2013 bursa anneleri

Benim annem bana hamileyken 9 ay boyunca azda olsa her ay kanaması olmuş. Bence hiç içine sıkıntı sokma hayırlısını düşün. İnşallah bişey olmaz sağ salim kavuşursun bebişine

Bu sene artımış olabilir tabi bu fiyatlar. Muayene ücretleri arttı belki onlarda değişmiştir.
Bu arada verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Bilen biriyle konuşmak insanı daha çok rahatlatıyor

canım ben öğrendim ahmet bey normal doğuma bebeğin kafası gözüktükden sonra giriyormuş medicalda calısan ahmet beyin hastası söyledi
benim alt komşumda ona gidiyomuş çok memnun kalmış ama dogumu zübeyde de yapmış bugün onula konuştuk bi çok arkadaşım ahmet beyde dogum yaptı hastaneden haber veriyolar hemen geliyo dedi tabi dogum süresince yanında olmuyodur ama öle bi durum da hemen geliyosa iyi bilmiyorum çok kararsız kaldım ban herkes hastane donanımı bakımından zübeyde de yap diyo ama ben istemiyorum orası çok kalabalık ilgisizler çok kafama takmaya başladım bu doğum işini
Bende Ahmet beye gidiyorum canım.Doğumuda medical de istiyorum ama bakalım ilerleyen günler neler göstericek.
bende medicalde istiyorum ama emin olamıyorum ya hyırlısı olur inş.
ayyy bende sezeryandan çok korkuyorum seneler geçsede azıcık üşütünce dikişlerin sızlıyo hemen sütüm gelmiye biliyo bide tam ameliyat oluyosun ya çok kötü inş. herşeyimiz normal olur kolaycacık doguruveririz

Benim annem bana hamileyken 9 ay boyunca azda olsa her ay kanaması olmuş. Bence hiç içine sıkıntı sokma hayırlısını düşün. İnşallah bişey olmaz sağ salim kavuşursun bebişine
Amin inşallah.Cumartesi tekrar doktora gideceğim.Bakalım ufaklık ne alemde

kaç haftalıksın ultrason görüntüsü nasıl rahmin ve bebeğin
bir arkadaşımında başına geldi progestan kullandı ve şimdi 38. haftasında:) doktorun dediği çok önemli tabii..

Şu an 11. haftamdayım. Geçen hafta ultrasonda gayet iyi görünüyordu.Zaten kahverengi lekem de o gün başlamıştı. Doktor o gün bir şey söylemedi.7 haftalıkken de kısa süren lekelenme olduğunda normal old. söylemişti.Sağ salim kucağımıza alsak da rahatlasak.Sen kaç haftalık hamilesin?

Sıkıntı olucaksa eğer her hastanede olur bence. Neler duydum ben doğumla ilgili hemde ne hastanelerden. Tv de de görüyoruz zaten. Biz içimizi ferah tutalım. İnşallah bir sıkıntı yaşamadan normal doğurup alıcaz bebişlerimizi kucağımıza
Bende işte böyleee korkularımı yenmeye çalışıyorumm

arkadaşlar bursada hiç bebek beşiği (sepetlerden) süsleten varmı hiç aranızda

İnşallah. bebişlerimizi alalım kucağımıza sağ salim. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah..
ben 30 haftalık hamileyim,bugün kontrole gittim, bebiş iyi, sadece geç döllenme olmuş olabilir dedi 1 hafta küçük çıktı

Benim ilk kontrole gittiğim günden beri hep farklı çıkıyor haftalarım. İlk gittiğimde benim hesabıma göre 2 gün öndeydi. Yanlış hesaplamışımdır dedim. Sonraki kontrollerde hep aynı çıktı haftası. Son kontrolümde de 5 gün önde söyledi doktor. Sürekli değişiyor yaa mu anlamadım :44: 26 sında tekrar kontrolüm var bakalım onda nasıl gözükücek

yarın benimde kontrolüm var.kahverengi lekelenmeler bendede oldu merdiven çıktıktan sonra oluyordu doktorum zorlama kendini dinlen demişti bol bol geçti çok şükür.bebeğin rahme yerleşmesindende kaynaklı lekelenmeler olabilir demişti.doktorlarda tam bilemezler nedenini kanama olduğu an tehlike var pembe bile olsa kanamada ihmal etmeyin kızlar.

Çok sinirlendim. Kaç gündür gün sayıyorum.C.tesi ponponumu görmeye gidecektim.Doktor o günkü randevularını iptal etmiş.Hem eşimle gitmek hem de bebeği bir an önce görmek istiyorum.Öbür c.tesiye kadar bekleyemem.Eşim de ancak haftaya salı izin alabiliyor.Neyse... Sonraki c.tesidense salı iyidir.
Kızlar hamile kıyafeti ne zaman almaya başladınız? Ben hiç kilo almadım (11 haftalık hamileyim); ama sanki pantolon beli sıkmaya başladı.Bursa'da pek yer bilmiyorum.Hamile kıyafeti yoğun olarak nerede satılır?

doktorlar sata göre hesaplıyor ama döllenme belkide sonuna doğruda olmuş olabiliyor, ama önden gittiğindede hesaplanan doğum tarihinden önce gelebiliyor bebiş:))
ultrasondada zaten 400 gr falan yanılma payı oluyomuş daha az veya daha fazla doğabiliyomuş

Ben aldım ama olmuyor hala canım 18. haftadayım ama belimden düşüyor :)) Çok gezmedim lcw birde defacto da vardı hamile kıyafetleri. Çok güzel olduklarını söyleyemem açıkçası

insan sabırsızlanıyor görmek için, bende bugün pek bişey göremedim, ölçümleri yaptı kapattı doktor, bide büyüdükçede net görüntü alınmıyormu acaba?elimizde olsa hergün bakıcaz:)
ben waikikiden aldım biçok hamile kıyafetimi, sonra butiklerden bol kazaklardan falanda oluyor,bende fazla kilo almadım
ilk 3 ay alınmıyor zaten, bundan sonra başlıyabilirsin cnm:)

Çok kilo almam inşallah.Herkesin hedefi budur tabii de 9-10 kilo ile bitirsem ne güzel olur Bu arada randevuyu 10 gün sonraki c.tesiye aldım.Haftaya çalışmaya başladığımı unutmuşum. Sağlık olsun diyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.Sizin hamilelik ilerlemiş ne güzel.Ben daha yolun başındayım.Zaman nasıl geçecek bakalım.

zaman çok çabuk geçiyor, sert tekmeleri duyunca öyle bir bağlanıyorsunki, asıl o zamanlar daha bir keyifli oluyor:)
nerde çalışıyorsun?

zaman çok çabuk geçiyor, sert tekmeleri duyunca öyle bir bağlanıyorsunki, asıl o zamanlar daha bir keyifli oluyor:)
nerde çalışıyorsun?

Gelsin o tekmeli günleerr :))
Şimdi çok küçücük hareketlerini hissediyorum o bile çok heyecanlandırıyor

bende dahaca hamile değilim ama düşünmeye başladık. arastırabildiğim kadar doktor arastırdım. Sanırım Ziya Çetin 'e gidicem. varmıdır aranızda giden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…