- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi monalisa79
-
Teşekkür ederim ilgin için. Sigortam olduğu için orada doğum yapmayı düşünüyorum.İnşallah o günleri görürüm. 1 haftadır kahverengi leke geliyor.Günde 3 kez Progestan kullanıyorum.Sürekli yatıyorum.Geçen ay da iki gün süren lekelenme olmuştu.İşin ilginci hep de adete 7-10 gün kala oluyor.Geçen aykine dr. "Önceki kanamaların birikimidir." demişti; ama buna net bir şey demedi.Biraz korkuyorum.Kafama takıp sürekli bu konuyu düşünmüyorum; ama yine de endişeliyim.Arada mide bulantılarım da olmasa endişem daha da artar.Böyle bir şey yaşayan oldu mu?Doktorunuz ne dedi? Her ay aynı zamanlarda olması ilginç geliyor.
yok canım daha 21 haftalıkım ben kasıklarımda ağrı olmuştu onun için gittim ahmet beyde nstye bağlasınlar doğumhaneye çıkın dedi ama malesef nst 26.haftadan sonra net duyuluyormus kac dk kalındığını bilmiyorum benim doplerle kontrol ettiler
ahmet beye sormuştum doğuma eşler girebiliyormu fotoğraçı tutabilirmiyiz diye ama hayır dedi bana steril ortam değil ben kabul etmiyorum dedi diğer doktorlar kabul ediyormu bilmem ama hemşireye bi foto verirsiniz o sizi ve bebeği çeker dedi
odalar tek kişilikde var eşim ameliyat oldu özel oda istemiştik 100 lira gibi bi ekstra para ödemiştik
benim alt komşumda ona gidiyomuş çok memnun kalmış ama dogumu zübeyde de yapmış bugün onula konuştuk bi çok arkadaşım ahmet beyde dogum yaptı hastaneden haber veriyolar hemen geliyo dedi tabi dogum süresince yanında olmuyodur ama öle bi durum da hemen geliyosa iyi bilmiyorum çok kararsız kaldım ban herkes hastane donanımı bakımından zübeyde de yap diyo ama ben istemiyorum orası çok kalabalık ilgisizler çok kafama takmaya başladım bu doğum işinicanım ben öğrendim ahmet bey normal doğuma bebeğin kafası gözüktükden sonra giriyormuş medicalda calısan ahmet beyin hastası söyledi
bende medicalde istiyorum ama emin olamıyorum ya hyırlısı olur inş.Bende Ahmet beye gidiyorum canım.Doğumuda medical de istiyorum ama bakalım ilerleyen günler neler göstericek.
ayyy bende sezeryandan çok korkuyorum seneler geçsede azıcık üşütünce dikişlerin sızlıyo hemen sütüm gelmiye biliyo bide tam ameliyat oluyosun ya çok kötü inş. herşeyimiz normal olur kolaycacık doguruveririzBen sezeryandan da çok korkuyorum :26: sonra hemen iyileşemezsem bebeğime bakamazsam diye. zaten doğumdan sonra çalışıcam yine. 4 ay doğum iznimide dolu dolu bebeğime bakarak geçireyim istiyorum.
İnşallah doğumuda az sıkıntıyla atlatırız
Amin inşallah.Cumartesi tekrar doktora gideceğim.Bakalım ufaklık ne alemdeBenim annem bana hamileyken 9 ay boyunca azda olsa her ay kanaması olmuş. Bence hiç içine sıkıntı sokma hayırlısını düşün. İnşallah bişey olmaz sağ salim kavuşursun bebişine
kaç haftalıksın ultrason görüntüsü nasıl rahmin ve bebeğin
bir arkadaşımında başına geldi progestan kullandı ve şimdi 38. haftasında:) doktorun dediği çok önemli tabii..
