2013 bursa anneleri

kızlar normal doğum uzun sürdüğü için dr. başınızı beklemez zaten ebeler kontrol eder bebek doğacağı zaman dr. gelir heryerde böyle sanırım ....

normal doğumun sezeryan gibi belli bir saati olmadığı için, o an doktorun müsait olup olmayacağı tamamen şans işi.. belkide çok özel yerlerde girebiliyordur fazla hasta olmadığı için ama ahmet bey gördüğüm gibi çok yoğun çalışan biri bebeğin kafası göründükten sonra geliyorlarsa da kesi atılacaksa onun için ve sonrasında dikimi için geliyorlardır bence :))

Medical deki ebeler nasıldır ki acabaa :44::44: ben çok endişeliyim doğum konusunda çevremden o kadar çok korkutucu şeyler duydum ki Ama yinede normal doğum istiyorum. Sizin bir bilginiz var mı acaba???

Medical deki ebeler nasıldır ki acabaa :44::44: ben çok endişeliyim doğum konusunda çevremden o kadar çok korkutucu şeyler duydum ki Ama yinede normal doğum istiyorum. Sizin bir bilginiz var mı acaba???

malasef.. medicaldeki ebeler nasıl bilmiyorum ama doğum anındaki ekip önemliymiş aynı hastane için bazısı çok memnun kaldım derken bazısı çok kötü davrandılar diyor. inşallah allahım iyi insanlarla karşılaştırsın.. onlar için çok olağan görünüyor ama bizim için hayatımızda 1 belkide 2 kez yaşayacağımız bir deneyim. herşeyden önce çok güleryüzlü olmalılar. hem canımızı hemde canımızın canını düşünüyoruz biz o an..
sen kaç haftalıksın, hep ahmet beyemi devam ettin

canım ben doğumhaneye çıktığımda bana çok iyi davrandılar ilgilendiler nst ye bağlanmıştım
bi kadın doğum yapıyordu yan odadan sesi geliyordu çok kötü bağırıyordu 16. kattan acın camı atlıycam öldürün beni istemiyorum bu bbebeği falan diyordu hemşirede ebede gayet sakin birazdan cok güzel bi bebek doğacak bu söylediklerinin hepsini unutucaksın dedi şimdi ıkın bakalım dediler 15dk sonra fallan bebek doğdu ağlamasını duydum kadının sesi kesildi sustu demekki o anlık bi acı ama ben normal doğurmak istemiyorum okadar para veriyorum özeline gidiyorum normal doğumuma girmiycekse ne gerek var doktora gitmeye hiç gitmezdim sezeryan olsun bitsin

evet ole dedi cumartesi olacak pazartesi çıkarıcam hastaneden dedi.zaman az kalınca stres daha fazla 3 gün kaldı kızıma kavuşmaya saat için hala aramadı ama tel bekliyorum

Canım benim, merakla güzel haberlerini bekliyorum günlerdir. En kısa zamanda yazarsın umarım...

Evet canım ilk kontrolden beri Ahmet beye gidiyorum. Şuan için bi sıkıntım yok.Doğuma daha çok var ama ben yinede doğumla ilgili odalarla ilgili gidip görüşücem bakalım nasılmış bi görelim :))
Doğum anı çok önemli gerçekten inşallah iyi insanlarla karşılaşırız. Doğum hikayelerini okudukça bi yandan korkuyorum bi yandan çok heyecanlanıyorum

Ben sezeryandan da çok korkuyorum :26: sonra hemen iyileşemezsem bebeğime bakamazsam diye. zaten doğumdan sonra çalışıcam yine. 4 ay doğum iznimide dolu dolu bebeğime bakarak geçireyim istiyorum.
İnşallah doğumuda az sıkıntıyla atlatırız

bende odaları falan gezicem, doğum katına çıkıcam bakalım.. medicalin hoşuma gitmeyen yanı odalar çift kişilikmiş ve ayrı oda istersen yüklü bir para ödüyormussun, ki devlet hastaneleri bile artık tek kişilik odalar varken özel hastanede böyle olması çok saçma, ayrıca doğuma eşin giremiyrmuş bunları flan detaylı konuşucam
acaba dorukta falan durum nasıl, odalar, ücretler, bilgisi oan varmı

ebrusen nstye bağlandığına göre doğuma az kalmış omalı, nasıl geçti kaç dakika duruluyor nstde

