- 30 Ocak 2013
- 121
- 4
- 116
- Konu Sahibi monalisa79
-
nerenın doktoru pekı ahmet bey
canım down sendormu riski yaş riski yazmıyormu
tesekkur ederım
kızlar slm bunlarda bizim hastaneye gelenler için hazırladığımız şekerler ve benim loğusa tacım paylaşmak istedim :)Eki Görüntüle 621640 Eki Görüntüle 621645
şekerler nerden tatlım.bende hastanede dağıtmak için bişeyler bakıcam önereceğiniz nereler var?
İnşallah yakın zamanda bebiş sahibi olursun canım
senin yapacağın şeyin aynısını bende bi önceki gebeliğimde yaptım 7 haftalıkken falan doruğa gittim büssürü test istendi bayabi para tutmuştu o zmn bende şevkete randavü aldım ordada isterler nede olsa orda bedava yaptırırıım dedim neyse orda muayne olmak tek kelimeyle eziyet doktor baktı ultrason odada yok zaten ultrasona gün verdiler ertesi güne ultrasonun kapısında 2 saat bekledim randavüm olmasına rağmen baktı inceli dökümanı doktora götür dedi götürdüm çiğdem hanımdı doktorum canlı çoçuk daha ne olsun dedi gönderdi ne test istedi ne bişi 2 gün giidp geldiğimle kaldımo testlerinde sağlıkocağında yapılanlarını yaptırdım olmayanlarıda bıraktım ama bu 2. gebeliğimde bahar hepsini ücretsiz yaptı bütün testlerimi yaptı ve sadece muayne ücreti ödedim bu anladam iyi geldi bahar :)
gerçekten mii odada ulturason yokmu? ben öyle olduğunu bilmiyordum . ohooo hem doktor için gün al hem ulturason için gün al . yollarda heder olcaz he. bakayım çarşamba randevum var dediğin gibi olursa bidaha gitmem zaten . bende bahara gitmeye düşünüyorum .esentepeye sırf meraktan gittim . dogumu baharda düşünüyorum allahın izniyle.
niye merak ettin bukadar 2kere muayene ücreti vereceğine direk bahara gitseydinya ozaman
merhaba arkadaslar bende bursadayım
3,5 yıllık evlıyım 6aydır korunmuyorum ama halen hamıle kalamadım 1kez muayne oldum hersey yolunda dendı ama kalamadım sımdı doktor arıyorum ama bır turlu karar veremedım onerebılcegınız kımler var
merhaba kızlar bende bursalıyım pek fazla girmiyodum arada yazdıklarınıza bbakıyorum şimdi baktım da ahmey beye giden kişi baya varmış bende ona gidiyorum çok menunum ama dogum konusunda emin olamıyorum doguma giriyo mu acaba ?
cnm bende 8 aydır korunmuyorum ve olmuyor ben en son rentıpda songül hanıma gittim.hormon testlerimi yaptırdım haftaya cumayada progesteron testi için gideceğim.bu arada eşim semen testi yaptırdı ve sperm hareketlerinde yavaşlık ve azalma varmış.mutlaka senin eşinde yaptırsın en azından bir sıkıntı varmı anlaşılır.
merhaba kızlar bende bursalıyım pek fazla girmiyodum arada yazdıklarınıza bbakıyorum şimdi baktım da ahmey beye giden kişi baya varmış bende ona gidiyorum çok menunum ama dogum konusunda emin olamıyorum doguma giriyo mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?