduğunu bilmiyordum . ohooo hem doktor için gün al hem ulturason için gün al . yollarda heder olcaz he . bakayım çarşamba randevum var dediğin gibi olursa bidaha gitmem zaten . bende bahara gitmeye düşünüyorum .esentepeye sırf meraktan gittim . dogumu baharda düşünüyorum allahın izniyle.

niye merak ettin bukadar 2kere muayene ücreti vereceğine direk bahara gitseydinya ozaman

niye merak ettin bukadar 2kere muayene ücreti vereceğine direk bahara gitseydinya ozaman

hiç doktora gitmemiştim baharı aradım fakat iki hafta sonraya randevu verdi cok geç olucak diye en erken esentepe verdiği için oraya gittim sadece keseyi ve kalp atışlarını duymak için.zaten geç döllenmeolmuş bir hafta geriden gittiği için keseyi gördük fakat kalp atışlarını duyamadık.burda da herkez korkuttu boş keseyse dış gebelikse geç gitme diye . bende aradığım yerlerden en erken randevu veren esentepeye gittim . umarım senn için açıklayıcı olmuştur:)

cnm bende 8 aydır korunmuyorum ve olmuyor ben en son rentıpda songül hanıma gittim.hormon testlerimi yaptırdım haftaya cumayada progesteron testi için gideceğim.bu arada eşim semen testi yaptırdı ve sperm hareketlerinde yavaşlık ve azalma varmış.mutlaka senin eşinde yaptırsın en azından bir sıkıntı varmı anlaşılır.

merhaba kızlar bende bursalıyım pek fazla girmiyodum arada yazdıklarınıza bbakıyorum şimdi baktım da ahmey beye giden kişi baya varmış bende ona gidiyorum çok menunum ama dogum konusunda emin olamıyorum doguma giriyo mu acaba ?

canım ben öğrendim ahmet bey normal doğuma bebeğin kafası gözüktükden sonra giriyormuş medicalda calısan ahmet beyin hastası söyledi

kızlar normal doğum uzun sürdüğü için dr. başınızı beklemez zaten ebeler kontrol eder bebek doğacağı zaman dr. gelir heryerde böyle sanırım ....

hımm tesekkurler verdıgın bılgı ıcın bu haftakı muayneden bı sonuc alamazsak songul hanımı denıcem

Bende Ahmet beye gidiyorum canım.Doğumuda medical de istiyorum ama bakalım ilerleyen günler neler göstericek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…