Amin inşallah.Cumartesi tekrar doktora gideceğim.Bakalım ufaklık ne alemde
benim alt komşumda ona gidiyomuş çok memnun kalmış ama dogumu zübeyde de yapmış bugün onula konuştuk bi çok arkadaşım ahmet beyde dogum yaptı hastaneden haber veriyolar hemen geliyo dedi tabi dogum süresince yanında olmuyodur ama öle bi durum da hemen geliyosa iyi bilmiyorum çok kararsız kaldım ban herkes hastane donanımı bakımından zübeyde de yap diyo ama ben istemiyorum orası çok kalabalık ilgisizler çok kafama takmaya başladım bu doğum işini
bende medicalde istiyorum ama emin olamıyorum ya hyırlısı olur inş.
ayyy bende sezeryandan çok korkuyorum seneler geçsede azıcık üşütünce dikişlerin sızlıyo hemen sütüm gelmiye biliyo bide tam ameliyat oluyosun ya çok kötü inş. herşeyimiz normal olur kolaycacık doguruveririz
Şu an 11. haftamdayım. Geçen hafta ultrasonda gayet iyi görünüyordu.Zaten kahverengi lekem de o gün başlamıştı. Doktor o gün bir şey söylemedi.7 haftalıkken de kısa süren lekelenme olduğunda normal old. söylemişti.Sağ salim kucağımıza alsak da rahatlasak.Sen kaç haftalık hamilesin?
İnşallah. bebişlerimizi alalım kucağımıza sağ salim. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah..
ben 30 haftalık hamileyim,bugün kontrole gittim, bebiş iyi, sadece geç döllenme olmuş olabilir dedi 1 hafta küçük çıktı
Benim ilk kontrole gittiğim günden beri hep farklı çıkıyor haftalarım. İlk gittiğimde benim hesabıma göre 2 gün öndeydi. Yanlış hesaplamışımdır dedim. Sonraki kontrollerde hep aynı çıktı haftası. Son kontrolümde de 5 gün önde söyledi doktor. Sürekli değişiyor yaa mu anlamadım :44: 26 sında tekrar kontrolüm var bakalım onda nasıl gözükücek
Çok sinirlendim. Kaç gündür gün sayıyorum.C.tesi ponponumu görmeye gidecektim.Doktor o günkü randevularını iptal etmiş.Hem eşimle gitmek hem de bebeği bir an önce görmek istiyorum.Öbür c.tesiye kadar bekleyemem.Eşim de ancak haftaya salı izin alabiliyor.Neyse... Sonraki c.tesidense salı iyidir.
Kızlar hamile kıyafeti ne zaman almaya başladınız? Ben hiç kilo almadım (11 haftalık hamileyim); ama sanki pantolon beli sıkmaya başladı.Bursa'da pek yer bilmiyorum.Hamile kıyafeti yoğun olarak nerede satılır?
Çok sinirlendim. Kaç gündür gün sayıyorum.C.tesi ponponumu görmeye gidecektim.Doktor o günkü randevularını iptal etmiş.Hem eşimle gitmek hem de bebeği bir an önce görmek istiyorum.Öbür c.tesiye kadar bekleyemem.Eşim de ancak haftaya salı izin alabiliyor.Neyse... Sonraki c.tesidense salı iyidir.
Kızlar hamile kıyafeti ne zaman almaya başladınız? Ben hiç kilo almadım (11 haftalık hamileyim); ama sanki pantolon beli sıkmaya başladı.Bursa'da pek yer bilmiyorum.Hamile kıyafeti yoğun olarak nerede satılır?
Çok kilo almam inşallah.Herkesin hedefi budur tabii de 9-10 kilo ile bitirsem ne güzel olurBu arada randevuyu 10 gün sonraki c.tesiye aldım.Haftaya çalışmaya başladığımı unutmuşum. Sağlık olsun diyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.Sizin hamilelik ilerlemiş ne güzel.Ben daha yolun başındayım.Zaman nasıl geçecek bakalım.
zaman çok çabuk geçiyor, sert tekmeleri duyunca öyle bir bağlanıyorsunki, asıl o zamanlar daha bir keyifli oluyor:)
nerde çalışıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?