Kızlar merhaba.Aranızda Acıbadem'deki Cemile Alçay'a giden var mı? Şu an hamileyim.Daha önce iki doktora gittim ve ikisinden de memnun kalmadım.Cemile Alçay için olumlu şeyler duydum.C.tesi günü randevum var.Sizin fikrinizi de öğrenmek isterim.

dorukta tek kişilikti odalar cnm okadar para verilecek birde aynı odada nasıl olcak sonuçta doğum bu herkesin eşi gelcek erkek misafir gelcek aynı odada 2 hasta çok zor ozaman devlette doğum yap hiç okadar para verme.doruktada eşleri almıyorlar sanırım doğuma bende öyleydi en azıdan.

sesil şimdi bebeciğini kokluyordur umarım herşey yolundadır bizede en kısa zamanda haber verir tabi fotoda koysa iyi olur.

o kadar para verip birde tek kişilik oda istediğimiz için üstüne para verip üstünede memnun kalmamak oursa paranla rezil olmaktan başka birşey olmaz,devlette doğur daha iyi o zaman.hatta 1 kişinin iltihaplı hasta varmış yanında, yeni doğum yaptığı için hiçte sağlıklı ve hijyenik değil.. bakalım belki bişeyler düzelmiştir. hastaneyle konuşunca netleşecek kafamda

Bu durum benimde canımı sıktı şimdi. Yarın bi gidip bakayım ben.
Benim eşim zaten gelemez doğumda yanıma Panik yapar çünkü

ebrusen nstye bağlandığına göre doğuma az kalmış omalı, nasıl geçti kaç dakika duruluyor nstde

yok canım daha 21 haftalıkım ben kasıklarımda ağrı olmuştu onun için gittim ahmet beyde nstye bağlasınlar doğumhaneye çıkın dedi ama malesef nst 26.haftadan sonra net duyuluyormus kac dk kalındığını bilmiyorum benim doplerle kontrol ettiler

ahmet beye sormuştum doğuma eşler girebiliyormu fotoğraçı tutabilirmiyiz diye ama hayır dedi bana steril ortam değil ben kabul etmiyorum dedi diğer doktorlar kabul ediyormu bilmem ama hemşireye bi foto verirsiniz o sizi ve bebeği çeker dedi

odalar tek kişilikde var eşim ameliyat oldu özel oda istemiştik 100 lira gibi bi ekstra para ödemiştik

muhakkak iyi bi doktordur önceden medicalde çalışıyordu duymuştum ismini ama acıbadem çok masraflı bi hastane para konusunu dert etmezsen rahat ve lüks bi şekilde doğum yaparsın üst komsumun kardeşi 1ay önce orda doğum yaptı doktoru erkek bi doktordu 11000liraya sezeryan oldu

Teşekkür ederim ilgin için. Sigortam olduğu için orada doğum yapmayı düşünüyorum.İnşallah o günleri görürüm. 1 haftadır kahverengi leke geliyor.Günde 3 kez Progestan kullanıyorum.Sürekli yatıyorum.Geçen ay da iki gün süren lekelenme olmuştu.İşin ilginci hep de adete 7-10 gün kala oluyor.Geçen aykine dr. "Önceki kanamaların birikimidir." demişti; ama buna net bir şey demedi.Biraz korkuyorum.Kafama takıp sürekli bu konuyu düşünmüyorum; ama yine de endişeliyim.Arada mide bulantılarım da olmasa endişem daha da artar.Böyle bir şey yaşayan oldu mu?Doktorunuz ne dedi? Her ay aynı zamanlarda olması ilginç geliyor.

nstden önce kontrol ettimi, benimde ağrım olmuştu bi kontrolde söylemiştim kontrol etti önce gerek duymadı göndermeye
doğumda eşin olması çok büyük destek bence, hem tamamen steril giyinerek girebilir sonuçta ben bir arkadaşımın doğumuna girmiştim foto çekmek için, hemşireler giydirmişti beni:))
tek kişilik oda konforu nasıldı peki, içinde herşey bulunuyormu

kaç haftalıksın ultrason görüntüsü nasıl rahmin ve bebeğin
bir arkadaşımında başına geldi progestan kullandı ve şimdi 38. haftasında:) doktorun dediği çok önemli tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…