- Konu Sahibi monalisa79
-
Kızlar hamile kıyafeti ne zaman almaya başladınız? Ben hiç kilo almadım (11 haftalık hamileyim); ama sanki pantolon beli sıkmaya başladı.Bursa'da pek yer bilmiyorum.Hamile kıyafeti yoğun olarak nerede satılır?
zaman çok çabuk geçiyor, sert tekmeleri duyunca öyle bir bağlanıyorsunki, asıl o zamanlar daha bir keyifli oluyor:)
nerde çalışıyorsun?
5 aydan sonra başladım ben.o güne kadar elde bulunan kıyafetlerle idare ettim daha sonra lcw den pantolon ve tunik aldım.hamile butiklerine bakmıştım ama çok pahalılar ve istediğim gibi değillerdi kumaş alıp terziyee diktirdim birkaç parça.eğer ufak tefek bir yapıya sahipseniz xl modellerde çok ucuza kıyafetler bulabilirsiniz ve hamileliğinizin 5 ayı yaza geliyorsa ona göre almalısınız kışın bile kazak giyemiyorum ateş basıyor insanı.
Ben öğretmenim.Haftaya okullar açılıyor. Az ders alarak bu dönemi de kapatacağım inşallah. Sen çalışıyor musun?
Gelsin o tekmeli günleerr :))
Şimdi çok küçücük hareketlerini hissediyorum o bile çok heyecanlandırıyor
bende bilgisayar teknikeriyim sözleşmeli bilgisayar öğretmenliği yapıyorum.şu an izindeyim,sen ne öğretmenisin?
Çok sinirlendim. Kaç gündür gün sayıyorum.C.tesi ponponumu görmeye gidecektim.Doktor o günkü randevularını iptal etmiş.Hem eşimle gitmek hem de bebeği bir an önce görmek istiyorum.Öbür c.tesiye kadar bekleyemem.Eşim de ancak haftaya salı izin alabiliyor.Neyse... Sonraki c.tesidense salı iyidir.
Kızlar hamile kıyafeti ne zaman almaya başladınız? Ben hiç kilo almadım (11 haftalık hamileyim); ama sanki pantolon beli sıkmaya başladı.Bursa'da pek yer bilmiyorum.Hamile kıyafeti yoğun olarak nerede satılır?
Normal doğum önermesi güzel bence,tahlilleri sormadım cnm,hani renkli ultrason ile ayrıntılı olarak bütün organlara bakılıyo ya 20.haftada onu sormustum,doruktamı yaptırdın memnun kaldınmı?
nddd hareketlerini yeni hissettiğine göre anladığım kadarıyla 4.5-5 aylık hamilesin. Cinsiyeti nedir bebeciğin? Çalışıyor musun?
Hayırlı olsun canım meleğinmerhabalar..bende aranıza yeni katılanlardanım 6 haftalık hamileyim bursalıyım :) ben şevket yılmaz hastanesi dr.reşat şaya ya gidiyorum çok mükemmel bi dr.o kadar ilgileniyorki her soruma tek tek cevap veriyor.üstelik tek kuruş vermeden..
Bursada olmak her haliyle güzelAh Bursa da hamile olmak bence çok güzel
Ulu Camii ye gittim, gitmişken çarşıdaki kıyafetlere baktım. Çok güzeller. Göbeğim iyice çıksa da alıp giysemm
biz yaptırmıştık canım ama 3 sene önce vişne caddesinde orda toptancılar var yapıyolararkadaşlar bursada hiç bebek beşiği (sepetlerden) süsleten varmı hiç aranızda
ahmet beye gidenler kafası gözükünce gliyomuş falan dediler bende dün kontrolüm vardı ayrıntılı ultrasonumu yaptırdım biz sıramızı beklerken acil normal doguma gitti doktor ve bir saat sonra geldi bu arada bende yanındaki asistanıyla konuştum doguma geliyo mu falan diye bizzat dogumu kendisi yaptırıyo yanında oluyo dedi sonradan gelme falan zaten şuan doguma gitti ne zaman gelir bilemiyorum dedi ve doktor geldiğinde kan ter içindeydi koşarak geldi hastalarına yetişebilmek için bi kez daha güvendim doktoruma fiyatları da sordum normal dogum 1250 tl sezeryan 1750 tl epidural normal dogum 2000 tl spinal sezeryan ayınıymış 1750 sizi de bilgilendireyim istedim
biz yaptırmıştık canım ama 3 sene önce vişne caddesinde orda toptancılar var yapıyolar
yok canım mesela sen doktoru alıp başka hastanede dogum yapıyosan o zaman ayrı ücret oluyo ama kendi hastanesi olunca öle bişey olmuyoÇok sevindim şuan bunları okuduğuma
Bende bir kez daha güvendim doktoruma.hiç tereddüt etmeden devam edebilirim.
Bir de ben diğer topic lerde doğum için ayrı bir ücret birde doktor parası verildiğini gördüm öyle birşey var mı biliyor musun ??
yok canım mesela sen doktoru alıp başka hastanede dogum yapıyosan o zaman ayrı ücret oluyo ama kendi hastanesi olunca öle bişey olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?