2013 bursa anneleri

5 aydan sonra başladım ben.o güne kadar elde bulunan kıyafetlerle idare ettim daha sonra lcw den pantolon ve tunik aldım.hamile butiklerine bakmıştım ama çok pahalılar ve istediğim gibi değillerdi kumaş alıp terziyee diktirdim birkaç parça.eğer ufak tefek bir yapıya sahipseniz xl modellerde çok ucuza kıyafetler bulabilirsiniz ve hamileliğinizin 5 ayı yaza geliyorsa ona göre almalısınız kışın bile kazak giyemiyorum ateş basıyor insanı.

zaman çok çabuk geçiyor, sert tekmeleri duyunca öyle bir bağlanıyorsunki, asıl o zamanlar daha bir keyifli oluyor:)
nerde çalışıyorsun?

Ben öğretmenim.Haftaya okullar açılıyor. Az ders alarak bu dönemi de kapatacağım inşallah. Sen çalışıyor musun?

nddd hareketlerini yeni hissettiğine göre anladığım kadarıyla 4.5-5 aylık hamilesin. Cinsiyeti nedir bebeciğin? Çalışıyor musun?

Maalesef ufak tefek yapılı değilim.Boy 1.58, kilo da 58. Aslında 50 kiloydum. Geçen yaz aniden 8 kilo aldım. 5. ayım bahara denk geliyor.Yaza son aylar denk geliyor.Yandım ben. Sıcak havalarda hamilelik çok zormuş.Aslında terzi fikri güzel.Ucuz kumaş ve terzi bulunursa çok da makul olur. Hem istediğimiz modelleri diktirmiş oluruz.

merhabalar..bende aranıza yeni katılanlardanım 6 haftalık hamileyim bursalıyım :) ben şevket yılmaz hastanesi dr.reşat şaya ya gidiyorum çok mükemmel bi dr.o kadar ilgileniyorki her soruma tek tek cevap veriyor.üstelik tek kuruş vermeden..

Ah Bursa da hamile olmak bence çok güzel
Ulu Camii ye gittim, gitmişken çarşıdaki kıyafetlere baktım. Çok güzeller. Göbeğim iyice çıksa da alıp giysemm

seninle aramızda 1 hafta var reoc, benimde pantolonların beli sıkmaya başladı lcw den hamile taytlarından aldım çok rahatlar keşke daha önce alsaydım dedim hatta:) Defacto da hamile koleksiyonu çıkarmış ordada rahat edebileceğin pantolonlar var.

Kızlar merhaba bende 8+4 günlük hamileyim turkan yavuz a gidiyorum dogum rentipta düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa aranızda rentipla ilgili deneyimi olan varmi

Normal doğum önermesi güzel bence,tahlilleri sormadım cnm,hani renkli ultrason ile ayrıntılı olarak bütün organlara bakılıyo ya 20.haftada onu sormustum,doruktamı yaptırdın memnun kaldınmı?

evet canım dorukta yaptırdım..90 liraydı galiba..evet memnun kalmıştım cnm

nddd hareketlerini yeni hissettiğine göre anladığım kadarıyla 4.5-5 aylık hamilesin. Cinsiyeti nedir bebeciğin? Çalışıyor musun?

4 buçuk aylık hamileyim canım.
Oğlum olucak inşallah
Evet çalışıyorum çokta zor oluyor ama napalım katlanıyorum bebişim için. Mağazada çalışıyorum canım ben

Hayırlı olsun canım meleğin
Ne güzel sevdiğin bir doktor bulmuşsun ilk andan. Bende medical de Ahmet yılmaza gidiyorum. Bende memnunum doktorumdan. Bilmem gereken herşeyi söylüyor. Güzelde ilgileniyor :))

12 günlük tatilden sonra bende döndüm bursaya evime.insanın evi gibisi yok....

ben rentıpa gidiyorum ama henüz hamiş değilim dr.um orda cumada randevum var bakalım ne diyecek dr. eşimin test sonuçları biraz sıkıntılı çıktı

ahmet beye gidenler kafası gözükünce gliyomuş falan dediler bende dün kontrolüm vardı ayrıntılı ultrasonumu yaptırdım biz sıramızı beklerken acil normal doguma gitti doktor ve bir saat sonra geldi bu arada bende yanındaki asistanıyla konuştum doguma geliyo mu falan diye bizzat dogumu kendisi yaptırıyo yanında oluyo dedi sonradan gelme falan zaten şuan doguma gitti ne zaman gelir bilemiyorum dedi ve doktor geldiğinde kan ter içindeydi koşarak geldi hastalarına yetişebilmek için bi kez daha güvendim doktoruma fiyatları da sordum normal dogum 1250 tl sezeryan 1750 tl epidural normal dogum 2000 tl spinal sezeryan ayınıymış 1750 sizi de bilgilendireyim istedim
arkadaşlar bursada hiç bebek beşiği (sepetlerden) süsleten varmı hiç aranızda
biz yaptırmıştık canım ama 3 sene önce vişne caddesinde orda toptancılar var yapıyolar

Çok sevindim şuan bunları okuduğuma
Bende bir kez daha güvendim doktoruma.hiç tereddüt etmeden devam edebilirim.
Bir de ben diğer topic lerde doğum için ayrı bir ücret birde doktor parası verildiğini gördüm öyle birşey var mı biliyor musun ??
Birde ayrıntılı ultrason nasıldı sanırım başka birine yönlendiriyormuş ahmet bey??

Son düzenleme:
yok canım mesela sen doktoru alıp başka hastanede dogum yapıyosan o zaman ayrı ücret oluyo ama kendi hastanesi olunca öle bişey olmuyo

yok canım mesela sen doktoru alıp başka hastanede dogum yapıyosan o zaman ayrı ücret oluyo ama kendi hastanesi olunca öle bişey olmuyo

Anladım canım. ben ilk andan beri medical e ahmet beye gidiyorum
Sende medical e mi gidiyorsun? yoksa özel muayenesine mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…